19.4.2024 | Svátek má Rostislav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
pan Šedý 13.6.2006 7:52

PRAVDA v pojmenování

 Nesprávné jméno  Zdeněk Jičínský správně je !!soudruh Zdeněk Jičínský.                Nesprávný název je PRÁVO správně je !!RUDÉ PRÁVO (krvavé);-€ 

 

                                     

 

 

jaf 12.6.2006 23:14

Zdeněk Jíčínksý - prý disident, ale v duší celý život soudruhem!

Jest úsměvné, jak se soudruh tělem i duší obává o naši budoucnost. Pokud se v USA nebo VB změní vláda, pak jde vždy hlavně o hospodářství - např. o daně a vůbec o veřejnou zprávu a nikdo se neobává, že druhá strana začne s nějakou totalitou na rudý způsob. Když vyhrál volby v Británii Tony Blair, jistě to konzervativce nenadchlo, ale život tam šel naprosto spořádaně dál a lze konstatovat, že levice si vedla po řadu let velice dobře, ve prospěch těch obyčejných lidí.

To pouze naši soudruzi, stále hlásající Gottwaldovské "kdo nejde s námi jde proti nám" a jinými slovy, že jest třeba lidem s jinými názory, tzv. "zrádcům a zaprodancům v žoldu ODS", jak nám to moc hezky vysvětlil dosluhující premiér, neprodleně zakroutit krkem. Takto naší novodobí bolševici neustále implatují národu jejich způsob vidění světa. Že to nemá s demokracií nic společného není třeba dodávat. Smutné ovšem je, když autor několika komunistických ústav nemá tolik aspoň tolik soudnosti, aby si uvědomil, že svými radikálně komunistickými výlevy, konanými pod rouškou ČSSD, této straně pouze ubližuje, protože ji ideologicky spojuje s KSČM. Buď tedy bude ČSSD demokratickou stranou, která bude hájit nás, obyčejné lidi, nebo se stane  přívěškem  KSČM jen proto, aby si mohlo několik jejich čelných představitelů  ukojit své "ego". Historie se bohužel  opakuje, opět stojí sociální demkracie na rozcestí, poučila se, či nikoliv?!? Pokud se nepoučí a bude opět ve vleku komunistů, zase na to doplatíme my, obyčejní lidé! Proč zde musíme mít v čele soudruhy "tělem i duší", nenajde se snad v této zemi osobnost typu Tony Blaira, která by dokázala, že lze být sociální a působit v zájmu těch obyčejných námezně pracujících i bez komunistů?

Venkovan 12.6.2006 20:02

Sůdruh Jičínský už jiný nebude

Akorát by měl řéct o keré ústavě mluví,on byl skoro u každé od Gotwalda po Havla

kocour 12.6.2006 19:32

Jičínský, Jičínský,

kdysi jsem si myslel, že jste časem dostal rozum a stal se z vás relativně slušný člověk, že hříchy mládí lze zapomenout.

Mýlil jsem se - křivák zůstane křivákem, i kdyby se mezitím 20 let přetvařoval.

Libor 12.6.2006 17:33

Obrácení pana Topolánka

Také vás pobavilo,jak se buran Topolánek stal přes noc slušným chlapcem.Jenže pane Topolánku,my jsme nezapomněli na vaše verbální úlety  jako "noc dlouhých nožů","osvětimská lež","grosstapo",EU =shit a podobné perly vašeho duševního obzoru.V tom měl Klaus pravdu-jste prázdný a falešný.Bože,chraň občany ČR před tímto člověkem ve funkci  premiéra.

Ladislav N. 12.6.2006 18:27

Re: Reinkarnace Klementa Gottwalda

Milej zlatej, to jste ještě neslyšel Parobkův povolební projev zaznamenaný všemi médii? Klement Gottwald - hadra.... Vřele doporučuji vaší ctěné pozornosti! ;-)

zeus 12.6.2006 17:01

slušnost

Občas jsem v měl ve zvyku nakouknout sem na "psa" a zapojit se do debaty. Poslední dobou tak nečiním, protože diskuse s lidmi, kteří mají potřebu své příspěvky prokládat vulgarismy, se mi zdá být zbytečná ztráta času.

Probůh. Diskutující, je mi jedno, zda zastáváte názory modré, zelené, rudé, oranžové anebo třeba fialové s bílými tečkami. Ale opravdu je vás tady tak málo těch, kteří jsou schopni své názory zformulovat slušně a bez urážek protistrany?

To už vážně není téměř nikdo schopen vyslovit svůj názor, aniž by druhého musel označit za debila, hovado, socku atd?

