28.3.2024 | Svátek má Soňa


Diskuse k článku

POLITIKA: Soumrak Úsvitu?

Rebelie poslanců zvolených za Hnutí přímé demokracie se nyní jeví jako začátek konce tohoto subjektu. Jeho šance však ještě nejsou zcela vyčerpány.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
J. Urban 17.2.2015 9:41

Sázka na strach - v tomto případě

na strach z islamismu - vyjde skoro vždy. Ostatně i proto se naše nejzkorumpovanější partaj čssd drží neustále mezi top 10, tím že apeluje na strach z nezaměstnanosti a hlavně omezení podpor.

V. Čermák 17.2.2015 14:40

Re: Sázka na strach - v tomto případě

Po delší úvaze jsem pochopil Váš myšlenkový slalom. Úsvit zřejmě straší islamismem, no ale vypadá to, že se lidi zase až tolik nebojí. A ČSSD zase straší tím, že když budou lidi volit sestavu TOP-ODS, že se zvýší nezaměstnanost a omezí podpory. Ještě jste zapomněl, že se nebudou valorizovat důchody, aj. Zdá se ale, že po nedávných zkušenostech s vládou té Vaší oblíbené sestavy je tento strach více-méně na místě.

O. Mayer 17.2.2015 9:18

ono to s tím charismatem ...

.. nebude takové horké a spočívá pouze v tom že dotyčný hodně rychle vyřvává jakési jednoduše pochopitelné "myšlenky" To se rychle okouká a ona je taky v téhle nice politického spektra docela tlačenice. I tupější volič si asi již všimnul po střetnutí s realitou, že výsledek je zcela nulový (tedy s vyjímkou toho, že si "vůdce" vybudoval celkem prosperující trychtýř na peníze)