16.4.2024 | Svátek má Irena


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
mirek 3.1.2007 12:06

mira

(Y)(Y)(Y)(Y)(Y)

Josef 12.9.2006 18:19

soudruzi ANO

Máš recht,Mirku.

RMR 25.1.2006 7:49

Padouch nebo hrdina, my jsme jedna rodina, tím si buďte všichni jisti, že jsme samí komunisti.

Jestli EU odsoudí komunistické režimy jako zločinné, proti čemuž komunisté ve všech zemích protestují, stejně nalezou do socialistických demokratických stran. Bude na ně jen méně vidět. Nalezou-li tam, dostanou se do čela, neboť jejich agresívní snaha udusit veškerou demokracii je z jejich myšlení nevykořenitelná, vyplývá totiž ze závisti, že jsou úspěšnější, chytřejší, výkonnější a tedy i bohatší lidé, než oni. A proto tyto pro ně nedostatkové schopnosti nahrazují uchopením moci prostřednictvím zmanipulovaných mas, rovněž závidějících úspěšným. Tyto masy totiž ze svých daní přispívají do společné kasy jen to, co sami spotřebují a velká část jich jsou jen odběrateli, chtějí tedy na úspěšných více příspěvků a to jim právě nabízejí komunisté a sociální demokrati. Bude tedy nevyhnutelné spojení obou stran, aby tady vznikla nová, silnější levice, která nám to v průběhu času opět nandá, že se budeme divit. Tak je tedy volte, ať už to máme za sebou! My ostatní totiž vezmeme klíče od svých firem a firmiček, předáme je zástupcům vládní elity, naše zaměstnance předáme na pracovní úřady a zažádáme si o podporu. To pak bude veselo! Jediná cesta je přímá demokracie a plná hmotná odpovědnost politiků za výsledky hospodaření, zaviněné jejich politickými rozhodnutími. Dokud toho nedosáhnem, nemáme šanci bojovat proti nespravedlnosti.
Jan 24.1.2006 0:41

Nenechme se zase českými politiky a jejich "nezávislými" novináři zmanipulovat náhradními tématy, kterými se nás snaží odvést od všeho podstatného, tak jako před každými volbami!!! Je jasné, že po volbách vznikne velká koalice ODS - ČSSD bez komunis

Nenechme se zase českými politiky a jejich "nezávislými" novináři zmanipulovat náhradními tématy, kterými se nás snaží odvést od všeho podstatného,  tak jako před každými volbami!!! Je jasné, že po volbách vznikne velká koalice ODS - ČSSD bez komunistů (těch otevřených)! Nikdy nezapomeňme na dvě nejdůležitější věci: Kdo proti nám stojí a jak to můžeme změnit! Viz:
1) CYKLICKY VLÁDNOUCÍ KRIMINÁLNÍ ELITY POD SPOLEHLIVOU OCHRANOU SVÉHO CENTRALIZOVANÉHO KRIMINÁLNÍHO STÁTU A SVÝCH CENTRALIZOVANÝCH KRIMINÁLNÍCH MASMÉDIÍ!:
2) DŮVODY, proč bychom měli jít tentokrát VŠICHNI k volbám, ale pokud nechceme být ZNOVU obelháni, podvedení a okradeni, NEVOLIT žádnou parlamentní stranu vládnoucí (post) komunistické kriminální fízlokracie!!!
Pavel 23.1.2006 23:39

Vzdělání pana Topolánka a George Orwell

Když pan Topolánek píše o "socialistické" straně z knihy G. Orwella, dopouští se vědomě či nevědomě (o to hůře pro něj) hrubé manipulace s fakty. Každý, kdo si alespoň zběžně přečetl Orwellovo dílo 1984 si jistě nemyslí, že by Orwell popisem Strany myslel jakoukoliv stranu sociálně demokratickou, jakoukoli sociální demokracii. Víte vůbec, pane Topolánek, že G. Orwell byl socialista??? Pokud to nevíte, vaše škoda. Pokud to víte a překrucujete,. stěží jste předsedou strany, kterou by šlo v demokratických a svobodných volbách volit. Jestliže si totiž  berete manipulaci jako nástroj předvolebního boje, zdá se, že jste se z Orwella poučil  - stojíte ovšem na opačné straně barikády než on. Pokud jsem jen chvíli uvažoval o volbě vaší strany v nadcházejících volbách, váš článek mě nezvratně přesvědčil, abych vám svůj hlas nedal. Protože se dopouštíte manipulace.  Díky za poznání, Georgi ...
Radek 24.1.2006 15:06

Re: Vzdělání pana Topolánka a George Orwell

Ja to teda necet, ale autor tim chtel poukazat na to, ze CSSD neplni sve sliby, to ze tomu dodal jakousi obalku, aby se to stalo ctivejsi, to dela kazdy spisovatel a novinar, jiste by mnoho lidi uvitalo, kdyby zde stal na par radkach jen seznam, co se jim nepovedlo, jenze vetsina lidi by to taky neprijala, vetsina clanku zde je napsana v tomto duchu, tak proc by to nemohl napsat Topolanek?
Radek 24.1.2006 15:07

