25.4.2024 | Svátek má Marek


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
clientello 1.1.2009 13:54

Schwarzenberg

El capitán Bolshevist renovado y mantenido Orlik el castillo y los bosques interminables, sabemos de sus tierras:

Ludva 1.1.2009 13:51

Re: Jen aby na to stačili

No, já jsem myslel že 1.ledna nasedne do Air force 1 a začne oblétávat Evropu a vládnout a on zatím vytahuje v ČT historky o Drymlovi.

Tomáš 1.1.2009 13:38

Re: Nejhorší co se může stát

Ano - je to tak Ta" kreatura" Paroubek je největší kamarád MNOHA bruselských" kreatur."

Jenže teď maj šanci i jiní evropané než jen pár  Brusellských kreatur tu maší kreaturu alespoň na chvíli zahlédnout. A ten první dojem bývá velmi-velmi zlý z tohoto člověka.

To je to nejhorší / nejlepší co nás může potkat - budou se evropané divit koho  většina našeho národa obdivuje.

Fiter 1.1.2009 12:57

Re: Nejhorší co se může stát

Ano tak je spravny tak to ma byt.Proč se schováváš za anonym? Dej na plac svoji adresu  můžu tě nebo vás ubezpečit že přijedu a dostaneš pusu.(pěstí)

Marat 1.1.2009 12:53

Re: O pánovi bolševidy renovvaném a udržovaném zámku Orlík a nekonečných pozemcích lesích víme svoje

Jihočechu,on ani tatíček Masaryk dost dobře neuměl český.Dokonce ani čechem nebyl. Tak o co vám kráčí? Vám nesmírně vadí,že je to šlechtic a tak nešetříte slinami.

Milan 1.1.2009 12:47

Re: Ale vždyť je to jedno,kdo předsedá Evropské Unii!

Astone,lépe by to nenapsal ani Klaus:-D!!

jihiočech 1.1.2009 12:00

O pánovi bolševidy renovvaném a udržovaném zámku Orlík a nekonečných pozemcích lesích víme svoje

Schwanzenberg je v první řadě rakouský knížepán , který má tu naši republiku tak rád, že se dodnes nenaučil česky .Je pravda , že má v zahraniční politice přátele, ale zatím vždycky hrál jen na vlastní zájmy .

psycholog 1.1.2009 11:53

Tomáši, starej se o ostatní kreatury

máš jich v současné době vlády  tak zvaných mocipánů dost. A pokud jde o tu sympatii k oranžovými, máš pravdu, většina národu by nejraději už neviděla na politické scéně modráky, protože je to vychytralá, zdemoralizovaná pakáž.O tom přesvědčily krajské a senátní volby.

yorik 1.1.2009 11:40

Re: Nejhorší co se může stát

Ta" kreatura" Paroubek je největší kamarád těch bruselských" kreatur." Pokud toto nechápete, tak se divím se proč vůbec takové hovadiny píšete. ;-)

JaS 1.1.2009 11:18

Re: Ale vždyť je to jedno,kdo předsedá Evropské Unii!

V podstatě souhlasím. To předsednictví bude (aspoň doufám) mít vliv hlavně na naši scénu - zapojíme se těsněji do celého dění v Unii a možná se taky vyjasní některé sporné záležitosti - je účinnějsí účastnit se než jen kecat a nadávat jeden na druhého.

Saul 1.1.2009 11:03

Re: Ale vždyť je to jedno,kdo předsedá Evropské Unii!

Sakra, tohle je přesné. Bůh ví, že z toho radost nemám ani trochu, ale napsal jste to výborně. Dík.

Malý Aston 1.1.2009 10:59

Ale vždyť je to jedno,kdo předsedá Evropské Unii!

