20.4.2024 | Svátek má Marcela


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Marat 23.4.2009 13:03

Re: PRO ZNAČKU KOT

Tak Kote, právě tím označením "modrá bolševičko" na sebe prozrazujte,  že bolševik jste.

vlasta.232 23.4.2009 10:59

Re: PRO ZNAČKU KOT

Šubrtovec 23.4.2009 13:27

Re: PRO ZNAČKU KOT

Máte pravdu paní, oni tak zuří jakoby se jich ta slova od Hučína přímo dotýkala. Samé nadávky a sprosťárny na Adresu Hučína. On má asi v něčem pravdu. Ti lidi nejsou normálně schopni komunikovat. Mají v hlavě Rudou záři nad Kladnem.

KAN Přerov 27.4.2009 14:27

Re: PRO ZNAČKU KOT

Pěkně a výstižně řečeno - Rudá záře nad kladnem  a ušaté torpédo 

Pamětník 2 23.4.2009 18:36

Re: PRO ZNAČKU KOT

Jak jsem se už několikrát přesvědčil,paní Vlasta 232,má naprostý přehled ve všech oborech lidské činnosti.Zejména je odborník na bolševický režim S argumenty už je to horší,protože ty končí jako :pro značku Kot.Já zase nechápu pana Hučína,který vidí v každém druhém člověku svého nepřítele.Zajímalo by mne,jak se na něj dívají jeho spoluobčané v Přerově.Své statisfakce dosáhnul,přestože by druzí lidé asi neobstáli,tak nevím ,proč svůj případ neustále opakuje a budí v lidech emoce,kladné i záporné.Já si jeho případ nedovedu plně vysvětlit,protože pořád slyším,jak na něj zasedli bývalí bolševici v řadách justice.Proč kauza "Hučín",není ukončena u Nejvyššího soudu?Nebo tam sedí také sami bývalí bolševici?Pokud ano,měl by je někdo v zájmu objektivity odvolat.Jinak se mlátí pořád prázdná sláma.

KAN Přerov 27.4.2009 14:23

Re: PRO ZNAČKU KOT

Opět jste mě přišel na řadu pamětníku 2 - když odpovídám téměř na vše, nevynechám Vás ani zde. Tedy nevkládejte do úst Hučínovi, že vidí v každém druhém člověku svého nepřítele, jeho nepřátele jsou popsání v jeho knize. Jsou buhužel nepřátele často i nás ostatních ! A co to kladete za nevhodou ( doslova- promiňte blbou) otázku " jak se na něj dívají občané Přerova " - to si myslíte, že k vůli Vám se bude provádět nějaká anketa? Já myslím, že výsledek z voleb 10,34 % hlasů je dostatečně vypovídající číslo - ale to se musíte o věci lépe zajímat ! Kauza Hučín byla u Nejvyššího soudu, byla ukončena, Hučín je zbaven všech obvinění. Ano, tam, kde sedí u soudů bolševici (a nejen bývalí), mají být " někým  " odvoláni. Bohužel, ten "někdo" kdo by je skutečně odvolal ( a vypráskal) byl jedině KAN !

Kot 23.4.2009 10:56

Názor exministra Tomáše Hradílka, část 3.

Tu žádost o omilostnění připravoval jeho obhájce a můj někdejší velký přítel JUDr. Stanislav Devátý. Také na mne apeloval, abych ho v jeho snaze podpořil. Vůbec se však nezajímal o důvody, kvůli kterým jsem to odmítl. Myslím si, že on také tuší, že Hučín ty přerovské výbuchy zavinil. Proč ho přesto neustále obhajoval, nevím. Zřejmě jsem se v něm zmýlil.Někdy ke konci Hučínovy vazby mi telefonoval bývalý ministr vnitra a někdejší senátor Jan Ruml. Ohledně celé kauzy jsme se prakticky shodli. Ruml prohlásil, že Hučín má ty výbuchy zřejmě na svědomí, neboť mu to na základě analýzy odposlechu potvrdil Honza Kubice. Ano, ten plukovník Kubice, kterého by současné vedení ČSSD nejraději poslalo do horoucích pekel. Ostatně ani tehdy mu premiér Zeman nebyl nikterak příznivě nakloněn. Považuji to za velkou trhlinu v konspiračních úvahách senátora Jaromíra Štětiny, které nedávno publikoval v LN. Zřejmě se ho Bůh rozhodl potrestat, a proto ho v případě Hučína nejprve oslepil.

