19.4.2024 | Svátek má Rostislav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
fuurie 5.8.2007 18:35

ad: salonní humanistka

paní džamila není salónní humanistka, protože by ji žádná salónní společnost mezi sebe nevpustila; v masážním salónu by ji asi taky už nevzali.... ale raději ať dělá se svým IQ poslankyni než lékařku, je aspoň neškodná a svou pitomostí rozesmává zdejší domorodce

? 3.8.2007 21:56

Dzamila ma jinou funkci

Dzamila ma jinou funkci. Je to ministryne pro zbytecne zalezitosti. Vse, cemu se zacala venovat, skoncilo jako naprosty debakl. Ale ona to v duchu orwellovskem zhodnotila jako uspech aneb "Valka je mir". Nemuzu si pomoci, ale tato trafika pro SZ je skutecne prapodivna.

Jiří 4.8.2007 21:03

Re: Dzamila ma jinou funkci

Ony všechny ty trafiky pro "Zelené" jsou nejen trapné, ale i hloupé!Zelení ale nedělají nic jiného, než že se drží hesla:Koho chleba jíš........!Je to sice trapné a nechutné, ale panu Bursíkovi a spol. to zřejmě vyhovuje.Sám se divím lidem. kteří i přes to jsou jim ochotni dát opět svůj hlas.Buď jsou slepí a hluší, nebo ještě něco horšího!!!!

Luboš Sch. 3.8.2007 10:35

Vřele souhlasím

s autorem tohoto článku. Navíc, jelikož jsem z Chomutova, kde měla tato "ministryně" svou lékařskou praxi, vím, že nedodržuje ani lékařské tajemství, když informace, které vytáhne z jednoho pacienta, používá proti pacientovi jinému. Je šílené, co u nás může dělat ministra.(Y)

Magor Milda 2.8.2007 19:22

Máme těch pohrobků totáče plno, paní Stehlíková není ten nejhorší případ.

Kdybych se jmenoval Ivan, Adolf  nebo Vladimír, asi bych měl také problémy. Nechme jména na pokoji, jde o reálnou politiku. 

Zelená politika v Česku je zatím nepříliš agresivní, kdo zažil takovou Kynastovou z Německa, ten bere Džamilu docela ležérně. I ti Zelení žijí v Česku a proto jim nezbyde, než se o české zájmy zajímat. Zářný příklad pan Karel Schwarzenberg, toho žádná strana nechtěla, u Zelených se stal hvězdou.

Většina Zelených jsou ti, kterým v OF ujel vlak, pak už bylo těžké, lézt do některé té postkomunistické partaje a tak se u Zelených sešla velmi různorodá společnost. Možná, že se tam skrývají talenty pro naši budoucnost, je tam ale také řada problémáků. Jako optimista věřím, že čas vše vytříbí.

pal 2.8.2007 21:49

Re: Máme těch pohrobků totáče plno, paní Stehlíková není ten nejhorší případ.

já z nich mám strach, snad se tady moc nerozmnoží!!!

Pete Brich 2.8.2007 17:44

Zelené ovoce dozrává. Budeme sklízet:

Benzin zdraží, protože se do něj bude přidávat líh vyráběný z/místo potravin.

Potraviny zdraží, protože z/místo nich se bude vyrábět líh do benzinu.

Elektřina zdraží, protože místo "jádra" se budou budovat větrníky a podobné dotované rarity.

A na rtech s písní "Teď, když máme, co jsme chtěli ..." v semknutých šicích pod vlajícími prapory vyrazíme zachraňovat planetu, která údajně má zvýšenou teplotu.

PB

milanS 2.8.2007 17:39

Stehlíková - produkt Havlovského volebního systému

Dokud vítěz voleb nebude mít možnost sestavit vládu, ve které bude mít rozhodující slovo a také ponese hlavní tíhu zodpovědnosti, budou vznikat takovéto "pseudokoalice" a "pseudovlády". Pokus o změnu volebního systému tady už byl a za dnešní patovou  situaci můžeme jen poděkovat exprezidentovi Havlovi.

jepice 2.8.2007 20:01

?????????

Jak to myslíte? Pokud si pamatuju, tak Václav Havel se často vyjadřoval v tom smyslu, že mu je bližší většinový systém.

Joska 2.8.2007 13:38

Ona je fakt tragédka

To Bursík nemá v záloze někoho lepšího? Jestli ne, tak mají Zelení o čem přemýšlet!

Loki_F 3.8.2007 4:00

Re Joska: Ona je fakt tragédka - děláte si legraci?

Zelení lumíci ... a přemýšlet! To je typický protimluv. Džamila je naprosto reprezentativním vzorkem toho zeleného slizu...! 

stojan 2.8.2007 13:16

To né - ta bude presidentem

Ta už má na>-šlápnuto na presidenta - chudák VK.

stojan 2.8.2007 13:14

To né - ta bude presidentem

Ta má našlápnuto na presidenta - chudák  VK.

darny 2.8.2007 12:47

Ano

R^R^R^. S autorem musím souhlasit.R^R^R^

jano 2.8.2007 13:05

Re: Ano, ano, ano, ano - souhlas

Ignacy M. 2.8.2007 11:31

Apel na straníky

Názor na osobu a činnost paní ministryně mám stejný jako ostatní diskutující sprostný lid, nebudu opakovat, nosil bych dříví do lesa.

