23.4.2024 | Svátek má Vojtěch


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
PK 1.9.2006 21:54

Tak dneska na jedničku s hvěždičkou!!!

Tak dneska jsem se pobavil. Napadlo mě ještě doplnit jednu písničku od Divokýho Billa :

Ing. Paroub', ten nebyl dobrej. Neběhal vůbec a byl dost blbej. Sáhni si, sáhni si na dno sil. před sebou teď vidíš jasnej cíl. Předběhnout druhý, být zase první. Zakmitat nožkama hotovo.

Když jsem ho viděl ve zprávách, jak se uculoval a (jak my to vnímáme u obrazovky) nestydatě se chvástal, že to nebude dlouho trvat a půjde na hrad znovu pro jmenování premiérem ...brrr brrr brrr (Y) 

Melein 1.9.2006 22:37

Re: Tak dneska na jedničku s hvěždičkou!!!

Taky jsem si v duchu říkala, že snad ani není svéprávný. Tyhle jeho připitomělý výroky ale jsou velmi nebezpečné, protože hrají pro něj. Bohužel, ta část jejich voličů sice nepřemýšlí moc nad tím, jak se mu to podaří, ale spíše se těší, že přece jenom ten Paroubek se nedá a dále se bude pokračovat v rizdádání různých dávek.

Mysch 1.9.2006 19:45

autor mi tu možnost dnes zase nedopřál

kdyz on vycerpal veskerou svou inteligenci na kritiku grasse, a ted se mu ji nedostava.

Eva D. 1.9.2006 20:28

Re: autor mi tu možnost dnes zase nedopřál

Tak napište něco dobrýho sám, určitě si myslíte, že jste o mnoho inteligentnější, vy německá myši.

Mysch 1.9.2006 21:39

bane, tu inteligenci vyjadrovani

prenecham vam evicko.

uz jste to napsala.

František 1.9.2006 22:00

Re: Re: autor mi tu možnost dnes zase nedopřál

Víte, Vy se tu prezentujete jako sympatizantka nejspíše pravice. Nesedí mi k tomu ale ta očividná nenávist vůči Němcům. To komunistická strana má implicitně v programu tyto praktiky. Před příštími volbami by jste si měla ještě vyjasnit, která strana je pro Vás skutečně nejpřijatelnější.

Ladislav N. 2.9.2006 0:39

Re: Re: Re: autor mi tu možnost dnes zase nedopřál

Tady není řeč o Němcích, ale o českém emigrantovi, který se po letech tváří, že sežral Šalamounovo ho*no...

Mysch 2.9.2006 11:50

napsal

byvaly velitel pohotovostniho pluku vb Ladislav N. - pujman.

jo vebacku, kdybyste mne tenkrat chytil, mohl jste mit i vyznamenani.

Lippold 1.9.2006 19:40

správně je "mythický" kolos

Styl i obsah článku připomínají "vtipnou satiru" bolševického týdeníku Dikobraz

irenak 1.9.2006 18:22

To František, 17:35

Není snad nutné, abyste na všechno reagoval. Berte to jako vtipné slohové cvičení.

František 1.9.2006 17:35

Tak opravdu nevím

Ač mám velkou chuť s něčím v článku polemizovat, nebo ho případně i pochválit, autor mi tu možnost dnes zase nedopřál.

Ptá se někdo proč? Asi ne. Ale přesto Vám to sdělím. Tedy: Ten článek (dá-li se ta věc tak nazývat) neobsahuje vůbec, ale opravdu vůbec žádnou myšlenku, nebo snad nedej bože argumenty či fakta. Je to zase jen jakési slohové cvičení, které je už na první letmý pohled poněkud odfláknuto. Ještě, že má už autor povinnou školní docházku snad zasebou. Nebo se snad mýlím a pod jeho jménem zde publikuje nějaký jeho vychytralý úhlavní nepřítel, který se ho snaží všemi silami znemožnit?

František 1.9.2006 19:02

Re: Tak opravdu nevím

Koukám, že se z Františky dnes roztrhl pytel. Asi se budu muset nechat překřtít, nejlépe na Muhamad Ali. To prý teď frčí.

František 1.9.2006 19:08

Re: Re: Tak opravdu nevím

Ano, každý nemá to štěstí nosit toto skvostné a vznešené jméno.

Mluví z vás jen závist, nezapomínejte na to, že je to nejcharakterističtější vlastnost komunistické lůzy a jste evidentně levičák, v horším případě komouš. Obávejte se proto následků, máte proč.

