19.4.2024 | Svátek má Rostislav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Kadlus 28.11.2005 21:46

Co jsme si,to jsme si.

V úvodu moje oblíbené: Moje moudrá babička (trhovkyně na Jiřáku,co stojí ten krásný kostel od Plečnika; 4 tř. základky před 1.světovou válkou),říkávala : Jó, máme to, co jsme si zasloužili.Pak stačí jen dosazovat podle potřeby : máme "kvalitní" politiky,novináře....atd.Pokud by platila vývojová pravidla ( a je mnoho perzonifikovaných důkazů),pak je v každém z nás díky historickému vývoji kousek Švejka,kousek hejtmana z Köpenicku,střiženého Gogolovým revizorem, maličko pražského Khóna a s pohledem do historie by se v genech našel i nějaký ten loupeživý zeman ze středověku. Báječné předpoklady pro politiku- i mediální.
František I. 28.11.2005 16:28

to autor

Pan autore,naši novináři jsou stejní, jako drtivá část naší populace. Ne každý pochopí tzv. stranického pavouka (viz. ministerský pavouk (pabouk)) a pokud ho pochopí, nerad se jím nechává svazovat. Noviny ho platí, aby napsal něco čtivého a dnes se bere nadávka ods za velmi čtivou eventualitu. S tím těžko něco uděláte. Navíc pan Topolánek v sobotu vypadal opravdu, ale opravdu alkoholově zmoženě. Tedy hodně blbě. Jeho mediální poradci mu mohli doporučit, aby ve stavu, v jakém byl, se na obrazovce a před novináři neukazoval. Máte navíc ještě štěstí, (možná), že o vás nepsal klausobijce Macháček z HN. Žel, zapomínáte, že propaganda je pouze jedna a nikdy není a nemůže být slušná. Zvlášť, když před váma stojí sockomoušký ksindlík s plnou tlamou lží a na jeho pozadí přilepení STBáci, študovaní pro boj s vnitřním nepřítelem. Z tohoto pohledu je vůči vám článek v LN téměř laskavý.
Honza 28.11.2005 15:27

Re: Re: Pan poslanec se domnívá,

Máte pravdu ale jen částečnou. ODS pouze znemožnila zařazení tohoto zákona do programu schůze PS . Teprve po svolání mimořádného zasedání PS k tomuto bodu si uvědomila svoji fatální chybu a zákon podpořila.Ve své poznámce jsem celou záležitost poněkud zjednodušil. Příliš mne ovlivnil soudruh Tlustý a jeho fanatický odpor k zákonu  po obstrukci ve vysílání TV.
fakír 28.11.2005 13:00

Re: Hihi, on zase někdo novinovým titulkem "uhranul" ODS, tak bylo nutno napsat protičlánek :-D

:-))))))))
R 28.11.2005 11:16

Očištění ODS od starých struktur.

Topolánek podle dnešních zpráv mluvil o tom, že v ODS jsou lidé, kteří jsou pro spolupráci se socany a že by tito lidé měli z ODS dobrovolně odejít.
Pro mě je to podmínka mé volitelnosti této strany. Zastánci oposmlouvy prokázali, že se na vládu třesou a že v zájmu toho, aby se do vlády dostali, jsou schopni provádět jakékoliv myšlenové veletoče bez ohledu na nějakou myšlenkovou kontinuitu ODS. Třeba jako Langer, první týden po Czechteku pohřbil myšlenku ochrany soukromého vlastnictví, protože to vypadalo, že zpackaný zásah může zlomit Paroubkovi vaz a možná vyvolat předčasné volby, kdy by se ODS dostala do vlády.
Agent 28.11.2005 11:02

Re: Re: Pan poslanec se domnívá,

Poslanci ODS hlasovali (spolu s ČSSD) pro zvýšení daní. Stačí vzít kalkulačku a počítat ... je to škoda, že komunisti a soc.dem. mají v některých pojmech guláš a ODS tuto terminologii nevyvrátí.
občan XY 28.11.2005 10:42

NA OTŘEPANÉ AGITKY

  Jsou občané zákonitě  alergičtí.Je nepochopitelné proč se k nim vedení  O D S   uchyluje.........
jkotek 28.11.2005 9:30

Re: Pan poslanec se domnívá,

Co je mi znamo, tak poslanci ODS rozhodne nehlasovali PROTI snizeni dani (to je jen dalsi socanska lez), ale naopak vetsinou PRO. A to i presto ze zadny z jejich pozmenovacich navrhu nebyl podporen vladou. Kdo se nechce spolehat na mnohdy lzive informace z netu, at se podiva na www.psp.cz
Honza 28.11.2005 9:11

Re: Pan poslanec se domnívá,

Omlouvám se za oslovení, ostatní platí.
Honza 28.11.2005 8:57

Pan poslanec se domnívá,

že každý volič trpí selektivní pamětí jako příznivci ODS. Bohu díky tomu tak není a tak například pouhý název volebního programu ODS " Modrá šance" budí okamžitě asociaci " v Investiční bance".  Mám pocit, že ODS dělá vše pro to , zajistit si opoziční lavice na další čtyři roky.  Její politika nulové tolerance došla tak daleko , že zamítla návrh snížení daní , což je jeden z hlavních bodů jejího volebního programu. Tak fatální chybu může udělat snad jen hlupák nebo sebevrah. Pak je Vám pane poslanče osvěta pro novináře platná jak mrtvému zimník.
Ladislav N. 28.11.2005 2:23

Hihi, on zase někdo novinovým titulkem "uhranul" ODS, tak bylo nutno napsat protičlánek :-D

Jejda, musím se taky podívat na PR Česká média s.r.o., jestli tam paní Dana Jaklová psala oslavné "kongresové" ódy jako před rokem (?). To byl vzor správného novinářského postoje! :-D