20.4.2024 | Svátek má Marcela


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
klobouk 27.10.2008 8:20

Konecne jednou pokus o analyzu

jejimz vysledkem neni zaver, ze volic je blbec.

R^R^

tich@dohoda 27.10.2008 8:13

mnoho tlachu pro nic soudruhu Haasi

mimo jinemodri komuniste /ODS/ prohrali i diky vam, ano soudruhu i vy pravidelne prispivate svou troskou k Waterloo jako probehlo vcera, docela horlive vam pomahaji pisalkove typu soudruhu: Jakla,Bartone, Blahy,Petrika,Stepanka a buh vi jak se vsichni ti modri Kojazorve jmenuji. Uplne stejne jako vyse zmineny soudruh Kojzar totiz v ctenarich vyvolavaji prirozeny odpor ke lzim, prekrucovani pravdy, rikani castecne pravdy a tvrzeni , ze bila je vlastne modra. Po vyprasku te modre svoloce soudruhu Haasi jsem si precetl diskuse zde na Psu a doslo mi, ze s fanatickymi stalinisty to ani nehnulo, dale mleli sve lzi a mantry/dogmata. Po vcerjsim vyprasku to pokracovalo ve stylo, modri komuniste/ODS jsou dobri ale volici jsou idioti=tupe socky co se nechaly koupit za tricet kacek. Takze cela ta vase dlouha tlacharna je totalni zvast soudruhu, protoze ODS se ani milimetr nezmenila od sveho zalozeni, jen vas Guru je ted cestnym predsedou a nedari se mu s Topolem jasnym orat jak by si pral, tak soudruhu prezidentovi jen pomahate mydlit schody abyste na trun ODS dostali nejakou poslusnejsi marionetu. Cest soudruhu Haasi :-)

jamo 27.10.2008 9:01

Re: mnoho tlachu pro nic soudruhu Haasi

ježiši, proč se pleteš do diskuze, na kterou nestačíš, ty oranžovorudé bodlo? Tvoje čeština a vulgarity svědčí o IQ a to o stranické příslušnosti. Proč neoblažuješ své sobě rovné soudruhy na Novinkách? Tady jsi za p i t o m c e.

R 27.10.2008 7:58

Autor má pravdu

Topolánek a jeho parta se soustředili na boj s Paroubkem, potom na zavádění reforem a na jednotlivé regiony se vykašlali.  daly by se tedy říct, že ty se osamostatnily a jely na vlastní triko. Pak je jen logické, že bylo ve volbách převálcovány jednou centrální socdem. Dalo by se říct, že tady se uplatnilo heslo, rozděl a panuj.

Babča 27.10.2008 8:08

Re: Autor má pravdu

A jak mohl dělat pan Topolánek s koaliční vládou a nedostatkem podpory ve sněmovně lepší reformy? Kde by na ně vzal hlasy, s Tlustým, Ranincem a Schwipelem v zádech? Myslete hlavou.

vlasta 27.10.2008 8:50

Re: Autor má pravdu

R^

R 27.10.2008 9:06

Re: Autor má pravdu

No, dneska po bitvě už leckdo říká, že to měl položit rovnou a vyvolat předčasné volby.

von 27.10.2008 9:49

Re: Autor má pravdu

Nejen po bitvě to už leckdo říkal, nebo alespoň cítil!

Kef 27.10.2008 7:58

Naprosto přesné,

R^R^

ll 27.10.2008 7:58

Topolánek aneb jak osobní ambice potlačily pud sebezáchovy

Jak jinak lze vysvětlit koalici s lidovci a zelenými a prováděnou politiku.

Jeňýk 27.10.2008 7:21

Ty vole

Tenhle článek je naprosto přesný

nachazejici..... 27.10.2008 8:05

Re: Ty vole

.............ano, tenhle clanek je smutny, ale pravdivy................. 

Kudera 27.10.2008 7:21

Topolánku odejdi dokud je čas

Vystoupení Topolánka v neděli po gremiu stále ukazuje, že si není vědom svého podílu na skorolikvidaci ODS a chce dál krizi prohlubovat. Voliči jsou inteligentní lidi a proto jim vadí: Arogance a hulvátství, Dalík jako jeho Bormann, hulvátství a hloupost. Bém a hejtmani jsou pro něho málo a málo kdo z nás členů a voličů se za něho nestydí. Topolcháne odejdi dokud je čas.

zajíček8 27.10.2008 11:22

Re: Topolánku odejdi dokud je čas

Ano, voliči ODS jsou inteligentní, a tak jim vadí arogance a hulvátství. A dají to straně, která zastupuje jejich zájmy najevo.

Ano, voliči ČSSD jsou inteligentní, a tak za přislíbenou sousedovu chcíplou kozu, jsou ochotni zavřít oči před lží, propojením s mafiány, hulvátstvím i arogancí.

