20.4.2024 | Svátek má Marcela


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Mistr Jan Hus 7.1.2008 10:03

No Džamila je vůbec dáreček!

Ona a její milí "Romové". :-D To je šešlost. ;-)

stika 6.1.2008 22:19

stehliku,rekni nam,odkud jsi ji privezl?

pani dzamile dosud uslo,ze zde nezijeme na

 brehu cerneho ci kaspickeho more a tudiz se snazi implementovat nazory necivilisovanych kavkazskych narodu,potazmo jejich vudcu,panu dzugasviliho,jezova a jagody na civilisovane staty.neumi,mila dzamila poradne nic,nechape zivot v civilicovane zemi,umi jen zakazovat:kdo kdy byl v rusku,pak drive nebo pozdeji uslysel:eto apreždeno.(to je zakazano)no ale vychova dzamily je veskrze kavkazka a tudiz umi jen zakazovat.vystrahou nam mel byt pohled na fotku nove vlady a svrchu zminovana dama tam stala v odevy totoznem s ruskou skolni uniformou a v kozackach se zipem take kavkazkym.Ovsem citi se zde jako bolšoje lico.verchuska!!!

o strane zelenych se da rici,ze je to partaj politických šíbrů.klimakterickych hysterek a infantilnich blouznivcu,nejen bez pozitivniho programu,ale bez smysluplneho programu vubec.

Goli 6.1.2008 16:53

Ach Gorby-Džamila

Nevím, komu připadla pí Džamila vhodná pro českou politiku proto, že kdysi podporovala Gorbačeva v Rusku - jak vím z rozhlasového rozhovoru s ní. Jestli jsou Gorbačevci doporučením, tak tady by měla být vláda sestavena z Dubčekovců. Myslím, že ti i oni lezou normálním lidem - nestraníkům za komoušů - už několik desetiletí, asi tak 158 let  -  opravdu krkem. Začínám si dokonce myslet, že jsme na ně byli příliš slušní. Takže zde máme Džamilu. Sbohem.

O.K. 6.1.2008 14:20

Tak nám nějak zapadla

hlavní myšlenka článku - totiž nesouhlas pana Vlka s nepřijetím ČSM do Rady vlády.

Český svaz mužů celkem dobře znám. A myslím, že pan Vlk se mýlí, že je to organizace, která "hájí zájmy mužů a setrvává na konzervativním chápání role žen a mužů ve společnosti" a "její činnost má mimo vší pochybnost i mírně recesistický podtext, ale hlásá názory obecně společností sdílené, a to ve formě kultivované".

Když si přečtete Statut ČSM, zjistíte, že Svaz se hlásí k rovnoprávnosti pohlaví, nikoliv k konzervatismu. Stručně řečeno chce, aby si muži a ženy a byli opravdu rovni, tedy aby ani ženy neměly nějaká privilegia proti mužům. Což je myšlenka, proti které nic nemám a asi nikdo nemůže nic mít. Ovšem mezi členy Svazu je spousta mužů, kterým se zajídá právě ta rovnoprávnost. No a pak je tam i spousta magorů, kteží obdivují spisky pana Hausmana a na ženské je podle nich zajímavá akorát vagína a kozy.

Výsledkem je jakýsi chuchvalec názorů, které se vzájemně odporují: na jednu stranu je třeba přirozené, že se dětem a péči o domácnost věnují víc matky než otcové, na druhou stranu je odpornou feministickou diskriminací, když se u rozvodů 92% děti dostane do péče právě těch matek. Na jednu stranu jsou feministky praštěné, když se podle nich muži dokážou postarat stejně jako ženy, na druhou stranu zmanipulovaly justici a můžou za to, že soudy děti nepřidělujím otcům, kteří se o ně přece dokážou postrat úplně stějně jako matky...

Nevidím moc důvod, proč by měla mít nárok na členství v Radě jakýkoliv organizace, která projeví zájem. Včetně těch, které se nedokážou shodnout ani tom, za co přesně bojují.

68 6.1.2008 16:31

Re: Tak nám nějak zapadla

Třeba má ta organizace takový nárok ze stejných důvodů, jaké má ta "Rada" pro svou existenci.  (A jak víte, že nedokážou, kromě kojení?)

O.K. 6.1.2008 17:00

Re: Re: Tak nám nějak zapadla

Rada byla zřízena jako poradní orgán vlády. Měli by v ní - resp. v jejích pracovních výborech - tedy zasedat ti, kteří tématu nějak rozumí a nějak se v něm orientují. Co zatím vím o činnosti ČSM, ten sice rád protestuje a zesměšňuje, ale nemá ani žádné pozitivní návrhy ani lidi, které by tam mohl poslat. Jinými slovy, nemyslím si, že by někomu vadila přímnost mužské organizace. Ale ČSM je jen takové lepší kašpárkové divadlo.

