18.4.2024 | Svátek má Valérie


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Fleischer 28.9.2007 10:55

Re: Už jsi se zase probral z delíria, francku?

Pane Vízku, myslíte si, že by v Německu (je to opravdu demokratická země!) mohla legálně pracovat NSDAP, že by se mohly legálně používat nacistické symboly? Odpovězte prosím!!

jirka.s. 28.9.2007 16:22

Re: Re: Už jsi se zase probral z delíria, francku?

Bez urážky, pane Fleischere, ale jestli si myslíte, že Vám na tuto otázku francek odpoví, a navíc smysluplně, tak musím vyslovit skromný názor, že jste poněkud naivní!;-D

Bořek 28.9.2007 17:29

Re: Re: Re: Už jsi se zase probral z delíria, francku?

Máte pravdu,Vízek si vede pouze monolog a na nějakou smysluplnou diskusi mu na toto téma chybí argumenty.Také jsem se ho ptal,jestli vidí nějaký rozdíl mezi hákovým křížem a srpem s kladivem.Neodpověděl.Asi máte pravdu,byl jsem asi naivní,že jsem si myslel,že by odpověděl.Jen se divím,že nekritizuje,že NSDAP byla nezákonně zrušena a né ,že propadla ve svobodných volbách.

PetrM 28.9.2007 7:22

argument

Komunisty mají i v jiných zemích, a proto vám připadá divné, když je nechceme u nás? Tohle pane Vízku považujete za argument? S naší historickou zkušeností je naopak podivné, že ještě komunisti nejsou postavení mimo zákon!

R 28.9.2007 7:14

profesionální "bojovnvníci" proti komunismu

Já tomu článku rozumím. Autorovi se nelíbí lidé, co se jim v dnešním světě nedaří tak, jak si myslí, že by se jim vzhleden k jejich "zásluhám" dařit mělo.  Proto hledají, jak si bez práce a bez většího úsilí přilepšit a vsadili na kartu bojovníka proti komunismu.  A protože chtějí získat něco relativně bez práce a bez většího úsilí, tak toho nemohou dosáhnout jinak než použitím komunistických metod, to jest zákazy, umlčováním, cenzurou, případně vězením, šibenicemi atd. Dneska je ve zprávách zajímavá paralela - černoši v Zimbabwe, plni mindráků z toho, že před časem sebrali administrativně bílým farmárům farmy a přesto se jim nedaří udržet hospodářství Zimbabwe v chodu, dneska přistoupili k dalšímu administrativnímu kroku, podle zákona musí majitelé bílých firem přepustit 51 % firmy černým společníkům. Další formální krok, který k ničemu nevede, nepřinutí nemakačenky a neumětele něco dělat, jen je na chvilku obohatí, než to zase prožerou.

analytik 28.9.2007 8:58

Re: profesionální "bojovníci" proti komunismu

R^ přesná paralela, akorát s tím, že v Zimbabwe jim rostou banány všeude okolo tak si to můžou dovolit, ale tady ty pečení holubi těm modráskům a komunistobijcům nějak ne a ne doletět ;-D 

R 28.9.2007 10:23

Re: Re: profesionální "bojovníci" proti komunismu

No, já ty modrásky volím  a proto odděluji modrásky a komunistobijce.;-P

Trautenberg 28.9.2007 9:19

Re: profesionální "bojovnvníci" proti komunismu

Podle ohlasů nejen profesionální, ale i ryzí amatéři, kteří vesměs nepochopili, že v minulosti prováděný  násilný sociální experiment na celých národech hrstkou šílenců a jeji ch zfanatizovaných přívrženců nelze jednoduše onálepkovat- a hotovo. Vše nutno posuzovat v historickém kontextu doby, dodatečné zákazy a překrucování historie jak se to komu právě hodí k ničemu dobrému nevede.Komunistické a národněsocialistické ideje, některé v zásadě nikterak zavrženíhodné, byli těmito kreaturami  na celé generace  natolik vrchovatě zdiskreditovány,  že mi  tyto štěky  opozdilých  Štětinů a Mejstříků  připadají  krajně podezřelé.

Stará Pravdová 28.9.2007 6:40

Kecy

rudocha nestojí za komentář! Čest!

Ladislav N. 28.9.2007 6:03

Vízku, ale ty daně "z milionářských majetků a příjmů" bys zavádět chtěl, co?

Komunista tělem a duší Vízek se nezapře...

malstoka 28.9.2007 5:58

Jak moudré?!

Můžete mi říci kdy a jakou myšlenku jste měl?

terry 28.9.2007 5:29

Jen jsem uviděl Vízkovo jméno a navalilo se mi.

 Přeji vám příjemnou zábavu, kdo máte sílu polemizovat s Vízkem. Já to sem tam zkusil a nemám na něj žaludek. Je to zamindrákovaný skrachovalý kariérista, který po letech snah u komunistů dnes zkouší dělat ze sebe hrdinu v boji za blaho lidu. Jeho soudruzi ho srazili  a on se dodnes nemůže vzpamatovat z toho šoku. Přesto komunistou zůstal. Tedy povahově určitě.

