19.4.2024 | Svátek má Rostislav


Diskuse k článku

POLITIKA: Tajní handlíři

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
jirka.s. 12.9.2008 16:08

Různí poslanci, různá slova!!!

"Jenže ta slova nepronesla stará Vajtyngrová na pavlači, ale člen dolní komory Parlamentu ČR. Už z principu je tedy musíme brát vážně, už proto by mělo mrazit v zádech nejen nás, voliče, ale hlavně ústavní činitele, jimž ještě zůstala kapka soudnosti a dobrých mravů."  - píše soudruh Verner !

Na 13. zasedání ÚV KSČM konaném v sobotu 24. února 2007 v Praze vystoupil s úvodním vystoupením předseda ÚV KSČM, jinak to místopředseda poslanecké sněmovny ČR, Vojtěch Filip. :"Je KSČM připravena ideově, teoreticky, ale zejména politicky a věcně vyvolat a postavit se do čela eventuálních revolučních procesů? Ano, či ne."

Doporučuji zvláštní pozornosti, že na konci citátu NENÍ otazník! Zajímavé by zřejmě bylo i pátrání po smyslu a naplnění slova "VĚCNĚ". Neznamenají snad náhodou ty "věci" milicionářské mundury a AK 47 v rukou těch do nich navlečených?

Pája 45 12.9.2008 16:30

Re: JIRKA.S

Ty jsi ty "AK 47", "jirkasi" dodával z SSSR do ČSSR?

jirka.s. 12.9.2008 17:12

Re: Re: JIRKA.S

No, soudruhu pájo, to určitě ne! Ale jsem přesvědčen, že soudruzi ze třídy Politických vězňů, by už věděli, na rozdíl ode mne, kde je sehnat ! ;-)

Akara 12.9.2008 16:05

Pro ODS mlčeti zlato

„Premiér Topolánek a ministr Langer by měli mít zájem

Moravův příběh dovyprávět.“ Ti určitě mají velký zájem vyprávět o svých

čachrech. Pro ně je nejlepší zapírat, zapírat, zapírat!!

Nobody 12.9.2008 14:12

Politik, respektive státník = kozel zahradníkem

VVJe zle ve státě, kde volební zákon politickým stranám (bohužel jenom těm postkomunistickým, ať už jde o bývalé členy tzv Národní fronty, nebo těm co se schovávají za opačnou barvu spektra, a to nejenom toho politického) vyplácí po volbách desítky milionů z kapes i těch voličů, kteří je nevolili, neboť je právem pokládají za tuneláře státní kasy. Proč se pak divit tomu, že tihle chytrouši si za naše peníze opatřují skandální informace o opozici, tzn o mnohých z nás, co jsme je nevolili, aby si své posty v politice udrželi. Nepřipomíná vám to něco, co jsme tu měli za totality?

Pája 45 12.9.2008 15:19

Re: NOBODY

Dva příspěvky a oba bez rozumu, "nobody". Možná jsem málo chápající, ale co jsi nám vlastně chtěl sdělit tím "kozel zahradníkem".  Plácání, kecy, ale žádný věcný návrh jak z toho ven. 

Hrdlička. 12.9.2008 16:07

Re: Re: NOBODY

S tím se nedá nic dělat, to musí časem samo vyhnít.

jirka.s. 12.9.2008 17:26

Re: Re: Re: NOBODY

Asi máte pravdu, Hrdličko! Například soudruh pája už zapáchá docela obstojně! ;-D