PS: Já si myslím, že dokážou. Ale myslím si to konzistentně o době před rozvodem i po rozvodu.

68 6.1.2008 20:10

Re: Re: Re: Tak nám nějak zapadla

Samozřejmě. (To je KO.)  Přece jen ale! Myslíte, že není vůbec žádná naděje, že v tom svazu  snad někteří ti “chlapi”  Džamilinu tématu alespon trošku rozumí, a také se v něm, byt možná hodně poslepu,  jakž takž orientují? Já bych tedy rizkoval nějaké to jejich zesměšnění se v oné Radě a vzal je aspon na zkoušku. Když tam pak budou v průběhu zasedání zesměšnovat naprostou neznalostí žensko-mužské otázky sebe, nebo dokonce své odpůrce a protivníky v Radě, tak potom prosím, vyrazit, nebo případně i nějak postihnout. Rozhodně by tam neměli jaksi odporovat, že ano. Za pokus by to snad stálo, když sama říkáte, že přítomnost dokonce zcela mužské organizace by sama o sobě neměla nikde nikomu vadit. Ni ženám. Vždyt nakonec, o co jde. (Goes.) A navíc, pí.Džamila je momentálně bez závazků - a tolik šikovných “chlapů” v Radě…?!

aubis 6.1.2008 22:08

Re: Tak nám nějak zapadla

Drahý příteli či přítelkyně? Jestliže si uděláte čas a poslechnete si diskusi několika dam, nejlépe lehce ovíněných při dámské jízdě, zjistíte, že na mužích je zajímají hlavně svaly a pohlavní orgán. Takže jakápak rovnost pohlaví! Vždyť všichni chtějí něco zcela odlišného. Gender studie je hlavně proto, aby si pár vykuků, kteří se něčím náročnějším neuživí - slabé ruce i hlava - mohli přesto zbavit svého mindráku. A říkat pitomosti řeckolatinskou ptydepe, prokládanou angličtinou či němčinou je panečku teprv!  Bere mne z toho nausea. (To je řecky, až bude někdo hledat ve slovníku (Y)).

PhDr. Václava Melčová 6.1.2008 13:24

Nechci se rovnat muži

Probohy, majíc sposutu opravdových starostí, ušel mi nový úlet paní ministryně... Jako žena pravím, nechci být jako muž! Nechci mít chlupatá prsa, nechci mít vousy (pamatujete na Zabil jsem Einsteina..._) a dokonce chci, aby mne muži brali jako ženu, potažmo dámu, otevírali mi dveře, líbali ručku a dokonce i nosili vlečku...ať žije  Český svaz mužů. Dokonce se mi chce i jezdit na koni v dámském sedle...a poslouchat milostná vyznání od kavalírů, kteří přede mnu pokleknou..no noení tokrásné být  ženou? Dokonce nerovnou(=tzn. nikoli plochou? - Ale teď vážně: všecho moc škodí. A je-li Pes opravdu necenzurovaný a demokratický, pravím: střežme se slepic. I když jsou převlečené za stehlíky!!!

lynx 6.1.2008 14:39

Re: Nechci se rovnat muži

toto je kvalitní příspěvek. R^R^

honzak 6.1.2008 15:14

Re: Nechci se rovnat muži

pakliže to opravdu psala žena, tak klobouk dolů! Ale nevsadil bych si....

PhDr. Václava Melčová 6.1.2008 19:55

Re: Re: Nechci se rovnat muži

Ahoj, opravdu jsem ženská, a jestli smekáš, tak doufám, že svůj širák ...beru to jednak jako poklonu, jednak mne děsí, s jakými dámami máš zkušenost. - KRomě toho, neřekla jsem nic jinýho, nežli to, že je dobře, že nás příroda stvořila jako určité protiklady, že se můžeme odplňovatl i dráždit, že jefajn, že platí jin a jang...aspoň mně to zatím baví, dokonce hodně. KDybys měl pochybnosti, tak najdeš po internetu po mně stopy, někdy se vyskytuju pod pseudonymem Valenis.  žij blaze....

i.

68 7.1.2008 0:03

Re: Re: Re: Nechci se rovnat muži

Není to zoufalá situace, když jsou z Vás dnes mužští tak vytřeštění? Zjevení?

O.K. 6.1.2008 17:12

Re: Nechci se rovnat muži

Jestli jste někdy četla Hausmana, tak oblíbeného u vedení i členstva ČSM, měla bystě vědět, že ženy nejsou na světě pro nějaké líbání ručky a podobné pitomosti. To je jenom ztráta času, který může muž raději strávit s kamarády a pivem. Ženská je důležitá jenom pro sex, a i pro ten jenom když je mladá. Okoukanou Mařenu (např. paní Topolánkovou) je přirozené zapudit a nahradit mladší a neokoukanější. Mužští svazáci NEJSOU skupina gentlemanů bojujících za návrat galantnosti, a v tamějších diskusích se o ženách mluví nejčastěji jako o kravách, parazitech a potvorách.

