28.3.2024 | Svátek má Soňa


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
KAN Přerov 27.4.2009 9:49

Re: Prý ten Hučín byl a je extrémista ?

Herakleitosi, " prý " tě Hučín hledá, aby tě vyvedl z omylu.

Sam Křepelka 23.4.2009 12:49

Hučín

Hučínovi hlavně hučí v hlavě a měl by se léčit tam, kam bylo odborníky navrženo. Je to totál magor, stejně jako je magor jeho obhájce Devátý. Toho chránil před rokem 89 Čuba ve Slušovicích a Devátý byl první, který ho " vzal  pantokem po hlavě".  Prostě svině svini hledá ! Je však nutno uznat, že Devátý v té své hlavě něco má a dobře se tím zajistí obživu  když Hučín tam má tak maximálně na........no.

fg 23.4.2009 15:48

Re: Hučín

myslíš, že mu hučí jen v hlavě?:-)

jeff 23.4.2009 16:21

Re: Hučín

ajajaj, zase jeden estébáček bolševiček s kvalifikací psychiatra. 

KAN Přerov 27.4.2009 9:54

Re: Hučín

Křepelko, tvá " moudrost " tě jistě jednou proslaví, - ale až v blázinci.

žibřid 23.4.2009 12:07

děkuji autorovi

za připomenutí situace>-

Kamil Hovorka 23.4.2009 11:46

Postavíme pomník, co Vy na to.

Hlavně si toho vašeho "hrdinu" nechte  na Moravě.My jsme jednoho takového ve východních čechách měli a dokonce jsme po něm pojmenovali most .

fg 23.4.2009 15:49

Re: Postavíme pomník, co Vy na to.

jak se ten most jmenuje?

KAN Přerov 27.4.2009 10:01

Re: Postavíme pomník, co Vy na to.

Ten most se asi jmenuje Hovorka, spojuje odpad  a  smetiště pro podobné Hovorky 

Dr. Chocholoušek 23.4.2009 11:09

Kryptohučín je když...

Pábové a dámy, případ, které patří do blázince přece nelze vyřešit veřejnou diskusí!!! Měl jsem případ člověka, který byl přesvědčen, že ho tady špehuje StB a tak emigroval do záp. Německa. Jenomže tam ho také špehovala jejich Stb, a tak se posunul do Anglie. A když zjistil, že i tam ho pronásleduje MI 6, tak se nakonec vrátil domů. 

Nakonec jsme mu jeho omyl vysvětlili, stal se členem sekty sientologů a je spokojen.

Proboha nehádejte se o věcech, které vězí v pocitech.

Libor 23.4.2009 11:17

Re: Kryptohučín je když...

No jó, ale tenhle magor je schopen něco vyhodit do vzduchu. Měli by mu ti disedenti Devátý a Ruml domluvit, ať někam zaleze a neotrvuje. Jasně, že mu makat nechce, ale asi bude muset začít.

zloch 23.4.2009 12:07

Re: Kryptohučín je když...

Libore, víš uplný H.O.V.N.O. Starej se, kde seženeš levný bůček a nehraj si na rozumného.

KAN Přerov 27.4.2009 10:18

Re: Kryptohučín je když...

Libore, tys byl v Rusku, že radíš Devátému ? Raď raději sobě, potřebuješ to. Pro ostatní : Hučín "maká" až dost, až ho za to zavírají, ale to není nic nového, že ti, co pro tento národ něco dělají ( makají), tak skončí  (nebo skončili) v kriminále, nebo na šibenici.

Hučín je zcela ofic. zaměstnán jako tajemník Nadace klubu angažovaných nestraníku. 

Marat 23.4.2009 12:43

Re: Kryptohučín je když...

Chocholoušku nekecej. Vždyť ty jsi v tom blázinci jen jako pacient. Takových doktoru Chocholušku jsem poznal. Každý se vydával za někoho jiného. V cele se mnou byl jeden který tvrdil, že je Musolini, ale sám se tomu smál. Pomohlo mu to ale u soudu a i bachaři i k němu byli dosti šetrní.

Tak jen se vydávej za doktora,když ti to dělá dobře. Ale opravdu i doktor se může zbláznit.

 Vím Chocholoušku že za svou nemoc nemůžeš. Osud  Chocholoušku, je k tobě milosrdný, bláznum je dobře.

Kot 23.4.2009 10:58

Názor exministra Tomáše Hradílka, část 6.