Re: Re: Vzdělání pana Topolánka a George Orwell

mozna jeste doplnim, tento komunisticky clanek napsal Paroubek, je to lepsi? „Výsledky letitého odříkání a snahy národa nemohou být určeny jen úzké vrstvě privilegovaných.“ Poslanecká sněmovna Parlamentu ČR přijala návrhy změn v dani z příjmu fyzických osob. Tímto krokem se završuje sedmiletá etapa hospodářské politiky sociální demokracie ve snižování a úpravách daňových sazeb tak, aby systém nastavení daní plně motivoval k maximálnímu výkonu ekonomiky a plnému využití výrobních faktorů. Končí systém promyšlených změn, které měly českou ekonomiku během dvou volebních období dovést mezi nejpřitažlivšjší země světa, pokud jde o umístění investic a využití našich zdrojů práce. Výsledky můžeme snadno sčítat už dnes. Náš růst atakuje magickou hranici pěti procent, což i při relativně vysoké úrovni našeho produktu ještě není hranice, která by poptávku měnila namísto výkonu v inflaci. Stabilizujeme veřejné finance ve výrazném předstihu před konvergenčním programem, který nás posunuje k zavedení eura. Podle průzkumu renomované firmy Ernst and Young se naše země stala sedmou nejpřitažlivější investiční lokalitou světa, přičemž z hlediska mzdových nákladů jsme se umístili na neuvuřitelném třetím místě! Klobouk dolů! Předseda vlády za to upřímně děkuje všem, kdo se o to svou poctivou prací a umem zasloužili. Co je důležité? Neusnout na sladkých vavřínech! Naši lidé musí získat další motivaci. Je nutné, aby klíč k bohatství měly všechny vrstvy občanů. Výsledky letitého odříkání a snahy národa nemohou být určeny jen úzké vrstvě privilegovaných. Výsledky patří všem. Nové daňové zákony citelně zvyšují příjmy devadesáti procentům občanů. Zejména těm nízkopříjmovým signalizují, že poctivá práce se musí vyplatit. Bludný kruh chudoby je přetínán na nejužším místu. Změny jsou solidární. Bohatí platí více než chudí. Ale netratí na tom. V zemi je hluboký sociální smír, klid na práci jako nikde jinde. Jsme první v Evropě v potlačování chudoby. Vysoký výkon prostě není na úkor elemen
Radek 24.1.2006 15:08

Re: Re: Re: Vzdělání pana Topolánka a George Orwell

...elementárni lidské slušnosti a kumulace bídy. Běžný zaměstnanec z daňových úprav získá zhruba čtyři sta korun měsíčně. Není to vůbec málo, uvážíme-li, že pomalu polovina zaměstnaných bere plat na úrovni dvanácti tisíc čistého a méně. Zemědělci a živnostníci získají prohloubené paušály. Znamená to, že mnoho z nich bude osvobozeno od namáhavé administrativy. Nebudou už muset složitě evidovat náklady, postačí jen jednoduchá evidence příjmů. Vedle snížení výkazové byrokracie na tom také vydělají, což státní pokladnu bude stát nějakou tu miliardu. Ale to nejsou ztracené peníze. Je to dobrá investice. Bude-li více lidí pracovat a podnikat, budeme méně platit na sociálních dávkách. Investované peníze se nám vrátí: Nakonec významně ušetříme. Myslím, že bychom už měli zanechat hnidopišského pošťuchování, že někdo získá z těch úprav trošičku méně a někdo o chlup víc. Chceme dát všem, ale nejsou úpravy, které by naráz všechny uspokojily. Hospodářská politika ostatně dneškem nekončí. Namísto lichých sporů o pětikoruny se snažme využít své šance. Ta šance nikdy nebyla tak veliká jako dnes.
ehad 23.1.2006 23:16

Citace z Jiste, pane premiere:

Dil premiersky projev: Jestli Vam muzu radit, nenapadejte opozici. Ale proc to ma strana rada! Jenze strana Vas bude volit tak jako tak. Ale u nezavislich volicu budete vniman jako nesnasenlivy clovek.
zoch 24.1.2006 3:32

Re: Citace z Jiste, pane premiere:

