25.4.2024 | Svátek má Marek


Diskuse k článku

POLITIKA: Spravedlnost pro Ištvana

Zpráva o omluvě ministerstva spravedlnosti bývalým poslancům Ivanu Fuksovi, Marku Šnajdrovi a Petru Tluchořovi, o vyplaceném odškodném za jejich nezákonné držení.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
J. Herich 20.4.2015 0:53

Znova jeden dobrý text,

Děkuji za odvedenou práci, ale jak má člověk po po přečtení odolat konspiračním teoriím?

P. Lenc 20.4.2015 8:49

Re: Znova jeden dobrý text,

Zeptejte se, kdo měl zájem na odstranění vlády a destabilizaci politických poměrů v ČR.Mimo soc. dem. a komunisty tak především Babiš a Rusko.Jsme zadní vrátka do západní Evropy, nakonec těch proruských kolaborantů, kteří rádi poslouží, máme víc než dost.

B. Hamáček 20.4.2015 9:29

Re: Znova jeden dobrý text,

Vidím to přesně taky takto . Bureš je patrně , zatím ječtě neprokázaným agentem KGB, u Stb je to naprosto jisté, i když zmanipulovaný soud v Blavě řekl něco jiného . A zeman je z Prognostického ústavu - to hovoří za všechno. Kdo mu platil volební kampaň ??? Lukoil !! Jinak největší těžař ropy v Iráku , to jenom , aby VUMLáci neřvali něco o amerických těžařských koncernech !

Z. Frys 20.4.2015 10:41

Re: Znova jeden dobrý text,

naprosto s Vámi souhlasím

F. Navrátil 20.4.2015 12:00

Re: Znova jeden dobrý text,

Článek je naprosto jasný, ale jak je možné, že se nic neděje. Vždyť již na samém začátku této kauzy bylo přece každému logicky uvažujícímu člověku jasné, že hybnou silou byly tajné služby cizího státu. Mosad to být nemohl, takže logicky zbývají další a to jsou Ruské tajné služby. Obzvláště pikantní byly zaručené zprávy, které uváděly Americké velvyslanectví, jež to vše uvedlo do pohybu. A vlak jede dál. Luza je spokojená a chtěla by další "spravedlnost". Všemi občany volený president si zve jednoho z pachatelů na hrad a významně mu plácá na rameno za perfektně provedený puč. Je přece nesmírně důležité, aby se lid nacpal právnickými pomejemi a nemohl se zamýšlet třebe nad tím, proč výpalné pro solární elektrárny převyšuje náklady na naši obranu o několik miliard.