19.4.2024 | Svátek má Rostislav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Kvevet 6.4.2008 2:02

Čunek

A proč ne Čunek, vždyť kvalitních politiků je určitě hrozně málo a tak se musel obětovat a vzít si to břemeno znovu na svou hruď. On teď musí vyčistit ministerstvo a to hlavně od těch co berou úplatky a jsou zkorumpovanější než je on sám

Herakleitos 4.4.2008 21:45

Jemelík, to je bomba !

To jste si autore dovolil hodně. Tady v tom modrém holubinci na to nejsou zvyklí. ;-D;-D;-D

Jarda J. 4.4.2008 21:55

Re: Jemelík, to je bomba !

JemelíkR^ Čunkovi vylezlo půl mega jistě z huby. Doporučuji, aby se po příkladu USA  u nás přísahalo na bibli. To bych byl zvědavý, co by lidovec Čunek udělal.  Asi byl u zpovědi a myslí si, že je jak lilie.;-)

Voříšek 4.4.2008 21:23

A po čem toužíš ty, Jemelíku?

To tě za ty tvoje bláboly někdo platí? Sprostá lež je zřejmě účinnější než lež obyčejná. Goebls by se od vás mohl učit. To se Jyrka skutečně nikdy nesmíří s tím, že ty minulé volby prostě prohrál? Za koho kopeš? A nejsi náhodou uplácen za šíření demagogie a podněcování nenávisti? 

slava 4.4.2008 21:50

Re: A po čem toužíš ty, Jemelíku?

Voříšku, vy jste opravdu vořech. Ale definoval jste to tak hezky, že se to dá použít i na vás.  "To tě za ty tvoje bláboly někdo platí? Sprostá lež je zřejmě účinnější než lež obyčejná. Goebls by se od vás mohl učit. Za koho kopeš? A nejsi náhodou uplácen za šíření demagogie a podněcování nenávisti? "

nepolitik 4.4.2008 21:14

Pane autore, jste schopen

ctít presumpci neviny? Upozorňuji, že jsem lidovce nikdy nevolil a volit nebudu a má je rád jako vosinu v zadku, ale protože se Čunek nočeho trestuhodného nedopustil, pouze byl trestuhodně pomluven, nemám nic proti jeho výkonu funkce ministra. Toto, bohužel, řada našich novinářských šmoků stále nedovede pochopit. Rv(Y)Rv(Y)Rv(Y)Rv(Y)Rv(Y)Rv(Y)Rv(Y)Rv(Y)

vont 7.4.2008 13:59

Re: Pane autore, jste schopen

Proč se, ale Čunek sám neustále pomlouval? Zapomeňme na možnosti manipulace s lidmi, s informacemi, ale nelze zapomenout vyjadřování Čunka k 3,5 milionům, k původu peněz a pod. To byla fraška, navíc lze audit příjmů a vydání udělat velice přesně a ono to fakt té rodině nevychází. Oceňuji aspoň slušnost obrany Čunka, ale posunutou mimo hlavní problém.

Richard III. 4.4.2008 21:03

Jemelík je mimo mísu

Kdo nevládne, nemůže udělat reformy, které jsou nezbytné. Proto se vláda drží, ne kvůli moci samé. To jen někteří vycházejíce z morálky jim důvěrně známé roubují ji násilím na jiné.

Oteplovač 4.4.2008 19:14

Pan Jemelík

předvedl obžalobu, obhajobu (ta je dle tradice zavedené Felixem Edmundovičem Džeržinským součástí obžaloby), soud a rozsudek na jedné stránce. To, že tento dokument http://portal.justice.cz/soud/soud.aspx?j=19&o=9&k=249&d=212370 ignorovala všechna média mě definitivně přesvědčilo, že to celé je jen a jen kampaň bez podstaty. Čunek sám je mi nesympatický a lhostejný. Pozitivní je, že definitivně vím, koho nečíst.

