28.3.2024 | Svátek má Soňa


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Kebule 25.10.2009 18:02

Komunista zůstane komunistou

Komunisté jsou odpovědni za 2 genocidy národa - šlo o exodus inteligence /1948,1968/,Tím utrpěl genofond tohoto národa nenávratné škody, O smíření lze mluvit jen tehdy, pokud obě strany /tedy i ta co páchala zlo/ opravdu projeví lítost. Ze současného vedení KSČ však čpí jen nenávist a snaha využít demokratické principy. Komunista zůstane vždy jen tím, který prahne po moci, aby mohl ty ostatní uzavřít dokoncentráku, dát mu do žlabu a zapřáhnout do chomoutu k práci pro lepší zítřky. V každém národě se najdou naivkové, kteří věří na jejich polidštění. Přečtěte si papá Čapka a zjistíte universalitu.

Mistr Jan Hus 26.10.2009 11:45

Re: Komunista zůstane komunistou

Genocidu provádí "demokraté" svými zrůdnými teoriemi multi-kulty. ;-€;-O

astor 23.10.2009 23:03

Až na okraj společnosti,když nás,demokraty mají u P.R.--L.E.

Buďte,kurňa,rádi,že ty komouše nezakázali.Na co by dnešní mocní svalovali vlastní neschopnost?O čem by nejlepší synové národa od pera psali,když ne o permanentním nebezpečí ze strany starých dědků,kteří se slzou v oku vzpomínají na svá svazácká léta?Ne,ne,jen je nechte být.Ještě se budou hodit dalším neumětelům v blízké budoucnosti.Žádné světlo na konci tunelů nevidím.Co takhle nějaký pěkný pogrom?Už se těším,jak je budu tahat za pejzy.

gnomon 23.10.2009 21:20

Rušení KSČM

není na pořadu dne. Rozpracovaná je Dělnická strana.  V Tv jsem dnes slyšel zajímavé argumenty pro její zrušení. Ta naše BIS jsou opravdoví kabrňáci a že  ten spis má hodně stránek. Režisér se taky snažil, ukázal tam několik hakenkrajnců. Je to jisté, strana bude zrušená. Autor článku  je taky humorista, prý politicky nezávislý soud v ČR.

franta tyčka 23.10.2009 21:14

Zakažte komunisty

A rázem bude mír a skvělá duha. Hoďte je do strže.Vyvražděte jejich rodiny nasáklé tím zlem. Pak už zůstanou jenom ti hodní, kteří to myslí se všemi ovečkami co jim vydatně přispívají dobře. A dobře jim tak ovečkám.Ať si myslí,že je vlci nesežerou.Jak poznat vlka v rouše beránčím? Jak poznat "komunistu" v rouše všech stran, které kradou napříč spektrem?

Pamětník 2 23.10.2009 16:51

Ústavnost KSČM-téma pro soud.

Jak je vidět,pořád někomu nedochází,že KSČM je opravdu strana,která funguje na základě demokracie.Pokud si někteří "demokraté" uleví nadávkami,tak si myslím,že pláčou na špatném hrobě.Už zase slyším osvědčené argumenty o mé přízni bolševikům a podobně. Pokud máte dostatek argumentů proti dnešní KSČM,bude dobré se obrátit na odpovědné orgány,či soud.Jinak je vaše "krasořečení" proti komunistům k smíchu.Jinak si zase myslím,když nemám argumenty,tak nadávám.Čím hruběji,tím víc si myslím,že bolševika ničím.(Asi jako major Terazky.)Což začít víc přemýšlet než nadávat?

Chris Kelvin 23.10.2009 17:06

Re: Ústavnost KSČM-téma pro soud.

Jen namátkou: Povolil by někdo v Německu Nazional sozialistische Deutsche und Bayerische Arbeitspartei.....? Já bych řekl, že ne.

Pamětník 2 23.10.2009 17:31

Re: Ústavnost KSČM-téma pro soud.

Chris Kelvin,já si myslím totéž,bohužel naše politická scéna to vyřešila tak jak to je.Proto jsem použil přirovnání,že pláčeme na špatném hrobě.Možná by měl někdo říci,proč tomu tak bylo.Svalovat vinu jen na Havla je příliš jednoduché.

