25.4.2024 | Svátek má Marek


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
vv 25.4.2006 12:05

Klasika - Hamerský pro zviditelnění popíše třeba lejno

US už neví co dělat, tak založila kampaň na feťácích. Jejich šéf, ministr spravedlnosti propaguje zákonem zakázané. Není to vlastně trestný čin? No, škubou sebou v posledním tažení. Další neuvěřitelný trpaslík, který se nechá různě oslovovat  /politolog, právník, otec českých liberálů, prezident nadace, vůdce nevímčeho/, neví co by napsal za hloupost, aby se zviditelnil. Nemá smysl se tímto ztroskotancem a stranickým putovníkem zabývat. A pokud by  to však přece jen někdo chtěl - podívejme se na bezobsažnou náplň jeho článků z minulosti. Jedno se však musí uznat. Hamerský rozhodně vyniká permanetní publikační erekcí. Možná by se hodil pro některý semenářský podnik. Pardon - ouha, brzy by zjistili že je totálně neplodný!

BuBu 25.4.2006 11:55

Svět se v "kravské přirození" obrací !!!

. . .  Pane Hamerský, to snad ani nemůžete myslet vážně. To si z nás děláte snad pr . . . !!! Jak vůbec může někoho napadnout, aby presidenta dělal byvalý komunista jako prase ! Námitka nějakého "Pravdy a Lásky", že už si svoje odčinil v disentu, je tak zcestná, že vůbec nevím, co bych k takové blbosti dodal.

Jedno však vím jistě: Pithart vždy byl, je . . . a vždy komunistou zůstane. Stačí jenom poslouchat ty jeho rádoby filosofické žvejky ! To, že "jakoby" procitnul z komunistického snu po roce 1968 - tak to není proto, že by se svých boševických myšlenek vzdal, ale že nesouhlasil s metodami jejich ukutečňování !

Jaký je to pořád ještě bolševik dokazuje nejen to, co dnes žvaní a jaké má názory, ale hlavně to, že ještě je tak drzý a kandiduje na místo presidenta. To je vůbec ta největší prasečina - po tom všem, co tady ta jeho bolševická vrahounská chátra napáchala !!!                                          Je mi z Vašeho článku a z Pitharta těžce na blití !!!Rv

honzak 25.4.2006 11:47

koukám, že

Péťa Popleta moc neboduje. A to je dobře.

bp 25.4.2006 11:31

Rudej Péťa - ježkovy voči!

Zlatej starej Procházka... V dlouhodobé perpektivě se ukazuje, že TGM se měl věnovat vědě a nelézt do politiky... ;-)

Věra Hřebačková 25.4.2006 11:28

volba prezidenta

Tak teď opravdu nevím jestli si děláte legraci ale pro mě a moji spolupracovníky tedy není Petr Pithart vůbec přijatelný. Vaše nechuť k Václavu Kalusovi mě zaráží.

* 25.4.2006 10:59

PROBOHA ! Štěk do senátu???????? Veš do kožichu? co mají co odboráři dělat v politice?

hodne neRath 25.4.2006 10:59

tak mne

predstava dvojdomku slysiciho travu rust opravdu desi.

Stacilo to co predvedl v Cesko-Slovenskych vztazich

* 25.4.2006 10:57

a slušnost je kvalifikace?

Marta 25.4.2006 10:45

Pithart

 Jestli se stane Pithart presidentem , tak to se opravdu vrátíme  zpět ke komunismu. To by snad byl lepší Jakeš.  Dokázal  lidi  pobavit svoji hloupostí.Pithart je jako  Havel intrikán a hlavně velký komouš. Pane Hamerský já si myslím, že se Vám  váš sen nesplní.  Ty Vaše komunistický články to je teda hustý.

tony 25.4.2006 10:44

Re: Vážený pane Hamerský,

Ano vládní koalice byla neschopná, ale VK zvolili i komouši.

tony 25.4.2006 10:42

Re: To je snad mineno z legrace

Národovče díky za ochranu před sudeťáky.

tony 25.4.2006 10:40

Re: Ať už bude prezidentem kdokoliv,

Nebude třeba, jen se domluví s komouši jako minule VK.

tony 25.4.2006 10:38

Re: Vysvětlí mi konečně někdo,

Ovlivnili ho ve sněmovně.

Otakar 25.4.2006 10:23

Jen to ne.

Je to skutečně neuvěřitelné, že tuhle parodii KFC může někdo navrhovat za prezidenta.  Autor je "novinářskou osobností" z okruhu kohokoli jen ne Klause. Je skutečně na čase, aby byla přímá volba prezidenta, to jediné může těmto akcím typu "jen blbni" učinit přítrž.  Je vidět, viz článek pana autora, že naši "nehlídací nepsi" demokracie skutečně dozrávají hodně pomalu ,pokud vůbec. Nevážená neelito navrhujte si za kandidáty koho chcete, bylo by však slušné kdyby volič měl konečně právo zvolit koho chce.

Hammer 25.4.2006 10:06

Re: Tak to vidíte...

Z hlediska historie našich prezidentů by stačilo dát na Hrad vycpanou opici nebo sochu Otána aby se měli potřební k čemu modlit. Význam stejný ale je to levné !

V.M.H. 25.4.2006 9:52

Tak to vidíte...

