16.4.2024 | Svátek má Irena


Diskuse k článku

POLITIKA: Tři projevy bez pointy

Formování nové vlády se nám zúžilo na debatu o obsazení jednotlivých křesel a o tlaku prezidenta na pravděpodobného premiéra. Koalice sice představila podrobnou koaliční smlouvu, ta ale víc než co jiného připomíná kompilaci volebních programů.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
R. Kluzák 10.1.2014 20:36

Blbeček Lukáš Jelínek

V tomto článku tak zvaný politolog jenom opakoval a opisoval. Àle v jiných příležitostech, hlavně když je z nepochopitelných důvodů zván do české televize,ukazuje Lukáš Jelinek že je to úplně neschopný kecal. A je zde otázka: Kdo platí takového slabomyslného žvanila z peněz daňových poplatníků jako "politologa"? Není už nejvyšší čas, aby se začalo vyšetřovat, proč má Česká republika největší množství politologů (rozuměj kecalů) v přepočtu na počet obyvatel na celém světě?

P. Papež 9.1.2014 10:46

Projevy podle Jelínka

Projevy nejsou tři, ale jen jeden. Oficiální státní projev pronesl pouze Zeman (narcistní hodnocení své geniality), ostatní dvě sdělení byla pouze neoficiální prohlášení dvou lidí.

M. Hoblík 9.1.2014 10:33

Na projevu pana knížete

bylo trapné jen to, že ho měl napsaný velkými písmeny a musel často obracet stránky. Příště by mu měli autoři projevu text raději napsat drobnějším písmem a dát šlechtici silnější optiku.

P. Papež 9.1.2014 10:43

Re: Na projevu pana knížete

Za Husáka vám to nevadilo?

K. Frauknecht 9.1.2014 7:40

Nemohu si pomoct,

ale Klausův "projev", spíše ale rozhovor (jistě také připravený), byl plný poselství a rad. Počínaje výzvou k návratu ke konzervativním hodnotám, konče radou nenechat si vnucovat negativní pocity (třeba různými pisálky :-)). Stačí jen poslouchat nebo pozorněji číst.

P. Lenc 9.1.2014 9:04

Re: Nemohu si pomoct,

Klausův projev nemohl nic nového přinést protože byl konzistentní.