24.4.2024 | Svátek má Jiří


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Dušan Polanský 13.7.2006 14:14

Opravdu modré, stranické články,

prodchnuté ideou pravicového dobra a levicového zla. Akurát  je to dost únavné na čtení. Bez vtipu, bez pohledu do budoucna, kdy  celou Francii ovládnou muslimové.

jindřich 12.7.2006 21:33

Filip přece nevěděl, komu donáší,

takže je nevinej

Martin 12.7.2006 13:38

U těch zelených

bych si antikomunismem nebyl tak jistý - pořád mají ve straně nějaké "záškodníky", kteří by nejraději šli do spolku s komunisty (čssd a ksčm).

Jura Jurax 12.7.2006 18:51

Re: U těch zelených

Souhlas. Zelení jsou napravo rarita.

kamil 12.7.2006 13:06

pane bartoni-vaše úvahy jsou směšné,vaše angažovanost pro modré je až patologická-kolik vám za vaše štvaní platí-jen stále obdivuji nestrannost našich novinářů-vaše heslo-jsme objektivní pro modré ptáky-at žije demokracie

kkkmmm 12.7.2006 19:16

ať žije demokracie

Přesné a výztižné. Oni nám nedají pokoj a budou nás pořád krmit volovinami. Páni politici, poslanci a pane prezidente, my máme svoji hlavu a umíme ji i používat:-)

F. Čech 12.7.2006 11:12

Žebrat u komunistů byl pouze Klaus, Němcová a Kasal

Komunistickou kartu použil jako první Klaus při svém zvolení presidentem - před komunisty se podle jejich vyjádření doslova plazil. Pak komunisty použila ODS při neúspěšné snaze svrhnout koaliční vládu ČSSD. Nejnověji si komunisté vychutnali prosící Němcovou a Kasala usilující o jejich podporu při zvolení do funkce předsedy sněmovny. ČSSD komunisty neprosí ani se před nimi neplazí. ČSSD si jen uvědomila, že komunisty by mohla začít využívat také ona . A dělá to. A proč ne. Nejde tu o žádné programové kompromisy - nechystá se ani vystoupení z EU a ni z  NATO. Ani se nepřestala kritizovat komunistická Kuba.   

Křupan 12.7.2006 12:02

Re: Žebrat u komunistů byl pouze Klaus, Němcová a Kasal

Zatímco paroubek hovoří o "levici", která má to hlasů. Vy troubo jeden.

franta 12.7.2006 13:17

Křupane

a má levice sto hlasů ? Snad jen se dá dodat že je to jiná stovka, ale pořád stovka. 

Křupan 12.7.2006 13:23

Re: Křupane

Má sto hlasů. 74 socanů + 26 komunistů. Některým však najednou komunistické hlasy nevadí. Těm, kteří tak strašně naříkali, že Klause volilo možná i několik komunistů (pokud vůbec nějaký).

Nad takovými "antikomunsty" jako je pan F.Čech se neobolševici válejí smíchy.;-€

franta 12.7.2006 14:49

Myslím, že si pletete, Křupane, zásadní věci

"Některým" ani tak nevadí, že Klause (jak říkáte možná) volili i komunisti, ale vadí jim a mají legraci z toho, jak to modří ptáci vehementně popírají. Ani jedna strana přitom nemůže dokázat, že má pravdu. Pokud ovšem nebudeme věřit Filipovi, který to otevřeně přiznal.

H.K. 12.7.2006 20:26

Re: Žebrat u komunistů byl pouze Klaus, Němcová a Kasal

Toto píšete pane Čechu stále dokola. Já se Vás ptám znovu. Vy jste viděl V.K. plazit se před komunistama? ODS se domlouvala s KSČM na svrhnutí koaliční vlády ČSSD? Nebo obě strany jednali nezávisle a každá měla své důvody pro hlasování? Minule jste ještě napsal, že V.K. zvolili presidentem. Jak to víte, když volba byla tajná?

StandaT 12.7.2006 9:15

dělení

Já jsem začal používat dělení na hardkomunisty a softkomunisty. Dělení na komunisty a socialisty je jen taková "politická korektnost" po česku.

plissken 12.7.2006 10:10

ze diskutovat s komunistou nema vyznam jsem pochopil nekdy v roce 1980

A jediny argument kteremu komanči rozumí zatím nelze použít po síti....

Doktor 12.7.2006 0:35

Pane Bartoni!