No super !!!!!!!
Mám strašně rád tohle britské dílko a kdyby bylo v ucelené formě na kazetě,dal bych majlant,abych si ho koupil. Je to totiž dokonalé.
A mimochodem Vaše citace přesně vystihuje tu mojí zmínku o soukromém vlastním týmu,který by měl mít takový Topolánek u sebe. ( viz níže )
netiham 23.1.2006 22:50

je to děs

je mi smutno, jsem sice stále fandou modré, nicméně je to děs z těchto nic neříkajících blábolů modré vrchnosti- To tam není nikdo, kdo by dokázal jasně a stručně říci o co vlastně jde? nějak mi to  připadá, že z vedení ODS se stala  jen parta pupíků, kterým jde jen a jen o to, jak přežít v poslaneckých lavicích dalších pár let.?
Ladislav N. 23.1.2006 23:38

Re: je to děs

Ti rozumnější byli "vyobcováni", protože nebyli "dost modří" a další (odborně zdatní) odešli raději sami do civilu dělat kariéru nebo obchod.
aida 23.1.2006 22:35

Teda, mě po tom nic není, ale - xavere

změňte si prosím nick, už se tady jedna osoba s podobným jménem vyskytuje, tak snad abyste nemátl roztržité přispěvatele.
xaver 23.1.2006 22:35

díky za diskuzi jdu spát

Na závěr bych dodal, že v článku nebylo nic konstruktivního, ale jen samé pindy. Proč tam nenapíše Tahle strana to udělala takhle a my to myslíme udělat takhle a výsledky očekáváme takovéhle a proč je takové očekáme nic pusto prázdo, myšlenkové vakum
Šumavák 23.1.2006 23:14

zůstává ovšem otázka, kde je to vakuum.

Foundryman 23.1.2006 22:24

Ještě citace z Košického vl. progr.:

"Vláda.....nepřipustí, aby v republice převládal kořistnický zájem příživnických jednotlivců a skupin nad zájmy národa." Jak z volebního programu ČSSD :-)
ziralek 23.1.2006 22:28

Re: Ještě citace z Košického vl. progr.:

ja myslel ze topolanek, o tom jak po volbach. ale jemu stejne neni rozumet.
jasan 23.1.2006 22:29

Re: Ještě citace z Košického vl. progr.:

a to jste se nepodival do programu KSC z roku 1946.... apropo - bude 60-ti lete vyroci voleb, ktere znamenali pro 3 generace konec svobody.
Zopakujeme si to? Pro nas ale nebude mozna vymluva, ze jsme""netusili" o co jde....
AeroKarel 23.1.2006 22:09

"Ale problém je že se tady strašně krade "

Jo, nejlépe se krade ze státního. Soukromník si majetek hlídá, ví proč. Ze státního kradou i hlídači.
Není nad takového garanta.
xaver 23.1.2006 22:16

Re: "Ale problém je že se tady strašně krade "

Jestli o někom víte, že něco ukradl tak to řekněte policii.
Šumavák 23.1.2006 22:29

třeba nemocnici?

ziralek 23.1.2006 22:33

Re: třeba nemocnici?

ja bych do toho moc nerypal. co ti hejtmani.
AeroKarel 23.1.2006 22:06

" Ale je potřeba, aby systém vyzrál a nedělat věci násilně."

Nechcete to poradit DRáthovi?
Nějak se mi nezdá, že by kráčel cestou konsesu.
Asi tuší, že za chvíli bude přítěží i pro Paroubka.
Takhle nenásilně se rozhádat se všemi, vyjma některé nemocniční lékaře, to už chce talent.
xaver 23.1.2006 22:19

Re: " Ale je potřeba, aby systém vyzrál a nedělat věci násilně."

On má svůj rozum. A já jsem jen 1/10000000 tina tohoto soukolí. Asi udělali konses mezi sebou.
Foundryman 23.1.2006 22:21

Re: Re: " Ale je potřeba, aby systém vyzrál a nedělat věci násilně."

Rath a Paroubek?
ziralek 23.1.2006 22:25

Re: Re: Re: " Ale je potřeba, aby systém vyzrál a nedělat věci násilně."

bingo. konecne nekdo.
xaver 23.1.2006 22:26

Re: Re: Re: " Ale je potřeba, aby systém vyzrál a nedělat věci násilně."

To já nevím já je neodposlouchávám. Přece nám nemůžou špičky říci všechno.
Foundryman 23.1.2006 22:05

Xavere,

plně postačí, když stát bude garantem prostřednictvím zákonné úpravy. Jinak, dovolím si malé pozměnění vašeho příspěvku: "Stát musí být garantem a jak může být, když nic nebude mít. Tady nejsme v prvobytně pospolné společnosti. Těžký průmysl a bankovnictví bude vždy státem řízené - jde jen o to, aby byl vytvořen systém státního vlastnictví a k tomu systém privátního podnikání." Zní to blbě, že? Ale je to téměř doslovná citace z Košického vládního programu.
ziralek 23.1.2006 22:10

Re: Xavere,

no vida zase stat, dyt to povidam.
xaver 23.1.2006 22:23

Re: Xavere,

Tak jsme se shodli. Jen jde o to , aby v tom zákoně nebyly upravy kuchání postřeleného divočáka.