18.4.2024 | Svátek má Valérie


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
alan 28.1.2008 23:39

větší projev

hloupého ustrašeného čecháčkovství jsem delší dobu nečetl.

xxx Kubeš 28.1.2008 23:15

Podle mne

je Švejnar česky řečeno vyčůranej, stejná krevní skupina jako Paroubek.

Joska 28.1.2008 23:40

Re: Podle mne

To jste se pane Kubeši myslím hodně sekl. Kdybyste napsal Klaus jako Paroubek, pak bych to bral. Byla by to pravda.

Esmerald 28.1.2008 22:21

Pane T. Zajíci.

Já mám mnohem menší problem s loajalitou pana Švejnara k této zemi, než s Vaší přehnanou a slepou loajalitou ke Klausovi, nehledě k tomu, že důležitost vidět rozdíl mezi těmito je nediskutovatelná. Tolik toho bylo napsáno, viděno a žito o Klausově "oddanosti vlasti", že větších obav z Vaší pomoci "Jemu" nemohu mít.  A je mi jedno, zda pan Klaus má občanství třeba Kazachstánské. Naši bolševičtí prezidenti neměli žádných problemů ZRADIT (!!!!!!!) naši zemi cizí velmoci a jejich občanství ( možná (!?!) ) ani neměli. Jedná se tedy více o OSOBNÍ CHARAKTER kandidáta, čímž pan švejnar daleko předčí Vaši alternativu, než o jeho "občanství", které je spíše " Vaši hruď spalující závist". Americké občanství je osobní čest obdržet a jako s takovým je nutno čestně zacházet.     

Wladyslw Jagelonski 28.1.2008 19:54

ano Stoprocentní oddanost

pana Haase Václavu Klausovi. Lépe to ale vystihuje, když se napíše, že mu z klausových půlek koukajjí jen špičky bot.

Magor Milda 28.1.2008 20:39

Re: ano Stoprocentní oddanost

to zní dost podhodnoceně. V dobách, kdy hvězda tatíčka presidenta začala stoupat se plnila norma nejméně na 150%.

Budíš 28.1.2008 19:32

Bože ať je po volbách !

To je hrozné, jaké žvásty proti Švejnarovi musíme číst.JSEM ZVĚDAV.CO BUDE VIDITELNÝ PES PSÁT PO VOLBÁCH -UŽ TO VYDRŽÍME.

F.VÍZEK 88.100.57 28.1.2008 19:20

Nemohu si pomoci...

Dalších pět let s Klausem rovná se pět let stagnace... 

Moc se obávám, že většina zákonodárců to tak ale nevidí, byť není pochyb, že současný prezident Klaus je už za zenitem a naděje na změny že jsou reálné leda s novou tváří na Pražském hradě.  Škoda by bylo pěti ztracených let...

PS: K textu pana Haase - škoda slov.

xx 28.1.2008 20:51

Re: Nemohu si pomoci...

Obávám se, že Vám už nepomůže nic. To musí být pro vás jako kovaného socialistu trauma spolknout dva pravicové kanditáty.

Bořek 28.1.2008 21:26

Re: Nemohu si pomoci...

Nedá mi to,musím zase na Vás reagovat.Nepochopil jsem tu stagnaci.Vždyť prezident nemůže mnoho zasahovat do ekonomiky.Od toho je tu vláda.Prezident má omezené možnosti.Když reaguje na něco ,tak je obvykle okřiknut a kritizován,že to není jeho věc.Když letos byl jeho novoroční projev poněkud neadresný,tak byl zase kritizován,že nic neříkal.Má samozřejmě jako každý své chyby.Ale že by všechno zlo na naší politické scéně bylo od něho?Také mi není jasné,co znamená být za zenitem.Co se od něho čeká?

re 28.1.2008 22:18

Re: Re: Nemohu si pomoci...

Z toho si nic nědělejte, Bořku, on tu stagnaci nechápe ani F Vízek. ;-)

Wabi. 28.1.2008 22:50

Re: Re: Nemohu si pomoci...

