20.4.2024 | Svátek má Marcela


Diskuse k článku

POLITIKA: Úředníci MV torpédují rozhodnutí vlády

Horní komora českého parlamentu už v létě roku 2008 vyjádřila podezření, že Komunistická strana Čech a Moravy porušuje Ústavu. Požádala vládu, aby toto podezření nechala potvrdit nebo vyvrátit příslušným soudem, kterým je podle zákona o politických stranách Nejvyšší správní soud.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
V. Vlach 19.3.2012 20:31

Vládnou bývalí komunisté

plus semtam svazák nebo estébák.Přinejhorším vexlák.Všechno řídí KGB - přímý potomek židobolševického spiknutí proti Světu.

M. Kosejk 19.3.2012 16:43

teď už je to trapné

Snažit se zrušit komunisty téměř čtvrtstoletí po revoluci, je trochu trapné. A to vzhledem k tomu, že KSČM dosahuje dvouciferných volebních výsledků.

J. Stejskal 19.3.2012 19:04

Re: teď už je to trapné

Je to takový evergreen, jako třeba UFO.

J. Urban 19.3.2012 16:32

Štětina

- nevím zda záměrně či z blbosti - těmito svými "nápady" účinně odvádí pozornost od skutečných prů§erů v našem státě. Komunisté - nemiloval jsem je a nikdy nebudu - nepředstavují dnes pro demokracii žádnou hrozbu. O kleptokracii jiných, "demokratických" stran bych to s jistotou netvrdil.

V. Vlach 19.3.2012 20:32

Re: Štětina

Halo halo,divil by jste se kolik komunistů(a svazáků) je v nynějších stranách !

J. Vacek 19.3.2012 13:03

Bývalý komouš Štětina

dnes srdnatě bojuje proti KSČM a vytváří si tak image srdnatého  a zásadového bojovníka proti nesvobodě, otroctví a poddanství. Samozřejmě, před komančema je třeba se mít na pozoru, ale tak, jak to činí tento bývalý soudruh určitě ne.  Štětina - jednou komunista, jednou zelený, nyní topkař, ve své válce pro komančům nevidí - nebo spíš nechce vidět - nesvobody a ztrátu suverenity ze strany EU a eurokomoušů. To mu divné nepřijde, je to totiž kovaný eurohujer - stejně jako byl kovaný soudruh.

V. Novák 19.3.2012 11:54

Právníci se mýlí - jenom Štětina má pravdu!

Právníci obou ministerstev došli k názoru, že si vláda uřízne ostudu, když půjde k soudu s neobhajitelnou kauzou - a že s obranou KSČM asi nehne ani velký manipulátor a kroutič paragrafů Sokol.

Ovšem pro Štětinu je zákaz KSČM jedinou agendou, jediným bodem jeho politiky, jež mu umožňuje setrvat v Senilátu. Tak bude urážet všechny, kteří si dovolí nesouhlasit - a nesoudit - dle Nnázoru Jeho Štětinstva...

J. Lufinka 19.3.2012 9:42

KSČ nebude nikdy zakázana

protože současný stav plně vyhuvuje pravicovým politickým stranám, které při účasti KSČ 10 až 15%  v parlamentu snadněji sestaví koaliční vládu. Jim stačí jenom současnými komunisty strašit, aby s nimi nemohly levicové strany uzavřít vládní koalici. Přitom pustit současnou KSČ k vládní moci je jediná cesta jak jejich vliv do budoucnosti omezit. Oni se lehce získávají voliči když jste pouze v opozici, kritizujete jak to všichni dělají blbě a nemáte vládní zodpovědnost. Za jedno volební období ve vládě by měli problém dostat se ve volbách nad 5%. Vzpomeňte si na Zelené nebo KDU-ČSL. Když nebyla KSČ zakázána po roce 1989 je toto jediná cesta jak jejich vliv v politice omezit.

V. Novák 19.3.2012 11:59

Praštil jste hřebíček na hlavičku.

Současné pravici KSČM vyhovuje, protože štěpí levici a ubírá ČSSD potřebné hlasy.

Ve Francii zametl s tamní komunistickou stranou Mitterrand - přizval komunisty do vlády, dal jim tuším sociální politiku, oni se namočili do reality, jejich podpora doslova padla a od té doby do celostátní politiky prakticky nezasahují. Nemají jak.

P. Maleček 19.3.2012 12:52

Re: Praštil jste hřebíček na hlavičku.

Jo je to tak. Ale mám obavu, že komouši v parlamentu jsou natolik chytří, že do žádné vlády nevlezou. Vždyť celý ten virvál okolo komunistů je jen proto, aby dvacítka jejich zástupců v parlamentu měla pohodlné živobytí za státní peníze.