Hloupý Honza 1.9.2006 16:56

Sochy netřeba

V dávné době mého mládí na všech WC naší vlasti ba i cizině byl nápis Servít je vůl.Nastal čas tento pomník vytvořit našemu milému vůdci ./M.Macek má pro něj přilehavý název,Puchejř/

Haf 1.9.2006 17:57

Re: Sochy netřeba

Nejseš hloupej, Honzo, jen nechodíš často s...t. Dodnes je na hajzlech napsáno : jenom tady to soudruzi držíte pevně v rukách. Nevím, jestli Puchejř vidí přes puchejř, co drží a kam míří, voni ty tlustý stávaj rozkročený, aby jim to mohlo bejt jedno. Ale nápis sem nedávno čet na záchodě u nás :-Dna vsi. Soudruzi, náš Lid ještě vnímá !

F.Vízek 1.9.2006 16:25

Politika a "politika".

Celá naše politická scéna by měla pochopit, že politické soupeření se v demokracii realizuje výhradně politickými prostředky, přesvědčivým a přitažlivým programem, prostě kvalitou a ne mocenskými prostředky, umlčováním, ostrakizací či dokonce zákazy.  Občas se v našich médiích volá i po takové „politice“.  A to jsme už dva roky v EU !

AeroKarel 1.9.2006 16:30

Re: Politika a "politika".

Že tím myslíte Paroubka s Bublanem ........

A ČT s její radou, vyhazováním a rušení, případně ČR .......

milan007 1.9.2006 16:30

Re: Politika a "politika".

A tohle je zase co ?? Zkuste to vysvětlit hlavně svému šéfovi. Lehce utíkáte od tématu komunismus ano či ne ??

milan007 1.9.2006 16:31

Re: Politika a "politika".

Už víte, kde vzal Gross peníze na byt ?

Haf 1.9.2006 17:10

Re: Politika a "politika".

Jestli sem to dobře čet, tak ta demokracie má bejt jako u nás ? S pokroucenou Jičínskýho ústavou, bolševickým volebním zákonem, debilními zákony, úplatnými soudci, který vydávaj "opravný usnesení za 80sát měsíčně, zkorumpovanou a nefungující policií, poslanci jako je Křeček, Grebeníček, Kokot, a další řiťolezci a kejvalové bez názoru a tlustým prasetem v čele, samolibým pokrytcem bez morálky na Prahou ? To je celej výsledek bolševický vlády, dosud nekončící........Bla, bla, bla.............8-o

jirka.s. 1.9.2006 17:57

Re: Politika a "politika".

Tak cca po osmé: Co říkáte, soudruhu Vízku, na článek soudruha Kojzara v Haló novinách ze dne 5. května letošního roku? Jelikož jsi už sklerotický, tak ještě jednou pro připomínku:

 KOJZAR:Nechá se srovnat hrdinství těch na barikádách a těch, kteří zapalovali stohy a vraždili podřezáním protivníka v padesátých letech? Ti z května 1945 šli bojovat pro to, abychom všichni mohli už konečně svobodně vydechnout, i za ty, kteří se schovávali za kamny.Ti z padesátých let, kteří před několik dny společně se svými souputníky demonstrovali na Letné, vyhlásili válku své zemi proto, že jejich rodiny či oni osobně ztratili moc a majetek, anebo přicházeli z druhé strany hranic s úkoly, za které byli dobře placeni, ti hrdiny být nemohli. Dostávali často úkoly, které měly ublížit. Bojovali za sebe, nikoli za ideály. To dnes se zpětně domýšlejí jiné důvody a z těch, kteří vraždili či kradli, ničili či ubližovali, se dělají hrdinové boje za demokracii a svobodu.A tak jsem znovu musel sklonit hlavu před barikádníky z května roku 1945, kteří na rozdíl od těch druhých byli skutečnými hrdiny.  A TO JSME UŽ DVA ROKY V EU!!!

Ti z padesátých let, kteří před několik dny společně se svými souputníky demonstrovali na Letné, vyhlásili válku své zemi proto, že jejich rodiny či oni osobně ztratili moc a majetek, anebo přicházeli z druhé strany hranic s úkoly, za které byli dobře placeni, ti hrdiny být nemohli. Dostávali často úkoly, které měly ublížit. Bojovali za sebe, nikoli za ideály. To dnes se zpětně domýšlejí jiné důvody a z těch, kteří vraždili či kradli, ničili či ubližovali, se dělají hrdinové boje za demokracii a svobodu.A tak jsem znovu musel sklonit hlavu před barikádníky z května roku 1945, kteří na rozdíl od těch druhých byli skutečnými hrdiny.  A TO JSME UŽ DVA ROKY V EU!!!