 Bůh nás chraň před těmito typy!

Bořek 28.9.2007 4:15

symbol

Rád byce věděl,jestli p.Vízek vidí nějaký rozdíl mezi symboly nacismu a komunismu?

Mišák 28.9.2007 2:18

To nám to Vízek natřel!

Skoro všude v Evropě komunisty milují, jenom u nás se chudák komunista Vízek musel překabátit, aby mohl bojovat za komunisty a jejich symboly v jiné partaji, v (nebolševické?) ČSSD. "Zbabělci jsou nepochybně nebezpečný živel, ale co teprve odvážní blbci?" (Werich). Tak co nebezpečně odvážného se od vás dozvíme příště?

Sowfiw 28.9.2007 1:47

Jestli nejsou hezke tyhle agitky od bolsevickeho grazla Vizka.

frikulini Mejstrik a Stetina 28.9.2007 1:41

hura bojovnici

Jenze Stetina a Mejstrik jsou typicti frikulini, kteri se svym senatorskym povinnostem hodlaji venovat tak jeden den v mesici, a jinak uzivat prebend svych postu. A samozrejme, ze chteji byt znovuzvoleni. A pri tomto humbuku jim par starych babicek hlas da v dobre vire, ze dobro cini. Samozrejme, ze tento typ chytraku by mel byt nasmerovan primo do (Y)(Y).

J.G. Pašek 28.9.2007 1:40

Hmmm, dobrý . . .

Vízek napsal . . . . Stačí být lepší než on, a ve svobodných volbách vítězit, a nedat mu tak šanci. Jak prosté!

Být lepší? Jak? Mazat ignorantům-ulici med kolem huby a slibovat jim ráj na zemi jako byl 1948-89?  Vízku, to očekáváš od národa, který se utrhnul od rudého řetězu před 17lety, že se každý odtrhne od cecku minulosti a závislosti na jiných, bude mít sebevědomí a víru ve svoje schopnosti? Pro takové mouly je KSČM  a ČSSD  jako Armáda Spásy pro bezdomovce . . . .

Jarda 28.9.2007 1:01

Spravne Vizku

Nic nezakazovat, mas prece dve ruce a uneses dva prapory, oba rude. Na jednom hvezda, srp a kladivo, na druhem hakovy kriz. Jedno nebo druhe, rozdil pramaly.

Vasekpasek 28.9.2007 0:37

Dodatek

Snad zbývá jedině dodat, že pan autor velmi dobře ví, o čem mluví, když píše o bolševickém způsobu boje, což jaksi taktně pominul. Ovšem jsem rád, že se z toho zřejmě poučil.

Jinak nesouhlasím s tím, že v demokracii vždycky lepší myšlenky zvítězí. Ukázal to v historii jasně vzestup nacismu i komunismu, ukázal to jasně Mnichov... Čímž nechci říct, že bych komunistickou stranu zakázal, nemám na to pevný názor. Nicméně, když je zakázáno propagování nacismu, tj. v podstatě stejné ideologie...

Stanislav 28.9.2007 0:55

Re: Dodatek

Myslím, že komunisty je nejlépe ignorovat, pro normální lidi je zvrhlost té ideologie zjevná a šílence nepřesvědčíte. Dtto nacismus. Horší jsou jejich nové inkarnace, poněvadž nemají jejich symboliku ve znacích. Jinak oceňuji, ač pravičák, že z Vízka vypadlo po čase něco víceméně rozumného, tedy plně rozumné by to bylo ve chvíli, kdy by socdem vykopla ze svých řad Paroubka, Křečka a několik podobných ...

Vasekpasek 28.9.2007 1:31

Re: Re: Dodatek

No jo, jenže např. v Parlamentu je ignorovat nemůžeš, bo by zase křičeli, že je demokracie a oni jsou zvolení zástupci (pracujícího) lidu. Vždycky, když slyším o demokracii vyřvávat Filipa nebo předtím Grebeníčka, ježí se mi všechny chlupy na hlavě;-O

jirka.s. 28.9.2007 10:12

Re: Re: Dodatek

Milý Stanislave! Komunisty nelze pouze ignorovat, ti se právě pro to své nezvratitelné šílenství musí izolovat!!!

P.M. 28.9.2007 0:15

Kdyby mel dr. Mengele

tak zdatne a obratne spolustraniky ( a stejne impotentni oponenty ), nevisel by.

J.G. Pašek 28.9.2007 1:21

Re: Kdyby mel dr. Mengele

Josef Mengele, M.D, Ph.D    *1911 +1979  . . . . zemřel coby 68 letý v Jižní Americe - Brazílii  . . . měl srdeční příhodu-infarkt, když se tam koupal - plaval v moři . . . . díky zdatným, obratným a schopným spolustraníkům - kamarádům, bohatým fabrikantům příbuzenstvu v NSR a shovívavé politice Jižní Ameriky pro takové, nikdy finančně nestrádal . . . . byl Mosádem vyhledáván a nenalezen, i když právem měl viset, na šibenici neskončil a nikdy finančně nestrádal a dožil se požehnaného věku pro člověka narozeném  r. 1911 . . . .