25.4.2024 | Svátek má Marek


Diskuse k článku

POLITIKA: Systém náhodných výstřelů

Volby často rozhoduje nikoliv nějaká technická šikovnost politiků v kampani, ale jejich ústřední a štěpící téma, pokud tedy nějaké mají. Někdy ano, jindy nikoliv. Určitá témata totiž mohou favorizovat určité strany, což politici dobře vědí, a snaží se proto aktivně nastolovat takovou agendu, jež jim přinese body.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
J. Nevrkla 28.8.2020 8:22

Že se z krize musíme proinvestovat mému uchu určitě nelahodi. Pokud investice nemá svou navratnost a uzitecnost, pak se jedná o rozhazování peněz na dluh v době nedostatku. To dělají magoři.

V. Kain 28.8.2020 15:43

Tak to běžte říci Valachové.Ta prohlásila,že aby se ekonomika nastartovala tak se musí rozdat peníze aby byly vzápětí utraceny.Tak tohleto dílo zprznilo školství a ani se nedivím.

J. Nevrkla 29.8.2020 0:24

Pomatena Valachova nerozhoduje, je to věc celé vlády.

F. Navrátil 28.8.2020 7:58

Autor tvrdí, že na otázku migrantů mají všechny strany v zásadě mají stejný názor, liší se pouze v detailech. Ve skutečnosti je to tak, že Babiš sleduje i v této otázce jako korouhvička názory občanů, Okamura nechce žádného migranta, Piráti chtějí všechny, Fiala z ODS jako vždy mlčí, Topáci by chtěli evropské kvóty a lidovci dovoz houfů fousatých třicetiletých sirotků. Autor je politolog, takže nezná fakta, a i kdyby znal, pak si je přemlel po svém.

J. Pavelka 28.8.2020 11:32

Nevim jak ti Piráti, ale jinak si přijímání migrantůve větší míře nikdo propagovat netroufá....

J. David 28.8.2020 12:29

Nu, jako starej praktik to furt dělám, když mám do chalupy migrující imigranty myšovce. Pasti "šlehačky", pasti "koupačky", trochu Kumatoxu a na zbytek trochu zábavy s se vzduchovou ručnicí s noktovizorní přesádkou na optice (pro humanisty, optika 6*42, Hammerli Combo hunter 900, E0 max. 16J, diabolo JSB Monster 0,870 gr, máčené ve strojním oleji - nějaký Joulík přibude). Vše v zákonné normě k ochraně svého pozemku a budoáru. Invazivní sus scrofa, na to mám sice ručnici 30.06 Sprg. a lovecký lístek, ale povolenka k lovu mne neopravňuje lovit na nehonebním pozemku, byť mi ta migrující prasata dělají bordel v mé mrkvi a karfiolu. Šísnout do nich, to by se BLM defekovalo. Ale co jiného se dá dělat s nájezníky? Myšovce nechám v kýblu utopit, nelovím, nezachraňuji, kdo chce tam, musí si býti vědom rizika. Invazista si nezaslouží soucitu a migráci invazisté jsou. Vidíme to v celé EU, kterak svým chováním přijímají "dobrodinní". Co s tím? Něco jako já s myšovcemi a mým domem, nedovolit migraci i za cenu parforsu. Asi tak.

Š. Hašek 28.8.2020 7:45

Pokud budou Fiala, Richterová, Vystrčil, Rakušan .... dále provozovat "náhodnou střelbu" ...... tak netrefí nic.

V tom má pan Mlejnek pravdu. Jenže tento "politologický objev" voliči objevili dávno. K tomu nemusí mít vysvětlovače politiky a paní pirátku Richterovou.

I. Pávek 28.8.2020 7:41

Autor je politolog a přípiska tomu odpovídá, taky je to takový ,,náhodný výstřel".

Z. Ukolébavka 28.8.2020 7:39

Co se stane den po těchto bezcenných volbách? Budeme mít nového ministra zdravotnictví.