Kot 23.4.2009 10:55

Názor exministra Tomáše Hradílka, část 2.

Když na přelomu milénia došlo v mém okresním městě, v Přerově, kde on bydlí, k několika výbuchům a Hučín byl záhy zatčen, obával jsem se, že má ty výbuchy na svědomí. Abych rozptýlil své jisté pochybnosti o oprávněnosti jeho trestního stíhání, využil jsem osobních kontaktů a svého někdejšího politického postavení k získání nadstandardních informací, zejména z policejních zdrojů. Ty byly naprosto dostačující k tomu, aby se má obava, že Hučín je iniciátorem těchto výbuchů, změnila téměř v jistotu. Mediálně živenou teorii o komplotu starých struktur a levicových politických stran proti neohroženému Hučínovi jsem vnímal jako účelovou obranu nečestným útokem. Koncem září roku 2001 jsem na základě žádosti prezidentské kanceláře napsal prezidentu Havlovi dopis, ve kterém jsem mu nedoporučil udělit Hučínovi milost a sdělil jsem mu, že nejlepším řešením je transparentní soudní proces.

Kot 23.4.2009 10:54

Názor exministra Tomáše Hradílka, část 1.

Vmoravském vydání LN ze dne 27. června 2007 v článku o sporu bývalého pracovníka BIS Vladimíra Hučína s někdejším vysoce postaveným policistou plukovníkem JUDr. Jiřím Pščolkou (Soud zamítl Hučínovu žalobu) byl citován také výrok, který jsem pronesl v soudní budově: „Vladimíra Hučína znám dobře dvacet let a většího gaunera jsem neviděl.“ Chci čtenářům objasnit důvody, které mne k takovému vyjádření vedly.

S Vladimírem Hučínem jsem se z jeho popudu seznámil koncem osmdesátých let. Ve snaze odradit ho od jeho „svérázných“ způsobů odporu proti totalitě jsem ho zapojoval do činnosti nezávislých občanských iniciativ. V roce 1989 u mne signoval Chartu 77. V devadesátých letech naše kontakty postupně zřídly na minimum. Odpuzovaly mne některé jeho politické názory a postoje, zaráželo mne jeho profesně nezodpovědné vystupování v médiích a pociťoval jsem, že ho práce v BIS deformuje.

Mou kritiku nepřijímal.

KAN Přerov 27.4.2009 14:49

Re: Názor exministra Tomáše Hradílka, část 1.

Opět tři články autora "Kot", které téměř potvrzují co jsem již psal - Kot je asi Hradílek, nebo si to nechá psát - jsou to opisy- mají za ůkol vytáhnout Hradílka u soudu z nepříjemné situace. Jen k té milosti pro Hučína- když jsem byl za Hučínem ve věznici v Bohnicích v Brně a naznačili jsme mu, co kdyby požádal o milost, tak nás za to málem vyhodil ! Hučín by si od Havla ani "kůrku" nevzal. Hučín má bohužel své zásady i kdyby měl za to přijít o život .

kmotrdrobek 23.4.2009 10:52

Další akce

Aféra Hučín byla další kvalitně zpracovanou reportáží Dalibora Bártek, tehdy ovšem na objednávku komunistů. U spousty svých kolegů novinářů se tím Bártek odepsal, ale jinde zase stoupl na ceně.>-!!!!

Kot 23.4.2009 10:52

To je Hučín!!!

Přečtené příspěvky zde mě přesvědčily,že o Hučínovi nikdo z diskutujících,bohužel ani autor,neví nic.Vyprovokuji asi spoustu lidí,ale musím trvat na tom,že Hučín byl jen přerovský povaleč,dacan a kriminálník,kterému se podařilo po listopadu prodat společnosti některé své výtržnosti jako činy,zaměřené proti tehdejšímu režimu.Pro ty,kteří jej dnes oslavují a kteří;i když to nepředpokládám,by snad chtěli zjistit pravdu o této tragické záměně,doporučuji zjistit od pamětníků podrobnosti o vztahu jeho matky a tehdejšího tajemníka OV KSC dr.Novosada,mnohé by  bylo možné zjistit na tehdejším přerovském zemědělském učilišti,kam byl jako absolutně neupotřebitelný, přijat právě na  zádladě intervence dr.Novosada a odkud byl po roce,jako snad jediný žák za celé období existence učiliště ,vyloučen.Hučín je exemplárním  případem neslýchané manipulace,ve které roli užitečných idiotů hrají media a zapšklí hýkalové,typu autora článku.Skoda,že nemohou být zveřejněny  spisy Hučínových předlistopadových trestních věcí - bylo by hned o jednu legendu méně.;-D;-D;-D

W 23.4.2009 20:55

Re: To je Hučín!!!

