24.4.2024 | Svátek má Jiří


Diskuse k článku

POLITIKA: V čem jsou Babiš se Zemanem nebezpeční

Babišova politická filiálka Agrofertu, Hnutí ANO, má podle volebních průzkumů velkou šanci na drtivé volební vítězství. Velkou šanci na zvolení má i prezident Zeman. To jsou špatné zprávy.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Výpis zvoleného vlákna.
Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
A. Alda 17.7.2017 14:15

Koho volit?

Přijatelný presidentský kandidát se ještě neobjevil. Ale z hlediska sněmovních voleb na podzim je situace jasná už teď:

Levičáci nechť volí KSČM. Nebudou mít pocit zrady a opuštěnosti. Komunisti jsou jasní a čitelní a zcela jistě levicoví a poctivě levicoví. A své voliče nepodvedou.

Pravičáci ať volí Svobodné. Žádná jiná důvěryhodná pravicová strana zde není. Populistické středové strany, vydávající se za pravici, jsou čím dál směšnější a jen hlava hovězí obzvláště zdařilá jim na jimi tvrzenou pravicovost může naletět.

No a lidé vědomě středoví či tápající a mající tu názor vlevo a tu názor vpravo nechť volí Robejškovy Realisty. To je (zatím) poctivá středová strana. Jediná poctivá středová strana, protože ti ostatní, kdo hlásají svou středovost, už dávno nejsou středoví, ale jen korouhvičkou schopnou spojit se s kýmkoli v touze po funkcích.

A eurohujeři, kteří odmítají naši národní svobodu a touží po poddanství, nechť volí KDU-ČSL. Tato strana už dávno nemá nic společného ani s Lidovci, ani s křesťanskými demokraty. Je to strana ryze eurofilní a trochu i sudetoněmecká. Kdo chce mocí mermo volit mimo pravolevou osu, nechť volí Okamuru. ANO totiž není mimo pravolevou osu, ale je výrazně fašistickou stranou.