18.4.2024 | Svátek má Valérie


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
louka 28.4.2009 14:36

Re: Hučín - kriminálník, kterého není možno odsoudit z politických důvodů!

jen  několik minut po pádu vlády vylétly z trvalého bydliště  státního zástupce radima obsta rakety ---ví někdo z přerováků proč ???---děkuji za odpověd---louka.

KAN Přerov 27.4.2009 17:52

čtenářům

Omlouváme se čtenářům, že naše příspěvky KANu Přerov jsme odeslali trochu ex-post. Zpravidla k těmto typům diskusí nevěnujeme pozornost, ale ve věci Hučín, jak vidíte jsme se snažili odpovědět na vše. Budeme tyto stránky ještě nějakou dobu sledovat, abychom vyhověli případným dalším dotazům. Některé dotazy necharakterních jedinců bývají t. zv. podsunuté, ale snažíme se i na tyto odpovídat. Ale věřte, že někdy i od "házení perel sviním" se ruce unaví. - Váš KAN Přerov

KAN Přerov 27.4.2009 17:36

Re: Terorista Hučín je pravím odborníkewm na extremismus

Máte pravdu " Kájíku", vždyť to dělal téměř 10 let jako kapitán BIS.A dělal to tak dobře, že to socani nevydrželi, tak ho za to vyhodily.

KAN Přerov 27.4.2009 17:27

Re: NO ANO

pro Prokopa Bubna - že jste byl u soudních stáních ?  Já byl u všech ( v Praze, Olomouci, Ostravě a samozřejmě v Přerově), ale slovensky jsem tam mluvit neslyšel, ale to není důležité, spíše mě udivuje, že jsem o Hučínovi ještě neslyšel výraz " remcala", což by našim Švejkům odpovídalo

KAN Přerov 27.4.2009 17:13

Re: Hučín - kriminálník, kterého není možno odsoudit z politických důvodů!

Vlasto, uklidni se -vidíte jasně, že Kot provokuje a má legraci z toho, kdo mu na to "skočí" Kdyby činy Hučína byly tak "jasné", jak píše Kot-  Ó , jak ochotně by ho postkomunisti zavřeli

KAN Přerov 27.4.2009 17:01

Re: Vážená redakce

Hlavně, že vy pamětníku 2 píšete s "odkrytým hledím" ! Lidově se to říká něco o zametení před vlastním prahem

KAN Přerov 27.4.2009 16:50

Re: Trochu od věci, ale nedá mi to !

Bože můj, soucit měj, s tou naší malou .  .   .   .   .

KAN Přerov 27.4.2009 16:37

Re: Křivda

Dobrá rada nad zlato - ale jen dobrá

KAN Přerov 27.4.2009 16:23

Re: Tento pán utekl z psychiatrie?

Ivane, když jste takový "filosof", co myslíte, může na špičce jehly sedět jeden anděl, nebo více andělů ?

KAN Přerov 27.4.2009 16:01

Re: Více Hučínů to chtělo

Tak Kote, máš " pravdu", žádné soudy, které osvobozují Hučína tady trpět nebudem ! Dej se k nám, my ty postkomunisticé soudce a st. zástupce bychom také seznámili s kriminálem ! S Hučínem nám nikdo manipulovat nebude ! -Troubo ! 

KAN Přerov 27.4.2009 15:28

Re: Tak nevím jak bojovat proti vládě komoušů a socanů!

Vše mohlo být, ba ještě více,  kdyby   atd,  atd,   atd, ale teď jen pláčem nad rozlitým mlékem - KAN zdraví Malého Astona

KAN Přerov 27.4.2009 15:19

Re: hmm

Ano "Kote", teď jsi o sobě napsal ten správný pohled

KAN Přerov 27.4.2009 15:12

Re: Hučín páchal zcela jednoznačnou trestnou činnost! Jednoduchou, dobře zadokumentovanou!

A za co "Kote" měl být odsouzen ? Za to, že se obhájil před zinscenovanými soudy? Neměli být náhodou za to zavření ti státní zástupci ?

Ty jsi ten "pravý", co chce mluvit o morálce !

KAN Přerov 27.4.2009 14:49

Re: Názor exministra Tomáše Hradílka, část 1.