To je frustrace z výsledku voleb tak velká, že 3/4 diskutujících se vyjadřují, jako by ještě stále bylo před volbami?

Je mi z toho smutno...;-(

Ladislav N. 12.6.2006 18:32

Re: slušnost

Potíž je v tom, že někteří zasloužilí členové Strany zde publikují texty, které vykazují tak vysoký rozpor s prožívanou realitou, že jejich literární výkony jsou hodnoceny po zásluze všemi dostupnými výrazy.

Čeho je moc, toho je opravdu příliš....

Marie Dubanová 12.6.2006 16:30

úcta k Ústavě ČR?

"postoj k ústavním postupům a pravidlům";Poslanci podepsali,že nepodpoří Topolánka;Závazek,tedy slib (?)podepsalo všech 74 poslanců ČSSD;Ústav ČR čl.26:" Poslanci a senátoři vykonávají svůj mandát osobně v souladu se svýn slibem a nejsou při tom vázáni žádnými příkazy;tato slova veVaší Ústavě chybí???????či Vám to připadá jako"perfektní postoj k "postupům a pravidlům Ústavy ČR;?

jonáš 12.6.2006 16:46

Re: úcta k Ústavě ČR?

No dyť nejsou vázáni .. tak proč by to nemohli podepsat ?8-o

Marie Dubanová 12.6.2006 16:50

Re: Re: úcta k Ústavě ČR?

To jste napsal velice krásně a dovolím se otázat,co budou tito poslanci"dělat"až budou míti imumitu,když si již nyní"troufnou"přehlížet Ústavu ČR?děkuji za odpověď.

jonáš 12.6.2006 16:53

Re: Re: Re: úcta k Ústavě ČR?

Proč myslíte že by ji měli přehlížet?8-o

vládík 12.6.2006 16:59

Re: Re: Re: Re: úcta k Ústavě ČR?

Přehlíží ji již svým postojem. Pokud musí podepsat nějaký závazek, je to jasné ovlivňování. Kdo nechce vidět nevidí. Ale musíte ze sebe dělat blba, když jím nejste?

jonáš 12.6.2006 17:11

Re: Re: Re: Re: Re: úcta k Ústavě ČR?

A neděláte ho ze sebe vy? Podle ústavy je ten podpis přece vůbec k ničemu nezavazuje .. protože se musí při hlasování řídit svědomím. A to zcela ignorujete docela reálnou možnost, že ten podpis je rovněž v souladu s jejich svědomím, neboť jsou poslanci ČSSD a nikoli Topolánka ... zatim tady demonstrujete jen tupej formalismus "dvě nohy špatnééé" :-/

jonáš 12.6.2006 17:17

Re: Re: Re: Re: Re: Re: úcta k Ústavě ČR?

BTV kde jste se ráčil vynacházet v idilických dobách oposmlouvy, když Ivánek Langerů řídil hlasování klaky přímo z předsednického místa ve sněmovně svým vztyčeným či skloněným palcem .. aby se prej někdo omylem "nespletl" ?8-o

Jiří 12.6.2006 20:36

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: úcta k Ústavě ČR?

Ivan Langer není žádný můj hrdina,ale za Vámi uvedený příklad bych ho neodsuzoval,je to totiž v Parlamentu obvyklá praxe,protože poslanci samozřejmě nečtou všechny zákony včetně všech  pozměňovacích návrhů,ale orientují se  podle  zpravodaje nebo jiného zástupce strany.

Marie Dubanová 12.6.2006 20:05

Re: Re: Re: Re: Re: Re: úcta k Ústavě ČR?

nejen"svým svědomím"ale rovněž v souladu se svým ústavním"slibem";;Neboť jsou za"to"placeni - a je"to"totiž jejich"pracovní náplň;a to,že jsou poslanci ČSSD neznamená že se nemusejí řídit Ústavou ČR;neboť je"svými daněmi"platíme my všichni,nikoliv pouze pan Paroubek;

tetka 12.6.2006 21:21

Re: Re: úcta k Ústavě ČR?

Ahoj Jonášku, a toto  ti  tatínek nevysvětlil? tetka

vládík 12.6.2006 16:26

Zloděj křičí .....

Nestoudnost vašich vývodů (já pořád předpokládám, že jste ve svém věku duševně čilý, že tedy nejde o výlevy schizofrenní) je do nebe volající.

1 Paroubek se omluvil (snad) za formu, nikoliv za nestoudný obsah.

2. Personální čistky ve zdravotnictví, případně v Lesích neprovádí ODS. Stejně jako dehonestikaci každého, kdo ministrovi kdykoliv v minulosti "šlápl na kuří oko".