To jste teda objevil Ameriku, když jste přišel na to, že jsou si socialisti a komunisti programově docela blízko.

Ono totiž to, co mají v programu naši komunisti, má v Evropě v programu řada socialistitických stran - resp. jejich levých křídel. Program naší soc. dem. je v srovnání s jinými evropskými socialistickými stranami spíš doprava.

kosatka 12.7.2006 6:01

Re: Pane Bartoni!

Taky si myslím, že je to naprosto logické, tak co ten povyk. V ostatních postkomunistických zemích se už reformovaní (nebo přinejmenším jen přejmenovaní) komunisté stali součástí nového systému a nezřídka i tamních vlád a nidko jejich demokracii nezpochybňuje. U nás se komunisty pořád straší jako morovou ranou. Někdo asi zapomněl, že totalita byla výsledkem celého poválečného ostře pravolevě rozděleného světa s raketami namířenými na obě strany. Zločiny, kterých se dopustili KONKRÉTNÍ fanatičtí "straníci" jsou neodpustitelné, měly by se vyšetřit a spravedlivě potrestat, ale jinak bychom se měli konečně dívat dopředu. Většina z těch, co v téhle zemi žila, svým způsobem s režimem vycházela. Skoro každá rodina, měla někoho ve straně. Kdyby tu žilo tolik antikomunistů a revolucionářů, cose jich vyrojilo teď, asi by se dějiny těhle země přeci jen vyvíjely jinak.Mimochodem, pořád se tvrdilo, jak komunisti tuhle zem vyrabovali a že se kvůli tomu budeme muset utahovat opasky. No asi jak kdo, že ? Kde se tedy k čertu vzaly všechny ty miliardy, co se vytunelovaly z nejrůzějších podniků a vyvezly ze země do daňových rájů ?  

Říman 12.7.2006 7:42

Re: Re: Pane Bartoni!

Ano, ty hovado. Většina z těch, co v téhle zemi žila (=byla zde doživotně zavřena za dráty jako v koncentráku), svým způsobem s režimem vycházela. Vskutku svým způsobem. Někdo jako fízl STB, jiný jako nádeník kvůli špatnému třídnímu původu. Někteří ovšem svůj způsob vycházení nenašli. Ti pak skončili na šibenici nebo s kulkou v zádech na drátech koncentráku. Kdo tohle nevidí, nechápe, je hovado. Tuplované hovado je, kdo drze žvaní o raketách namířených na obě strany. Ty strany nebyly stejné, panna nebo orel, co padne je jedno. Jedna z těch "stran" je nezločinnější režim lidských dějin. Komunisté součástí systému? Tady končí demokracie. Na takové pojetí demokracie doplatil celý národ v roce 48, takže dnes nás může nějaký debil kosatka poučovat o tom, že bylo málo antikomunistů. Já osobně pasivně přihlížet, že mi bude vládnou zase nějaká komunistická držka, nějaký nevědomý fízl STB, nehodlám.

z 12.7.2006 7:57

Re: Re: Re: Pane Bartoni!

Jak tipické pro příznivce ODS místo o snahy o argumentaci začne urážkou oponenta. Čím to je, že mezi vámi ODSaky je taková spousta hulvátů?

třetí 12.7.2006 8:15

Re: Re: Re: Re: Pane Bartoni!

A že jich je, jak tvrdých brouků.Je-li ODS stranou podnikatelů, tak to musí být pěkní hrubiáni a nevychovanci. Je to asi holt výsledek 40 let socialismu.

spaldings 12.7.2006 8:18

Re: Re: Re: Re: Pane Bartoni!

to není žádná urážka, stejně jako když pojmenujme blbem i Tebe - to je FAKTOGRAFIE. Jací hulváti. DOby, kdy se říkalo ne "Soudruh je naprostý kreten" "Soudruh má rezervy" už dávno minuly. Když jsi pičus, tak jsi pičus. Místo snahy o argumenty začne pičus pravopisem a slušnými slovy.

váha 12.7.2006 9:13

Re: Re: Re: Re: Pane Bartoni!

Typické pro levičáky je i to, že neumějí správně napsat slovo "typické". Místo toho píší "TIPICKÉ" :-)

šašek 12.7.2006 10:02

Re: Re: Re: Re: Re: Pane Bartoni!

Tak to jste si váho pěkně naběhla!  Místo snahy o argumenty začne pičus pravopisem a slušnými slovy

jirka.s. 12.7.2006 10:02

Re: Re: Re: Re: Pane Bartoni!

