20.4.2024 | Svátek má Marcela


Diskuse k článku

POLITIKA: „Stop Babiš“ není program, pane Fialo

ODS se rozhodla, že osloví politické subjekty „konzervativně liberálního“ zaměření a nabídne jim spolupráci před parlamentními volbami 2021 s cílem porazit ANO Andreje Babiše. Jak je vidět, někteří se zkrátka nepoučí...

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
P. Pavel 8.8.2019 14:46

Taky bys to věděl, kdybys nebyl burešova podržtaška.

V. Čermák 8.8.2019 14:44

Re:

No tak teď jste to všem názorně vysvětlil. Tak ještě ten "Standardní program" ( pokud tedy nemyslíte tradiční rozkrádání a tunelování ), sdělte panu Fialovi, ať ho následně sdělí Lidem-Voličům. Já sám bych na něj byl zvědav....

P. Pavel 8.8.2019 14:50

Zkus nejdřív vytáhnout svou palici z burešova zadku, pak ti dohledání programu politických stran nebude činit problém ... no snad krom toho anonanistického, tuneláři.

V. Čermák 8.8.2019 15:03

Re:

My si Tykáme, Oslíku Pavle? Tak mně ten Program těch Politických stran, přibližte. Jen se neostýchejte, vylezte ze stáje a dejte se do práce, Osle.....

P. Pavel 8.8.2019 18:03

Tobě tyká každý, burešova podržtaško.

A už jsi vytáhnul svou vyIízanou palici z burešova zadku? Jinak totiž jakákoliv snaha tě vzdělat postrádá smysl.

J. Kombercová 8.8.2019 14:46

Re:

Mohu tomu věřit, že mají kvalitní program... ale moc o něm nemluví.

Bureše jsem nevolila a volit nebudu, aby bylo jasno. Jenže takhle mi nezbude, než nejít k volbám vůbec.

V. Čermák 8.8.2019 15:04

Re:

Ale on se jmenuje Babiš, je Schopný a Umí....

M. Prokop 8.8.2019 15:50

Re:

... dojit dotace, podvádět a krást.

Toší ideál Bureš.

V. Čermák 8.8.2019 17:56

Re:

Dotace jsou od toho, aby se, ne Dojily, ale Čerpaly. Kdo má na ně nárok, ten je Čerpá, podle zákonů ČR schválených předchozími vládami. Případné podvody a Krádeže jste už Nahlásil policii ČR? Jestli ale o žádných nevíte, tak jen Pomlouváte. Pomluvami také volby Nevyhrajete. Toš tak...

R. Langer 8.8.2019 14:52

Re:

Myslíte ten program, kterým si po svém zvolení vytřela pr..., a ze svých voličů udělala blbce? Tak to jo, to máte pravdu, v tom už je standardní. Ale víte, já když se spálím o kamna, tak už na ně podruhé holou rukou nesahám. :-(

M. Prokop 8.8.2019 15:51

Re:

Vytřela, dílem chtěla, dílem musela (koaliční vlády). Nebyla v tak příznivé situaci, jako Bureš.

V. Novák 8.8.2019 17:52

Re:

Nemusela.

Mohla z něj něco prosadit - jenže nejdůležitější část programu (vlastně program celý) bylo "S Babišem nikdy!"

Což ODS a ostatní blokovaní demokraté splnili.

V. Novák 8.8.2019 17:51

Re:

Jo?

Fakt?

Cždyť sami přiznali, že AntiBabiš je jejich jediný prgram, to jediné, co slíbili voličům, že s Babišem nikdy! A to taky po volbách splnil...

P. Pavel 8.8.2019 18:27

Re:

Přiznej se, kde jsi měl ten prst, ze kterýho sis tu srágoru vycucal? Stačí se podívat na stránky kterékoli politické strany, najdeš tam jejich politický program. Na stránkách burešových podržtašek najdeš akorát bezobsažné žvásty a kydání špíny (notabene vlastní) na všechny okolo.

V. Novák 8.8.2019 18:44

Re:

Ty jdi do prdele, blbe.

Až se naučíš slušnému chování (tak asi za 100 let), můžeš se zkusit vrátit.

P. Pavel 8.8.2019 20:21

Re:

Chápu, smrade, je ti tam samotnýmu smutno. Ale máš smůlu, u mě štěstí nenajdeš. Zkus oslovit čermáka. Můžete si to spolu u bureše v zadku rozdat.

J. Ptáček 8.8.2019 13:07

Stop Babiš není program, ale podmínka

V atmosféře nedodržování Ústavy, základního kamene budovy zvané demokracie, manipulace s dotacemi často nenáviděné EU tak, aby bohatý a jeho famílie dostali ještě víc, chudé firmy pokud možno nic, je stav jaký je. Viníci jsou známí, ale zatím nepostižitelní. Toto přece nemůže soudný člověk dávat za vinu opozici, levé ani pravé. Existují-li "konzervativně liberární" voliči, dají to najevo ve volbách. Teprve pak nastoupí "konzervativně liberární" politici. Stop Babiš není přece program, ale asi podmínka pro pokračování bolestných přeměn, směřujících k demokracii. A k růstu tolik chtěné životní, ale i morální úrovně. Možná se mýlím, ale s panem Babišem to zřejmě nepůjde. Pokud by na Hradě vládl panu Babišovi někdo jiný, pana Ovčáčka nevyjímaje, pak snad. Omleté sousloví "prozápadní směřování" by se opravdu mělo přejmenovat třeba na "prodemokratické směřování". V tom jediném dávám autorce za pravdu. Jinak je článek na dobré intelektuální úrovni, ale povrchní a tendenční.