Magor Milda , Mgr. etc. 4.4.2008 18:26

Pan Čunek udělal jednu velkou chybu, neuvedl, že si paní Urbanová před ním

hrála s Robertkem. Pokud to paní Urbanová nechce přiznat, musí to prokázat, jinak je na všechny věky prošvihlá! Pokud věříte paní Urbanové, musíte akceptovat podobné návrhy i z protistrany.

Jenda 4.4.2008 21:20

Re: Pan Čunek udělal jednu velkou chybu, neuvedl, že si paní Urbanová před ním

Pokud to velke R neni preklep pak jsem presvedcen, ze se muze jednat o trestny cin narusovani mravni vychovy mladeze.

aleš 4.4.2008 18:17

Jirka Čunek je normální slušnej chlap.

ale ten Jemelík ... :-/

tož ten by si zasluhoval pořádný16-ti měsíční policejně - mediální lynč !!  ;-D

Marat 4.4.2008 18:00

Hanba tomu Čunkovi.Sláva Paroubkovi.

To vámi milovaný a obdivovaný Paroubek je úplně jiný sekáč.Obětoval se jen v hlubokým pláčem vedení ČSSD.A všemožně se bránil stát se předsedou vlády.Podvolil se tomu předsednictví,jak strany,tak vlády jen pod vyhrůžkou,že strana  a všechen lid vyraždí celou jeho rodinu a zhanobí hroby jeho předku,když ty fukce nevezme.Neumíte si představit jak chdák trpí,že musí musí musí být všemocným vládcem.Paroubek je úplným opakem toho sprostého Čunka,který tak touží po funkcích.Měl by si vzít příklad s Paroubka,Ratha a dalších funcionářu,kteří jen až po těžkém nátlaku a vydíráni ty funkce přijali.

Magor Milda , Mgr. etc. 4.4.2008 17:23

Pokud jde o Standu Koloťuka, je zde ticho po pěšině,

i když ty nakradené milióny jsou docela reálně prokázány. Čunkovi vyčítáte nějaké drobné, třeba 500 tisíc Kč., Standovi projde 100 miliónů. Kde to jsme?

Pišta 4.4.2008 20:11

Re: Pokud jde o Standu Koloťuka, je zde ticho po pěšině,

 kdo je prokazoval?

Kačka 4.4.2008 17:11

Výborný a hlavně výstižný článek!!

SOTECEK55@SEZNAM.CZ 4.4.2008 15:08

CUNEK

NEVIM,JAK SE MOHOU LIDOVCI HLASIT KE KRESTANSTVI,ALE VIM JEDNO.KDYBY OPRAVDU BYL BŮH,MUSEL BY PRVNE NAKOPAT PRAVE LIDOVCE

Jenda 4.4.2008 13:38

Vzhledem k tomu, ze tu aferu zacala nejaka hystericka zneuznana baba

bych byt Cunkem delal vsechno pro udrzeni ve vsech funkcich uz jenom proto abych ji nas.al.

Kazdopadne jsem rad, ze mate ve veci jasno.

Babča 4.4.2008 16:13

Re: Vzhledem k tomu, ze tu aferu zacala nejaka hystericka zneuznana baba

Bane, začal to čuník, když zveřejnil svou reakce na její obvinění. A každý, kdo věří, že bezpečnostní technik s houfem dětí a maminou na mateřské ušetří miliony, spadl z Marsu - to je tak nestydatá lež, že by se všichni měli čuněti vysmát.

Magor Milda , Mgr. etc. 4.4.2008 17:25

Re: Re: Vzhledem k tomu, ze tu aferu zacala nejaka hystericka zneuznana baba

ona ta paní Čunková ale také něco umí, jako zubařka byla jistě známá. Že ty soukromé akce nenahlásila, je v Čechách normální, kdopak hlásí berňáku, že si vyměnil dekretovaný byt za dva melouny?

Pišta 4.4.2008 20:12

Re: Re: Re: Vzhledem k tomu, ze tu aferu zacala nejaka hystericka zneuznana baba

Prostě rozbila dětem prasátko a koupila si ordinaci za pár melounů.Co je na tom divného?

