16.4.2024 | Svátek má Irena


Diskuse k článku

POLITIKA: Stojaté vody

Loni bylo na politické scéně mimořádně živo. V červnu zaplnilo Letenskou pláň čtvrt milionu lidí demonstrujících proti Andreji Babišovi. A pro ty, co se nedovedou od politiky odtrhnout ani o prázdninách, běžela skoro nekonečná reality show Výměna ministra kultury. Odpůrci současné vlády vyhlíželi s nadějemi k podzimu, kdy měl nastat její definitivní pád.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
R. Gumulec 10.7.2020 7:13

Š. Hašek - naprostý souhlas.

P. Hofman 9.7.2020 12:30

Dobře napsáno.

Ovšem z bandy trpaslíků obra neupečeš.

Š. Hašek 9.7.2020 8:43

Pane Mlejnku,

pamatuji časy, kdy jste jásal, jak se "demokratická" opozice "dokázala sjednotit" ve svém antibabišovství. A žalováním do brusele. A že i jen toto ji vynese do výšin vlády. Nyní Vám něco (konečně) docvaklo ......

Nechci Vám radit, tedy stran posledního odstavce, ale to "sucho" nechte také už být. Příroda a veškeré děje na Zemi nebudou podle tabulek. Byly tabulky RVHP. Dnes štrasbrusele, dotačních šíbrů a televizních hlasatelek. Pokud se podívám na naši krajinu, tak ta na nějaké tabulky docela zvysoka ...... . Podle mě již 65 let.

S. Novák 9.7.2020 10:44

Š. Hašek.........R^R^R^R^R^

J. Kadeřábek 9.7.2020 13:23

Zamontovat sucho do čistě politického boje, zvláště když se brouzdáte v kalužích vody a procházíte mračny komárů (jih Moravy) je vskutku majstrštyk autora.

V. Pavelka 9.7.2020 7:37

Kalousek se vyhazováním transparentu ze sněmovny ,postavil na stranu Bruselu a Liberál gender socialismu infitrujícího ze západu EU!