Mrazivý dech 12.9.2008 13:30

vítej radare

Českou kotlinou se nese pláč a skřípění zubů. Antiradarčíkům se hroutí sen. "Matičko Přírodo a Svatý Staline, co budeme dělat ? Vždyť jsme se na našeho Obamu tak spoléhali, a on nás zradil !", v slzách smutku i vzteku bědují komunisti, nacisti, zelení přírodní i muslimští. V potichlých putykách do piva padají slzy antiradarových blbů bez pevné stranické příslušnosti. Avšak náhle ... Jakýsi závan naděje prolétl nad sklopenými hlavami opravdových českých vlastenců. Ach ano ! Vždy, když je nejhůře pomůže Sovět... tady naši ruští bratři. Ti nás nenechají spálit paprsky smrti, ti nás nenechají padnout do spárů amerických žoldáků. A naši čačtí antiradarčící pozvedají hlavy, s úsměvem přidávají do kroku, srovnávají svoje řady a pozvedají hlasy i pěstě : I kdybychom padli všici, vstanou noví bojovníci, Rudý prapor zavlaje . Pak, na Řípu, za ovací shromážděného lidu, píší čelní představitelé levice dopis Vladimiru Vladimiroviči : Přijďte včas, jak legendární vojska z dávných kronik, zachraňte nás od radaru, zatančete u harmonik !

Nobody 12.9.2008 14:25

Re: vítej radare

VVDoufejme, že těm z tzv odpůrců radaru, kteří si nechali od všech rudých nakukat cosi o jeho údajné nebezpečnosti, konečně otevře oči fakt, kdo a komu na půdě parlamentu bezmála s fanfárami předával balík s podpisovými archy členů zakázaných mladých bolševiků. 

Pája 45 12.9.2008 15:38

Re: NOBODY

Proč si myslíte, že odpůrci radaru (včetně mě) si nechali nakukat něco od "rudých", aby proti němu protestovali. Já jsem naopak přesvědčen, že část zastánců radaru byla pro podporu jeho existence jasně "modře naklvaňována" a to dokonce za státní peníze. Posledních 20 let jsem se živil na úrovni kraje a ministerstva bezpečnostními otázkami (domácími i mezinárodními) a tak si myslím, že o tom něco vím. Předně jde, jako vždy, jen o peníze zbrojních koncernů a největší zisky mají USA, dále Čína, Rusko , Francie a Británie (jen tak náhodou to jsou členové RB OSN s právem veta). Na ozbrojené složky dávají v USA tolik peněz, kolik dává zbytek světa dohromady. To by snad mohlo na obranu USA stačit, ale na četníka světa je to holt málo. Obama otočil proto, protože i jemu jsou peníze ze zbrojního průmyslu nabízeny do kampaně o Bílý dům, a poté co jej jeho protikandidát začal předbíhat, mu nic jiného nezbývá (i  s tím jsem počítal a nespoléhal jsem na něj) Spoléhám jen na občany Česka, že ve volbách dají stop cizím základnám na našem území. K tomu, na rozdíl od vás, nepotřebuji od rudých rady, ale vy od modrých ano. 

jirka.s. 12.9.2008 16:15

Re: Re: Hezké, pájo!

"Posledních 20 let jsem se živil na úrovni kraje a ministerstva bezpečnostními otázkami (domácími i mezinárodními)..."

Skutečně jsi přesvědčen, že jsi se ty sám živil na "úrovni kraje a ministerstva"? Na rozdíl od tebe ovšem já jsem přesvědčen, že jsem tě těch dvacet let živil já a spousta jiných mých spoluobčanů ! ;-(

Pája 45 12.9.2008 16:34

Re: Re: Re: Hezké, pájo!

I státní úředník se něčím živí, "jirkasi", nemusí to být rukama, ale i hlavou. Ale o tom nebyla řeč, to sis jen ulevil, to chápu, ale spíš k věci, máš-li co.

jirka.s. 12.9.2008 17:18

Re: Re: Re: Re: Tož k věci, soudruhu pájo!!!

 Státní úředník, zabývající se na krajské či dokonce ministerské úrovni bezpečnostní tématikou státu, který v podstatě podrývá autoritu našich spojenců v NATO, no to je opravdu něco úžasného! Je ovšem faktem, že v tomto neustále zarudlém státě vlastně nic překvapujícího! ;-(

nobody 12.9.2008 19:22

Re: Re: Re: Re: Re: Tož k věci, soudruhu pájo!!!

