20.4.2024 | Svátek má Marcela


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Lagron 31.1.2008 13:32

Klídek!

To je pouze taktika, aby mu komouši dali hlasy! Přece nebude jako Havel, který proti nim "bojoval" a pak se s nimi spolčil!(Y) Je třeba zvolit Švejnara prezidentem!!

čtenář 14.11.2007 20:39

Nebojte se komunistů, bojte se soudruha Paroubka

Poslední léta vlády ČSSd pod diktátorským vedením soudruha Paroubka jasně ukázala, že Paroubek bez komunistů je nula a komunisté bez Paroubka se k moci nemohou dostat. Jak je to prosté. Až přesvědčí své komunistické přátele k volbě Švejnara, opět chvilku bude tvrdit, že to není jeho práce.

Magor Milda 14.11.2007 20:08

Bez komunistů to nepůjde a to Švejnar ví stejně, jako my

takže otázka je, co si pod tou integrací představuje. Bývalo těch StB, LM, KSČ ROH a NF- příslušníků dobře dva milióny, což je asi pětina národa. Velká většina je velmi lehko integrovatelná, kdo víc dá, toho volí, prozatím tedy Paroubka a Grebeníčkovu partu. Za protektorátu sice nevolili, ale udávali, neboť za to byla odměna. Takže integrovat může znamenat, ty oportunisty zase zařadit, velký fírer na to měl slovo zglajchšaltovat, nebo jinak zneškodnit, což se u komunistů jmenovalo eliminace. Nepochybně je tendence pana Švejnara humánní, tudíž něco jim dáme a oni dají pokoj.

Schumacher 14.11.2007 19:35

To jsou jen takové řeči.

Chudým to může být jedno, ti na tom hůř nebudou. Bohatí si poradí. Nejvíc se to dotkne těch mezi tím. Ale ti na to jsou zvyklí, protože to odnášejí nejčastěji a nejvíce. Proto tolik brblají. Například tady.

huhu 14.11.2007 18:50

švejnar je jen předskokanem "integrace" ksčm po volbách v r. 2010

ksčm budou potřebovat roko+pravdaláska zejména po volbách 2010, pak bude třeba mít ksčm jako již "integrovanou" stranu. To je důvodem dnešních Bursíkových a Švejnarových tanečků...

Šnek 14.11.2007 17:37

Švejnar se paktuje s komunisty.

Myslím, že především jeho kolegové v Chicagu by na něj měli hodit sranec.

huhu 14.11.2007 19:34

Re: Švejnar se paktuje s komunisty.

myslíte, že se svým sousedům v USA jak žadoní u falmera pochlubil ?

Irena 18.11.2007 23:58

Re: Švejnar se paktuje s komunisty.

Chytré a inteligentní.Takového talentu je škoda!Šnek by mohl být rovnou ministrem!V současné vládě by se určitě neztratil!

Milda 14.11.2007 16:57

Proč chodí Švejnar za komunistama?

To po nich hrozně moc touží? Nemělo by to být v tomto případě tak, že oni komunisti půjdou vyjednávat s Švejnarem?

Malý Aston 14.11.2007 17:01

Re: Proč chodí Švejnar za komunistama?

Mám dojem,že před nimi utekl do USA a tak se chtěl na tuto odrůdu naší společnosti podívat.Proč již tenkráte nepředpokládal,že budou jiní lepšejší? Napřed utíká a pak za nimi leze.Celé je to postavené na hlavu.:-D

promirul 14.11.2007 15:37

Hodnocení podle Švejnara

Komunisté se chovají v parlamentě jako státotvorná strana, pan Švejnar v tom má pravdu,ale stačí si přečíst jejich internetové stránky,jejich tisk a poslouchat jejich privátní debaty.Pak je to jen rudá bolševická holota,která se nezměnila a  nezmění,jak by se dostala k moci,chovala by se při nejmenším stejně jako dřív.Nevím co by panu Švejnarovi řekli jeho američtí chlebodárci v Michiganui,kam před tou holotou kdysi utekl.

gerontusinza 14.11.2007 15:44

Máte zajímavé kamarády pane promirul....Re: Hodnocení podle Švejnara

Nepletete si rudou bolševickou holotu s modrou bolševickou holotou? Ono to tak nějak poslední dobou je nutno rozlišit, zvláště když trpíte tou barvoslepotou....;-D

Kubeš 14.11.2007 16:08

Re: geronte

srovnávat rudé a modré může může jen nevědomec nebo ten, jehož minul rudý teror v době jejich nástupu k moci.