Opět tři články autora "Kot", které téměř potvrzují co jsem již psal - Kot je asi Hradílek, nebo si to nechá psát - jsou to opisy- mají za ůkol vytáhnout Hradílka u soudu z nepříjemné situace. Jen k té milosti pro Hučína- když jsem byl za Hučínem ve věznici v Bohnicích v Brně a naznačili jsme mu, co kdyby požádal o milost, tak nás za to málem vyhodil ! Hučín by si od Havla ani "kůrku" nevzal. Hučín má bohužel své zásady i kdyby měl za to přijít o život .

KAN Přerov 27.4.2009 14:27

Re: PRO ZNAČKU KOT

Pěkně a výstižně řečeno - Rudá záře nad kladnem  a ušaté torpédo 

KAN Přerov 27.4.2009 14:23

Re: PRO ZNAČKU KOT

Opět jste mě přišel na řadu pamětníku 2 - když odpovídám téměř na vše, nevynechám Vás ani zde. Tedy nevkládejte do úst Hučínovi, že vidí v každém druhém člověku svého nepřítele, jeho nepřátele jsou popsání v jeho knize. Jsou buhužel nepřátele často i nás ostatních ! A co to kladete za nevhodou ( doslova- promiňte blbou) otázku " jak se na něj dívají občané Přerova " - to si myslíte, že k vůli Vám se bude provádět nějaká anketa? Já myslím, že výsledek z voleb 10,34 % hlasů je dostatečně vypovídající číslo - ale to se musíte o věci lépe zajímat ! Kauza Hučín byla u Nejvyššího soudu, byla ukončena, Hučín je zbaven všech obvinění. Ano, tam, kde sedí u soudů bolševici (a nejen bývalí), mají být " někým  " odvoláni. Bohužel, ten "někdo" kdo by je skutečně odvolal ( a vypráskal) byl jedině KAN !

KAN Přerov 27.4.2009 13:54

Re: Názor exministra Tomáše Hradílka, část 4.

Všechny tři články od autora " Kot " jsou vlastně opis z novinového článku, který byl zveřejněn  někdy před rokem v době, kdy Hučín žaloval nějakého vyšetřovatele Pščolku v Ostravě. Je dost pravděpodobné, že autor "Kot" je sám Hradílek. Na Hradílkův článek jsme dali pádnou odpověď několika našimi články- zájemce si je může přečíst na stránkách KANu, nebo Pantu ( viz postbolševismus).

Autor "Kot" však jen nezneužívá tohoto místa, aby pošpinil Hučína, ale články "Kota" mají daleko důležitější poslání - maji totiž za úkol připravit "půdu" pro budoucí soud, kde Hučín podal žalobu proti Hradílkovi ! Má to fungovat jako " dělostřelecká příprava" k soudu, neboť Hradílek si již tolik nadělal do vlastního hnízda, že za normálních okolností nemá šanci u soudu uspět !  Autor " Kot " není jediná příprava ( a obrana) na soud, ale je to i 14-ti stránkový panflet advokáta Sokola, nebo finanční lustrování pracovníků KANu nějakým Hubálkem ( sekunduje Jiříčkovi) a možná další, o čem ještě nevíme. Poznámka: Hradílek se musí "dobře" znát s JUDr Sokolem, když se pan Sokol uvolil napsát to co napsal - tedy jinak řečeno, pokusit se z ničeho uplést bič a ještě s ním práskat ! 

KAN Přerov 27.4.2009 10:18

Re: Kryptohučín je když...

Libore, tys byl v Rusku, že radíš Devátému ? Raď raději sobě, potřebuješ to. Pro ostatní : Hučín "maká" až dost, až ho za to zavírají, ale to není nic nového, že ti, co pro tento národ něco dělají ( makají), tak skončí  (nebo skončili) v kriminále, nebo na šibenici.

Hučín je zcela ofic. zaměstnán jako tajemník Nadace klubu angažovaných nestraníku. 

KAN Přerov 27.4.2009 10:01

Re: Postavíme pomník, co Vy na to.

Ten most se asi jmenuje Hovorka, spojuje odpad  a  smetiště pro podobné Hovorky 

KAN Přerov 27.4.2009 9:54

Re: Hučín

Křepelko, tvá " moudrost " tě jistě jednou proslaví, - ale až v blázinci.

KAN Přerov 27.4.2009 9:49

Re: Prý ten Hučín byl a je extrémista ?

Herakleitosi, " prý " tě Hučín hledá, aby tě vyvedl z omylu.

KAN Přerov 27.4.2009 9:43

Re: Jo jo,

Bulíku, je nejvyšší čas, abys nám předvedl , jak na to !

KAN Přerov 27.4.2009 9:28

Re: "Chytří" diskutéři, kdo z Vás se ptal tolik, jako Vladimír Hučín ?