TADY JSI SI "KOTE " NABĚHL NA VIDLE A SNADNO SE USVĚDČIL ZE LŽI! VEŠKERÉ TRESTNÍ PŘEDLISTOPADOVÉ VĚCI V.HUČÍNA BYLY SOUČÁSTÍ PROJEDNÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH SOUDŮ, KTERÉ NAVŠTÍVILY STOVKY LIDÍ NE-LI TISÍCE. HUČÍN BYL VE VŠECH BODECH REHABILITOVÁN NEJEN NIŽŠÍMI SOUDY, ALE I NEJVYŠŠÍMI A DOKONCE I ÚSTAVNÍM SOUDEM ZA ÚČASTI ŠIROKÉ VEŘEJNOSTI A SDĚLOVACÍCH PROSTŘEDKŮ. TVOJE POMLOUVAČNÉ A PŘEDEVŠÍM LŽIVÉ VYJADŘOVÁNÍ SVĚDČÍ O TOM, CO JSI ZAČ.;-O;-€(Y) 

cobaya38 23.4.2009 10:51

Je vidět,,

že většina zdejších diskutérů je hodně moc nedovzdělaných (viz pravopisné chyby), nedostatečně nebo jednostranně vyučených v dějěpise nebo chyběli ve škole, když se „to“ probíralo nebo jsou dementní od přírody. Jinak by nemohli plivat po člověku, který pro tu

pravdu, kterou obhajuje, hodně vytrpěl a které tato spodina ani není schopna pochopit.

Článek pana Hučína, před kterým já pokaždé smeknu, je pravdivý od prvního do posledního

písmene. Bohužel. Kdybych nebyl nemocen, emigruji i ve svém stařeckém věku okamžitě.

zloch 23.4.2009 12:11

Re: Je vidět,,

R^>-

Kot 23.4.2009 10:47

Hučín páchal zcela jednoznačnou trestnou činnost! Jednoduchou, dobře zadokumentovanou!

Každý jiný, by byl na jeho místě ihned odsouzen, ne však on. Jako chátrista stojí nad zákonem a ještě o morálce káže. Je to absurdita dnešní doby, holt jsme někde v ranných padesátých létech. ;-D;-D Snad budeme někdy právním státem. :-)

magi 23.4.2009 10:59

Re: Hučín páchal zcela jednoznačnou trestnou činnost! Jednoduchou, dobře zadokumentovanou!

Kote,co ti mán říct. Musel si se narodit v jeteli,nebo si spadl z Marsu. Poboha,copak žijem v 50 tých letech ? Tobě je asi po těch letech líto. Musíš bejt bejvalej lampasák,nebo bejvalej soudruh. Hučín je ty troubo hrdina. Jestli komunisti tady udělali právní stát,pak já jsem Arabela a ty soudruh Zápotocký !

Kot 23.4.2009 11:01

Re: Hučín páchal zcela jednoznačnou trestnou činnost! Jednoduchou, dobře zadokumentovanou!

Jestli jsou pachatelé trestné činnosti hrdinové, tak Hučín zcela nepochybně hrdinou je! ;-D

magi 23.4.2009 14:20

Re: Hučín páchal zcela jednoznačnou trestnou činnost! Jednoduchou, dobře zadokumentovanou!

Kote,tys opravdu bejvalej lampasák a máš mindráky,protože tě nikdo pro tvoji lenost a nevzdělanost nechce zaměstnat. Soudruh ten tak akorát může řešit,kdo páchá,nebo nepáchá trestnou činost. ;-(

Šubrto-Esenbák 23.4.2009 13:33

Re: Hučín páchal zcela jednoznačnou trestnou činnost! Jednoduchou, dobře zadokumentovanou!

