25.4.2024 | Svátek má Marek


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Šejna 22.2.2007 8:14

Re: Re: Haui 1. Tedy za 1) to bylo míněno obecně a za 2) pokud je jméno všeobecně známo, tak nevidím důvod proč psát pod anonymem!

Mablung 22.2.2007 8:34

Re: Re: Re: Haui 1. Tedy za 1) to bylo míněno obecně a za 2) pokud je jméno všeobecně známo, tak nevidím důvod proč psát pod anonymem!

1) Bylo míněno coby primitivní urážka Genlemana

2) Začněte nadávat Astonovi. Pak můžete plynule přejít k Madoně, Princovi a mnohým dalším ...

Marek 22.2.2007 9:25

Re: Re: Je velice zvláštní, co všechno se dá schovat za slovo gentleman. Třeba i názor člověka s nízkými pudy a poseru, který se bojí uvést pravé jméno.

Má to jméno zaregistrované?

Rudolf 22.2.2007 10:14

Re: Re: Je velice zvláštní, co všechno se dá schovat za slovo gentleman. Třeba i názor člověka s nízkými pudy a poseru, který se bojí uvést pravé jméno.

Nevím, nevm. Je jméno redaktora stránky totožné se jménem gentlemanovým?

Forstmeister 22.2.2007 7:05

Úvaha

Trošku z jiného soudku. Jsem ročník 1950, takže leccos jsem již zažil, byť mi není 60. V Rusku jsem byl. Jsem nevoják. Jistou certifikaci mám v oblasti zbraní a střeliva, tedy insrumentů, vymetených z "hilzny" či z nábojové komory střelivinou. Vnitřní balistika, "porážecí účinek střel" (třeba i Taylorův index) trošku ovládám. Vzděláním jsem lesník a ekonom. Samozřejmě na pana Faktora "nemám!, pokud víte o koho jde. Toť etalon. Nicméně bych se rád vyjádřil. Až na výjimky, policajti i městší vechtři jsou zbrojní negramoti. Zbraň je nástroj, třeba jako hudební, nikolivěk  prostředkem .    

EVa 22.2.2007 6:53

Gentleman

sem píše teď už dost málo, ale co slovo, to perla.

Rudla 22.2.2007 5:55

hlavně bychom měli znat pravdu o gentlemamovi

clay 22.2.2007 0:54

diskuse jsou anonymní, to ano

ale proč regulerní články píší anonymové, to je mi velká záhada. Velmi nechutné

Mell 22.2.2007 0:52

potrefená husa

Gentlemane, přetl jsem si váš článek a hodnotím jej jako kvalitní demagogidké žonglování se slovy.  Buď patříte  v kauze Čunek mezi nejvíce informované jedince u nás a pak byste neměl psát v hádankách a  přihodit fakta na prázdný stůl, nebo máte jen antipatii k panu Štětinovi a při tom to schytal i pan Čunek. Váš přístup je mi ale krajně podezřelý a to právě proto, jakým razantním způsobem odmítáte názor pana Štětiny, protože tak se nechová analytik, ale potrefená husa.

Mablung 22.2.2007 8:38

Re: potrefená husa

Že by Gentleman čerpal z nějakých tajných zdrojů které nechal pan Langer otevřené na stole když šel na záchod? :-) Eh, pak to musely opsat také všechny noviny, neboť co Gentleman uvádí jsou známá fakta. Štětina se zastává Čunka, zpochybňuje nezávislost českého právní systému, chce zneužívat imunitu na ochranu některých lidí a přisuzuje politikům vyšší ochranu než obyčejnému občanovi. Je na tom něco nejasného či tajného?

clay 22.2.2007 0:50

skutečný gentleman

by jednak nikdy nepoužil slovo sr.a, čka a taky by takovou s,ra, čku nepsal

oakman 22.2.2007 0:41

Člověk Čunek

Jojo, narodíme se jako lidé, pak se staneme třeba politikem... nebo něčím jiným. V tomto druhu státu, který nyní praktikujeme, je politikem vpodstatě každý, kdo se snaží přesvědčit ostatní o své pravdě - výrobce prostě inzeruje své zboží, modelky své vnady, herci bezva historky z natáčení a superfóry, politici své plány a iluze. Je to práce jako každá jiná, starosta je ředitel malého podniku, hejtman většího atd. Co dělá poslanec a senátor je poněkud mlhavé, jejich "úsilí" má mnoho bitevních polí, ale stále platí, že je to zaměstnanec placený z veřejných zdrojů. Součástí nezbytných parametrů politika je tzv. dobrá pověst, kvantifikovatelná tzv. bezúhonností. Tu buď jedinec má nebo ne - průnik množin, jak nás učili soustružky učitelky, zde neexistuje. Pokud ovšem přeložíme toto jednoduché dělení do reality, dostaneme se do problému. Ano, teoreticky bychom mohli požadovat bezúhonnost politikovu, ale pokud dodnes celá Čunkova generace žije v morálním průniku, na pomezní linii mezi rezignací nad vlastními životy a otevřenou kolaborací s okupanty všech druhů, těžko čekat změnu. Vidíme tu drzé výmluvy, vidíme paranoiu Štětinovu o spiknutí. Nic z toho by nebylo nutné, kdyby tu existovala ta stará kultura, ve které se heslo Účel světí prostředky prostě nenosí. Politik je zrcadlem svých voličů, pokud kritizujeme Čunka, musíme připustit, že se nechová jinak než jistá, dle počtu kauz celkem významná část jeho voličů. Nemůžeme Čunkovi vyčítat jeho šibalství, protože mnozí by se na jeho místě nechovali jinak. A pan Čunek to moc dobře ví..... 

Rudolf 22.2.2007 10:08

Re: Člověk Čunek

Děkuji Vám za krásná slova. Jste nesporně nejlepší Čech. Ale odkud jste vzal na svůj počítač, to jste nám taky neřekl....

oakman 22.2.2007 10:34

Re: Re: Člověk Čunek

????? Pánovi se neudělalo dobře???