28.3.2024 | Svátek má Soňa


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
sekretářka 22.2.2007 15:57

SEKRETÁŘKA MARCELA

A proč se taky nenapíše i něco o mně? Bonzuju seč můžu,harašení mi hrozí nejen od Čunka,ale i v hlavě a pořád jen ten Čunek.To kdybych věděla,tak se na to vykašlu.Nejsem snad důvěryhodná?

nepolitik 22.2.2007 14:28

Na svém blogu <nepolitik.blog.cz> jsem

11.2. zveřejnil svůj názor na kauzu Čunek po názvem  "DEJTE ČUNKOVI KONEČNĚ POKOJ!". Dnes pouze dodávám, že svým chováním si o další "pozornost" přímo říká. S dalším komentářem počkám až bude zcela jasné zda je vinen či nikoliv. Myslím si, že bychom měli počkat všichni.

kurbet 22.2.2007 13:28

vystoupení

senátora Štětiny je pěkným důkazem pomatení smyslů jednoho poměrně slušného člověka.Zřejmě někteří lidé vstupem do vysoké politiky totálně zblbnou.Senátor Štětina by měl zůstat u svého poměrně povedeného seriálu ČT o výskytu čertů v Čechách,který před časem bylo možno na obrazovce spatřit.Jinak se musí brát s REZERVOU!

Fanda 22.2.2007 12:09

no nic

Nic mi do toho není, ale zdá se, že politikaření je hrabání pokud možno co nejstarších průsero, ber kde ber. Pan bývalý k. Tlustý je čistý, to co dělá jeho žana ho prostě nezajímá. Měl by být na každého stejný metr, před vobama huj, a po volbách fuj. Zkrátka chce se z toho blít

mh od Labe 22.2.2007 11:41

Je to jiný gentleman

jinak to není možné. Ten původní nebyl b.l.b a nebaštil mediální masírování profesionálních vymývačů mozků. Měl svůj, i když třeba jiný a překvapivý, názor na věci. Škoda

nosál 22.2.2007 11:09

milý Jene

protože je Čunek z katolické rodiny -brat kněz, další snad také a hluboce věřící křesťan, nemusíš ho mít rád. ALE  a to je důležité, neschazuj sám sebe. Tohle nebylo hodno tvého intelektu.

jerry 22.2.2007 11:07

To by se za chvíli dalo říct,

že není možné obvinit politika z trestného činu, protože by se to mohlo zpolitizovat.A to je jistě ideálem mnohým.:-)

oakman 22.2.2007 10:47

Směšné!!

domnívám se, že mít pořešené soukromí tak, aby neznamenalo okamžitý útok medií, je stejnou podmínkou bytí politikem, jako je umění plavat pro plavčíka. Pokud není schopen přistoupit k tomu, že jeho soukromí se stává veřejným tématem vždy, když udělá něco, co se vymiká představám společnosti o normě chování poltika. Problém je v tom, že politikou se většinou živí lidé zvyklí na poměry v eráru, kteří dobře vědí, že bez svých konexí v eráru jsou na trhu práce outsidery. Díky funkcím ve státním aparátu mají životní standard, který by si na základě vlastního vzdělání a schopností nikdy neopatřili, bez možnosti přerozdělovat veřejné miliony by asi také nenašli cestu k těm svým. Čunek už byl dost dlouho starostou, aby věděl, co nesmí prasknout, když bude chtít výš. Nepřipravil se na podmínky hry, tudíž prohrál.  

Sid 22.2.2007 12:06

Re: Směšné!!

Mam pocit, ze to je presne naopak. Protoze je schopny, vystourali na nej kde co. A to jeste pomerne amatersky.

Byt 8let starostou je jiste obtizne, ale verte, ze si ho ve Vsetine zvolili dobrovolne. Kdyz se diky tomu, ze je schopny a primy dostal do vrcholne politky, spousta lidi v nem vidi ohrozeni a tak se jej snazi ocernit. Vsimete si, ze vse, co vam predkladaji ma tyto vady:

 -Je to ziskano nelegalne a od lhářky

- Neni nic jasne - ulozit si penize, mit dum, byt spoluvlastnikem, postarat se o ROMy

- Muze to byt vytazeno na mnoho lidi. Take byste odesel ze zamestnani, kdyby zena, kterou jste odmitl, na vas vytahla podobne nesmysly? Asi ne, ze?

oakman 22.2.2007 13:18

Re: Re: Směšné!!

nojo, ale ta zhrzená láska nemá s ostatními miliony nic společného.....

Sid 22.2.2007 14:53

Re: Re: Re: Směšné!!

On je obvinen jeste z neceho jineho? Povidejte, to mi uniklo...

vládík 22.2.2007 10:42

Maličkosti

1. Gentleman nepoužívá zpravidla slovo sr**ky. Umí ho opsat, my pochopíme. (slovo jsem musel vytečkovat. Zatímco v původním článku nevadí, v příspěvku jeho citace ano).

2. Souhlasím: Jako žurnalista byl Štětina velmi dobrý, ne-li výborný. Jako senátor: bída s nouzí. Už jen fakt, že bývalý novinář nechápe, že vše, co se týká politika je automaticky "zpolitizováno" je na pováženou.

jirka.s. 22.2.2007 10:35

Pane Straka!

Když už jste si dal tolik práce s rozebráním ˇčlánku  pana Štětiny na NP, neměl jste zůstat v polovině! Kromě pana Čunka se tam též mluvilo o jakémsi  soudruhovi Obstovi, jehož osobu jste poměrně hodně odbyl. Zkuste si ověřit tvrzení pana Štětiny o této estébácké kreatuře a rozepište se pak oní!

VH 22.2.2007 17:42

Re: Pane Straka!

