19.4.2024 | Svátek má Rostislav


Diskuse k článku

POLITIKA: TOP 09 čekají nejtěžší volby v její historii

Podzimní volby budou pro stranu TOP 09 nejtěžší v její relativně krátké historii. Myslí si to alespoň její předseda Karel Schwarzenberg. Svůj výrok opírá o argument, že k obvyklým soupeřům, jakými jsou podle něj ODS a ČSSD, přibylo ještě hnutí ANO s neomezenými financemi.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
M. Urban 12.9.2014 9:19

Dobrá reklama pro Ano?

To co Hudeček řekl bylo určeno voličům z Prahy. Tvrdit, že to popudilo moravské nacionalisty je sice pravdivé, ale nepodstatné. Jejich (Brněnský tunel) je jěště větší zlodějina než ta pražská. Hašek ať drží pusu. Intrikátor.

Š. Hašek 11.9.2014 19:23

TOP 09.

Byla vytvořena jako "nová" strana, jako reakce, že staré mýdlo (furt ještě dobré, ale s vadami) jest třeba nahradit "novým" pracím práškem. Přímo ovšem zázračným!

Asi svoji úlohu (vymazat nenáviděnou ODS) splnila. Tak ať se teď stará.

Kdo jinému jámu kopá .......... To dřívější není nutně debilní.

Zjednodušeno.

J. Kadeřábek 11.9.2014 21:57

Re: TOP 09.

Sice jim zdatně okopávali kotníky, ale Randák fotící Topolánkova schulina není z TOP, Ištvána plácá po rameni vůdce SPOZ a věřím, že ani štěnice u Nečase jeho konkubíny nejsou v režii TOP.

11.9.2014 22:33

Re: TOP 09.

Příslušníci TOP09 je ještě daleko horší pakáž, než banda z ODS.

B. Holubec 11.9.2014 17:53

Hudeček odhalil intelektuální podstatu TOP 09, nejsou sami

Dement č. 2 za svým předsedou ale přece jen před alkoholikem, gaunerem, králem hazardu a zlodějů Kalouskem. Bohužel, voličská základna Prahy je zparchantělá, zejména ve své rádoby umělecké a intelektuální části - naposledy jsme to viděli v přímém přenosu při závěrečné volbě prezidenta: aristokratický dement, bez vlastního (zato však důsledně s Kalouskovým názorem), by to snad v Praze vyhrál. Tzv. pražská "umělecká" societa, to je opravdu "intelektuelní" materiál, který se projevuje i v názorech na příčinách a řešení Ukrajinské krize.

Tohle všechno zajišťuje sofistikovaná, rozsáhle „metastázující posthavlovská komunita“, řízená docela efektivně novinářem Janem Urbanem. Příslušníci této „sekty“, infiltrovaní do hlavních médií se rychle naučili z disidentovy „revoluční glorioly“ bezskrupulózně a hlavně efektivně těžit. I v případě Ukrajinské krize.

J. Lepka 11.9.2014 16:18

Teda nevím, jestli nejlepší předvolební tah,

bylo naservírovat pražanům, že můžeme klidně vyhodit 40 miliard za tunel, který přece nepotřebujeme, protože "sluníčkový " je jezdit na kole !

B. Pauk 11.9.2014 14:48

Dělej co dělej - z hovna bič neupleteš !

Miloš Zeman např. navrhuje přímou volbu poslanců - avšak bez jakékoli zpětné vazby - a navíc ve velkém počtu záměrně rozdrobených obvodů, takže brzy bude poslance volit jen jeho vlastní rodina, i když on ovlivňuje životy milionů občanů, kteří jsou nuceni ho akceptovat. Podobně je to s jeho populistickým fondem pro snížení státního dluhu. Jen blázen nebo cynický a pokrytecký populista by do něj přispíval. V adresném a zpětnovazebním systému - každý zmocnitel (volič), který se dostane do vlastního individuálního debetu (nikoli dnešního 170 ti tisícového) ale dejme tomu několikakorunového - může si vybrat mezi možností vyčkat "ve vyloučení z voleb" do té doby, až schopnější spoluobčané státní pokladnu doplní i za něj - nebo z vlastní kapsy svůj konkrétní dluh státu vyrovnat a tím okamžitě opustit "trestnou lavici" a opět volit.

Existuje stručný a logický, na partajích nezávislý projekt adresné spoluvlastnické demokracie (nikoli však falešné, diletantské a klamavé tzv. „přímé demokracie“): v článku „Právní stát" na google:

http://www.inuru.com/index.php/spolecnost/organizace-spolenosti/324-pravni-stat-volby

V. Peroutka 11.9.2014 9:30

Hudeček udělal to nejlepší pro sebe co mohl,

Kalousek už dávno vládce TOP mu kdysi dal najevo,že se mu nelíbí a tak teď vpodstatě bojoval za sebe. Top bych už v Praze nevolil,ale kdo si všímá jaké bilboardy a plakáty jsou na ulicích,tak mi připadá,že nikdy se strany tak nepodbízely od roku 89 jako teď...

M. Moravcová 11.9.2014 9:16

Ať nám Hudeček

konečně vrátí tu Prahu a táhne domů, škleban jeden alibistickej (ten je ksicht v metru opravdu dobrou náladu nepřidá). Prahu svými kroky a kecy poškodil, Hašek to ovšem nevylepšil. Jen přilil oleje do ohně. AŤ si pánové narcistní vlezou do ringu s blátem a dají si navzájem po čuni.

J. Růžička 11.9.2014 8:44

Hudeček posílil antipražské nálady?

Každý ví, že je náplava z Holomóca a jeho jmenování na takhle exponovaný post byl epic fail. My Pražáci jsme v tom nevinně.

L. Křivan 11.9.2014 7:43

Všichni na Prahu nadávají,

ale všichni se tam cpou !  Kolik tzv. "Pražáků" jezdí za rodiči na Moravu, do Ostravy, ......  prostě mimo Prahu ?  Obávám se že většina.

P. Lenc 11.9.2014 7:55

Re: Všichni na Prahu nadávají,

Praha je opravdu "magické" město.Dokáže zkorumpovat i slušného člověka.