Pro pamětníka 2 - Žádné Vaše otázky nám nedělají problémy, pokud se naše odpovědi vejdou do povolených znaků. Tím výrazem provokáter se  nenechte odradit, jen se ptejte, ale formulujte Vaše dotazy jasněji. Zašantročené spisy StB, komunisti ve funkcích a co proti tomu dělat ? Teď je trochu pozdě bycha honit, to měl občan volit KAN a tyto problémy by dnes určitě nebyly ! Dále - Hučín s 10-ti procentní volitelnosti s "tím" v demokracii nemůže nic udělat, než to co dělá, kdyby každý z nás dělal jen setinu toho co dělá Hučín........Nevím na co jste se ptal pana Zahrádky ( napište to sem), zeptáme se na to na KPV -- doufám, že víte, že KAN je něco jiného než KPV   

Pamětník 2 26.4.2009 18:57

Re: "Chytří" diskutéři, kdo z Vás se ptal tolik, jako Vladimír Hučín ?

To také mohu napsat,že pracuji jako příslušník BIS.To je stejná identifikace jako KAN Přerov.

Ti 26.4.2009 18:30

Re: "Chytří" diskutéři, kdo z Vás se ptal tolik, jako Vladimír Hučín ?

Tak na jedné straně zde argumentuje osoba "KAN Přerov" a na druhé je tu nějaký "Pamětník" . Z toho je zřejmé, že diskutér "KAN Přerov" je alespoň trochu identifikovatelný člověk z mediálně známé organizace, která skutečně existuje a má svoje kladné zásluhy. Ovšem "Pamětník" je velice široký okruh lidí a to se to potom kritizuje. Já mám zato, že "Pamětníkovi" ;-€jde o vrážení klínů a osoba (nebo osoby) z "KAN Přerov" to nějak nemohou pochopit.:-/   

Pamětník 2 26.4.2009 18:02

Re: "Chytří" diskutéři, kdo z Vás se ptal tolik, jako Vladimír Hučín ?

Promiňte naivnímu člověku,který má provokativní otázky,které Vám dělají problémy a neumíte na ně odpovědět.Sám pořád nelibě nesu spousty bývalých komunistů na významných funkcích,stejně tak zašantročené spisy členů STB a co se proti tomu dá dělat ? Že se Vás na něco zeptám a KAN mne bere jako komunistického ,naivního provokatéra?To je řada věcí,které má p.Hučín přečtené a stejně s tím nic neudělá.Tam někde je zakopaný pes.Právě proto,že jsem svého času ptal na paní Kavalírovou i ředitele Muzea 3.odboje v Příbrami pana Zahrádky,si myslím,že i pro čest KVP,by měli členové trvat na odpovědi.Jinak si můžeme vyměňovat názory neustále.Jestli si myslíte,že právě tento problém je provokativní,tak si nemáme víc co říci.

KAN Přerov 26.4.2009 17:25

Re: Pan Hučín se ptá nepravého

Jádro Hučínova článku spočívá v tom, že Topolánek dnes říká to, co říkal Hučín před léty, za což ho zavřeli ! Tímto ale nechci naznačit, že by Topolánka měli také zavřít ! Potvrzuje to jen pravidlo, že když dva dělají totéž, tak to není totéž. Nebo Havlíčkův citát : " Pravda má dvojí sazbu, někdy pomník, někdy vazbu - kdo pravdu řekne včas, tomu pravda zlomí vaz "

KAN Přerov 26.4.2009 17:15

Re: Víte pane Hučíne......

Gerotusinzo, Hučín se ptal a ptá již několik let až moc, až ho za to v naší "demokracii" zavřeli, ale Vy a i ti ostatní jste neslyšeli, asi měli zrovna nas....o v uších, nebo slyšet nechtěli !

Volit jste měli v roce 1992 KAN ! Teď  budeme jen plakat a platit ! Dobře nám tak !

KAN Přerov 26.4.2009 17:04

Re: Škoda že Vás nebylo mnohem víc Vláďo.

Trochu ( nebo snad moc ?) jsi "Pepo" střelil kozla" - chtěl jsi asi napsát, že sloužili vrahům ?

KAN Přerov 26.4.2009 16:59

Re: Ah,ty zhrzená lásko!

Pro " astor" vyhazovat sochy komunistických potentátů do vzduchu, dokonce na náměstí, toje "skutečně" terorismus - takové sochy se mají vyhazovat  ekologicky  do šrotu !