gerontusinza 14.11.2007 16:14

Blbečku zamindrákovanej ......Re: Re: geronte

;-D;-D;-D;-D;-D Pletete si politiku s fotbalem trubko.... jinak nos máte mezi očima kdybyste nevěděl...;-D;-D;-D

Kobylka Lajda 14.11.2007 18:23

Re: Blbečku zamindrákovanej ......Re: Re: geronte

A jaká holota jsi ty? Nějak Ti to nevyšlo s počítáním. skleróza pokračuje, což?Rv(Y)

Irena 19.11.2007 0:00

Re: Blbečku zamindrákovanej ......Re: Re: geronte

Kubeš má tu výhodu, že na to nemusí myslet!!!!

Kubeš 14.11.2007 16:01

Re: Hodnocení podle Švejnara

Jestliže se komunisti chovají jako státotvorná strana, a jestliže by se mohl jejich program někomu zdát přijatelný, tak si neuvědomuje, že je vše jen zástěrka a slouží to k tomu, aby se mohli nějak uplatnit. Podstata u nich zústává tatáž a kdyby nastal jejich čas, opět by zakrucovali krky všem, kteří by byli nepohodlní včetně vlastních soudruhů.

nepolitik 14.11.2007 14:13

Co o Švejnarovi víme?

Podle mne kulový exkrement a to je málo. RvRvRvRvRvRvRvRvRvRvRvRvRvRvRvRvRvRvRv

gerontusinza 14.11.2007 15:46

A není to jako v manželství,? Re: Co o Švejnarovi víme?

Lépe nevědět a doufat, než vědět že je to totálně v (Y). A to je i tento případ....

Jan Daniel 14.11.2007 13:46

už zpívá píseň podle toho, koho chleba jí

Jak se bude postupovat v případě "přeměny vlastnických vztahů" a zda přitom bude "případně" zachován politický pluralismus může být Švejnarovi jedno, pokud má majetek v zahraničí.

Každopádně jako politik zapadl rychle: když se ho ČRo Veselovský zeptal koho by volil, pokud by volil v červnu 2006 řekl: "patrně sociální demokracii". Na jedné straně tvrdí, že potřebujeme ekonomické reformy, na druhé straně by "patrně" volil stranu, jež tvrdí, že je vše v pořádku a žádných větších změn natož reforem není potřeba. ;-D;-D;-D Švejnarovi hrozí, že se během svého dobrodružství s prezidentskou kandidaturou velmi rychle stane z relativně respektované osoby útrpnou figurkou ohýbající se ve větru (tj.talentovaným politikem). Rv

Těšilka 14.11.2007 17:22

Re: už zpívá píseň podle toho, koho chleba jí

   On je naštěstí talentovaný ekonom a ostatní které obdivujete jsou bohužel netalentovaní politici v modrém, přivedli nás do krize koncem 90. let, a teď to spěje zase, jak předpokládají různí analitici, kteří vědí více než ti politici. Mějte se pěkně a věřte, že změna je život. Na mě působí věrohodně, vzdělaně a morálně, na rozdíl od s. Klause, který nikdy nic nedokázal. Bydlel v panelákovém bytě a teď nám chce radit z Hradu, kde patří jen králové.

vox populi 14.11.2007 13:37

Napodzim, když padá listí

vylejzají komunisti. A jinej HNUS.

odborar 14.11.2007 13:26

Když jsou komunisté ve všech stranách infiltrovaní včetně bývalých STB, na falešných prověrkách,

lustracích a konzervativní pravicové strany to dovolí, tak proč by je Švejnar nemohl integrovat? Vždyť oni už dávno do naší politiky zapojeni jsou. K čemu to divení? Vždyť oni jsou znova na klíčových místech, kam se tiše infiltrovali a to nejen za levicové strany, ale i za pravicové. Jsou na místech předsedů stran, jsou na místech sekretářek hejtmanů, jsou na řidičácích, jsou na místech všude tam, kde se nakládá ve státní správě s daty občanů, na evidencích obyvatelstva, personálních odděleních státní správy.Teď už jen schází jen , aby změnili své stalinistické principy ve svém tvrdém jádru KSČM, aby je mezi sebe přijala evropská levice a jsou znova naplno v politice.  Copak to nevidíte? ;-D Za to Švejnara odsuzovat nemusíte. To máslo na hlavě teče nám všem do tlam..Rv

Lister 14.11.2007 12:48

Pan profesor ví, že problém není ve jménu!