Schumacher 6.1.2008 17:35

Ano, ale z nějakého důvodu jsou pro nezanedbatelnou část žen takoví muži přitažliví.

Protože kdyby nebyli, pak by si s nimi nic nezačínaly a neměly si pak nač stěžovat.

PhDr. Václava Melčová 6.1.2008 20:00

Re: Re: Nechci se rovnat muži

Bavíš mne...já jsem paní středního věku, a znám docela dost prima chlapů. Jednoho mám dokonce fakt hodně ráda....ale ty asi nerozumíš srandě, a tudíž máš život těžký. Paní Topolánkovou neznám, tak nemohu posoudit, jak hodně je obětí mužského teroru..ale z tebe, ať jsi kdo jsi, mluví hlavně mindrák. Mindráky jsou nejhorší, topak člověk kecá blbosti a dokonce i ubližuje...a nešť. Mně chlapi docela baví. Jezdila jsem léta s muzikanty a šermíři po akcích doma i v cizině, a fakt, nikdy jsem nemusela dřít, a tu vlečkumi fakt nosili - dělali jsme středověký divadlo....

aubis 6.1.2008 21:34

Re: Re: Re: Nechci se rovnat muži

To jsem rád. A slibuju, že ti tu vlečku budu nosit, jen co si  zase nějako pořídíš.;-)8-o

PhDr. Václava Melčová 6.1.2008 21:49

Re: Re: Re: Re: Nechci se rovnat muži

Už jsem pořídila, a moc se těšímVV

Vážný 6.1.2008 23:58

Re: Re: Re: Re: Nechci se rovnat muži

Ttřeba i železniční vlečku ...

Vala 7.1.2008 21:53

Re: Re: Re: Re: Re: Nechci se rovnat muži

No tohle tady už dlouho nebylo - cukrbliky v přímém přenosu 8-o 

O.K. 7.1.2008 10:07

Re: Re: Re: Nechci se rovnat muži

Madam, tak si ten Váš text čtu už potřetí, a marně hledám, na co bych mohla odpovědět.  Vždyť Vy mluvíte o nečem úplně jiném, než já.

No, zkusím to třeba takhle - blahopřeji Vám, že znáte hodně prima chlapů. To já taky. Blahopřeji Vám, že Vás chlapi baví. To mě taky. A blahopřeji Vám k Vaší neschopnosti chápat napsaný text. Člověk si tak ušetří spoustu komplikací. Spoustu dalších zábavných monologů v novém roce 2008 Vám přeje O.K.

Václava 7.1.2008 21:34

Re: Re: Re: Re: Nechci se rovnat muži

Blahopřeji Vám k  Vaší vážnosti. . jak sama vidíte, monolog to zas až tak úplně nebyl. ŠKoda, že vás nenapadlo napsat něco k věci...........

Aubis 7.1.2008 22:01

Re: Re: Re: Re: Nechci se rovnat muži

MAdam OK. Nebo spíš KOKODÁK? Když vás ti muži tak baví, tak proč do nich tak rejete? A neschopnost vnímat text bych viděl u vás. Skuste překonat chmury a začít používat to, co nám všem, tedy doufám i Vám, laskavá matka příroda nadělila do mozkoven.

O.K. 8.1.2008 13:11

Re: Re: Re: Re: Re: Nechci se rovnat muži

Reju do mužů? Vy tu někde vidíte, že reju do mužů??? Tak buď máte vidiny nebo se prostě chcete hádat. Ani jedno ani druhé mě k hovoru s Vámi neláka, promiňte.

trent 6.1.2008 12:41

zakázané genderové vtipy....

chlapi víte jak uděláte ze slepice dobrmana?.....když se s ní oženíte;-D

kanuk 6.1.2008 23:47

Re: zakázané genderové vtipy....

Chyba. Oženěním se z dobrmana udělá slepice. (Teda z toho mužskýho).

hlava22 6.1.2008 11:06

Pan Vlk

je advokát. Zajímalo by mne, zda podle jeho názoru by se mohl Svaz mužů domáhat vstupu do Rady ... soudní cestou.

Schumacher 6.1.2008 10:36

Stehlíková jedná z typických pohnutek jako další jí podobní aktivisté.

Kompenzuje si tím vlastní komplexy a zajišťuje obživu. Živí se vytvářením umělých problémů a nabídkami jejich řešení.

Frank 6.1.2008 1:38

Asi si vzopmněla na své soukmenovkyně doma.

Tam je emancipace jako hrom. Ženská vezme sbíječku a maže do práce na šachtu. Je s podivem, že když je někdo hodně blbý, tak mu to samo o sobě nestačí, ale musí do ještě neustále vytrubovat do světa.