Jestli se nemylim, ona estebacka kreatura se narodila v roce 1968 a promovala v roce 1992. Mozna neco jako Pavlik Morozov?

jirka.s. 22.2.2007 18:30

Re: Re: Pane Straka!

Dokumenty o kontaktech s StB Mgr. Radima Obsta a jeho rodičů byly nalezeny Vladimírem Hučínem krátce po 17. listopadu 1989 na střelnici Sboru národní bezpečnosti v Žeravicích v okrese Přerov, kde měly být spáleny, ale zásahem Vladimíra Hučína byly zachráněny.

jirka.s. 22.2.2007 10:29

Právě jsem učinil pokus!

Vložil jsem do nadpisu článku tuto citaci z páně Strakova článku a hádejte co se stalo?

"ale který si do s/r/a/č/e/k, které si sám nadělal"

folsom 22.2.2007 10:18

přestaňte si usurpovat nick Gentleman a používejte ten který vám skutečně patří --- s gentlemantsvím nemáte nic společného ----

:-/

JD 22.2.2007 13:27

Re: přestaňte si usurpovat nick Gentleman a používejte ten který vám skutečně patří --- s gentlemantsvím nemáte nic společného ----

Navrhuji Chrapoun.

Sid 22.2.2007 9:29

Predstavte si, ze jste na miste Cunka

1) Zhrzena milenka vas obvini, ze jste vzal uplatek

2) Vase bankovni ucty se stanou veci verejnou - bez Vaseho svoleni a vedomi

3) Policie vsechno, co reknete preda novinarum a ti to budou troubit do sveta tak, aby to vytvorilo obraz o tom, ze jste uplatkar. Vam slovo nedaji, abyste se objajil.

Jak se budete citit, Gentlemane? Urcite to bude skvely pocit, ze? Budete muset chodit a vsem vysvetlovat, ze nejste zlodej, ale spina, ta se velmi tezko smeje...

franta 22.2.2007 9:57

Mýlíte se Side

1) Pan Čunek si může vzít slovo sám a stručně a jasně vysvětlit jak to s jeho příjmy a majetkem skutečně je, v tom mu nikdo nemůže bránit.

2) Vadilo Vám to i u pana Grosse ? 

folsom 22.2.2007 10:20

me to v cause gross vadilo --- byla to mediapni stvanice bez setreni faktu a s prekrucovanim jednotlivych grossovych splechtu ...

policie vysetrovani Grosse odlozila, coz je konec ktery jsem tusil...

Sid 22.2.2007 12:12

Re: Mýlíte se Side

Verim, ze muze. Ostatne vice nez on to proveri policie. A vy opravdu verite, ze je mozne, aby pravnicka osoba vyzvedla penize ze sveho uctu a ty predala jako uplatek?

Potom asi netusite nic o podvojnem ucetnictvi.

Proste to nejde. Ty penize musely byt pouzity a existuji na ne doklady. Ale to uz zverejneno neni, asi by se zjistilo, ze jsou verohodne a spravne...

A proc to vytahla ta dama az za 5 let? A proc lhala, ze to neoznamila ona? A kde vzala penize na nejdrazsi advokaty? A jakto, ze vysetrovani je veci verejnou, jano pana Cunka do toho pred obvinenim nenechali nahlednou? To se vam zda normalni?

marek 22.2.2007 9:23

gentlemoun

Jak muže kdokoli vědět kolik vydělavám ,včetně policie aniž jsem obviněn ?

Malý Aston 22.2.2007 9:24

Re: gentlemoun

Bacha,Paroubek a Kočka všechno vědí!:-D

Rudolf 22.2.2007 10:04

Re: Re: gentlemoun

A gentleman chce jít v jejich stopách.

joe 22.2.2007 8:06

Proč pořád Čunek

Novináři propírají Čunka a nechává je chladnými informace ze Švédska, podle které v nákupu gripenů lítaly úplatky mezi politiky české levice i pravice ve výši 3 miliard korun, tzn. o tři řády větší. Staré pořekadlo praví: "Běda tomu, bídně zajde, koho pomluva zlá najde."

Malý Aston 22.2.2007 9:30

Re: Proč pořád Čunek

Taky se těším.Mám dojem,že se některým čestným politikům začíná špatně spát.Ony ty úplatky zřejmě byly napříč politickým spektrem jak pěkně říkají naši poslanci.Tam nešlo o chatičku a nějakou neukojenou babu ale o pěkný balík.Ale mám dojem,že se jim nic nestane.Oni dostali prachy za kšeft,který se nerealizoval a jistě jejich právníci a poradci již pracují na vyjasnění,že to úplatek nebyl ale pomoc v těžké finanční situaci.Nebo za napsání knihy,která vyšla v jednom vydání ale za to oni přeci nemohou.:-D

jirka.s. 22.2.2007 18:38

Re: Re: Proč pořád Čunek

No, já myslím, že Luftjardovi už cvaká (Y) osmičku drát! Však už to také vzal do ruky Trojjediný a prý se "na ty věci" sám osobně podívá! Jenom nevím, jestli to  tentokrát Kočka zmákne jako Mrázka!

Šejna 22.2.2007 7:22

Je velice zvláštní, co všechno se dá schovat za slovo gentleman. Třeba i názor člověka s nízkými pudy a poseru, který se bojí uvést pravé jméno.

Haui1 22.2.2007 8:08

Re: Je velice zvláštní, co všechno se dá schovat za slovo gentleman. Třeba i názor člověka s nízkými pudy a poseru, který se bojí uvést pravé jméno.

Než začnete hloupě plkat a projevovat se jako naprostý ignorant, zajděte si na stránky www.gentleman.cz. Tam zjistíte, že gentlemanovo jméno je všeobecně známé.