A Já jsem Šándorův děda.

zloch 23.4.2009 12:13

Re: Hučín páchal zcela jednoznačnou trestnou činnost! Jednoduchou, dobře zadokumentovanou!

Kote, začneš se také navážet do hrdinů - bratrů Mašínových? Kote, sloužil jsi v LM?

Pamětník 2 24.4.2009 18:39

Re: Hučín páchal zcela jednoznačnou trestnou činnost! Jednoduchou, dobře zadokumentovanou!

Pane Zloch máte příliš jednoduchou představu o hrdinech typu bratři Mašínové.Ale to je předmětem další diskuse. I v této otázce  je plno odpůrců.Dokonce si myslím,že daleko více než u pana Hučína.

KAN Přerov 27.4.2009 15:12

Re: Hučín páchal zcela jednoznačnou trestnou činnost! Jednoduchou, dobře zadokumentovanou!

A za co "Kote" měl být odsouzen ? Za to, že se obhájil před zinscenovanými soudy? Neměli být náhodou za to zavření ti státní zástupci ?

Ty jsi ten "pravý", co chce mluvit o morálce !

beldor 23.4.2009 10:17

hmm

20let mame v parlamentu komunisty a najednou zacne nekdo strasit nebezpecim neonacismu?Kdyby to nebylo smutny tak je to az smesny...Kvuli par holohlavejm volum je zase o cem psat , prehodime tema a dulezity veci muzeme zamest pod koberec:-/Rv

kmotrdrobek 23.4.2009 10:48

Re: hmm

 Lidé mnohdy ani neví, na co nadávají. Nemám rád skiny, nácky, ani anarchisty, ale měl bych mít důvěru ve státní aparát, který bude řádně plnit své povinnosti a mimo jiné ochraňovat mne a ostatní slušné lidi před zneužíváním sociálních výhod, kriminalitou i násilím. A jestli například chci kritizovat Dělnickou stranu, musím se o ní napřed něco dozvědět, abych nedopadl jak zelená Kačka s biomasou. Doporučuji všem se informovat. Já jsem tak učinil, a můžu klidně říci, že nemám rád DS.>-!!!!

Kot 23.4.2009 10:49

Re: hmm

Nebezpečí nejsou komunisté či neonacisté, které stejně generuje neřešení cikánských a jiných problémů ve společnosti. Nebezpečím je hloupost a nekompetentnost. :-)

kmotrdrobek 23.4.2009 10:55

Re: hmm

Ano, o tom to je. Bohužel tyto vlastnosti se u nás stávají kvalifikačními kritérii pro vstup do politiky.>-!!!!

KAN Přerov 27.4.2009 15:19

Re: hmm

Ano "Kote", teď jsi o sobě napsal ten správný pohled

Malý Aston 23.4.2009 10:11

Tak nevím jak bojovat proti vládě komoušů a socanů!

Pomaloučku,potichounku se zase dere KSČM a strana soudruha Fierlingera k moci. Tak začínal i Kléma. Sliboval blaho,pořádek a prosperitu a žádné sociální rozdíly a kdo to nechápal tak provaz,kriminál a aby se nemusel starat o každého ještě nás obehnal ostnatým drátem do jednoho velikého kriminálu a bachaře dělala Národní Fronta řízená ÚV KSČ a Stb. Nebo jste již všichni zapomněli jak to tady bylo? A Vy požadujete aby tady byl pořádek?Kdo ho má udělat? Soudci kteří soudili za komančů? Policie plná starých soudruhů? Státní zástupci rozděleni jako celá společnost  50 na 50?  Nebo snad karieristé nové Letní vlády? Tedy karierní odborníci aby se někdo neurazil. Kde vznikla jejich kariéra a v jaké straně byli aby tu karieru mohli dělat? Není síla v této zemi aby napravila to,co se zanedbalo po roce 1989. Jak KSČ,tak i strana Socialistická v čele s Kučerou a Paroubkem a strana Lidová měla být zrušena a čelným představitelům vypálena na čelo značka " Kolaborant KSČ" Ale zřejmě ani to by nepomohlo.;-)

KAN Přerov 27.4.2009 15:28

Re: Tak nevím jak bojovat proti vládě komoušů a socanů!

Vše mohlo být, ba ještě více,  kdyby   atd,  atd,   atd, ale teď jen pláčem nad rozlitým mlékem - KAN zdraví Malého Astona