Mirek 27.10.2008 6:17

Ne

Dloho žila ne velkém mejdanu a bylo tam fajn, nevěděla co se děje venku. Teď se nestačí divit, do domů odkud jsme před 19 léty vyhnali komanče, tak je přivedla zpátky. Svojí blb.stí a prolh.aností. Zradiola své voliče. Dělá politiku pro komunisty a socany. Dává jim štědře ze společného a oni jí nevolí-to je objev. Na své voličw uvalila veškeré možná břemena, včetně daně ze zdravotního pojištění, To je poslední vrchol podvodu o snižovaní daňové zátěže. Těch třicet korun polpatků zaplatím. Ale daň ze zdravotního pojištění ( neřkuli všechno ostatní) je podvodem hodným komunistických propagandistů. Letos jsme ODS ještě volili. Naposled. Už nikdy k volbám nepůjdeme. Mé děti se odstěhují mimo evropu a my to tu nějak dožijeme.  A až budete zase hledat ztracený klíček v lese, tak na betoně pod lampou je více vidět. Mezi námi Bém to asi není to pravé ořechové a ten druhej Bendl- no to snad ne.

Jurandík 27.10.2008 6:16

Velmi obsáhlé

K E C Y  !!:-(

Ferda 27.10.2008 6:09

Pane Haasi

Nen mne jasne kde to žijete. Co to pisete za nesmysly, ze pod Topolankovym vedenim se ODS odchylila od programu. Uvedomte si ze je v koalici a kazdy musel z neceho ustoupit. Navic vzhledem k tomu, ze pomohli poslanci z CSSD,kterym takemusela ustoupit. Zrejme byste radeji chtel aby se sale pevne drzela Tlusteho navrhu a u moci byla CSSD.Takovyto program je ale skutecne prijatelny tak pro 20  % voliců a ne 36 % jako pri poslednich volbach. Ze volic i skocili na nesplnitelne sliby CSSD je jina vec.  Je rovnez taky skutecnost ze hejtmani si porazku castecne zavinily sami.  Priste prosim nepiste takoveto nesmysly. Musel bych Vas mit za totalniho blba.

phr 27.10.2008 7:49

Re: Pane Haasi

Ferdo, Ferdo, to co píšete jsou jenom záminky, aby se volební program nemusel plnit ...

Franta 27.10.2008 5:51

Uplynulo opět 20 roků.

Není to poprvé, co uplynulo 20 roků, a něco se hroutí. Kdo hovoří o pravicovosti, ať nejprve ukáže někoho, kdo je pravicový. Z politické garnitury po roce 1989 to není nikdo. Nedivte se, takoví lidé skončili na popravištích,v koncentrácích, v kriminálech, v emeigraci nebo jsou již v nebi. A pokud sedí v Parlamentu komunisti navzdory zákonu, který zakazuje propagaci komunizmu, a představitelé KSČM nám radí ve sdělovacích prostředcích a zastávají ústavní funkce, pak je to přece jasné. Tak platí u nás ten zákon nebo ne? Všem Čechům žijícím v emograci a jejim potomkům je to jasné a vědí, proč se sem nevrátí.Nám je to také jasné. Místo poplatku u lékaře budeme mít na 1 pivo a 3 rohlíky.

phr 27.10.2008 7:52

Re: Uplynulo opět 20 roků.

Tak, tak, pracovitá menšina to tady s vidinou toho, že si polepší dala jakžtakž dohromady a teď se může zase nějakou dobu ž(hn)ít z podstaty.

Mejla 27.10.2008 4:49

Hejtmani si volby prohráli sami. Mnohde si začali hrát na vyšší rasu

a lidem prostě došla trpělivost.

novak 27.10.2008 5:30

Re: Hejtmani si volby prohráli sami. Mnohde si začali hrát na vyšší rasu

chamtivost jedinců alias politiků, max. snaha o osobní prospěch maskovaná politickou prázdotou, to je dnes ODS plná žoldáků a s několika manipulátory v Topolánkovo okolí. Topol zajistil VK na pět let teplíčko na Hradě a VK mu zasadí dýku do žeber s Bémem. Jaké svinstvo v české politické kotlině ještě zažijem nechce nikdo předvídat. Nekvalitní autisté,  sobci, ignoranti  a hlavně podrazáci, se sápou po moci!!! Brrrrrrrrr! Na Hradě měl být Švejnar a pletichárny by již dávno skončily. Topol by si klidně vychovával syna a byl klidným poslancem, vládu ČR by řídil diplomat Kohout nebo Telička s týmem odborníků, stavěli bychom Temelín a další potřebné vodohospodářské díla s protipovodňovým účinkem a země by se rozvíjela, připravila protikrizový scénář atd. Mámeprostě smůlu, že nám vládne nevzdělaný  VK již 15 let svými  židovskými intrikami! Bohužel!!!