R. Hanuš 8.8.2019 13:53

Re: Stop Babiš není program, ale podmínka

Z které příručky ODS či TOP jste to opsal.

"manipulace s dotacemi často nenáviděné EU tak, aby bohatý a jeho famílie dostali ještě víc, chudé firmy pokud možno nic,"

Víte vy mudrci, že rok po roku, po celou dobu prostředky EU nedočerpáváme? Že je, bohužel, nejen nevyčerpají ani ti bohatí, ale že je vracíme zpět do rozpočtu EU?

A zažádat si o ně může kdokoliv. U nás je těch programů tolik, že si každý vybere. Jak malý, tak velký. A také to dělají. Jen jich není dost.

V. Čermák 8.8.2019 14:33

Re: Stop Babiš není program, ale podmínka

Jak je to s těmi "Dotacemi Bohatým" vám pěkně odpověděl pan Hanuš. A já vám zase řeknu něco k těm "Bolestným přeměnám směřujícím k demokracii". Ty bolestné přeměny se musí udát hlavně v těch horkých, mladých hlavách, které se zatím ještě nenaučili prohrávat. Zatím je, počínaje rodiči a pak školou, všichni rozmazlovali, takže si dosud připadají jako permanentní vítězové. A najednou křach. Prohráli u voleb Prezidentských-2x a nyní i u voleb Parlamentních. A jakožto dosud stálí Vítězové si to nechtějí nechat líbit. Ale co se to děje? Prozident se jim vysmál a Premiér je také nechce poslechnout. Inu Řvou a demonstrují mohutně, ale není jim to nic platné. Je potřeba přijít k volbám a zvítězit v nich. A právě to je ta pro ně Bolestná cesta přeměny myšlení, kterou musí podstoupit, aby k demokracii došli. A ano, Mýlíte se. Hlavně tím, že to vztahujete k panu Babišovi. V Demokracii, ale i v Životě totiž platí, že Vítěze je potřeba Porazit a né Vyloučit....

F. Ogáv 8.8.2019 12:39

Jen si plivněte,

(všichni co jste se tu sešli), vadí vám slušný bezúhonný člověk. Nevadí vám komunista, agent StB, gauner, podvodník. Nikdo z vás neslyšel, že spolupráce s ANO ano, ne s Gaunerem? Nebo to nechcete slyšet. Kdybyste slyšeli, nemohli byste tu psát ty zvratky, které píšete, že? Nekecáme. makáme - ale jen v námi vlastněných mediích, makáme prostřednictvím marketingového týmu (ostatně, volič ty marketéry zaplatí a ještě nás bude chválit jak hezky pracujeme)

Fuj, chucpe.

V. Tencer 8.8.2019 12:43

Re: Jen si plivněte,

Mě nevadí. Akorát nic nenabízí, jenom zničit Babiše, jak jsem psal níže. Ale to je trochu málo.

V. Tencer 8.8.2019 12:46

Re: Jen si plivněte,

Ještě doplním - používáte docela silná slova jako "gauner, podvodník". Máte na to důkazy?

T. Kočí 8.8.2019 13:44

Ne,to je dost!

T. Kočí 8.8.2019 13:42

Ano,zcela souhlasim.

V. Tencer 8.8.2019 12:14

Co nabízí pan Fiala?

Co ten člověk nabízí? Je umanutý myšlenkou zničit Babiše - jak v té pohádce O krtečkovi - zničit krtka, zničit krtka.. OK. Ale co dál? Jediné, co vím - tak zrušit EET. Bingo! To ta naše ekonomika povyskočí, že se budou i v Pekingu divit.

P. Krešňák 8.8.2019 11:27

Správně, správně paní Lhotská, ...

... jestli to takto půjde dál, tak je ODS nevolitelná. Celé předvolební "spojování" nespojitelného je hovadina. Krešňák

Š. Svobodova 8.8.2019 10:58

Síla hesel

Problém pana Fialy a spol je v tom, že stále bojují a válčí a lidé jsou tím burcováním unaveni. Babiš vyhrál s heslem Nekecáme, makáme. Dokázal se držet jeho pozitivní síly a propagoval ho na 100%. ODS vybralo heslo Silný program pro silné Česko. Ale profesor s tímto heslem nebyl uvěřitelný. Navíc ho Fiala ani příliš propagoval a zaměřil se na Stop Babišovi. Což je negativní, bojové a únavné.

J. Chaloupka 8.8.2019 9:54

Hlavní problém: moc náčelníků a málo indiánů.

To je problém.

M. Mikulec 8.8.2019 10:07

Re: Hlavní problém: moc náčelníků a málo indiánů.

Každý chce být náčelník i sebemenší pidistrany, a nechce spolupracovat s jinými pidistranami, ač mají třeba názory jako přes kopírák. Ego je silnější.

R. Tesařík 8.8.2019 10:51

Re: Hlavní problém: moc náčelníků a málo indiánů.

Ano, to je ten problém . A po celou dobu.