...je tady důkaz,jaký se mezi politology a autory článků může vyskytnout vůl.A Pithart prezidentem, To radši už já.Sice by to stálo za h..., ale byla by aspoň sranda.

honzak 25.4.2006 9:42

nejsou oni

politolozi placeni od množství vyprodukovaných článků? To jedniné by mohlo autora trochu omluvit.

Příště by mohl zkusit regenerovat J.V. Kotase, kterému tak krásně slušela čepice tatíčka Masaryka.

Ivan 25.4.2006 9:41

Re: Ať radši

Ohradek - to není Pidhart ale ten utečenec z čech co založil toho Megdonalda

šakal 25.4.2006 9:41

...Che, che, che,..tak tedy:

"...Uvědomme si, že nehledáme krále ani poloboha, ale osobu schopnou prezidentskou funkci důstojně a dobře vykonávat, osobu, která může porazit Václava Klause zvoleného na třetí pokus koalicí 'národní fronty'..."

...Líbí se mi, jak si pan Hamerský dodává odvahy  ;-P ;-D

Ludva 25.4.2006 9:35

Ať radši

dělá dál reklamu na KFC.

jeník 25.4.2006 9:30

Re: Představa Petra Pitharta na Pražském hradě málokoho nadchne, ale nikoho nezděsí...

ale těch ostatních čtyřicet ostatní hlasů, kterými byl zvolen, nebyly jeho, že ano.

Měl podle vás nehlasovat, či volit někoho jiného ?? A učinil by tak ten "někdo jiný" ??

Ivan 25.4.2006 9:19

PAN PETR UHL - JASNÁ J EDNIČKA

Ten se patřuje vystřídat Klause.

Je konstruktivní, politicky funkčně zkušenostní s patřičnou dávkou nezávislosťi. Nevidět lepčího kandidáta prezidenda.

Oto 25.4.2006 9:14

nespadll

    :-D         Nespadl jsi z jahody. Co by to byl za prezident ?! Jedině král mezi trpaslíky, do skálky.

           R^   AŤ je prezident pán Špaček, bývalí mluvčí Havla. Ten je inteligentní a SLUŠNÝ.R^

                 

Buvol 25.4.2006 9:10

Než mít za presidenta starého prokouřeného dědka Motejla, který snad kouří i ve spaní a všude, takže často porušuje protikuřácké zákony

nebo toho rozšafu s kozí bradkou Pitharta, bývalého bolševika, který kdysi udával spolužáky potom je snad lepší nemít žádného presidenta ....

gee 25.4.2006 8:58

Kvazipolitologu

zalez už havlovi a spol do řitě.

Buvol 25.4.2006 8:55

Re: neuvěřitelne

Naprosto přesně! Mít tohohle lumpa, který se tváří tak dobromyslně a rozšafně za presidenta, by byla naprostá degradace tohohle úřadu! Nejenom, že je to bývalý bolševik z padesátých let, mimochodem měli to v rodině, jeho otec byl tehdy středním kádrem, ale především je to německý vlezdoprdelista, který  pod  značkou "Podiven" (společně s jakýmsi Petrem Příhodou a Milanem Otáhalem) falšuje české dějiny! Běžte s touhle sviní do prdele!

ilik 25.4.2006 8:36

neuvěřitelne

Neuvěřitelná argumentace hodna Goebelse. Vývoj, nejen politický, pana Pitharta je všem dostatečně znám. Zajímavé, jak pravdoláskovcům vůbec nevadí v jistých případech přímá účast v té zločinecké komunistické bandě, ale do zblbnutí argumentují, že Klause zvolili komunisti. Vysoká škola demagogie.

mchldvrk 25.4.2006 8:05

Re: No mne tedy zděsí

Naprostý souhlas.Kdyby nás někdy obsadili Zulukafři, to individuum by si hned druhý den vetklo kroužek do nosu, namalovalo se černidlem na boty a začalo vykládat:"Víte, tak nějak jsem celou dobu cítil, že....".Doplní si každý v duchu jeho žvástů.

bitaxe 25.4.2006 7:46

No mne tedy zděsí

Představa že představitelem státu bude tak bezcharakterní politický turista jako je Pithart zděsí asi dost lidí. Autor asi zdravého rozumu moc nepobral, člověk který začne na pozici "vědeckého ateisty" v KSČ a po řadě stran se uchytí jako "věřící křesťan" ve straně s náboženskou základnou opravdu je ten pravý na představitele jasnosti a pevnosti charakteru. Navíc to jak po svém nezvolení obešel jednotlivé kluby a postěžoval si že ho nevolily bylo opravdu skvělé (Y) S někým takovým v čele může jít autor do (Y)

Frogo 25.4.2006 7:36

To snad ani nelze myslet vážně-Pithart prezidentem

Je pravda, že s Petrem Pithartem jsme toho již hodně zažili a přežili, ale nápad, že by mohl se stát prezident přece je vychází z chorobné mysli. To zase budeme stavět dvojdomky, omlouvat se stále někomu. Vždyť každý rozumně uvažující člověk mohl vidět jeho naprostou nerozhodnost se k ožehavým problémů jednoznačně vyjádřit. To jeho kličkování bylo přímo příšerné. To jsou vlastnosti, které politika naprosto deklasují. Takže raději ne, ne