25.4.2024 | Svátek má Marek


Diskuse k článku

POLITIKA: Tahanice o křesla

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
vládík 3.1.2007 16:17

.

R^R^R^R^:-(

jerry 3.1.2007 13:11

Naprostá pravda

Tady opravdu není co dodat.R^

jarek 3.1.2007 15:08

Re: Naprostá pravda

Škoda, že podobných hlasů není slyšet více. Pan pseudopremiér si lebedí v potlesku novinářských příznivců, očekávajících tučný profit z nízkých daní a nemá důvod začít sebou více mrskat. Jedině mediální tlak by dokázal se situací pohnout, toho se ovšem dočkáme, jestliže náhodou bude někdy sestavovat vládu levice.

Brmboš 3.1.2007 9:27

Jsme lidé chybující.

Jsme lidé chybující a máme rádi legraci. Pokud budeme mít co žrát a kde bydlet, nějakou tu šunku na ježdění a někteří dokonce chatu z dob totality nebo z kapitalistický restituce či zlodějny bude klid i kdyby nám vládl sám Herodes. Dokud tento národ nebude rypákem v hnoji rýť tak ty zadky prostě nezvedneme a nenadělá s tím nic ani Cimický. Pokud jsem někoho urazil omlouvám se a mluvím, jen za sebe a svoje známé s jejich svolením. Ty co jsou jiní velmi pozdravuji.

Malý Aston 3.1.2007 9:41

Re: Jsme lidé chybující.

Souhlasím s Vámi.O Vánocích jsem se znovu,podíval na našeho představitele národní povahy pana Švejka.My jsme,tak jako on schopni přežít všechno a všechny.Na nás nikdo nemá.Tak jako není možné exportovat demokracii do Iráku,občané ji nechtějí a Sadám jim naprosto vyhovoval,není možné ani exportovat demokracii a princip tržního hospodářství těm,kteří po něm netouží. Do NDR napumpovalo Západní Němocko miliardy a pořád je tam poznat,že jsou jiní a zase touží po Stasi,po komoušech,po stejných žaludcích.Národ,který nebojuje se zbraní v ruce o svou svobodu,nebrání ji, není hoden demokracie.Vždyť tu touhu 50% našich občanů po návratu Jakeše nelze přehlédnout.U nás v roce 1989 žádná revoluce nebyla,to jen komoušům vypnuli telefony soudruzi z Moskvy.A národ jásal,budeme se mít jako na západě,nic se měnit nebude. Ale to nejde.

nup 3.1.2007 13:02

Re: Re: Jsme lidé chybující.

Mýlíte se, národ si nemyslel, že se nic měnit nebude, byl připraven na "utahování opasků". Ale právem čekal, že si 1) opasky utáhnou všichni 2) k něčemu to povede. A čeho se dočkal? Odhlasování pohádkových platů pro poslance, ministry a další papaláše, důchodů pro stbáky a komunistické lampasáky v trojnásobné výši, než jakou měli inženýři a doktoři, pomlčkových válek, převlečených komunistů ve stejných funkcích a omluv sudeťákům. Přes to všechno národ zvolil v 1992 jako náčelníka na další roky Klause, s nadějí, že teď přidou ty opravdové reformy. A čeho se dočkal? Dalších zvyšování platů (papalášů, pochopitelně), Kožených, Železných, Macků, Liznerů, zhasínání a utíkání před právníky i před právem, LTO, Dybů, rozbití republiky, otevřeným pohrdáním názorem občanů ("nejsou na referendum dost zralí"), prodeje prosperujících podniků do rukou konkurentů, kteří je záhy zlikvidovali, jinde zase udržováním umělé zaměstnanosti, všeobecného prošustrování národního majetku a v obou dvou obdobích nevypořádání se s komunisty. A pak už národ nejásal a taky to dal Klausovi a spol. ve volbách 96 sežrat.

Melein 3.1.2007 20:42

Re: Re: Re: Jsme lidé chybující.

Bohužel, máte pravdu. Člověk si myslel, že po té době v opozici se ODS poučila, ale jak vidno jsme opět tam kde jsme být nechtěli. Zase začíná boj o koryta místo prosazování programu. Zajímavé na tom je snad jen to, že aspoň je vidět trochu snahy od Topolánka odstavit ty nejvíce "věrné" od vlivu. Ale spíše si myslím, že na to doplatí dle hesla: Kdo nejde s námi, jde proti nám. Škoda, držím mu palce, ale moc nevěřím, že ustojí ty tlaky ze všech stran.

OU 3.1.2007 15:59

Re: Jsme lidé chybující.

Pane Brmboši, a co by měl s čím udělat agent Cimický?  Vždyť ten sám rypákem v hnoji ryje, ne?

Saša 3.1.2007 8:27

Nemohu podporovat vládu,

ve které o vzdělávání mých dětí má rozhodovat ekologistická aktivistka, placená cizí mocností za zanášení pseudovědeckých pověr do veřejného mínění.  Takovou vládu nemohu nepovažovat za svého nepřítele.

Malý Aston 3.1.2007 9:46

Re: Nemohu podporovat vládu,

Buzková nebyla lepší.Ministři stejně nic neřídí.Systém padajícího lejna,který platit za komoušů je pořád stejný. Ministr dostane úkol,předá náměstkovi,ten vedoucímu odboru,ten tomu poslednímu,který tomu rozumí.Když ten poslední má čas,tak něco vytvoří,předá nahoru a tam to schválí. Jak jinak si vysvětlit ty hovadiny,které byly schváleny formou zákonů?Takže ona nebo on,je to jedno.

jerry 3.1.2007 13:14

Re: Re: Nemohu podporovat vládu,

Nesouhlasím -Buzková byla lepší , ta si jen lakovala nehty a telefonovala s kamarádkami , Kuchtová chce přinutit naše děti, aby jejím bludům věřili.

