19.4.2024 | Svátek má Rostislav


Diskuse k článku

POLITIKA: Trampoty oficiála Klause

Zasloužené odsouzení provokace poslance Václava Klause mladšího zastínilo diskvalifikující pitomost jeho výroku. Nedovzdělaná antisemitská nechutnost by však neměla zastřít, že pan Klaus jednoduše neví, o čem mluví.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
M. Němec 22.3.2019 6:43

Re: no

Řeš to , co Kalvoda píše , a ne jeho titul, vemeno.

Jestli nemáš co napsat, což nemáš, tak táhni do prdele.

R. Franc 22.3.2019 7:37

Re: no

Vy, pane Němče, jste s entitou Netzer a ostatními tvůrci nového světa rakoví rázní, pěkně po bolševicku každému tykáte, silných slov se nebojíte - ovšem tady vám to nepřináší ten správný obdiv, nikdo k vám nevzhlíží, dokonce si někteří o vás myslíme, že jste sprostí podezřelí, ale vytrvejte, bez vás by tu bylo nezáživno. Je mi jasné, že v hospodě se takto realizovat nemůžete, tam by to bylo o hubu, tak nabrušte klávesnici a hurá do toho.

T. Wiszniewski 22.3.2019 3:14

Jenom trochu blátíčka

Květnatými výrazy ... "diskvalifikujícví pitomost", "nedovzdělaná nechutnost", "podřadná provokace" a pod., zaútočil Jan Kalvoda na poslance Václava Klause ml. Pořádnou "porci ignorance a drzosti" tak projevil člověk, který po léta neoprávněně používal titul JUdr. a po odhalení tohoto podvodu se musel s ostudou pakovat z vysoké politiky. Vskutku, Janu Kalvodovi nepřísluší role morálního supermana, vysoce čnícího nad "nejnižšími patry voličské pavlače".

Ani ta argumentace unijními závazky neobstojí. Citovaná dohoda o přidružení k ES mluví o sbližování právních systémů, nikoliv o bezpodmínečném přejímání. Nařizovací systém přinesla až Kalvodou nezmíněná Lisabonská smlouva a velmi nebezpečná praxe "plíživé jurisdikce" unijních struktur. Tím se ale "bývalý vicepremiér" zabývat nechce, protože evidentně chtěl jenom hodit svou hrstičku blátíčka.

T. Kohout 22.3.2019 6:53

Re: Jenom trochu blátíčka

Jo, to ještě bývaly doby, kdy se lidi kvůli takovýmto "prkotinám" vzdávali vládních či politických funkcí.

M. Klas 22.3.2019 10:59

Re: Jenom trochu blátíčka

Snad jen poznámka - když už, tak používal neoprávněně titul JUDr. (místo Mgr. = kompletně ukončené VŠ právnické vzdělání, jen nesložená rigorózní zkouška). A mimochodem, jako jeden z mála čestných politiků kvůli takové prkotině odstoupil!

M. Moravcová 22.3.2019 11:59

Re: Jenom trochu blátíčka

na podvodu to ovšem nic nemění

M. Klas 22.3.2019 13:59

Re: Jenom trochu blátíčka

A co tím získal? Viz: "Podvod je čin, kterého se dopustí ten, kdo zneužije cizí nevědomosti či důvěřivosti k vlastnímu neoprávněnému prospěchu či obohacení, resp. někoho za tímto účelem uvede v omyl." Pokud vím, podvodu se dopustila ta blodýna z ANO, která opsala diplomku o králících, ale pan Kalvoda v žádném případě.

M. Krátký 22.3.2019 1:37

Vážený pane Kalvodo, kudy jste šel, že si svoje

zablácené boty musíte pucovat o oba Václavy Klause ??? My si vás taky dobře pamatujeme - hezký den

P. Černoch 22.3.2019 1:21

EU

Pokud je mi známo EU navrhuje různé předpisy a předává je jednotlivým státům EU ke schválení.Pokud máme tedy něco ke schválení je možnost onu věc i neschválit.A ČR se schválí téměř každá pitomost kterou EU vymyslí.V tom má Klaus ml. pravdu.Právě teď bylo v EU navrženo,z důvodu větší bezpečnosti,omezit rychlost automobilů.Ve městě 35 a mimo město 60km/h.

Z. Lapil 22.3.2019 12:10

Re: EU

Je možnost neschválit, ale za cenu docela slušných sankcí. Opravdu je svoboda poznaná nutnost?

P. Černoch 22.3.2019 14:47

Re: EU

Sankce za neschválení předpisu?To potom není demokracie ale diktát.

Z. Lapil 22.3.2019 14:57

Re: EU

Taky si myslím. Blbý je, že jsme do toho vlezli dobrovolně. Rozhodně to není suverenita, jak se nám z EU pokoušeli tvrdit.