Jak TIPICKÉ pro oranžgutana! Snesete mu spoustu argumentů ( ostnatý drát, ekonomická či dokonce fyzická likvidace celých rodin, fízlové, estébáci, fronty na hajzlpapír atd. atd.) a on hned opáčí: "Toť hnusná urážka a pomluva." Mezi řádky (zatím) si můžete přečíst: "Komunisti jsou pouhá  nevinná nemluvňátka s růžovoučkou prdelkou a kdo s tímto názorem nesouhlasí , toho zavřeme nebo pověsíme." 

Prostě a jednoduše: Oranžgutan se nikdy nemůže dohodnout s člověkem majícím úděsné zkušenosti z komouši, na kriteriích hodnocení slušnosti.

Doufám, že se tu co nejdříve objeví soudruh Vízek.

Jenda 12.7.2006 16:04

Re: Re: Re: Re: Pane Bartoni!

A je typicke, ze nekteri levicaci nevladaji tydlencty cizi termity.

jirka.s. 12.7.2006 9:43

Re: Re: Re: Pane Bartoni!

R^R^R^R^!!!!!!R^R^R^

Radajan 12.7.2006 21:08

Re: Re: Re: Pane Bartoni!

Doufám, že nemáš Římane něco společného s Římanem co by budoucím ministrem. Celá hodnota příspěvku mě připomíná dopisovatele ODS jistého Malého Astona - ten je však při své inteligenci přeci jen trochu slušnější.

Lišák 12.7.2006 10:40

Konsensus je jen napravo?

Pan Bartoň se asi domnívá, že o konsensu se má mluvit jen když k němu dojde mezi ODS, flanďáky a zelenými. Když je konsenzus mezi komunisty a socialisty tak je to prostě sprosťárna.

StandaT 12.7.2006 15:47

Re: Konsensus je jen napravo?

Pokud by nebylo Bohumínské usnesení, tak máte pravdu. Takhle to ale je SPROSŤÁRNA.

Jura Jurax 12.7.2006 19:04

Re: Re: Pane Bartoni!

U nás se komunisty pořád straší jako morovou ranou.

Jenže komunisti jsou morová rána.

Zločiny, kterých se dopustili KONKRÉTNÍ fanatičtí "straníci" jsou neodpustitelné, měly by se vyšetřit a spravedlivě potrestat,  - no, potrestat asi jako Grebeníčka staršího, že ... jaký spravedlivý trest kromě pověšení na kandelábru by měl být vyměřen třeba veliteli a dozorcům v jáchymovském lágru ... a jaký té komunistické svini, která škrtem pera zamezila studium, protože tata byl kulak (schopný, vzdělaný, pracovitý a šikovný dobrý hospodář) ... jenže těm konkrétním soudruhům nahrávalo komunistické učení, komunistická vláda, jinak by se nám tak nerozvinuli ....

Většina z těch, co v téhle zemi žila, svým způsobem s režimem vycházela. Skoro každá rodina, měla někoho ve straně. - ano, musela vycházet. Ne každý měl odvahu bratří Mašínů. A taky skoro každá rodina měla někoho, koho bolševismus skřípl - ukradením majetku, kriminálem, zákazem studia, znemožněním výkonu povolání, vyemigrováním - a všechny nás bolševismus skřípl svou nedostatkovou ekonomikou.

Kde se tedy k čertu vzaly všechny ty miliardy, co se vytunelovaly z nejrůzějších podniků a vyvezly ze země do daňových rájů ?  Nevím - ale jak to, že za bolševika se stály fronty na hajzlpapír, maso, jogurty, barevné televize, auta a cokoliv jiného, ačkoliv jsme uspěšně budovali socialismus, - a dnes je toho ve vytunelované zemi dost a je to kupodivu vesměs levnější?

Pavel 13.7.2006 0:20

Re: Re: Pane Bartoni!

No kosatko, ty miliardy jsme získali především prodejem Zetorů do Angoly nebo dálnopisů z brněnské Zbrojovky do sběrných surovin s.p. Ale nikdo Ti nebrání aby jsi kupoval banány jednou v roce na Gottwaldových slavnostech v Brně - Líšni nebo jezdil do Bulharska na dovolenou. Se skorokaždou Tvou rodinou nechceme mít nic společného právě proto, že se díváme dopředu.