29.3.2024 | Svátek má Taťána


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Jelínková 2.10.2009 20:14

Jaký trest

Všichni politici si hřejí svoji polívčičku,Četla jsem kdesi,že američtí zákonodárci neřeší svoje platxy,ale odsouhlasují platy příštím senátorům,Myslím,žr by to měl navrhnout nškterý z našich poslanců,protože to podstatně objektivnější a při naší závisti bych hrozně ráda vicela ty výsledky.         8-o  !!!!

Cricket 30.9.2009 16:49

počkejte, počkejte!

Neustále se navážíte do platů poslanců (směšné - jde o příjem "střední třídy") a tepáte mravy. Sami mravní. Pokud to myslíte vážně, kandidujte prosím, vastrouhněte nějaký ten mravný program, pokud budete dost přesvědčiví, tak vás zvolí. A je vymalováno. Jen neříkejte, že kdybych já ... blablabla.

Vlado Z 30.9.2009 18:47

Re: počkejte, počkejte!

A proč nekritizovat? Oplaty opravdu nejde, ale morálka je dost podstatná věc. Vyvýjet občanský tlak napolitiky je minimum,co můžeme pro zlepšení věcí dělat. Kandidovat sami pak maximum.

Pamětník 2 1.10.2009 13:36

Re: počkejte, počkejte!

Pane Crickete,nevím jak jste přišel na platy poslanců ve "střední třídě" a zastáváte se jich.Pokud kandidují,všimněte se čím vším oblbují voliče.Proč máme navrhovat nějaký ten  podle Vás "mravný program?"Poslanci slíbili voličům něco za něco.Když mají ty platy střední třídy,proč se většina poslanců drží svých postů?Myslíte si,že pan Benda by si jako kreslič přišel na takové peníze?Proč se zuby nehty drží svých poslaneckých míst lidé,kteří už tam přežívají od skoro nepaměti?Jsou to lidé,kteří mnohdy využili politické situace a vkročili do politiky tou pravou nohou.Politika je živí a těžko by řada z nich našla ten příjem co má.Všimněte si řady dalších matadorů v Parlamentu i Senátu.Pithart,Němcová,Grebeníček,Vondra,Benda a desítky dalších.Tak ne já blablabla.Oni by se měli zpovídat těm co je volili a co slibovali.

K. Čapek, nebo snad Churchil? 30.9.2009 15:58

Každý národ má takovou vládu, jakou si zaslouží ...

Pamětník 2 30.9.2009 14:55

Trest politiků v Česku-pěší výlet.

A čí je to vina?Ti ostatní jsou podstatně rafinovanější a včas utíkají,nebo se na ně zapomíná.A jestli si někdo myslí,že dojde ke změnám v legislativě,rád to uvítám.Jenom po zkušenostech z minulých let vím,že kapříci si rybník nevypustí a jsou v oblasti svého blaha vyjímečně jednotní.Tam na straně vůbec nezáleží.Vše vždy končí tím,že to co užívají,mají ze zákona.Kolik lidí z řad politiků i podnikatelů bylo obviněno z různých machinací a v drtivé většině to v nějakém časovém intervalu vyšumí.

janoryna 30.9.2009 14:11

Návrhy,

 které se týkají omezení imunity nebo změn v platech politiků směrem dolů, se v Česku prosazovat nedaří. ale daří. vsaďte se, že na prvním zasedání nově zvolené sněmovny se jako první zákon bude projednávat zvýšení paltů poslanců ! a ani komunisti to demokratickým stranám kazit nebudou.

Jan Rechnovský 30.9.2009 9:09

Můžeme si za to sami

Na současném marasmu mají největší podíl  politicko - ekonomické lobby kolem ČSSD a ODS. Jejich hlavní motivací je přesvědčit ve volbách většinu voličů pravicovou či levicovat rétorikou a získat tak přístup ke státním zakázkám. Obě skupiny jsou již dnes propojeny s částí justice, policie a organizovaného zločinu. Naše neschopnost prosadit do parlamentu nové strany s jasným reformním programem, jen umožňuje celkově prohnilému systému dále vegetovat a prohlubuje občanskou nedůvěru ke státním instituciím. Pokud tento stav v nejbližších volbách nezměníme, začne se zvyšovat nedůvěra k demokracii a lze předpokládat nástup radikálních prvicových či levicových stran.