Nedávno byl soudně zcela zproštěn všech obvinění. Je to velká blamáž. Dokážu si představit, že právě obavy z pomluv a špinění, umocněné nenávistným napětím, jež při přelíčeních vytvářeli Hučínovi příznivci, mohly mít vliv na rozhodování soudců. Vycházím přitom z vlastních obav a zkušeností svých známých.Paní soudkyně JUDr. Lenka Severová při soudní při proti plukovníku Pščolkovi využila nedostatečnou odbornou kvalifikovanost žaloby Hučína a jeho právního zástupce JUDr. Milana Hulíka a zamítla ji. Plakali prostě na nesprávném hrobě, měli žalovat instituci, nikoli konkrétního policistu.Kdyby však tato žaloba byla platná a já byl na místě paní soudkyně, tak bych plukovníka Pščolku beze zbytku zbavil obvinění. Už také proto, že za čest a dobrou pověst Vladimíra Hučína bych nedal ani zlámanou grešli.O autorovi| Tomáš Hradílek, důchodce, bývalý mluvčí Charty 77 a bývalý ministr vnitraTOMÁŠ HRADÍLEK

Libor 23.4.2009 11:18

Re: Názor exministra Tomáše Hradílka, část 6.

Byla tostejná špína, jako s Čunkem. Sodci mají strach.

Marat 23.4.2009 12:48

Re: Názor exministra Tomáše Hradílka, část 6.

Tomáší Hradílku, to se máte čím chlubit, že patříte mezi chartisty. Chartu tvořili převážně komunisté, sekernící z konce let čtyřicátých a let padesátých. Nepatřil jste do té poloviny která byla donašeči STB? Styděl bych se ty "Dokumenty Charty" podepisovat a k té Chartě se hlásít..

Laďa 23.4.2009 13:31

Re: Názor exministra komuniusty Tomáše Hradílka, část 6.

Brzy tento komunista, který se vloudil do prostředí Charty 77 a dokonce i k Hučínovým domů, půjde za své křivohubé výroky bručet a bude platit jako mourovatej.

W. 23.4.2009 15:01

Re: Názor exministra Tomáše Hradílka, část 6.

Soudruhu předsedo KSČ - chartisto HradílkuRv Ty raději zalez do svého domu v Lipníku. Ono už se to o tobě ví co jsi zač. No mělo být víc Hučínů a Mašínů. Potom ty a podobné komunisticko-chartistické kreatury by tu neopruzovali. Však už se blíží soud a já se tam moc těším.   

Kot 23.4.2009 10:57

Názor exministra Tomáše Hradílka, část 5.

Je jím Jan Paroulek, důstojný, moudrý a těžce nemocný starý pán. Jeden z těch, ke kterým bychom se všichni měli chovat s tou nejvyšší možnou úctou. V jednotkách francouzské armády bojoval proti nacistickému Německu, v padesátých letech prožil deset roků jako jáchymovský a mírovský mukl. Je nositelem řady vyznamenání, včetně francouzského Řádu čestné legie. Pan prezident Václav Klaus ho povýšil do hodnosti brigádního generála. A na takového člověka si Hučín se svými kumpány dovolil naházet pomlouvačnou špínu jenom proto, že se na adresu Hučína vyjadřoval otevřeně a značně kriticky. Panu generálovi a jeho milé paní tak ztrpčil léta stáří. Proto jsem se rozhodl Hučínovi vyjádřit otevřený nesouhlas a společně se signatářkou Charty 77 paní Dolores Šavrdovou jsem nabídl plukovníku Pščolkovi v jeho při s Hučínem svědeckou podporu.Ten narcis Hučín umně zneužívá demokracii ve svůj prospěch. Z některých médií si udělal svou služku. Je to psychologický terorista, který flašinetovou demagogií, věčným pomlouváním a špiněním těch, kteří ho mohou ohrozit, vytváří kolem sebe v součinnosti se svými příznivci atmosféru strachu.

W. 23.4.2009 15:12

Re: Názor exministra Tomáše Hradílka, část 5.

Jan Paroulek zamlčel, že v 70.letech působil jako vedoucí vojenských staveb v Lybii. Zamlčel, že v dobách nejhorší normalizace se jeho syn dostal na studium medicíny. Zamlčel, že v dobách totality měl možnost vyjíždět do kapitalistických států. Zamlčel, že ho v jeho bytě navštěvovali členové Komunistického svazu mládeže a především zamlčel, že mu počátkem 90 let hrozilo trestní stíhání. To vše je popsáno v knize " Vladimír Hučín, není to o mně, ale o nás"  K výše uvedenému je samozřejmě možno předložit listinné důkazy. Také je nutno upozornit, že Jan Paroulek hlasoval proti tomu, aby soud s Hučínem byl veřejný. A víte proč? Protože kdyby to prasklo, tak se zjistí, že Jan Paroulek dostal státní vyznamenání a generálskou hodnost NEOPRÁVNĚNĚ !!!!!!  

Kot 23.4.2009 10:57

Názor exministra Tomáše Hradílka, část 4.