KVEVET 6.4.2008 2:06

Re: Re: Re: Vzhledem k tomu, ze tu aferu zacala nejaka hystericka zneuznana baba

   A proč pořád doktoři pláčou , jak jsou na tom finančně špatně

Jura Jurax 4.4.2008 13:10

Inu,

politika je prostě špína.

Takže spíš hodnoťme, kam směřují činy politiků a kam bylo slibováno, že budou směřovat. A z toho vychází současná vláda docela dobře, byť má na krku mlýnský kámen lidovců a zelené zemské škůdce - celkový směr je správný. I když zdaleka není realizován čistýma rukama a čistými jedinci - v politice ostatně takové a takoví nejsou, ba z principu takměř nemohou přinejmenším dlouhodobě být.

Rozbít vládu a pustit k moci socany v čele s Vůdcem Paroubkem a exempláři jako Ráth by byla šílenost, která by se nám vymstila; nám všem včetně těch, cokrátkozrace  naštváni reformami a obecně poblouzněni nyní socanům věnují svou přízeň. Jásali by nanejvýš nemakačenkové a nixmochři, jejichž hlasy by si socani za peníze všech kupovali.

Malý Aston 4.4.2008 13:25

Re: Inu,

Pokud by Paroubek nebyl debil a diktátor který se sám opájí sebou mohla být situace po volbách daleko klidnější,průhlednější a bez emocí hraničící až s nenávistí.To že Zelení je banda všichni víme,to že KDU je strana která položí každou vládu také a s komunisty se nemluví,neboť tady vládli 41 let a nic moc.Dohoda o společné vládě byla na spadnutí ale raději bordel než spolupráce.Prostě Paroubek má tendenci jako každý diktátor. Musím vládnout i  za cenu rozvratu všeho,když obyvatelé nejsou schopni pochopit že jsem nejlepší tak je pozavírat,postřílet nebo vystěhovat až do sebezničení.Někoho mi připomíná  ale je to již hodně a hodně dávno.:-D

Jenda 4.4.2008 21:24

Re: Re: Inu,

Dohoda o spolecnem vladnuti po PlnouParouBackovo povolebnim projevu? Pevne doufam, ze pokud neco takoveho ODSaci pripousteli pak jedine v ramci klamnych manevru.

KVEVET 6.4.2008 2:07

Re: Inu,

 Tak už se těším na příští volby, jak ti spadne hřebínek . Jsi určitě pracobník banky a nebo podnikatel. Taky by si mohl být zloděj.

Koloděj 4.4.2008 13:08

KDU

KDU, je VŽDY hrozbou pro každou vládu. Každou vládu DESTABILIZUJE!! Tento problém bude, pokud bude existovat poměrný volební systém o který se zasloužil Havel, prosazovatel nepolitické politiky co by prezident. KDU je černým koněm Veškrny. Někteří se snaží převexlovat, že je to problém Topolánka. POZOR, je to problém lidovců, oni jen tihounce vrní, jakoby se jich to netýkalo, jakoby, Čunek nebyl jeden z nich a to ještě na tom NEJVYŠSÍM místě. Kalousek, najednou jakoby umřel, tak přichází se superdani, aby dění přenesl někde jinde.V tuto chvíli se dokonce  přenesl tento problém na knížete, jakoby to byl on ten největší křivák a zloduxch. Kdo na tom má asi zájem, aby problém byl odveden na jinam!!??

york 4.4.2008 13:41

Re: KDU

Kalousek dělá středovou politiku. To jsou daně. Tlustého kolečko se polámalo a tak ho vyhodil. Výplatní páska je nejlepší volební program. Ten čte kde kdo. Pokud se mu to podaří ,budou preference klidné síly bohatě kynout.

Babča 4.4.2008 16:15

Re: KDU

No, podle starších přepočtů hlasů by nebyla žádná parita, ale převaha pravice. Kdo že to chtěl ty změny?

york 4.4.2008 12:47

Soudit politika veřejně před zraky celého národa

Co nějaká petice vážený autore , ta by nebyla. Mustr by tu byl.