Ale vůbec nejde o ekonomiku. Lže, nezná ústavu, ovlivňuje volby atd.;-(

Bořek 28.1.2008 23:03

Re: Re: Re: Nemohu si pomoci...

Jenomže já reagoval na poznámku STAGNACE a VYHOŘENÍ.Já o voze Vy o koze.

Bořek 28.1.2008 23:15

Re: Re: Re: Re: Nemohu si pomoci...

Při tom vyhoření je myšleno,že má být za zanitem.

eka 28.1.2008 23:34

Re: Re: Nemohu si pomoci...

Zdá se, že ty nejbeznadějnější nuly mají vždy nejvíce keců. A jak rádi se strefují do Klauze. Ale nikdy z nich nevypadne žádný argument. Nekonkrétnější co jsem od nich slyšel bylo, že Klaus je arogantní. Nevím jak to poznali, ale překládám si to tak, že protože na něj nemají, tak mu musí alespoň okopávat kotníky

. Nejúsměvnější na tom je, že ty řeči o volbě prezidenta jsou jalové a nemohou nic, nic, ano páni socani nic ovlivnit. Volí totiž volitelé. Ale to je vám zbytečné vysvětlovat. Můžete dále propadat hysterickým záchvatům, pokoušet se měnit zákony včetně ústavy podle svých potřeb, ale nic nezměníte. Jediné, co se vám podařilo je, že jste k nám ve svoji zaslepenosti museli přitáhnou cizince a udělat z něj kandidáta na prezidenta. Jediné, co mne na tom utěšuje, že jste vybrali Američana, který, ať se utěšujete jak chcete má možná pravicovější myšlení než Klaus.

Emi 28.1.2008 18:49

falešný mýtus a tichá voda.

If elected president, which has a five-year term, Svejnar will take a leave of absence from U-M, but he plans to come back.

"Upon my return, I think future cohorts of students will be able to get the benefit of studying with a former president," he says.

výňatek z webu Michigan universit.

V prvním se říká, že volba presidenta je na 5 let, ale pak se vrátí.

v druhém se chvástá  jak budoucí studenti z toho budou mít prospěch(užitek), že je učí bývalý president.

Emi 28.1.2008 18:49

Re: falešný mýtus a tichá voda.

Osobní ambice jsou to jediné, co v Česku sleduje. Od roku 1990. Napíše hraběcí rady , jak provést transformaci, napřed s tím boduje v časopisech a až pak s tím jde na zámek v kolodějích. Říká, že dělal poradce všech vlád a ministrů. Ve skutečnosti sbíral rozumy pro svoje knihy, které sepsal se svojí ženou. Téma "sametová revoluce-Transformace a vlády ČESKÉ REPUBLIKY. Hujeroval pro Světovou banku, kde ve svých článcích z pozice českého experta kritizoval, jak to tady všechno dělali špatně. V r. 1996 a 97 s Tošovským, Zielencem a Havlem připravili restriktivními parametry ČNB ekonomický propad a následně Sarajevo. Dnes kope za mezinárodní bankovní poitiku, v případě ČSOB hájí zájmy belgického vlastníka proti státu, jemuž by chtěl prezidentovat. 

derik 28.1.2008 19:35

Neni to pro Cechy trochu jinak?

HN: Počítáte s tím, že vám může v kariéře ekonoma pomoci skutečnost, že jste v Česku kandidoval na prezidenta?

Ne, to nebude něco, co by se objevilo v mém životopise. Myslím, že je to pro mne výborná zkušenost a jdu do toho hlavně za tím účelem, abych vyhrál a pomohl republice.

Klokan2003 28.1.2008 18:32

OT

Distancuji se tímto od blábolů "Klokana", kterého jsem již několikrát prosil aby si našel nový nick a své jméno tímto doplňuji o letopočet svého narození na NP.

