25.4.2024 | Svátek má Marek


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
I-Worm 30.5.2006 9:32

Re: Jičínský je zemský škůdce

nomen omen.

bp 30.5.2006 8:13

APAGE SATANAS!

Pane Jičínský, vyzývám vás, abyste už konečně přestal páchat zlo, odešel do ústraní a zpytoval své svědomí!

Cizinec 30.5.2006 8:08

Dedku chcipni!!!!!

L 30.5.2006 8:03

Pravdiva historka

Uplne nahodou se znam s jednim byvalym poslancem z federalniho shromazdeni, byvalym plitickym veznem. Soudruh Jicinsky jej zacal, jak ma ve zvyku, poucovat, jak by to melo byt. Tenkrat, v letech devadesatych, mu ten muj znamy rekl. "Ty bys souduhu mel byt v koncentraku. V tom vasem komunistickem." Soudruh Jicinsky se rozzuril a kricel na nej: "Za tohle bych te dal zavrit." Jenze on mel tu poslaneckou imunitu, ze soudruhu Jicinsky.

Takze podle teto historky vim, ze ten soudruh Jicinsky je opravdu stary komunisticky zurivec.

honzak 30.5.2006 7:50

jdi už do brusele,

dědku zasraney!

Marian 30.5.2006 7:49

Přečtěte si některé výroky pana Filipa,

kdyby člověk nevěděl, že jde o  moderní levicovou  stranu, musel  by si myslet, že jde   pořád o tu samou  bolševickou  lůzu. Komunističtí zločinci představují  stále  nebepečí . Procento , které je ochotno je tolerovat, na tom nic nemění. Nacistická  strana   také zvítězila  ve svobodných  volbách, přesto to byli zločinci a  vrahové.  Demokracie má svá  rizika.

vlasta 30.5.2006 7:43

tady mi něco nehraje

Proč se komunistů zastává sociálnědemokratický poslanec?!

Freddy 30.5.2006 12:03

Re: tady mi něco nehraje

No proč asi. Družstvo KSČ A, družstvo KSČ B. Plechová firma "Soc-dem" zbyla od těch před válkou a sem tam na ni ještě nějaký volič naletí. Asi jako "Polévkové koření Vitana, dříve Maggi".

Filozov 30.5.2006 7:41

SOUDRUH STRAŠIDLO:

1/   Mohl-by soudruh Jičínsky připojit svůj životopis,pak by bylo jasné odkud vítr vane.          2/   Vždy se najde spousta lidí, kteří mají zálusk na cizí majetek (jednodušší je udávat a   poukazovat na chyby druhých než MAKAT sám.  Pokud bude STRANA - komunistická* nebo socdem. přerozdělovat jen a pouze svůj   majetek a majetek svých členů tak chci vidět kolik jich bude.(Y)                                                                                                                                            (* )není náhodou zakázána propagace fašizmu k o m u n i z m u  .......atd??????

regan 30.5.2006 7:41

Není to pravda!

Dokud nezmizíš ty a tobě podobní, tak tady budou pořád jak strašidla, tak komunisti.

James 30.5.2006 7:38

TED SE MNĚ JIŽ DEFINITIVNĚ ZVEDL ŽALUDEK

PŮVODNĚ JSEM CHTĚL DÁT HLAS MENŠÍ STRANĚ, ALE PROTOŽE BY SE PRAVDĚPODOBNĚ NEDOSTALA DO PARLAMENTU, PŮJDU VOLIT IKDYŽ SE SKŘÍPĚNÍM ZUBŮ ODS.

BuBu 30.5.2006 7:36

Soudruhu Jičínský !

Nám se tu nemusíš přopomínat. Všichni Tvoji minulost známe ! Pracoval jsi z plných sil na zločinecké ústavě KSČ, pracoval jsi z plných sil pro Občanské fórum, pracuješ z plných sil pro KSČSSD . . . no a pracoval by jsi z plných sil třeba i pro Marťany nebo Číňany - pokud by přišli. My slušní Ti říkáme zcela jasně a česky: Jdi už i s tou svou KSČSSD do hajzlu a neotravuj život lidu této země ! RvRvRv

Xenie Turjanská 30.5.2006 7:21

Mafiánský sociál-komunismus

Pane Jičínský, největší hrozba v případě pokračování vlády ČSSD je nástup mafiánského  sociál-komunismu, který již začal v režii vaší partaje.

kik 30.5.2006 7:20

komunisti uz jsou zpet

Strasidlo komunismu uz opravdu netahne, ale komunisti uz pritahli zpet!!! A co je horsi, ze jim to vase strana umoznila, pane profesore!

Hana 30.5.2006 7:18

Komunimus zůstane komunismem

Pane Jičínský, o co se zde pokoušíte? Nemáte pravdu !!! A i kdybyste se snažil tsvůj názor vtloukat někomu do hlavy, stačí našinci vnímat dění kolem nás a třeba i sledovat seriál Zdivočelá země....

