18.4.2024 | Svátek má Valérie


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Jan H. 3.7.2006 3:37

CSSD si zalsouzi opovrzeni vsech slusnych lidi.

Obavam se, ze proti-demokraticky postup CSSD je nejvetsi politicky skandal v polistopadove historii CR. Nemravnost clenu CSSD tak vykrocila z oblasti trestni, kde jsou jejimi nositeli Paroubkovi cetni "sibalove" (rozumej zlocinci) i exekutivni, kde jsou jejimi nositeli Paroubkovy "talenty" (rozumej hulvati) i do oblasti zakonodarne, kde se jejimi nositeli stali vsichni poslanci CSSD. Rv

Jak kazdy vi, mravnost je po komunisticke devastaci nasi spolecnosti stale na nizke urovni. Doklada to i priklad vsech poslancu CSSD, kteri se nestitili porusit princip demokracie, ktery jim ustava uklada, bud se ztrachu nebo jen aby se zalibili svemu "Ducemu". Poslanec musi hlasovat podle sveho osobniho nejlepsiho vedomi a svedomi; a je-li volba dle zakona tajna, nesmi se uchylovat ke komunisticko-diktatorskym praktikam "demonstrativni" volby!

Za demokracii a svobodu polozilo zivoty mnoho cestnych a statecnych lidi. Je tragicke, ze poslanci CSSD nemaji v sobe tolik slusnosti (kdyz uz ne historickych znalosti, selskeho rozumu a soudnosti), aby jejich odkaz ctili. Coz se v CSSD nenajdou zadni slusni lide, kteri by se diktatorske zvuli svych vudcu postavili? Uz jen za tento projeveny postoj si CSSD zaslouzi opovrzeni vsech slusnych lidi. Rv Rv Rv

vm 4.7.2006 10:11

Re: CSSD si zalsouzi opovrzeni vsech slusnych lidi.

Rv

Miroslav Tyrš 2.7.2006 22:58

Moc věcí je u nás utajeno. Například zpráva o Všesokolském sletu. Sokolové totiž leží stále v žaludku nejn Němcům, ale i komoušům. Sokol je totiž sloupem skutečného kulturního českého vlastenectví-nikoli nacionalismu.

Jan H. 3.7.2006 3:17

Re: Moc věcí je u nás utajeno. Například zpráva o Všesokolském sletu. Sokolové totiž leží stále v žaludku nejn Němcům, ale i komoušům. Sokol je totiž sloupem skutečného kulturního českého vlastenectví-nikoli nacionalismu.

Myslim, ze idealy Sokola patri k tomu nejlepsimu, co cesky narod ve sve historii kdy mel. Neni proto divu, ze naciste i komuniste se snazili toto hnuti znicit. Kdyby nase spolecnost mela vic Sokolu, nebyla by v moralnim rozkladu, v jakem je.

Jednou ve skole jsem dostal za ukol napsat o sokolskych sletech. Zameril jsem se na ten posledni, nasel dobove prameny a zjistil, co se kolem nej delo. Nemravnosti KSC jsem byl sokovan.. Odmenou vsak nebyla pochvala, ale konstatovani, ze jsem mel vyuzit radeji jiz historiky zpracovanych materialu (rozumej komunisty zfalsovanych dejin).. Pochopil jsem, ze i po letech byly sokolske idealy mravnosti "komunisticke mafii" nebezpecne..

stachanov 2.7.2006 16:57

demokracie a la ČSSD

projevy a hlasování s puškou namířenou zezadu na hlavu ;-D

Marie Dubanová 2.7.2006 14:29

volba...

Žádná"dohoda"či příkazy - stran konání poslanců či senátorů neexistuje - pokud se o to někdo pokusí - pak je to v přímém rozporu s Ústavou ČR a tedy se slibem poslanců či senátorů,čl.26:"Poslanci a senátoři vykonávají svůj mandát osobně v souladu se svým slibem a nejsou při tom vázáni žádnými příkazy";A slib poslance a senátora zní:"slibuji na svou čest,že budu zachovávat Ústavu ČR a její zákony;to nemůže změnit ani předseda ČSSD;

Lev 2.7.2006 13:41

Tajná volba......

