16.4.2024 | Svátek má Irena


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
janabok 30.5.2006 1:08

článek

jen potvrzuje pokračující senilitu starého bolševika...

Jenda 30.5.2006 1:03

No obavam se ze uz fakt netahne

A pro znacnou cast i jinak inteligentni mladeze je mnohem neprijatelnejsi ODS (to jsou ti zli co kradou a chtej ublizit obycejnym lidem) nez komanci. Doufal jsem, ze jakozto verici budou volit lidovce, vypada to, ze ne. Nasi prvovolici veri v socialismus s Paroubkovou tvari :-( A vic nez krysa Rath urazejici kazdeho a vsechny jim vadi pohlavek (teda, podle nich "facka zezadu") kterou si s nim (nepriliz takticky) vyrizoval ucty Macek. (To je ten jak rozkradl ten knizni velkoobchod prece!)

Ach jo! (Ale kdybyste ji videli kdyz si natahovala zada na zebrinach v tom kratkym tricku  ... staci slovo a volim klidne i komunisty ... :-(

Pavel Pávek 30.5.2006 0:54

STRAŠIDLO

Je docela poučné jedniou za čas si prohlédnout Haló noviny. Já to dělám vždy při zácpě.Výsledek se dostaví rychle a ještě se dozvím jak to s námi bolševící vlastně myslí a vždy mysleli dobře.

mak 30.5.2006 0:48

proc se komuniste snazi o zastupce v medialnich radach vseho druhu? je to jen zacatek

paroubek se uz drive snazil o cenzuru, pardon o tiskovy zakon, ale bylo pred volbama. Pokud to pro ne dopadne dobre, nebude se nijak zinyrovat a cenzura tu bude a tisice dalsich komisi, ktere budou urcovat co je pro obcana dobre, jak to jandak rekl na plnou, tedy usta.

Evropan (original) 30.5.2006 0:42

Proč mi to připomíná

tu o tygrovi co se chtěl stát vegetariánem ...

NobodyWasHere 30.5.2006 0:42

autor je sice poslancem ČSSD

ale jinak kariérním a přesvědčeným komunistou. Proto se jeho názorům nelze divit.

Jiri 30.5.2006 0:41

Strasidlo komunizmu neobchazi - to primo obiha

Celkem chapu pane autorovu snahu nas presvedcit, ze ten komunisticky strasak uz neni aktualni. Navrhovany Ustav narodni pameti je take zarazen do kategorie nesmyslu, s nimiz se operuje jenom proto, aby se tim strasakem mohlo dobre zaklepat. Ovsem to, ze chapu celkem pruhlednou autorovu snahu nam  tak pekne vysvetlit, ze ti komuniste uz jsou davno veci minulosti, tak to neznamena, ze mi z toho pana neni tak tezko od zaludku. To nestydate procento komunistu v Evropskem parlamentu pana autora zrejme take nezarazi. Vlastne proc by ho to zarazelo, vzdyt ty komunisti nejsou zas az tak moc spatny. To jsou vlastne holoubatka, se kterymi spolupracovat je primo radost a hlavne by se clovek od nich mohl i poucit - tihle chlapci dosahovali u voleb 98-100% uspechu a taky to slo.

Czenda 30.5.2006 0:29

Jo jo, ztrácíme nit, žijeme k plechovce...

Pane Jičínský, váš článek dává tušit jediné. Žijete v konzervě a nebo už nevnímáte realitu dneška. Co takhle projít monitor českého tisku? Co takhle se mrknout na poslední zprávy? A hlavně - co takhle použít hlavu k přemýšlení jinému než jen k ukřivděně stranickému? Že to nejde? Hmm, už mnoho let, že ano ? Musím bohužel říct, že zvláště poslední dobou působíte stejně tristně jako soudruh Nejedlý.

?? 30.5.2006 3:23

Re: Jo jo, ztrácíme nit, žijeme k plechovce...

Otče zákonodárče, věřím, že udržte ještě meč a moč! (Na tom meči bych až tak netrval.....)

Opravdu poslední dobou vypadáte plesnivý a nejedlý !!!

Josef 30.5.2006 3:59

Re: Jo jo, ztrácíme nit, žijeme k plechovce...

Tisk a zprávy šíří nepravdy a manipulují takovými, jako jsre vy, chlapče naivní

czenda 30.5.2006 8:33

Re: Re: Jo jo, ztrácíme nit, žijeme k plechovce...

A že vy chlapče vševědoucí je čtete. :-D Copak děláte tady? Pročpak nejste ve své plechovičce a čtete tisk a zprávy na Neviditelném psu, vy chytráku? Že vy to vlastně čtete proto, abyste veděl, jak všichni lžou? Jojo, už je mi jasné, jaký je Josef fištrón. Mezi námi, když už jste takový hrdina - co vás opravňuje mě nazývat naivním? My se známe? Vy dokážete moje vlastnosti a povahu odhalit po několika řádcích tady na webu ?8-o Vy jste ale filuta...