Pan profesor - na rozdíl od Vás- primitivních novinářů, poťouchlých politologů a populistických politiků - ví, že jeho vztahy a vztahy každého rozumně uvažujícího homo politicus ke komunistům se nemohou řídit jen poněkud nešťastným, hloupým a nepraktickým setrváváním našich komunistů na svém názvu! Ze své praxe ví, že jejich soudruhům z dalších bývalých zemí východní a střední Evropy je ze strany EU, NATO i USA prokazována úcta, respekt a jsou bráni zcela v potaz bez jakýchkoliv obezliček a skrupulí. Vždyť i naši antikomunisté (Havel) i "nekomunisté" (Klaus) se vesele scházejí s "bývalými" komunisty z Polska, Bulharska, Rumunska, Maďarska, Černé Hory, Makedonie, Slovinska, Chorvatska, Litvy, Lotyšska či Ukrajiny a usilují o jejich přátelství či respekt. Jenom doma se s těmi českými bolševiky jaksi stydí na veřejnosti ukazovat či je okázale ignorují.

Leč pan profesor Švejnar je evidentně člověkem světového rozhledu, který ví, že si jednáním s českými komunisty nikde a nikomu nezadá, pokud se nebude snažit zalíbit se jejich politickým názorům či zájmům. Čestný a rovný přístup i ke komunistům je mu sice stále vyčítán některými zuřivci z vládních médií, kteří si nedovolí kvůli stejnému "prohřešku" kritizovat Klause (je přece jejich guru), ale na Švejnara útočí podle, sprostě a záludně. I když z reakcí některých fanatiků v žoldu ODS (Železný a Drtinová v ČT, Veselovský v ČRo) vůči němu lze usuzovat, že svým slušným chováním, věcným přístupem, obrovskou erudicí a znalostmi, klidnou argumentací a vystupováním začíná "obrušovat" hrany proti němu předpojatých novinářů. A věřím, že časem se mu stejné podaří u ještě větší části české veřejnosti a pod jejím vlivem i politiků z KDU-ČSL či KSČM.

U místních čtenářů Neviditelného psa, jeho autorů i slepých přívrženců ODS to bude trvat samozřejmě déle, ale věřím, že časem i místní pravicový výkvět uzná jeho kvality. ;-P

promirul 14.11.2007 15:40

Re: Pan profesor ví, že problém není ve jménu!

Pane LISTERE,nám stačí,že známe vaše kvality a vaše bláboly k nám nedojdou.

PetrM 14.11.2007 20:46

Re: Pan profesor ví, že problém není ve jménu!

Jasne, staci je pretrit na zluto, misto "hyeny" jim rikat "roztomili pejsanci" - a hned se jedna o nekoho jineho! Pane, problemy se neresi tak, ze se jim da jine jmeno.

cb 14.11.2007 12:47

Ja bych je integroval

s elektrickym kreslem.

Miloš Zfrantišku 14.11.2007 11:42

Pane Bartoň,

mám dojem, že jste asi včera přiletěl z Marzu. Jestli tady někdo udělal komunisty "salonfähig" tak je to pan nelaciný neantikomunista Klaus, ktérý tuto ošlklivou přakážku na cestě na Hrad  sám šikovně nastavil. Bohužel ji nyní musí překonávat i slušní lidé.

BuBu 14.11.2007 12:28

Re: No to jsou mi noviny . . .

. . . tak on Klaus slyšel v lednu 1990 "trávu růst" . . . tak on se obklopil vládou bolševiků - Čalfa . . . Dientsbier . . . Pithart  . . . atd. !8-o8-o8-o . . . tak on Klaus zapřičinil, že komunisté se dostali do parlamentu . . . on je tam zvolil ??? 8-o8-o8-o

P.S. Apropo - a podle čeho soudíte . . . kdo je slušný člověk - a kdo ne ! Soudím, že podle toho . . . . že každý, kdo nemá rád Klause . . . že je podle Vás slušný člověk !

Vážený pane - buď sám jste Marťan . . . . a nebo bolševik ! :-/

Zebra, 14.11.2007 12:52

BuBíku, ty kluku ušatá,

tečka mezera tečka mezera tečka mezera, nebylo by lepší napsat místo toho čárku ? Já bych ti občasnej přehmat klidně odpustil, neboj. Kdybys pak i zredukoval obrázky o 90%, nevypadalo by to jako že u toho psaní šílíš, co ty na to ?