Váš pohled je typickým pohledem pravičáka. Nechte ty druhé říci svůj názor třebas i levicový. Všichni v této zemi nechtějí žít v  obohacování se na úkor druhých, v šizení, podvodech daňových atd. to jsou předevší m cíle pavicových voličů. Neoblbujte obyčejné poctivě se živící občany.;-P

Křupan 2.7.2006 15:14

Re: Tajná volba......

Obohacování se na úkor druhých? Šizení, Podvody? Popsal jste levicovou politku. Osm let také vládnou sockomové. Jste blbec, nebo šibal?

občan z kraje města 2.7.2006 17:19

o poctivé práci nejvíce žvaní pobírači sociálních dávek

ten kdo poctivě pracuje a platí daně, nemůže volit levici. Ten kdo podvádí na celé volby kašle, protože kašle i na zákony.

kydy 2.7.2006 10:42

to jsou komicka tvrzeni

nebot svet realne politiky je mimo ideologie a pocitaji se hlasy. To, ze se to panu Bartonovi nelibi jeste neznamena, ze si CSSD pocinala spatne.  Jenom doufam, ze demagogicti hlupaci opusti celo ODSa jejich mistat zaujmou pragmatici , protoze bez dohody s CSSD zadna vlada nevznikne, to je jasne. Ideologicke zvasty si pane Bartoni nechte zase az budou volby, treba ty do Senatu. To na vetsinovu pouplaci zabira, ted uz jste mimo.;-€

Křupan 2.7.2006 11:26

Re: to jsou komicka tvrzeni

Tato ČSSD (paroubkovi komunisté) si počínají dobře pro ty, kteří si přejí víceméně návrat před 1989. Nejsou všichni takoví.

Malý Aston 2.7.2006 11:56

Re: to jsou komicka tvrzeni

Dohoda vážený pane může být jen o předčasných volbách. ČSSD má jen 74 hlasů. A nemůže jít proti 100 hlasům nebo 98 hlasům. Proč pořád ČSSD počítá i hlasy komunistů,že to jsou jejich hlasy?A potřebujeme vůbec nějakou vládu,žije se nám bez vlády i parlamentu báječně.Volič ČSSD volil ČSSD a volič komunista volil KSČM. Tak udělejte normální koalici ČSSD+KSČM,přetáhněte Zelené a máte to. Proč pořád něco vymýšlíte a vymýšlíte a řešení je jednoduché,máte 100 tak si vemte k sobě KDU nebo Zelené a můžete vládnout. Tak do toho a neřešte problém jak se má chovat ODS.

kydy 2.7.2006 12:13

Re: Re: to jsou komicka tvrzeni

Bohuzel, jen dokazujete to, co jsem tvrdil.Pletete si ideologii s realnou politikou.

Malý Aston 2.7.2006 12:25

Re: Re: Re: to jsou komicka tvrzeni

Reálná politika není zrada občanů,kteří svobodně přišli a na rozdíl od sociálních demokratů svobodně a tajně hlasovali pro ten nebo onen program politických stran. Reálná politika není o udržení koryt té nebo oné politické strany. Znovu připomínám,jako občan této země budu respektovat volební výsledky ať se mi líbí nebo nelíbí. Koaliční vládu má možnost ustanovit jak ODS tak i ČSSD. ODS se pokusila o koalici ODS+KDU+Zelení. Neprošlo to a asi neprojde.ČSSD má možnost utvořit koalici ČSSD+KSČM+Zelní nebo KDU. Tak ať tvoří. Já rozhodnutí té nebo oné koalice budu respektovat.

BuBu 2.7.2006 12:34

Re: Re: Re: Vaše zbožné přání . . .

. . .  vrátit dějiny před listopad 1989 Vám už nevyjde. ! V případných nových volbách "pojedou" komunisté už jen na sebe a socanům už své hlasy nepropůjčí ! Takže Velkému Ducemu Pablbkovi nezbývá stejně nic jiného, než se, alespoň jednou v životě, zachovat čestně, uznat svoji prohru a nechat vítěze voleb uskutečňovat program, který si v demokratických volbách zvolili občané této země ! Bohužel toto není schopen namyšlený, buranský diktátor Pablbek pochopit - a dál spoléhá, že s tou svou zlodějskou odnoží KSČSSD a s Filipovými kovanými komunisty se mu podaří dostat zemi před rok 1989 !