Tx 23.10.2009 17:55

Re: Ústavnost KSČM-téma pro soud.

Není. Havel za to může zcelaj ednoznačně

Vodička-sapér 23.10.2009 15:30

Ze století do století jdem.

Va W. :" Každý z nás něco má , co v sobě ukrývá, pro peníze nebo z lásky." Řada evropských národů prošla různými společenskými střety, vezměme jen Španělsko, ale i Francie, kolaborantská vláda za druhé světové války, lidé se časem smířili , nezapomněli ,ale odpustili.si. Někteří z nás kterým bylo minulým režimem ublíženo, těžce se jim žilo, mají plné právo na odškodnění, ale vše musí jednou skončit jinak je, to věčné šíření vzájemné nenávisti pro Čechy záhuba.Sám pan Bystrov, ne tak jeho otec 10 let v Gulagu,v min.  zvlášť netrpěl, vystudoval, poměrně, do roku  1969, dobrá místa, potom až do roku 1989 překládal z ruštiny:Představujeme mladou sovětskou literaturu, Setkání s mladou sov, literaturou pro Mf 1977, Z mladé poezie sov, Ukrajiny 1979, Ze sov. klas.povídek dvacátých let 1983 a tak dále, o překladech Puškina , Dostojevského, Tolstého, ani zmínka , já proti němu osobně nic nemám,on zavzpomínal 300dní a já 30 let. Proti minulému režimu ,před listopadem,se nijak neangažoval , byl z něj živ, jak to jen šlo.Četl jsem jeho vzpomínky na klukovská léta na Hanspaulce, jsem starý jako on , některé kluky a lidi , které on vzpomíná, jsem znal taky(Feřtek, Láska), přeji mu hodně zdraví.Nakonec,aktuální věcná připomínka , současný český min.předseda, dnes jednající s Joe Bidenem, byl do r. 1989 člen KSČ.Tak , jak dál?!

jája 23.10.2009 19:38

Re: Ze století do století jdem.

a co ti, kteří trpěli za jiných režimů, třeba za proslavené první republiky mřeli z bídyx na TBC a páchali sebevraždy? a jejich potomci, a co ti, kterým v důsledkui. světové války ztratili rodiče, oprarodiče a praprarodiče v bojích, které jim byly  vnuceny? to taky budou odškodněni. A potomci těch, kteří spáchali sebevraždu z politických důvodů po roce 1989, třeba ti, kdiož se upálili na protest proti robití společného státu, ti budou taky odškodněni. o a co slavné šlechtické rody, třeba Švarcnberci? to žili po generace / do 19. století/ z nevolné práce, ti budou odškodňovat? já tomu pořád nerozumím. A co církev katolická, za pálení čarodějnic a kradení jejich majetků, za vyžadování nevolné práce, za zavraždění milionů domorodců na jiných kontinentech no a za křížové války -ta odškodní?

jiri 23.10.2009 22:17

Re: Ze století do století jdem.

Ze nicemu nerozumite (nebo nechcete rozumet) je z Vaseho prispevku zcela zretelne...

huráefekt 23.10.2009 22:23

Re: Ze století do století jdem.

protože frikulín jako ty, tomu vůbec nerozumí, může takhle odsuzovat..výše zmíněný příspěvek pouze naznačoval nevhodnost neustálých soudů v běhu žití...

22 23.10.2009 14:26

Plzeňští soudci to mají pevně v rukou. Díky penězům

a postavení v ODS rozhodnou demokraticky, nakonec jak jinak, že?????

Sid 23.10.2009 13:36

Komunisticky manifest

Cim se lisi Komuniste od Socialnich demokratu?

Prave komunistickym manifestem! Rozdelenim lidi na tridy a tridnim bojem. To je naprosty extremismus a takova strana musi byt zakazana, nebot verejne hlasi potlacovani jedne spolecenske tridy.