Saša 3.1.2007 13:39

Ano, to si také myslím.

Buzková pouze nepřekážela socialistickým úředníkům na tom ministerstvu - pouze jim zarazila rušení víceletých gymnasií, když viděla, jaký povyk u rodičů ten socilistikoglajchšaltisační záměr vyvolal. Bylo jí líto ztracených hlasů. Jinak ale učitele ani děti k žádné ideologii sama aktivně nenutila.

Kuchtová je něco úplně jiného. Pro tu nebude nepřítelm jen matematika, ale i fysika a chemie a biologie. A vzhledem k vázanosti na rakouské a sudetoněmecké peníze se bude snažit deformovat i výuku dějepisu. A současně lze očekávat, že se stane převodovou pákou i pro šílené feministické nápady dnešních Zelených (mám pocit, že původním ekoblouznivcům někdo tu stranu šikovně ukradl).

jeff 3.1.2007 7:39

zbytek

Jaký zbytek máš na mysli?;-€

BuBu 3.1.2007 6:29

KDU-ČSL - banda vrcholového HNUSU !

Před pár měsíci členská základna vyobcovala (a zcela po právu) z předsednictva strany dva nekorunované krále Křiváků : Svobodu a Kalouska ! Za to, že chtěli spolupracovat s bolševiky - tedy s těmi bolševiky, kteří pronásledovali a tyranizovali církev plných 41 let !

Nyní jsou tito soudruzi bratři nominováni matičkou stranou na ministerská křesla ! To sice není žádné překvapení - ale důkaz, že to pohoršování se členské základny před pár měsíci . . . . . . bylo pouze divadýlko pro blbce  - tedy důkaz to je kapitální !

Závěr z toho plyne jediný : Lidovci byli, jsou a pořád budou prodejné děvky, které pro prachy (koryta) půjdou naprosto s kým-koliv ! Jinými slovy : KU*VY ! (Y)(Y)(Y)RvRvRv

loula 3.1.2007 7:04

Re: KDU-ČSL - banda vrcholového HNUSU !

Jo, to máte plně pravdu, stejně jako je fakt, že Tlustý byl 4 roky vydáván za ekonomického experta, který nemá sobě rovného, a najednou je hozen přes palubu i se svojí rovnou daní a křivák - ještě na podzim - Kalousek je najednou nepostradatelný ekonomický odborník. Prostě nějak tomu nerozumím, jak se může člověk, za jehož působení na obraně docházelo ke korupci mejhoršího zrna a který byl vyhozen z předsednického křesla kvůli křiváctví, se najednou stává vrchním financem.

XXL 3.1.2007 7:33

Re: KDU-ČSL - banda vrcholového HNUSU !

Pokud je to pravda, může te jim se svým slovníkem dělat tiskového mluvčího. 

jihočech 3.1.2007 7:55

Re: KDU-ČSL - banda vrcholového HNUSU !

Ono to není tak zcela pravda, Svoboda byl pro Kalouska ten největší nepřítel, těžko by s ním své salto mortale připravoval, to mu přisuzujete "zásluhy" páně Kasala. Ten vždycky čekal v pozadí,jak to dopadne, ale nikdy si na sebe nevzal ani trochodu odpovědnosti. Až teď mu to nevyšlo. Jinak se mně líbí vaše příspěvky, jste jak prskající křeček. Dokonce ze své šmoulovitě modré jdete do ruda, jakmile zavadíte o jiný názor. Takže pozor na to přebarvování.  

karel 3.1.2007 16:11

Re: KDU-ČSL - banda vrcholového HNUSU !

Měl jsem dojem, že kostely a hřbitovy byly rozkradeny až po převratu, nebo se mi to jen zdálo ? A citace doktora Sládka z televizní debaty ? Pane jak hluboko jste klesl !

Ladislav N. 3.1.2007 4:23

Zbytečné starosti... Vláda stejně neprojde.

Tak si pište slohová cvičení... ;-P

Netřeba 3.1.2007 6:30

Re: Zbytečné starosti... Vláda stejně neprojde.

No jo, ale co když projde ? !  Najde se v ten jeden jediný moment jeden přiopilý přeběhlík nebo se "náhodou" jeden poslanec zapomene na svíčkové za 15,- a máte zaděláno .  .  .

jerry 3.1.2007 13:17

Re: Zbytečné starosti... Vláda stejně neprojde.

Myslíte ? A dá snad Paroubek Melčáka znovu na kandidátku do předčasných voleb. A Pohanka , co když ztratí poslaneckou  imunitu?To by byla kořist pro boj s korupcí, ne?

?? 3.1.2007 2:28

Bohužel je to tak,

jak píše autor v posledním odstavci !!;-O !! 

Petr H 3.1.2007 2:19

Takhle to ale funguje,

je takto nastavený systém a i když je to špatný systém,je blbost se tomu bránit,když konkurence toho využívá,to se nedá nic délat.Před krajskými volbami 04 také slibovala ČSSD miliardy na kraje pro školství,ale po drtivé porážce ČSSD to zase vláda zarazila.Čili až se naštvou modří starostové,primátoři,hejtmani...že jim nechodí i přes volební vítězství peníze na dohodnuté stavby a projekty(a voliči remcají),zatímco na jižní Moravě a jiných lidoveckých baštách si budou vejskat,tak to snad konečně zlomí Topolánkovi vaz a potáhne odkud přišel.