A hlavně Vám i nám přeji, aby o tomto víkendu smetli voliči celou ČSSD na smetiště dějin!!!!!!!!

erik 30.5.2006 7:08

re soudruzi a bratri lasky

mate prilis kratkou pamet na to jak vypadalo vladnuti pred sametovym podvodem a jak vypadla normalni zivot normalnich lidi v komunistickym raji.A po patnacti letech se zde najde dost hlupaku,kteri sni o tom jak budou prerozdelovat,jak budou brat bohatym a davat chudym atd.Ale to tady uz bylo a neosvedcilo se to a nasi zemi to privedlo doslova na okraj krachu.Je jen skoda,ze nase zeme neni dostatecne velka,aby se rozdelila a kdo chce budovat socialismus pod vedenim soc.dem a komancu at je na jedne polovine a zbytek kdo nezapomnel na klady socialismu na te druhe.Vam ,kteri jste pro socialismus mohu sdelit jedine-i pro vas uz je pripravena cela na pankraci ale jen rozsudek zatim socialisti s komunisty nestihli podepsat.To plati i pro vas pane profesore Jicinsky.Preji vam vsem usmevne rano.

Říman 30.5.2006 7:00

Zbožné přání bolševika

Všimli jste si, že tézi, že strašidlo komunismu už netáhne šíří skoro vždy právě komouši?

Kantor 30.5.2006 6:58

Ano, proti komunistům se i mobilizovalo.

Strašení před nimi je takové předvolební natřásání peří.

Pavel 30.5.2006 6:58

Soudruhu Jičínský,

Vy starý bolševiku, táhněte už konečně do p*****(Y) Vy, který jste se aktivně podílel na bolševické ústavě a morální devastaci tohoto národa za bolševiků, máte ještě tu drzost nás stále oblažovat svými bolševickými názory. Opravdu nejvyšší čas, abyste zmizel v propadlišti dějin:-P

Kukatel 30.5.2006 7:55

Re: Soudruhu Jičínský,

No milý Pavle, obávám se, že v sobotu odpoledne budete u televize zažívat hořké chvilky. Grebčovi třešně porostou asi dost vysoko na stromě.:-/

Zajic 30.5.2006 6:50

Misto toho obchazi Evropu strasidlo Jičínský a spol.

Krome KSCM jsou komunisticke i obe "velke" strany  CSSD a ODS. Ne uplne, ale castecne. Oni po 1989 se byvali "komuniste" rozlezli jako svabi do vsech vyznamnejsich stran.  To cim strasi odpurci zruseni KSCM - "za pry by komuniste nalezli do jinych stran" se stalo uz davno.

Navic politicky system, ktery ma prosazovat demokracii nemuze byt plne demokraticky, kdyz je jako "demokraticka" uznavana vylozene zlocinecka organizace. ;-€

Nejde tedy o to "zrusit" KSCM, ale nepripustit existenci nedemokraticke strany - tedy pouze dusledne dodrzovat demokraticke zakony a principy.

eTony 30.5.2006 6:21

Soudruhu Jičínský,

vy propagátore a zastánce kontinuity bolševického práva a spoluautore socialistické ústavy, samozřejmě je rozdíl mít bolševiky ve vládě, nebo vládnout s jejich podporou. Ale to je to poslední v čem je rozdíl, výsledky jsou stejné. A bolševici, kteří jsou propagátory násilí ve společnosti, budou mít větší a větší požadavky, vy to přeci musíte znát nejlépe - podejte prst ............. Jenže to jste byl asi na WC, když váš stranický diktátor, t.č. předseda neobolševiků - ČSSD, prohlásil, že se do vlády v roce 2010 komunisti dostanou s jeho podporou a výchovou. Takže o čem ještě chcete psát ? O strašidlech komunismu ? Nemusíte, my je známe, ve Strakovce jich jsou plné socbolševické lavice ( čest výjimkám, ale Paroubek už ví jak jim hu.bu zavřít ) .

Borek@Exil 30.5.2006 5:55

Nepsali Marx ani Engels

To by měl starý komunista soudruh Jičínský vědět. Jediné strašidlo nasáklé komunismen, které tady obchází je pan soudruh Jičínský, bolševik od přirození. Chucpe ale má, to se musí přiznat...inu, komunista.

mil 30.5.2006 6:52

Re: Nepsali Marx ani Engels

nikoliv od, nýbrž až po...

arch.JJ 30.5.2006 5:42

nemaťte lidi

Pane Jičínský, škodíte. Škodíte všem slušným lidem. Zmizte už z politické scény. Jste nechutný demagog. Boj s komunismem je nekonečný jako boj s blbostí. Ve Vašich letech a s Vaší praxí by tento názor měl být kvalifikovaný jako záměrné matení lidí. Máte z ostudy kabát. Fuj, dožít se takového konce, nafackoval bych si. Pokud to jste to dosud nepochopil, dobře Vám tak. Tím větší bude ostuda. žil jste zbytečně.

Hodně štěstí 

Hasan 30.5.2006 5:34

No,asi to je pravda.

Za rok,za dva už budeme vesele slavit Vítězný červen,chodit na brigády,do průvodu,kádrovat,udávat a běda tomu kdo se nepodřídí.Je to tady znova.

Josef 30.5.2006 3:55

souhlasím

to vidí každý. kdo má oči otevřené

czenda 30.5.2006 8:38

Re: souhlasím

Pane, nenazýval jste mě tady naivou? To bylo od vás šlechetné. Já bych pro vás takhle mírné označení neměl. Ale výrazně mě utěšuje, ža taková individua jsou alespoň zde v menšině.

Casper 30.5.2006 1:39

Zato ty už konečně táhni, ty komunistický strašidlo!

Dosť bolo osmašedesátníkov!

Karl von Bahnhof 30.5.2006 8:40

Re: Zato ty už konečně táhni, ty komunistický strašidlo!

tohle není žádný osmašedesátník (ani věkem :( ale stará kreatura mj. co psala ústavu 1960 a dodnes platný paskvil občanského zákoníku v r. 1964