J. Boleslav 19.3.2012 15:55

Re: Praštil jste hřebíček na hlavičku.

Slyšel jste někdy o spících agentech? Kdyby se dostali k veslu za změněné mezinárodně-politické situace, ještě bychom se možná divili.

J. Lufinka 19.3.2012 16:30

Re: Praštil jste hřebíček na hlavičku.

Tím chcete říci, že nám v současné době nevládnou agenti ekonomických zájmových skupin na bázi mafie. Jinak už se těším jak v současné době komunisti uskutečňuji novou VŘSR. Podívejte se kolem. Maďaři se pokusili udělat malou nacionální revolucí s větší kompetencí své vlády než je zvykem v EU. EU jim pozastavila dotace a oni se honem rychle stáhnou, protože bez těch peněz nepřežijí. Nová VŘSR by musela vzniknout v celé EU a ne jenom u nás. 

V. Novák 19.3.2012 16:55

Spící agenti jsou právě proto "spící",

že se neprojevují, budují si legendu a zázemí a čekají léta v klidu na aktivaci. Tudíž pokud u  nás existují "spící" agenti už neexistující Kominterny, tak je třeba je hledat kdekoli - jen ne v řadách KSČM.

E. Vašátko 19.3.2012 8:30

Jaksi jsem nepochopil,

proč se všichni diskutující do pana Štětiny strefují. Pokud jsem tomu porozuměl, pan Štětina naopak upozorňuje na to, že žaloba na zrušení KSČM byla ze strany MV sabotována, což oceňuji zvlášť jestliže byl pan senátor sám kdysi komunista. Tak co vám na tom vadí ?

V. Kain 19.3.2012 8:57

Re: Jaksi jsem nepochopil,

Dneska už to nemá cenu.Měli jich pár stovek pozavírat na dlouhou dobu hned v r.89 a byl by klid.Jenom že, to by se nesměl odkudsi vyklubat Havel aby bylo vymalováno.Ta paka která je volí je budou volit dál i kdyby si dali název komunističtí zločinci.

E. Sevrát 19.3.2012 6:49

Starý kovaný komunista

Štětina se v jednom článku v LN rozčiloval,že se říká že bývalý komunista je jako bývalý černoch.Prý je to pro něj urážlivé.V tom se mylí,je to uražlivé pro černochy,oni si svojí barvu pleti nevybrali.Štetina a jemu podobní si svým vstupem do KSČ svůj osud sami dobrovolně vybrali.Proto já říkám,že byvalý komunista je stejný nesmysl jako bývalý vrah.Nálepka vrah či komunista jim zůstane u slušných lidí, až do smrti.

J. Míchal 19.3.2012 7:59

Re: Starý kovaný komunista

Lépe bych to nenapsal. Díky.

V. Linhart 19.3.2012 12:19

Re: Starý kovaný komunista

Jste velmi vynalézavý, ostatně jako každý velký duch... Stejný příměr - bývalý komunista je jako bývalý černoch - jsem slyšel od podobných duchovních velikánů za posledních dvacet let nejmíň tisíckrát. Ostatně podobným "bývalým černochem" je i sám pan Štětina osobně...

E. Došlík 19.3.2012 5:53

Spratku . . .

Štěti-mo . . .

Autor: E. Došlík Datum: 19.03.2012 05:51

ty sám jsi nejvíce využíval minulého režimu a jeho výhod, všichni to víme, tak raději zmlkni, a jak žiješ i nyní, také . .

E. Došlík 19.3.2012 5:51

Štětimo . . .

ty sám jsi nejvíce využíval minulého režimu a jeho výhod, všichni to víme, tak raději zmlkni, a jak žiješ i nyní, také . . .

T. Pansky 19.3.2012 2:54

Paradox ... proc se vubec nejake posudky zpracovavaly? Kdo ...

... je nechal zpracovat a za jakym ucelem? Jmenovana ministerstva (ci urady) mely zpracovat obzalobu - ne posudky na obzalobu !!! Takze je videt pouze jedine - komuniste maji stale ukryte sve nohsledy na vsech ministerstvech. Mozna uz se k rudemu praporu verejne nehlasi, ale maji strach z postaveni komunistu mino pravo. ... Paklize doslo ke vzpoure uredniku, za to prece nese zodpovednost ministr, ci ne??? top0625top@live.com

J. Boleslav 19.3.2012 15:58

Re: Paradox ... proc se vubec nejake posudky zpracovavaly? Kdo ...

Víte, kolik "bývalých černochů" na MV pořád ještě je? Nejvíc mezi právníky.

J. Fleiszner 19.3.2012 0:35

Komunisty je třeba si dnes hýčkat!

Vzhledem k očekávanému výsledku dalších voleb si teď budou všichni komunisty hýčkat a vymýšlet jak se s nimi po volbách spářit.