Venkovan 28.1.2008 18:30

Stoprocentní oddanost

je vlastní všem našim politikům a jejich poradcům.Jen občas není úplně jasné komu a za co a za kolik.Pravda,je tam o něco méně přestupů než ve fotbale,ale to neznamená,že není stejná vášeň k rybolovu(kapříkům).Co politik a jeho poradce,to státotvůrce.Šťastná to země.Národ nezažije,krize,bídu,politik tam slouží lidu.:-)

Honza český 28.1.2008 18:25

Jeden jako druhý

Jeden jako druhý  K  , Š  jsou stejní, oba lhali a lžou,jsou karieristi a prospěcháři,vdělaní ,ale špatných lidských vlastností bez smyslu spravedlnosti.A proto je volili a volí a navrhují zase  jim podobní a myslí si , že to půjde stále.Asi to nechtělo  Srevoluci.

Psí vrah Čumil 28.1.2008 18:22

Bursík na Klause: Já to nechápu, proč panu prezidentovi ujely nervy.

http://www.novinky.cz/clanek/131813-navsteva-klause-u-zelenych-skoncila-roztrzkou.html

Hm, opravdu je to jaksi výběhový model se sníženou odolností...:-/

Ivan Nový 28.1.2008 18:28

Čumile,

to máte těžké, Klausovi jde o hledání pravdy, Zeleným jen o peníze.

Psí vrah Čumil 28.1.2008 18:38

Re: Čumile,

Taktak, nebohý pane Nový, zbývá už jen dokázat, že živočišných a rostlinných druhů neustále PŘIBÝVÁ.:-)

Ivan Nový 28.1.2008 19:17

Čumile,

to je slovo do pranice. Nevíme jak na tom je hmyz. A nevíme, zda už nějaké druhy nevznikly, v důsledku mutace vyvolané znečištěním produkovaným člověkem. Mutace se nemusí projevit hned, ale klidně za několik tisíc let, když byla vygenerována činností člověka v našich časech. Evoluce si dnes nehraje se savci, ale s hmyzem, navíc může vznikat nový řád, který  zatím uniká naší pozornosti. Jak rychlé jsou evoluční změny? Jsou vůbec pozorovatelné lidmi? Jak rozlišíte novou strukturu DNA od starší, když by ta nová vznikla loni, nebo třeba v roce 1730?

mueller 28.1.2008 19:32

Re: Bursík na Klause: Já to nechápu, proč panu prezidentovi ujely nervy.

Nikdo nevi, kolik zivocisnych druhu skutecne je. Odhady biologu nam rikaji, ze se oni sami domnivaji, ze zname neco mezi 5 a 50 procenty existujicich druhu. Jenom za posledni rok se objevilo tusim pet novych SAVCU, tedy poradnych kousku, ktere vlastne nelze prehlednout. A presto se tak po staleti stalo. A co se hmyzu tyce, pokud zname 10% - rikaji biologove - tak je to hodne. Nikdo nevi, kolik jich je, ale zeleni zverozvestove vedi na beton, ze jich ubyva.

JC 28.1.2008 18:16

"Řeč tvá budiž ano, ano, ne, ne."

Jestli se nemýlím, tak to jsou snad slova z Evangelia. Jenže na taková jasná a jednoznačná vyjádření se prezidentský kandidát Švejnara nezmohl. Jenom samé:  ano,ale, ...to se musí uvážit, ...bylo by to vhodné, ovšem když .... 

Je to pochopitelné, s politikou neměl nikdy nic společného a ze zdejšího prostředí důvěrně poznal leda kancelář generálního ředitele + zasedací místnosti ČSOB a pak ještě zubařskou ordinaci. Ale proč se proboha jako začátečník na politické scéně cpe na ausgerechnet na funkci prezidenta?

Ivan Nový 28.1.2008 18:29

Dostal to za úkol.

:-))))

čtenář 28.1.2008 18:04

: - )))))

Z článku toho převýborného pana Haase vyplývá, že zdejší takypolitici, čili všichni dobří rodáci, jsou oddanci jako řemen. Si dělá prču, to by to tu muselo jinak vypadat !!  ;-D  Rv  VV

Skutecnost 28.1.2008 18:20

Re: : - )))))

R^R^R^>-