Nálepkování, špinění, osočováníSvé názory na kauzu „Hučín“ jsem nezveřejňoval, neboť jsem mu nechtěl v době, kdy mu hrozilo potrestání, ještě více přitížit. Když jsem však zjistil, že se chce pohojit na čestném policistovi Pščolkovi, který pouze dobře dělal svoji práci, nastal obrat. Panu Pščolkovi jsem vyjádřil morální podporu a nabídl pomoc. O rozsahu a způsobu této pomoci rozhodlo i mé seznámení s jedním vzácným člověkem z Přerova. Již dříve jsem věděl, jak hanebně se Hučín chová k lidem, kteří ho dokážou kritizovat či pochybují o jeho nevině. Pro něho je jediným kritériem vztah k jeho osobě. To, co jsem tak nesnášel v letech normalizace, to věčné nálepkování, špinění a osočování lidí s odlišným názorem, Hučín nyní, v době svobody, beztrestně zdokonaluje. Týká se to i výše zmíněného přerovského občana.

Marat 23.4.2009 13:01

Re: Názor exministra Tomáše Hradílka, část 4.

Kote, on i jakýs Vaš měl také zásluhy za války a vyznamenával se i po válce. Nositel mnoha válečných vyznamenání a řádu. Rovněž má mnoho řádu a  vyznamenání získané ve službách bolševické justice. Také je dnes stařičký důchodce.

Neřádfstvo lze naházet na každého i na Hučíny. Neznám Hučína ani Pščolku. Nevím co mezi těmi dvěma bylo a je. Ono i ve vedení organizase bývalých politických vězňu je také dosti bývalých provokatéru a donašeču STB. Avšak Pščolka měl možnost i Hradílek nepohodlného a nepříjemného Hučína zničit. Hučín už tu možnost neměl.

Pepa 23.4.2009 15:28

Re: Názor exministra Tomáše Hradílka, část 4.

Tomáš Hradílek je jedním z největších zločinců v naí zemi. Je to právě on, Rychetský a další udavačskokomunistická pakáž, která má zásluhu na tom, jaká tristní situace je v justici a ve státní správě. Zatím mají v justici tolik svých "kámošů", že se domnívají, že se jim nemůže nic stát. Jen počkejte, však i na vás dojde.

KAN Přerov 27.4.2009 13:54

Re: Názor exministra Tomáše Hradílka, část 4.

Všechny tři články od autora " Kot " jsou vlastně opis z novinového článku, který byl zveřejněn  někdy před rokem v době, kdy Hučín žaloval nějakého vyšetřovatele Pščolku v Ostravě. Je dost pravděpodobné, že autor "Kot" je sám Hradílek. Na Hradílkův článek jsme dali pádnou odpověď několika našimi články- zájemce si je může přečíst na stránkách KANu, nebo Pantu ( viz postbolševismus).

Autor "Kot" však jen nezneužívá tohoto místa, aby pošpinil Hučína, ale články "Kota" mají daleko důležitější poslání - maji totiž za úkol připravit "půdu" pro budoucí soud, kde Hučín podal žalobu proti Hradílkovi ! Má to fungovat jako " dělostřelecká příprava" k soudu, neboť Hradílek si již tolik nadělal do vlastního hnízda, že za normálních okolností nemá šanci u soudu uspět !  Autor " Kot " není jediná příprava ( a obrana) na soud, ale je to i 14-ti stránkový panflet advokáta Sokola, nebo finanční lustrování pracovníků KANu nějakým Hubálkem ( sekunduje Jiříčkovi) a možná další, o čem ještě nevíme. Poznámka: Hradílek se musí "dobře" znát s JUDr Sokolem, když se pan Sokol uvolil napsát to co napsal - tedy jinak řečeno, pokusit se z ničeho uplést bič a ještě s ním práskat ! 

vlasta.232 23.4.2009 10:57

PRO ZNAČKU KOT

Pokud chcete bolševiku někoho urážet- přestante psát nekonkrétně! Když položím otázku:: v čem spočívala trestní činnost pana Hučína- jsem si jista na 100%- že neodpovíte jediným konkrétním slovem- komouši odporný!

Kot 23.4.2009 10:59

Re: PRO ZNAČKU KOT

Já nejsem bolševik, na rozdíl od tebe, modrá komsomolko z padesátých let. ;-D;-D

Kecal. 23.4.2009 11:12

Re: PRO ZNAČKU KOT

Ale vypadáš nato.

zloch 23.4.2009 12:10

Re: PRO ZNAČKU KOT

Kote, když mohl být Hradílek tenkrát odvážný jako MV, tak se po-sral strachy. Hučín se ne-posral.

zloch 23.4.2009 12:15

Re: PRO ZNAČKU KOT

Kote, možná už nejsi bolševik, ale sviní jsi zůstal. (Y).