Naštěstí to občané této země slyšeli z jeho povolebního projevu dosti jasně a zřetelně - takže v nových volbách už mu nikdo nenaletí !

kydy 2.7.2006 13:10

Re: Re: Re: Re: Vaše zbožné přání . . .

Proc by to melo byt me zbozne prani? a zrovna pred listopad 89? Jak jste to vydedukoval z meho prispevku? To je opravdu smesne. Clovece, vzpatujte se, volby uz opravdu skocili a vy jste, buhuzel, stale uvizl v kampani.

BuBu 2.7.2006 13:54

Re: Re: Re: Re: Re: Jak jsem to vydedukoval ?

Docela jednoduše : Odstíny červené barvy z Vás čiší "na hony" daleko ! No a Pablbek  - ten už veřejně k komanči počítá ! Ten už mluví pouze, že má spolu s komunisty 100 křesel ! A komouši - tak ti nechtějí nic jiného, než zpátky, před listopad 89 - neboť, co je to zadarmo školy, zadarmo léčit, právo na práci, pryč s NATO, rohlík za 0,30 hal . . . atd . . . atd !

Takže je to jasné ? Vaše oranžovo -rudá míří jednoznačně před listopad 89 !   

veron 3.7.2006 2:52

Re: Re: Re: Re: Re: Vaše zbožné přání . . .

Premyslel jsem, co muze byt za cloveka nekdo, kdo degraduje politiku na hru o posty (koryta). Vas posledni prispevek (z 2.7. 13:10) mnohe naznacil: Dela vam potize shoda podmetu s prisudkem i pouzivani slovesneho vidu. Coz teprve veci slozitejsi? V nejlepsim pripade jste zrejme casto ve skole chybel.

Malý Aston 2.7.2006 9:52

ČSSD a její přínos pro KSČM

Pan Filip to pěkně a kultivovaně řekl při jednání poslanecké sněmovny. Bez nás se nic nerozhodne a má pravdu.Jak uvedl,bez komunistů by nebyl rok 1989.bez 100%hlasů komunistů by nebyl zvolen Havel na Hrad a bez komunistů by nebyla i volba pana Klause.Sociální demoktacie nevyhrála. I kdyby udělala koalici s KDU a Zelenými,musí ji podpořit ještě KSČM. ODS vyhrála ale s koalicí KDU a Zelenými má je100poslanců.ČSSD ji nepodpoří a je to normální,proč by to dělala.KSČM tuto koalici také nepodpoří a nemá k tomu žádný důvod. Pan Paroubek,má geniální nápad.Podpoří jen menšinovou vládu ODS bez KDU a bez Zelných. Je to od něho pěkné že je tak čestný a státotvorný. Jenže to nepůjde.Bude chtít,aby předseda poslanecké sněmovny byl některý člen ČSSD. Tímto se stane ODS zrádce jak pro KDU tak i pro Zelené a pan Paroubek za pomoci KSČM,KDU a Zelných klidně,tak jak to tady s panem Rathem předvádí již delší dobu zlikviduje ODS a pěkně v plné zbroji se chopí vlády a všechny převálcuje dle svého stylu.A znovu se spojí s KSČM a některými odpadlíky toužícími po slávě a penězích a bude si dělat co uzná dle svého za nejlepší pro sebe a své spolustraníky.Takže,pokud prosadí tento svůj nápad,sice prohrál ale může s KSČM vyhrát. Domnívam se,že tato jeho strategie neprojde a koalice na ni nepřistoupí. Občané již pochopili,že ČSSD+KSČM je již jedna strana.Ti kteří volili ČSSD nevolili KSČM a měli k tomu jistě své důvody. Komunisté mají méně hlasů než při minulých volbách a pokud je nebude ČSSD tahat do koalice a ke korytům,mohou klidně vypadnout z politického dění jako Unie svobody a jiné straničky,jejichž název si ani nepamatuji.Takže dle mého budou výhodnější nové volby. Nové volby budou o tom,zda občané chtějí vládu Komunistickou tj. ČSSD+KSČM nebo vládu demokratickou ODS,KDU,Zelení + možná některá strana,která nahradí ODS. Ostatní varianty budou zradou nejen voličů levicových ale i pravicových.

