28.3.2024 | Svátek má Soňa


Diskuse k článku

POLITIKA: Šprajc místo parlamentní demokracie

Dvě pravicové strany TOP 09 a ODS chtějí zabránit přijetí vládního návrhu zákona o elektronické evidenci tržeb.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
T. Castie 22.12.2015 4:15

soudruh

tento letitý prznitel pravního statu autor navodu na zneužívání práva bolševiky (stát a právo) jaksi pozapoměl že když si protlačili ods a top druhý důchodový pilíř tak ho socani zrušili stejně to samozřejmě dopadne i babišovim šmírovacím zákonem takže jeho senilní plky nemají ani hodnotu popsaného místa

P. Sulc 22.12.2015 1:05

K cemu jsou stovky poslancu ?

Lide voli, bohuzel, strany a ne primo poslance a tak staci mit tolik poslancu, kolik je stran, jen kazdy ma jinou vahu. Usetri se na platech a stale tu je jakasi ukazkova pseudo-demokracie. Lid se pak utesuje tim, ze zije v demokracii a ma svobodu slova. Jen ovsem musi drazet hubu.

P. Papež 22.12.2015 0:39

Senilní sklerotik

Senilní sklerotik zapomíná na stejné obstrukce, kterými socani bránili přijetí zákonů v dobách vlády pravice. Ovšem nejvíce mě potěšilo, že má na konci článku - bývalý poslanec.

I. Procházková 22.12.2015 2:11

Re: Senilní sklerotik

Taky jsem si vzpomněla na obstrukce socanů za pravicových vlád. Zejména na to, jak Paroubek shodil v době našeho předsednictví EU vládu. Několikrát se snažili vyslovit vládě nedůvěru, až se jim to povedlo a jejich obstrukce, spočívající také ve čtení telefonního seznamu, byly rovněž nezapomenutelné. Tak ať si Jičínský rychle vzpomene, seděl v PSP od roku 1986 skoro 25 let.