Bruselští žijí svým klidným životem,počítají kolik jim každá země pošle prachů,odečtou náklady na tisíce úředníků,něco pošlou palestincům na flintičky,něco gruzincům na tanky a zbytek hodí mezi lobující firmy ať se perou o dotace.A prachů je málo tak vymysleli geniální nápad,každého půl roku uděláme mluvčího nějakého ministerského předsedu a část nákladů ať si za vykecávání zaplatí ze svého státního rozpočtu.A francouzi toho využili,nic neprosadili nic neudělali ale tváří se jako vůdci Evropy kterým byl ukraden kýblíček a oni si nemohou hrát na písečku.Nedělejme si problém,který není.To jen řada našich politiků se tváří že něco budou řídit,nebudou na to máme bruselské rudé komisaře a Solanu.Nejvíce je nasraný Paroubek,nebude moci jako nějaký poslaneček vítat hosty chlebem a solí a tak to osolí společně s komanči nám všem.Bude dělat bordelismus,kecat voloviny ale Evropa půjde sama dál a dál podle bruselských ať předsedá ten nebo onen.:-D

kirast 1.1.2009 10:12

Re: Jen aby na to stačili

Když člověk, který si před řízením automobilu potírá hruď francovkou, aby následně poškodil X zaparkovaných automobilů, může řídit OSN, potom současný předseda vlády může řídit třeba Zeměkouli a nic hrozného se nestane.

PETR 1.1.2009 10:05

A co vzdát se poslaneckých mandátů ?

Paroubek by utřel papulku a ministři koalice by si šplhli u voličů. Senátorů by se to asi netýkalo, ale i ti byto mohli udělat.  Předvolební kampaň zadarmo a jak účinná !

Ludva 1.1.2009 9:16

Re: Nejhorší co se může stát

Odkud jste spadl ? Evropa uvidí leda Topolánka, Vondru a Schwarzenberga. Proč do toho motáte řadového poslance Paroubka ?

Ludva 1.1.2009 9:14

Jen aby na to stačili

Jan Kavan z ČSSD dokázal předsedat OSN, o Topolánkovi mám pochybnosti.

Hubený 1.1.2009 8:46

Re: Nejhorší co se může stát

Stačí maličkost - ať se ministři vzdají poslaneckých mandátů a je vystaráno,ne ?:-D

Nomen 1.1.2009 8:38

S omluvou:

Není jakýsi Topolánek premiérem, který tady za ten chaos (viz zimní pneumatiky a dálnice) odpovídá??

Nomen 1.1.2009 8:36

ČSSD vzhledem k zahraniční vytíženosti ministrů a hlavně premiéra neopomene uvrhnout politické prostředí doma do ještě hlubšího chaosu

ČSSD vládne v této zemi?  Není jakýsi Topolánek, který tady za ten chaos (viz zimní pneumatiky a dálnice) odpovídá??

PF a votre IQ, monsieur Procházka  

mokiemori 1.1.2009 7:27

Re: Nejhorší co se může stát

Paroubek je inteligentnejsi nez vetsina politiku, s tim se neda nic delat. S tim se musi Cesi smirit a pokud se stane jeho strana vladni, poradne dohlizet na to, jak co delaji, ovsem to vyzaduje aktivitu a ne zoufalce na NP, kteri se zrejme nikdy nedotazili svych politickych zastupcu, jak si vedou a jak plni sliby volebni. Pokud by to totiz delali, tak by ceska politika nebyla marastem tech, kteri tam sli pro vlastni obohaceni, a to pred ocima svych volicu, kteri se nedozaduji naprav.

mokiemori 1.1.2009 7:23

Re: Proč ti vyvolení nesedí v PSP a státní správu řídí odborníci aPSP kontroluje hospodaření

Schwarzenberg je jedinym profesionalnim diplomatem cele ceske party, takze si zaslouzi misto, na kterem je a navic by se mel podilet na vychove dalsich diplomatu, nebot ma styky, ktere druzi nemaji. Co se tyce profesi, zrejme by meli vsichni technici a lekari opustit vladu a venovat se svemu puvodnimu povolani. Do vlady by meli jit pouze filosofove, pravncici a par ekonomu (nehayekovskeho vyznani). Cesi nemaji, bohuzel, profesionalni diplomaty a jejich politici jsou, jak pise Economist, knedliky zvykajici venkove. Ne vsichni, predpokladam, ale vetsina.

Politika je pragmaticka a vzhldem k tomu, ze CR nema polticky vliv jako jeji vetsi sousede, musi se s nimi naucit vychazet a ucit se a ucit se od nich, na tom neni nic ponizujiciho.