Jsou to horsi extremiste nez ti, kteri byli vcera zatceni. Ale na ty si Pecina dovoli! Tesim se na obhajobu Vandase - urcite komouse zmini!

pepan 23.10.2009 19:40

Re: Komunisticky manifest

pokud si pamatuju, pak třída byla definována jako skupina lidí s vlastním vztahem k výrobním prostředkům / tedy jejich vlastníci - buržoazie a jejich uživatelé, kteří na nich tvoří nové hodnoty tedy dělníci/, mně osobně to nijak zvlčilé nepřijde

Sid 24.10.2009 12:20

Re: Komunisticky manifest

Aha, takze si koupite soustruh a zamestnate na nem delnika za plat, na kterem se domluvite. A najednou vy jste ta trida, ktera ma byt potlacovana a ten delnik, kteremu davate praci a plat musi stat proti vam? To vam prijde normalni? Pak jste komunista a stydte se!

pepan 26.10.2009 16:06

Re: Komunisticky manifest

kdo mluví o potlačování, to je vaše parketa, já mluvím o tom co je třída podle definice, kterou si pamatuju. Na tom nic špatného není. A styďte se spíše vy, je to jako byste zakázal ráno, odpoledne a večer

gnomon 23.10.2009 21:25

Re: Komunisticky manifest

Člověče, vy jste rasista! Komunistický manifest napsal Karel Marx, byl to Žid a víte, že si ho v demokratickém Německu považují a má v Berlíně na významném místě velkolepý památník?

F. Čech 23.10.2009 12:18

KSČM má své agenty v ODS i v ČSSD a ti zabrání snahám o její zrušení

Infiltrace demokratických politických stran svými lidmi je stará komunistická taktika. Co jiného než komunistický zmetek je Klaus, který ihned po svém prvním zvolení prezidentem pozval KSČM do Lán  a napsal článek proti antikomunistům? Co jiného než komunistický agent je soudruh Tlustý nebo soudruh Zaorálek a jeho stranický kolega poslanec s minulostí bachaře v komunistickém vězení? S takovými lidmi uvnitř demokratických stran se mohou komunisté cítit v naprostém bezpečí!

Ladislav N 23.10.2009 15:57

Re: KSČM má své agenty v ODS i v ČSSD a ti zabrání snahám o její zrušení

A co teprve Paroubek, Zeman, Škromach, Zaorálek, Štěch, Rath, a celý ten bolševický spolek ČSSD, že? ;-P

huráefekt 23.10.2009 22:29

Re: KSČM má své agenty v ODS i v ČSSD a ti zabrání snahám o její zrušení

ty už si to fakt nepíchej..a nehul...:-D

pepan 26.10.2009 16:08

Re: KSČM má své agenty v ODS i v ČSSD a ti zabrání snahám o její zrušení

R^R^R^

Dolly 23.10.2009 11:30

Pokud se problém KSČM

nevyřešil tak do max. 1992, tak teď už se dá jenom zmr_šit, maximálně nějak okecat.

Sam Křepelka 23.10.2009 11:18

malej problém

V požadavku autora je malej problém. KSČM totiž právně není totéž co KSČ. Převedeno do normální řeči.  KSČ byla sice zločinecká organizace, ale právně již neexistuje. KSČM je právně nově vzniklá demokratická strana, která má se zločineckou organizací pouze podobný název.

xxxKubeš 23.10.2009 11:36

Re: malej problém

KSČ či KSČM jedno jsou. Členové jsou buď zločinci nebo blbci, tak jako dříve. Jakmile by se dostali k moci, dokázali by to rychle i těm, co tomu nevěří.

Sam Křepelka 23.10.2009 12:06

Re: malej problém

To nikdo netvrdí! Zákaz politické strany však vedle otázky politické je především věcí právní! A tam se otázka inteligence členů strany nezjišťuje.

ps 23.10.2009 14:37

Re: malej problém

ALe měla by. Když chce někdo řídit potřebuje řidičský průkaz tj. osvědčení že toho je schopen. V politice se dá napáchat mnohem víc škod než v silničním provoze tudíž by do ní neměli být pouštěni lidé ne že neinteligentní (např. paroubkovi fandové) ale nesvéprvání a šílení (členové ksčm).

huráefekt 23.10.2009 22:31

Re: malej problém

já jsem svéprávný a nejsem šílený..pouze tvůj předpoklad tě usvědčuje z toho, že na tom u tebe něco bude..buď jsi blbej, anebo jo..

pepan 23.10.2009 19:42

Re: malej problém

pane Kubeši, že vy jste bývalý člen , na starou lásku se nejlépe nadává, vidíme to i v nejvyšší politice