VVPefektní smeč, "jirko.s." Soudruh pája a spol, to jsou ty staré struktury rozlezlé nejenom v tak zvaných velkých stranách, nýbrž i na všech úrovních stární správy. A my. platiči daní je živíme, a jak vím, dost dobře, mnonásobně líp, než kolik obnáší obecný průměr. Jak s nimi naložit? Co říkáte, neobnovit způsob, jakým se to řešilo dřív, totiž defenestrace?

Franěk 12.9.2008 20:56

Re: Re: Re: Re: Hezké, pájo!

Státní úředník než každý den přepočítá všechny obálky a to,co v nich je,tak má padla a pro nás někdy proto musí dělat přesčas!

Pája 45 12.9.2008 15:41

Re: MRAZIVÝ DECH

Abych byl v obraze, "mrazivý dechu", je to ironie "modráska" nebo pláč "rudáska"?

Ludva 12.9.2008 15:44

Re: vítej radare

Uchcávat si blahem, že tady zase budou cizí vojáci, kteří ovšem na nás kašlou a chrání pouze zájmy své země, no nic světoborného, pane Mráz přichází z USA.

nobody 12.9.2008 19:48

Re: Re: vítej radare

VVNepřál bych ti, Ludvo, abys uchcával strachem, až k nám vtrhnou rusáci, tak jako vtrhli do Gruzie pod záminkou pomoci těm dvéma kverulantům. K tomu aby to stejně dopadlo u nás by stačilo, aby se našlo pár zrádných politiků, kteří by se prohlásili za představitele třeba Moravy a požádali Kreml o pomoc. Gruzie byla násilím, tak jako naše země vtělena do sféry vlivu SSSR, a to stačilo současným putinovcům, aby nastartovali tanky a jeli "bránit" ty ubohé kverulanty.

Jde o to, aby pak představitelé NATO, kdyby to tak dopadlo u nás, neřekli: Heleďte, nechtěli jste radar, tak se těm ruským tankům braňte sami, vy nejste pro nás solidní partneři.

Ludva 13.9.2008 16:52

Re: Re: Re: vítej radare

Mám pro strach uděláno, členství v NATU mi bohatě stačí k pocitu bezpečí. A pro osvěžení paměti, naše země byla včleněna do ruského vlivu, proto, že při osvobození od německých okupantů, zde padlo 144 tisíc sovětských vojáků. (A několik desítek Američanů, abych byl úplný).

Nobody 14.9.2008 20:36

Re: Re: Re: Re: vítej radare

VVLudvo, budeš muset vrátit školné. Ono to bylo po válce jinak. V Jaltě se spojenci dohodli pouze o přibližné linii styku při postupu svých armád. Ta probíhala jižními a západními Čechami. Až do voleb v roce 1948 jsme byli svobodnou zemí. Nicméně po komunistickém puči v únoru tr jsme byli Gottwaldem a spol prodáni Kremlu na dlouhých 40 let, s kratičkou přestávkou v 68. roce, než nás přijeli "ochránit" sověti před Dubčekovou reformou socializmu. Tak to bylo. A pokud jde o zmíněné oběti Rudé armády - o tom nikdo nepochybuje. Americké oběti i za naši svobodu byly o něco západněji, a taky nebyly malé, jak vím.

pscrvkb 12.9.2008 11:39

ad dovyprávění

Topolánek s Langrem to určitě nedovypráví.Největší kapři si přece nevypustí svůj pracně vybudovaný zabahněný a zasmrádlý rybník.A jest-li někdo začne čistit rybník půjde hned po Langrovsku bručet.

Nobody 12.9.2008 14:32

Re: ad dovyprávění

VVPřestože Langer vyhrožuje na všechny strany, měli bychom se alespoň pokusit, abychom jim ten zabahněný rybník my voliči ve volbách v listopadu vypustili.