Haf 1.9.2006 18:05

Re: Re: Politika a "politika".

A nejlepší byli ty barikádníci z 10.května, co měli na klopě trikolóru, aby nebyl vidět vyšisovanej hakenkrajc a pozděj to překryli pěticípou, samosebou rudou, hvězdou. Některý se dostali i na krajskýho tajemníka za zavírání živnostníků........(Y)

František 1.9.2006 18:17

Re: Re: Politika a "politika".

Tak Vy jste vidím nenapravitelný a nevyléčitelný idealista. Za téměř každým lidským jednáním jsou peníze, čili prostředek k uspokojování životních potřeb. Nejsem žádný náruživý čtenář soudruha Kojzara, propaganda se mi příčí a nechci s ní ztrácet čas.

Samozřejmě, že když mi někdo sebere majetek, tak se mi to nelíbí a jdu třeba demonstrovat, nebo jak to tam píše. Existuje i pár idealistů vašeho typu , kteří se živí profesionálním demonstrováním a nechají se vydržovat sociálními dávkami.

pavel 99 1.9.2006 18:26

Re: Politika a "politika".

"...prostě kvalitou a ne mocenskými prostředky, umlčováním, ostrakizací či dokonce zákazy...." - názorným příkladem je "socdem-talent" DRath při posledním extempore s onkology, že?  To byla panečku "kvalita" argumentů - jako vyhazov, snížené prémie.... Ale hlavně když "bojujete".

huhu 1.9.2006 19:06

Re: Re: Politika a "politika".

Vízek není debil, on je komunista....:-P

pavel 99 1.9.2006 21:35

Re: Re: Re: Politika a "politika".

to je snad ještě horší - debilem se totiž (téměř) nikdo nestává dobrovolně a z vlastního rozhodnutí!

Ladislav N. 1.9.2006 15:31

Vízku, běžte do Tramtárie s vaším Cruščovem. V historii posledního století...

...je spousta osobností, které komunisty nikdy nebyly a zachovaly si rovnou páteř navzdory komunistickým perzekucím. Jenomže i skutečné sociální demokraty, jakým byl např. Rudolf Battěk, jste z ČSSD vyštípali!

Na vás už nikdo není zvědavý!

F.Vízek 1.9.2006 16:03

Re: Prosím,

zbavte se totalitního zlozvyku a zanechte okřikování a umlčování i osobních invektiv na adresu oponenta. Diskusní stránky slouží k výměně názorů, předpokládám, že RŮZNÝCH názorů, protože výměna názorů STEJNÝCH by ztrácela smysl.  Nic Vám nebrání v tom, abyste případně nereagoval, ale nemáte právo oživovat bolševické manýry a praktiky.   Zkuste o tom přemýšlet, Ladislave N.

žabák 1.9.2006 18:32

Re: Re: Prosím,

Vízku, tvrdíte li že diskusní stránky patří k výměně názorů, pokuste se konečně odpovědět na moje otázky, které jsem vám položil asi 5x. Děkuji.

Valentina 1.9.2006 21:42

Re: Re: Prosím,

Se nejdřív zbavte svých totalitních návyků (a že jich máte požehnaně) a pak kecejte o jiných. A jestli můžu prosit, začněte s demagogií - ta Vaše je obzvlášť odporná.

A potřetí se ptám:

Když už tu zase ze sebe děláte bojovníka proti režimu, tak jistý Jirka tu zhruba před týdnem z Vás po všech diskusích mámil odpověď na to, zda jste podepsal 2000 slov. Nakonec jste pravil že ne, ale že jste 2000 slov propagoval, zamotal jste do odpovědi vnoučata a turistiku, pravda, ale ten smysl to mělo. No nevím, člověku, který něco potenciálně nebezpečného neudělá, ale nutí do toho jiné, tomu už se ve švejkovi říká agent provokatér a u nás tyhle roztomilosti naposledy prováděla stb, můžete to nějak vysvětlit?

A můžete vysvětlit, proč Vám vadí na netu používání nicků (zcela běžné ve svobodném světě) a proč tu z lidí taháte celá jména? Na co by Vám byly prosím?