18.4.2024 | Svátek má Valérie


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
J. Ráž 18.1.2011 22:03

Je politik jiná odrůda občana?

Otázka: Je detektivní činnost povolená živnost? Odpověď: ANO

Otázka: Je sledování  lidí pracovní činnosti detektivní agentury? Odpověď: Ano

Otázka:  Když někdo zadá a zaplatí sledování nějakého občana, dělá to detektivní agentura  jako náplň své povolené činnosti a je to v souladu se zákonem?     Odpověď: Nepoužije-li nelegálních prostředků a má-li liocenci soukromého detektiva, tak ANO

Otázka: Použila-li detektivní agentura legálních prostředků ke sledování političky ODS porušila zákon?  Odpověď: NE!

Otázka: Tak proč  se do tohomíchá pan premiér Nečas . Proč e pan premier Nečas angažuje a dělá vše aby padla vláda když jde o sledování nějaké řadové členky aparátu  ODS a neprojevuje stejnou aktivitu, když ta samá detektivní agentura sleduje pana Nováka z Kamenné Lhoty? Jsou snad členové ODS občané nějak privilegovaní, že se na rozdíl od ostatních občanů sledovat nesmí? Na to je potřeba se zeptat pana Nečase! 

F. Eliáš 18.1.2011 8:04

Jsem si jistý,

že naprosto každý politik žije v korupčním prostředí a hledá různé výhody pro kamarády a různé výhody přijímá. O čestném chování se jim může jenom zdát.

J. Malá 18.1.2011 11:39

Re: Jsem si jistý,

Souhlasím, a to všechno napříč politickými stranami.Takže úplně zbytečně se diskutující na těchto stránkách napadají navzájem.Je vlastně cílem stran rozeštvat národ,o to víc možností mají pro své pikle.Ani akce "Vyměňte politiky" nepřinesla kýžený výsledek.Velmi rychle se ti noví přizpůsobíli daným poměrům, šlo vlastně jen o to ,dostat do kola další, zatímco bývalí zůstali.