25.4.2024 | Svátek má Marek


Diskuse k článku

POLITIKA: Staronový socialismus

Po stránce sociálního inženýrství je jen jediný malý rozdíl mezi socialismem bolševického typu, který jsme zažívali do roku 1989 a fašismem. Je to možnost soukromého vlastnictví firem. Nicméně, zatímco v ČSSR bylo podnikání úplně zakázáno téměř až do konečného státního bankrotu skrytého za sametovou revoluci (teprve v době „perestrojky“ dostali soudruzi befel z Moskvy, že jako pár soukromníčků je možno), Hitlerovi národní hospodáři si věděli rady jinak.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Výpis zvoleného vlákna.
Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
K. Luboš 26.8.2014 14:38

A kdo nutí živnostníka...

...být živnostníkem? K živnostníkovi bych přistupoval jako přistupuje zaměstnavatel k zaměstnanci. Něco e stylu „když se ti to nelíbí, tak se sbal a jdi!“ Takže vážení živnostníci, kteří nechcete být živnostníky, tak pořád nefňukejte, jak to máte těžký, odevzdejte živnostenský list a jděte dělat něco, co dokážete.

V. Ondys 26.8.2014 14:56

:)))))))))))) Vy prostě :))))) musíte být státní zaměstnanec

:)))))))))))) Pro Kristovy rány!

J. Kulheim 26.8.2014 15:17

Re: A kdo nutí živnostníka...

Pane Kováři Luboši: Vy jste typický socialistický vymaštěnec, pro kterého je svoboda na poslední příčce životních hodnot. Nechtěl bych vás urazit, proto se ptám máte to od narození nebo jste hlavou narazil na rozjetou lokomotivu?

Proč by se měl "stát" resp. pan Sobotka s panem Mládkem neustále hrabat lidem kapsách a peníze, které z kapes daňových poplatníků rozdělovat ve formě např. dotací, garantů různým vybraným spoluobčanům? Proč by měl např. živnostník dotovat provoz slunečních elektráren a ještě drže hubu? Proč by měli daňoví poplatníci dávat peníze takovým ničemům, kteří nejsou nic jiného než okrádat své spoluobčany, schopní?

Kolika lidem jste dal práci a slušně je zaplatil, aby uživili svoji rodinu? Nebo bez státního cecíku byste nepřežil?

J. Slanina 26.8.2014 15:45

Re: A kdo nutí živnostníka...

http://neviditelnypes.lidovky.cz/p_absurdarium.aspx?f=WAG555d8b_Lenintivvole.htm

I. Dekyský 26.8.2014 17:09

Re: A kdo nutí živnostníka...

Vy jste ale slabomyslný debil.

B. Uhlich 26.8.2014 20:23

Re: A kdo nutí živnostníka...

Lubošku, Tobě se přehřál inkubátor, co? Ale neboj, většina lidí Tě tady vážně nebere..to Ty jen tak, aby se debata rozproudila, co? Buď rád, že jsi schovaný za svou klábosnicí..do očí bys tuhle debilitu nikomu do oči neřek , viď?

P. Aron 26.8.2014 21:28

Re: A kdo nutí živnostníka...

Idiote

B. Hamáček 26.8.2014 22:21

Re: A kdo nutí živnostníka...

B.bec jsi a b.bcem zůstaneš !

J. Jurax 27.8.2014 3:31

Re: A kdo nutí živnostníka...

Inu, pane Kováři, a navzdory Vašemu zde prezentovanému názoru kupodivu i Vy jste patrně formálně svéprávný a máte volební právo ...