3. O změně volebního systému (např.) mluví obě strany neustále, když mají dojem, že se jim změna vyplatí. Konec konců za tím účelem rukou společnou zplodily v roce 1998 mesalianční koalici. Takže si můžete vzájemně vyčítat obdobné podvody na voličích. Ostatně - rozhodně změna ústavy není zřejmě tak škodlivá, jako právní kontinuita.

4. Víte dobře, že ke změně ústavních principů je třeba kvalifikované většiny a té ODS evidentně nedosáhla. Pouze při spojení všech zbývajících subjektů ve sněmovně by Kája Mařík (´= ČSSD vedená nezapomenutelným pane soudruhem Paroubkem)) nezabránil onomu obrovskému morálnímu úpadku, který ve svém článku popisujete..

Ing. Paroubek Jiří 12.6.2006 16:23

Pozor na Zdenka.

Je na opušťáku z Kosmonos, kde je trvale umístěn pro neutuchající nutkavost být presidentem zeměkoule.

Dušan 12.6.2006 16:14

Fuj,

odcházím zvracet

franta 12.6.2006 15:56

Opravdu

skoro všechny komentáře jsou k věci, tak jak mají modří soudruzi ve zvyku. Všechny se vyjadřují k nastíněnému problému a žádný se nesnížil k nadávkám autorovi. Tak je to správný, tak to má byť. A Paroubek je hulvát.

Kupido 12.6.2006 14:42

rudoch

Pak se spolecnost pta "proc dnesni mladez ma v neucte stari"!Takovy gerontojedinci s rudym pavoukem na mozku..to uz je diagnoza.Na co sahl to sprznil,ale jeho ego je bez hranic.Mel by odejit do polit.duchodu a neskodit jeste vic mlade generaci.Oni v tom budou zit.Zatim co on bude cichat ke kytickam ze spodu.

Hamar 12.6.2006 14:16

To je to, co mě štve ...

... když bývalí soudruzi kříčí chyťte zloděje. Někdo by měl připomenout jak se žilo za vlády jedné strany. O politických monstrprocesech se mluvilo, tak to je v podvědomí ... Ale bylo to i o jiných nemorálnostech - kvalifikovaní nepohodlní nestraníci pracovali v dolech či přinejlepším v kotelnách, o tom kdo se dostane na střední školu rozhodoval v komisi okresní tajemník KSČ, ne známky ... Kapely mohly hrát jen ty prověřené (přehrávky byly také v režii komunistických pohlavárů).  A když si člověk pustil Kryla, tak ho také mohl někdo udat. Prostě, ať žije diktatura proletariátu - této teze se naši soudruzi z KSČM dosud nevzdali  ... a už by zase chtěli vládnout! A socani typu Paroubka či Jičínského je v tom podporují - hnus;-O

J. Mach 12.6.2006 14:11

To je ale chucpe!

Soudruhu Jičínský, vám to není trapné, že jako komouš obviňujete druhé z potenciálního porušování ústavy? Vždyť na tom vaše strana postavila svou politiku a jinak by se k moci nedostala.

Ghost 12.6.2006 14:01

je velkym stestim

Je velkym stestim,ze bolsevici typu pana Jicinskeho dnes uz mohou jen mluvit. Nerad bych se dockal doby, kdy my bude kat davat opratku na krk a pan Jicinsky mi k tomu bude predcitat jaky jsem vlastizradce, protoze nemam stejny nazor jako kral Ubu.

Vladimír Hartman 12.6.2006 13:15

Že zrovna Jičínský ...

Pan Jičínský, takto poslanec za ČSSD, ať si alskavě vzpomene na svoje excesy v dobách Federálního shromáždění. Patří totiž mezi ty, jimž můžeme "vděčit" za současný právní marasmus.

vejir 12.6.2006 11:21

slušnost a pravdomluvnost soudruha Jičínského

Je velmi poučné, jak člověk, který se podpepsal pod obludnou komunistickou ústavu, jejímž pokračováním je řada dalších přehmatů v té současné, je schopen hájit neetické a humpolácké chování svých soudruhů a posluhovat svému vůdci. Jak převrací fakta ke svému prospěchu, pomlouvá ty, kteří komunisty nikdy nebyli a nebudou a hraje si na demokrata.   

Penzista 12.6.2006 10:59

Bolševik zůstane bolševikem

i když momentálně obléká kabát ČSSD.

Gandalf 12.6.2006 12:40

Re: Bolševik zůstane bolševikem

Co to ma spolecneho s kabatem? Vzdyt socan neni nic jineho, nez (spatne) umyty bolsevik.