Tomáš 1.1.2009 4:11

Nejhorší co se může stát

" Nejhorší / nejlepší  " co se může stát bude, když Evropa konečně uvidí co je Paroubek za kreatůru - protože on si tu příležitost ujít nenechá a bude dělat  vládě a celé republice problémy co mu jen síly stačí  jen aby posílil své mocenslé postavení.

Evropa se asi bude divit a děsit - jak je to možné, že taková kreatůra, lterá  nás chce vrátit do pařátů komunistů má většínovou podporu populace. Zkrátka namůže se stát nic - jenom  celá Evropa uvidí, že  většina voličů  u nás jsou nejspíš uplný idioti, když taková partaj s takovou kreatůrou v čele vyhrála poslední volby.

Čssd pak bude doufejmě vyloučena ze socialistické inetrnacionály a ze socialistické europartaje či  klibi v europarlamentu a v naší kotlince se budeme dál handrkovat jako předtím.

Nestane se vůbec nic tak staršnýho.   .

Hnyk 1.1.2009 2:33

Těžká zkouška Evropou

Nebo těžká zkouška pro Evropu???

ijn 1.1.2009 2:28

Re: Nase Evropa

celá EU nezná ironii k jednání, buď je to tak, jak říkáš, nebo lžeš! Chceme jim to osladit? Němec se mě ptal co tím myslíme a já mu neuměl odpovědět! Snad nám to nandáte a jak? Kolik Vás je?se slušně ptal. Co jsme Vám udělali? IIWW je už snad dávno pryč ,a zapomenutá!Nechápu to ani já dodnes!

ijn 1.1.2009 2:20

Re: V rámci předsednictví....

To by jim nešly dva platy, o to jim jde více než o věrohodný výkon státníka!!!

Herakleitos 1.1.2009 1:48

V rámci předsednictví....

se mohou ministři vzdát mandátu poslance a  v klidu se věnovat předsednictví! Jak jednoduché!

ijn 1.1.2009 1:37

Proč ti vyvolení nesedí v PSP a státní správu řídí odborníci aPSP kontroluje hospodaření

Tak snadno by se nekradlo, jako když si poslanec ještě podrží místo ministra a dokrade resort dopravy  a v PSP se uhájí většinou!!! Např. namísto vyvlastnění ve veřejném zájmu koupí za 5mld. Kč kámošovo z Penty pozemky. Kolik si rozdělí 17 ministrů odměn od Penty od 2 000 000 000,-Kč do 4 000 000 000,-Kč? Přizná se Dalík a spol???

Je nutné nové volby jaro 2009, další setrvání u stávající vyděračské koalice si národ nemůže dovolit. Dopady krize budou příliš kruté, slabá vláda a ještě hloupější ministři vystupující v zájmu cizí mocnosti a účastnící se tajných jednání (Schwarzenberg na Bilderbergu) musí vládu opustit. Jejich prosionistické zaslepení je až příliš škodlivé a nebezpečné.

V ČR nemají doposud převahu, ale mají vysoký podíl na státních funkcích! Proč??? Jsou vyjímeční?Jsou jenom lstivější a chamtivější, často dokonce krutí i bezohlední. Příliš lžou!!! Proč si tyto fakta nikdo zatím nepřipustil a neřešil??? To chceme zaplatit krutou cenu=zkázou a národní tragédií?

Tak se musíme vzchopit a věrohodně jednat s jasnými pravidly. Jak může KS vést Zahraničí, representovat stát navenek, kde získal jaké vzdělání pro své uplatnění lesník by měl dělat lesníka, kovář kováře,diplomat diplomata. My jsme schopni obsadit jakékoli místo ještě vetším troubou, než jsme doufali!!!!

milanJH 1.1.2009 1:09

Nase Evropa

Jen aby nam v roce 2009 topolánkovsky bystré vtipky, jak to osladíme evropanům (včetně nás), nezhořkly. Topolánku odpověz jako chlap co tam dole kdysi něco měl: podepsal jsi Lisabonskou smlouvu dobrovolně? Je pro občany ČR výhodná? Budeš pro ni hlasovat?