PetrM 2.7.2006 9:46

p. Jičínský

Že si pan Jičínský stěžuje na nějakou "modrou nadvládu" jen dokazuje, jak je odtržený od reality. Zřejmě mu totiž uniká, že ODS vyhrála jak v komunálních, tak v senátních, a i v parlamentních volbách.

Jaka 2.7.2006 9:18

Diktátor...

Kdo ještě po tomhle Paroubkovi fandí demonstruje tím své poddanství.

mimi 2.7.2006 7:43

volba

Tajná volba ano, ale ne co předvedli socani to nemá s tajnou volbou nic společného, čeho se bojíte socánkové, svého šéfa, tak to vás lituji, jděte do háje.;-(

Erik 2.7.2006 6:11

Vypada to, ze si vedeni CSSD uvedomuje negativni ohlasy

sveho skandalniho cinu, a tak se ho snazi relativizovat. A rozhlasovy komentator k tomu prispiva poukazovanim na uskali tajnych voleb a jejich nevhodnosti pro demokracii. Vytvari tak falesny dojem, ze to co se stalo je normalni; "chytra" CSSD to tak realizovala a ostatnim doporucuje konat obdobne (a pred verejnosti je tak stavi na uroven CSSD).

Erik 2.7.2006 5:59

Jde o velky politicky skandal

ktery posouva CSSD do Beloruska. Divim se poslancum CSSD ze jim nevadi postaveni nesvepravnych hlupaku za ktere premysli a rozhoduje vedeni strany, resp. jeji vudce. Tim si obdiv a uctu Blaira neziskaji. Spis dostanou cip, ktery je bude kontrolovat s kym se stykaji, diskutuji, a co ctou.

kazbah 2.7.2006 7:53

Re: Jde o velky politicky skandal

Já se nedivím, tím jenom dokazujou, že peníze za politickou činnost jsou jim přednější, než vlastní názor.Když Paroubek vidí tu ochotu svých podřízených, tak bude jen víc utahovat šrouby a bude zajímavé vidět, kam až může dojít. Jenom doufám, že ne k totalitě.

občan z kraje města 2.7.2006 1:48

kouzlo demokracie je její nevypočitatelnost

Proti Němcové mohlo volit i více poslanců tzv. trojkoalice a pro ni naopak i poslanci KSČM. paradoxně totiž tito poslanci volili demokraticky. Doufám však že Paroubkův diktát může platit jen negativisticky. Až bude kandidátem někdo z ČSSD, lze předpokládat, že v tajné volbě ho na truc nezvolí někteří poslanci této strany. Leda ,že by existoval i kontrolní mechanismus při volbě například Paroubek, či jeho dráb u volební urny a poslanci by povinně ukazovali volební lístky.

Ladislav N. 2.7.2006 0:59

Právě a jenom po tajné volbě, která by proběhla regulérně a zúčastnili se jí plnohodnotně všichni poslanci, by mohl Paroubek tvrdit, že je jeho strana jednotná. Takto to nemůže říkat ani omylem.

Do kamene tesat!! ;-)

Iva 2.7.2006 1:20

Re: Právě a jenom po tajné volbě, která by proběhla regulérně a zúčastnili se jí plnohodnotně všichni poslanci, by mohl Paroubek tvrdit, že je jeho strana jednotná. Takto to nemůže říkat ani omylem.

Naprostý souhlasR^

jfk; 2.7.2006 16:11

Re: Re: Právě a jenom po tajné volbě,

Socani mají vůdce a poslouchají sešikovaní do jedné řady.Ještě upravit patku, nějaký ten knírek

a máme nového Fierlingera.

Pepa z depa 2.7.2006 0:17

Pan Bartoň je taky mimo a nechce pochopit výsledky voleb, stejně jako pan Nečas,

je to asi nakažlivé. ;-)