V té souvislosti mě ale napadá jiná věc. Proboha, na základě jakých ďábelských mechanismů vybírají politické partaje své lidi pro přidělené posty? Splňovala snad paní ministryně nejlépe několik "pozitivních diskriminací" současně? Dobrá, nemám rád Zelené, ale to nemají jakéhokoliv trochu méně netuctového člověka? Když tam nemůžou dát řekněme kvůli osobní řevnivosti někoho mediálně známého, proč tam nedají jakéhokoliv okresního funkcionáře? Přece by v té funkci určitě tolik nesrážel preference! To nejsou jenom Zelení. Jsou to třeba lidovci. Zkuste si najít stránky pana B. Není to těžké, jenom vévévé - jméno - cézet. Najdete tam astrologickou poradnu. Začtěte se do toho. Potom zavřete oči a představujte si, že takový člověk velí raketám, tankům a stíhačkám tohoto státu. Kdo ho našel, kdo ho prosadil a proč? Co nás čeká příště?

jerry 2.8.2007 10:09

Pozor

to co my plebs nazýváme blbostí a ťukáme si při tom na čelo, se může stát brzo v Evropě oficiální politikou. Džamila určitě zamíří do Bruselu a u pana Špidly určitě podporu najde.;-D

Henry 2.8.2007 9:49

Velmi souhlasím

příspěvek velmi přesně indikuje výsledky pletichaření současné politické scény. Paní Stehlíková je jako politik-ministr nepřesvědčivá až nekompetetní. Svěží mi přijde snad jen křestní jméno a čeština z jejích úst.

vládík 2.8.2007 17:25

Re: Velmi souhlasím

Souhlasím se vším s výjimkou slova  současné. Pletichařily a pletichaří všechny vlády (a nejen ty naše).

dragon 2.8.2007 17:27

Re: Velmi souhlasím

naopak, velmi přesvědčivá, vzor absolutní nekompetentnosti ..

Saša 2.8.2007 9:04

Také mám dojem,

že paní Stehlíková stále bojuje s patriarchální společeností svého dětství v Kazachstánu.

Magid jednatel (IKM) 2.8.2007 11:04

Re: Také mám dojem,

R^

Guruk 2.8.2007 8:06

Vše zapříčinil výsledek voleb

Kdyby ODS jasně vyhrála volby, nemusel vzniknout tenhle slepenec. Bohužel bývalý prezident Havel se z čista jasna prohlásil za zeleného a ti, kteří už byli smíření s tím, že se skřípějícími zuby budou volit ODS a znám jich desítky, se s jásotem stali voliči zelených, čímž nejen propadlo mnoho hlasů tím, že na jeden mandát potřebovali zelení 2x tolik co ODS. A za účelem poražení Paroubka, jenž jak si jistě pamatujeme považoval mandáty komunistů za svoje, nezbylo Topolánkovi nic jiného, než takovýto slepenec realizovat, tedy ustupovat a ustupovat. Zelení mají tedy ze šesti poslanců ve sněmovně čtyři ministry. Takže vážení: Kdo volil zelené, či jiné pidistrany, ten může za tuhle slátaninu. Až tu bude většinový systém, tak bude jasno. Takhle to v budoucnu odnese zase ODS ( vzpomňte "koaliční"  Luxe a Kalvodu) a ne ti nenadále koryt nabyvší zelení.  Ale pořád lepší, než aby tu vláda IV. cenová s komunisty.

Arab. 2.8.2007 9:02

Re: Vše zapříčinil výsledek voleb

Stoprocentní pravda.

Modroblábolil 2.8.2007 9:45

Re: Vše zapříčinil výsledek voleb

Nezbývá než vyměnit voliče.

Pavel 2.8.2007 14:56

Re: Re: Vše zapříčinil výsledek voleb

Voliče asi těžko vyměníte. Je třeba si uvědomit, že i Vaše volební rozhodnutí má následky v článku uvedené.

Senátor Jiří Žák 2.8.2007 13:25

Re: Vše zapříčinil výsledek voleb

A kdo volil zelené, může za to, že je Topolánek hulvát...

vobčan 2.8.2007 7:59

salonní humanistka

A že soudružce pro lidská práva a rovné příležitosti nijako nevadí, že OSVČ (ale ne všechny) musí platit minimální daň (tak kde jsou najednou ty rovné příležitosti?!), že OSVČ prakticky nemají (při stejných ekonomických podmínkách) nárok ne některé soc. dávky - na rozdíl od zaměstnance - např. na příspěvek na bydlení (tak kde jsou ten rovný přístup k sociálním službám?!), atd. Pokrytectví a salonní humanizmus, o ničem jiném to u této soudružky není!

Dena 4.8.2007 11:41

Re: salonní humanistka

Musím jen souhlasit,prostě není vobčan jako vobčan:-(:-(Rv

kaca 2.8.2007 7:52

autore,

pod tohle se podepíšu a ještě při tom tleskám