jiru 27.10.2008 8:03

Re: Hejtmani si volby prohráli sami. Mnohde si začali hrát na vyšší rasu

Meřekla bych, že si volby prohráli sami, ale mají svůj podíl na celkové situaci. Protože když v roce 2006 ODS ustála volby (a bez příslibu změny v osobě předsedy by je neustála, co si budeme povídat), tak nechala Topolánka v pasti. Měl z vedení ODS zaznít jasný požadavek vykašlat se na vládu a jít do opozice, když strana není schopná realizovat svůj program. Nenechat se vydírat zelenými a luxovci. A tohle je odpověď . Pokud se ale ODS vráti na cestu arogance ve stylu Bém a spol, dopadne ještě hůř. Protože normálního pravicověji založeného člověka tahle arogance štve. A přestane chodit k volbám úplně.

V 27.10.2008 4:14

jak by tedy mela ta sebereflexe vypadat?

kdyz tedy vsichni ve vedeni vcetne vsech tech co vse odkyvali na kongresech by meli byti odejiti, co by asi z ODS zbylo? a jak by to zarucilo opetovne sepjeti kolem novych, ci starych ideologiich, tedy jednotu strany? tot otazka kterou autor neresi a bez navodu jak toho dosahnout je to jen plana diskuze, ci spise prani otcem myslenky

radikalnost teto analyzy me prijde jako moc zelenacska, kdyz se karka nakloni a par melounu se vysype, udela se z toho tragedie a vycte se vina do pateho pokoleni a sype se popel na hlavu, chce to trochu perspektivy a pamatovat, ze nic se neji tak horke, jak se to uvari. to je jen politicke ABC

Hipik - pravicovy recidivista 27.10.2008 4:50

Re: jak by tedy mela ta sebereflexe vypadat?

predpokladam, ze zijete taky v cizine a tudiz nejste clenem ODS. Nechte ODS, at si udela sebereflexi sama. Stejne jako Tomas neni clenem ODS a tudiz nemusi davat navody. Rekl jen z vlastniho pohledu, kde si mysli, ze ODS udelala kardinalni chyby. Az ODS provede sebereflexi a ucini zavery, necht predstoupi s kuzi na trh a uvidime, jak se ji to podarilo. ;-)

Hipik - pravicovy recidivista 27.10.2008 4:08

Tady na severovychode USA

existuji dve skupiny cechu. Ta prvni, zejmena zdravotni sestry, jsou tady na dlohodoba pracovni viza a maji stale trvala bydliste v CR. Druha skupina jsou lide, kteri tady ziji uz trvale, ale stale maji dvoji obcanstvi. Pak tady existuje Masarykuv klub v Bostonu, kde by se daly usporadat volby, jenze asi neni zajem a tak se tu lide citi odstrceni a diskriminovani ve svem pravu volit. Jezdit az do NYC je dost nakladne. Odhadem tu zije nekolik tisic lidi s dvojim obcanstvim a kuprikladu hlasy z ciziny v roce 2006 pomohly kandidatu ODS v jiznich Cechach. Kolik hlasu letos potreboval kadidat za ODS ve stredoceskem kraji, aby vyhral ? A kolik takovych lidi existuje i v jinych zemich sveta ? Podle me vlada CR proste nemysli.

Sibi 27.10.2008 13:20

Re: Tady na severovychode USA

Hele Hipíku, ODS měla za sebou příliš moc afér na to, aby jí to voliči nespočítali. Jak by dopadl politik v USA, který připravuje materiály na vydírání svých kolegů? Jak by dopadl v USA politik, kteří se spojí s novináři a připravuje na spolustraníky provokaci? Jak by dopadl politik, který lobuje za nějakou firmu, a pak si od ní vezme půjčku? Tím, že byste vy zahraniční Češi ODS podrželi, byste jí vůbec nepomohli. Teď má ODS poslední šanci dát stranu dohromady, nebo projede i parlamentní volby za 2 roky.

Jenda 27.10.2008 15:36

Re: Tady na severovychode USA

Nezavisle na tom jestli by ty hlasy pomohli tomu nebo onomu ... nevidim duvod aby lide TRVALE zijici nekde jinde meli volit. A to ani kdyby to melo pomoci strane, kterou volim. Lide, kteri jsou nekde v cizine na par mesicu nebo let, ti by volit meli mit moznost a meli, ale ti kteri uz se vratit nehodlaji a tudiz dusledky one volby neponesou ...

toppl 27.10.2008 2:18

Welcome to Kocka Republic (formerly Czech Republic)

http://img.villagephotos.com/p/2008-10/1326195/WelcometoKockaRepublic.jpg

Iva 27.10.2008 7:35

Re: Welcome to Kocka Republic (formerly Czech Republic)

Opravdu sympatičtí kluci. To si ti důchodci co volili socany a komanče fakt pomohli.