snílek 12.9.2008 11:00

Čekáme na martany

až  vyčistí Augiášův chlév a vykydají náš hnůj.Chudáci příchozí přiletivší z Marsu.Kde začnou?Přečtou si nedříve zprávu NKÚ o předražování veřejných zakázek,neprůhledných výběrových řízeních nebo začnou nahoře?Ryba přeci smrdí od hlavy.Nebo začnou dole na komunální úrovni.Přizvou si si břichaté starosty z městských obvodů nebo kluzké politiky aby pochoplli naší mentalitu?Nikoliv.Zapnou svůj počítač nakrmí ho údaji o nás samých.A budou čekat.Po vyplivnutí údajů z tiskárny ti slabší omdlí.,silnější zblednou a ti nesilnější začnu balit kufry.Proč?Ta nemoc je neléčitelná a nakažlivá.Postříkají sebe i okolí dezinfekčními spreji.Oddychnou si teprv kdy se modrá nikoliv zelená planeta stane malou kuličkou.Na své planetě budou vyprávět dětem o nepochopitelném světě.Světě který je zamořen odpady,světě kde děti umírají hlady,světě kde ropný šejk posílá letecky své milované Lamborghiny na výměnu oleje do Londýna,světě kde se ničí přirozené plíce planety,světě který se dusí výfukovými plyny miliony a miliony zbytečně pojíždějících aut,světě kde je ekonomický růst a zisk jediným měřítkem úspěšnosti,světě kde konzum ničí planetu.Od této návštěvy je naše planeta ve všech galaktických průvodcích označena jako nebezečná s dovětkem nepřibližovat se.A pak.....jsem se probudil.

DS 12.9.2008 9:37

soudruhu

Vernere rovnou napište  Ať žije KSČSSD jediní správní a spravedliví,kteří jsou čistí jak slovo boží

Pája 45 12.9.2008 15:10

Re: "DS"

Vzpamatujte se, "DS", řeč je o lumpárně v nejvyšších patrech ODS. Vy a vám podobní "klvaňové" a "modří demagogové", jstev dostali od vašich obdivovatelů pěknou podpásovku a tak se z toho nemůžete vzpamatovat a proto jako raněné zvíře jenkolem sebe kopete a plivete.

jirka.s. 12.9.2008 17:23

Re: Re: Tož si též zakopej a zaflusej, soudruhu pájo!

http://www.lidovky.cz/ln_nazory.asp?r=ln_nazory&c=A051108_103335_ln_nazory_znk    http://www.afrikaonline.cz/view.php?cisloclanku=2006011501    http://zpravy.idnes.cz/domaci.asp?r=domaci&c=A020220_220243_domaci_pol&t=A020220_220243_domaci_pol&r2=domaci   http://zpravy.idnes.cz/fencl-informoval-jsem-stb-neskodne-dt6-/domaci.asp?c=A011019_215552_domaci_was                                                             http://aktualne.centrum.cz/ekonomika/domaci-ekonomika/clanek.phtml?id=606362   http://www.darius.cz/ag_nikola/kus.doc                                                                          http://www.bezkorupce.cz/aktuality/zalobce-exministr-lachnit-k-soudu/    http://www.rozhlas.cz/ostrava/aktualne/_zprava/222422           http://zpravy.idnes.cz/domaci.asp?r=domaci&c=A030701_203448_domaci_pol&t=A030701_203448_domaci_pol&r2=domaci  http://www.witzany.cz/clanky/Klondike.htm  (jansta)                                                                            http://www.novinky.cz/clanek/98282-dolezel-peta-i-rehulka-jsou-ve-vazbe.html

Palivec 12.9.2008 7:33

Topolánek a Langer příběh dovyprávět nemohou, protože by skončili za katrem.

Nobody 12.9.2008 14:41

Re: Topolánek a Langer příběh dovyprávět nemohou, protože by skončili za katrem.

VVKéž by! Jenže to by nesměla být naše soudní moc prolezlá až do mozku kostí bývalými strukturami, s nimiž ti dva vykukové mají prokazatelné techtle mechtle. Znáte to: Ruka ruku myje, zvlášť když jsou obě špínavé.

mladý .k. 12.9.2008 15:04

Re: Re: Topolánek a Langer příběh dovyprávět nemohou, protože by skončili za katrem.

tyhle ruce neumyje ani kyselina fluorovodíková ale ta špína je vjejich hlavách apeněženkáchnato patrně není leku ani rady snad je poslat na gulagy.