Glosátor 30.9.2009 12:47

Re: Můžeme si za to sami

Takže budeme volit TOP 09 v čele se supergaunerem Kalouskem, kterému se taky nic z jeho pověstných machinací (za dob jeho náměstkování na MO) nepodařilo prokázat? Zelené nemůžu ani náhodou - ale byli jediní, kteří "provokaci" MF Dnes na prosazení lepšího přístupu k loteriím odmítli od samého počátku. A hleďme, zákon prošel a stát přijde ročně o 7 mld. Kč.

janoryna 30.9.2009 14:13

Re: Můžeme si za to sami

Kalouskovi taky se nic z jeho údajných machinací (za dob jeho náměstkování na MO) nepodařilo prokázat. ale hlavy jeho podřízených padaly...

VL 30.9.2009 17:15

Re: Můžeme si za to sami

U Zelených je to jasné. Nástupci zakladatelů jejich hnutí - KGB jim nedovolí, aby brali peníze z jiného zdroje než z ruských tajných služeb. ;-)

karel-smichov 30.9.2009 19:01

Re: Můžeme si za to sami

VL -Svádět že KGB jsou zakladateli Zelených, buď jste

provokatér ,nebo tím chcete někoho chránit,račte se

podívat na velké strany, lepší by bylo kdyby jste byl

schopen jmenovitě upřesnit 8-o8-o

Pepin 30.9.2009 8:24

Media a pan Čunek

Media nechtějí přijmout prostou věc, uplácení se zdálo paní Urbanové a po 5 letech údajný

úplatek nahlásil bývalý ministr spravedlnosti na vsetínského starostu v Přerově. To, ale nikoho z medií nezajímá, stále jen Čunek. A tak je to asi se vším a šíbři jsou za vodou.

oh 30.9.2009 9:18

Re: Media a pan Čunek

Já nevím, jestli pan Čunek vzal úplatek nebo ne. A vy to nevíte taky. Jen jste zaujal postoj na základě zkreslených a neúplných informací z tisku. Já si myslím, že paradoxně Čunkovi nejvíc ublížila aktivita nejvyšší státní zastupkyně Vesecké, která do případu zasáhla způsobem velice nezvyklým a v jiných případech odmítaným, no a schopnost státního zástupce Salichova velice obsažný spis přečíst a pochopit prakticky okamžitě po jeho doručení je taky velice zajímavá.

Leopold Kuchařík 30.9.2009 7:16

Hmm, jediný Svoboda.

A to je stsakramentsky málo! :-(

Zdenek 30.9.2009 5:37

To je nápad !!

Uchodíme politiky k smrti.

Hadí oči 30.9.2009 2:48

Snad byste nechtěl na všechny stejný metr?

Jak píše s nadšením o pár článků výš jakýsi Doležal:

"Z toho je jasné, že rovnost v této společnosti má své meze: není to např. rovnost líných s pracovitými, blbů s chytrými, hajzlů se slušnými. Taková rovnost naopak začasto přežívá ve společnosti ruského typu – ne snad proto, že by ta společnost byla zločinná, nýbrž prostě proto, že je primitivní. Snad s ní Rusové jednou něco provedou. Držme jim palce, ale starejme se o tu svou."

Takže je vlastně všechno v naprostém pořádku, protože tady máme  "tu naši  (svou)"  rovnost. A v ní jak vidno, se vlci nestříhají.

pepa 30.9.2009 2:16

Zločin vládne i v ČR, cena Zemního plynu klesla o100% a v ČR o 6,5%

Co dělat? Místo klíčů motyky!!!

Hadí oči 30.9.2009 2:51

Re: Zločin vládne i v ČR, cena Zemního plynu klesla o100% a v ČR o 6,5%

Na co motyky? Leda snad že by byly použity jako před třiceti roky v Kambodži. Jestli jsem to správně pochopil.

Pedrák 30.9.2009 9:30

Re: Zločin vládne i v ČR, cena Zemního plynu klesla o100% a v ČR o 6,5%

Jo, ale držet za to železo a rozvážně mlátit násadou.

Dědek 30.9.2009 15:13

Re: Zločin vládne i v ČR, cena Zemního plynu klesla o100% a v ČR o 6,5%

Počítejte. Pokud cena plynu klesla o 100% tak je gratis. A já platím furt jako mourovatej. Nevíte čím je to?;-P