23.4.2024 | Svátek má Vojtěch


Diskuse k článku

POLITIKA: Svátek poznamenaný nadutostí a arogancí

Letošní oslavy smutného výročí 75 let od nesmírně odvážných studentských protestů proti německé okupaci Československa a 25 let od svržení komunistické totality byly v naší zemi očekávány s velkým napětím, zejména s ohledem na dosavadní, mírně psáno, kontroversní vystupování hlavy státu.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Výpis zvoleného vlákna.
Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
J. Kanioková 22.11.2014 22:46

Článek se ani nedá dočíst,

tolik neobjektivity a negativismu .. to aby pohledal..

Velký souhlas s diskutéry Haškem, Plzákem, Brunnerem, Čermákem a Podrackým.

K článku jen minimum - "Spasitelé" se probudili, protože cítí potřebu využít Zemanových ne zrovna diplomatických výroků k tomu, aby "zrušili" pro ně nevýhodnou prezidentskou volbu. Tehdy se moc snažili, aby ožil mýtus dobrého Mesiáše (knížete), který všechno to negativní u nás vyřeší za nás a levou zadní.

Takže ano, polistopadová republika končí. Nikoli ústavně-právně, ale vzhledem k tomu jaká vůdčí síla se teď snaží udávat tón veřejnému životu.

J. Urban 22.11.2014 23:07

Re: Článek se ani nedá dočíst,

No tak to nečti, povinný to nemáš. Patříš patrně mezi těch 55 procent, která volila Zemana. To pra§e, které dokáže za bílého dne v přímém TV přenosu vystupovat ožralé tak, že téměř zeblije korunovační klenoty. Jsi patrně ještě stále hrdá na svou volbu. Jsi totiž identické pra§e jako on.

T. Czernin 23.11.2014 3:20

Podívejte se pane Urbane

ku*da sem, ku*da tam, svět se nezboří. Jen Vy, ohlušen řevem pražské kulturní revoluce a její záplavy rudých svitků, jste jaksi přehlédl, že si Vámi zvolení poslanci chystají odhlasovat zvýšení poslaneckých platů o řádný balík. A to je Vám ona proslavená Putna...

P. Mach 23.11.2014 11:02

Zajímavé, a vám není Putna,

že to zvýšení poslaneckých platů o řádný balík obhajoval nejvíc právě zemanův extra příznivce a rudoch jako Brno Jandák?

J. Navrátil 23.11.2014 17:32

Re: Článek se ani nedá dočíst,

Urban, já bych ještě dodal:"Psovi psí smrt"