29.3.2024 | Svátek má Taťána


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Karel 22 27.8.2007 8:09

Socani nevymysleli nic nového

 "Sedněte si," vybídl ho vlídně polní kurát, "právě dokončujeme večeři.

Měli jsme humry, lososa, a teď ještě smažená vajíčka se šunkou. To se

nám to hoduje, když nám lidi půjčují peníze."

lucina 27.8.2007 16:09

Re: Socani nevymysleli nic nového

Jiřík platí Zuzce, synovo milé, ty plastiky taky něco stály, nový šatník, nový image metrosexuála (kde jsou časy žroutů tlačenky se škvarkama?) mu kazí už jen ti jeho buranští voliči, zbývá jen porazit Topolánka v golfu (stejně by mě zajímalo, kdo mu tu profesionálku Petru podstrčil, že by Dalík?), tak se hodí, stejně jako za časů RaJe, každá koruna.

CYRIL 26.8.2007 21:06

Nic není zadarmo

Nestává se každému, že by mu nějaká zahraniční politická strana štědře přispěla k oslavám narozenin. Správně paní Bobošíková upozorňuje, že to nakonec zaplatíme my, občané této země. Tím, že obdarovaný pan předseda Paroubek mnohonásobně více "připlácne" svým přátelům pokud jej zase pustíme ke korytu. Pro mne jako pro voliče je to jasná výzva: ČSSD v příštích volbách nevolit.

Nika 26.8.2007 22:24

Re: Nic není zadarmo

Přesně, copak asi budou za to rakouští souzi od Jyrky chtít? - There's nothing like free lunch  in this world. ...  ;-P

kacir 26.8.2007 22:33

Re: Nic není zadarmo

takovýhle kádrováky a cenzory mám ze všeho nejradši...(Y)

pokud mu na to přispěli, pak v tom nevidím nic špatného, je to jenom jejich věc.... teroristi to nejsou nebo snad jo?

že ty chceš bejt v čele Úřadu pro schvalování darů.... abys taky něco z toho měl...;-D

Nika 26.8.2007 22:38

Re: Re: Nic není zadarmo

Hele, kdyby mu poslali tyrolák, kravskej zvonec nebo pár lahvinek vína, tak to beru, ale prachy na hospodu ti nepřijdou trapný ???

kacir 26.8.2007 22:58

Re: Re: Re: Nic není zadarmo

přijde mi to hodně trapný.... ale v tomto ohledu je to jenom věcí soudruha Pakloubka, on je snad svépravnej člověk, tak ho nechme rozhodnout, co s tím udělá...

jendakafec 26.8.2007 19:52

blbost

vetsi pi@ovinu jen tak nenajdes.Clanek k hovnu.

mika 26.8.2007 19:20

jak to, že jenom šedesát tisíc?

Autorka píše nepodstatné blbosti, když si poslanec patroubek v zahraničí vyškemral od nějakých soudruhů prachy na svý narozky, je to jeho ostuda. Mnohem divnější je, že žranice pro dvě ste lidí na kampě stála jenom slovy šedesát tisíc korun českých. To jsou tři stovky na osobu. Za to normální smrtelník na Kampě pořídí gulášovku s chlebem, pivo a kafe. Víme, že si hosté přinesli svůj alkohol (já myslela, že se to nesmí, ale křupani z Ráje asi můžou), někteří si přinesli asi i chuťovky. Ale původně přece říkali, že to přijde tak na svě stě tisíc. Tak kde je sakra ten rozdíl???? To bylo načerno bokem? Nebo nějaká protislužbička?? Nebo tu slevu zařídil Kočka???

mika 26.8.2007 19:24

pokračování

Ten rozdíl je podle mě nějaký dar, nebudu ho obviňovat z výpalného a všimného. To by se přece mělo zdanit? Podle zákonů, které posranec patroubek tvoří je občan povinen zdanit i každý dar vyšší než 9.000 Kč.  Výši daru normálně odhaduje pracovník finančního úřadu.  Tak by teda měl příští rok podat daňové přiznání a zaplatit státu něco kolem padesáti tisíc na daních. Nevíte někdo, jestli se musí z daru také odvádět zdravotní a sociální daň?

strejda 27.8.2007 0:03

Re: pokračování

Vy jste závistivý levičák par excelance. Co je vám do soukromých záležitostí kohokoli. Proč někoho zajímá za kolik jiný slaví narozeniny. Vy jste patrně vyžírka, který přijde na oslavu s holýma rukama a taškou. Znám takové.

mika 27.8.2007 10:36

Re: Re: pokračování - mýlíte se

Naopak, nejsem závistivej levičák. Ptám se, za co dostal poslanec paroubek slevu nebo úplatek ve výši 200.000 Kč. Pokud to byl dar, tak mě velmi zajímá, jestli to jako dar přizná a zdaní, jako každý smrtelník. A když ne, kolik za to dostane od finančáku penále. Nic není zadarmo, i tahle malá službička za dvěstě litrů se bude muset vrátit. A to i z mých kapes. Určitě to paroubek nebude platit ze svého. Nezávidím, vadí mi parazitování politiků, lobování, úplatky, rozkrádání a to všechno z našich daní. Pak není na léčení rakoviny dětí, na domovy důchodců na byty pro mladé rodiny. (protože v obecních regulovaných se roztahují milionáři, politici a zazobanci)

divícísečtenář 26.8.2007 17:15

poslankyně EP nebo komediantka ?

Všichni si dobře pamatujeme politickou kariéru paní Bobošíkové a tak si myslím, že by měla být raději potichu a užívat si svolí funkci i se svým manželem, kterého zaměstnává aby všechno zůstalo v rodině. Osobně se stydím, že nás reprezentují takoví lidé !8-o

lucina 27.8.2007 15:54

Re: poslankyně EP nebo komediantka ?

Přestaňte se divit a styďte se sám za sebe nebo za Paroubka, to vám to přijde normální? tak to se zase divím já vám.

hrouda 26.8.2007 14:17

Od poslankyně evr. parlamentu

bych čekal vyjádření k nějakému problému a ne k mediálnímu pseudoproblému. Snad je paní Bobošíková dostatečně dobře placena, aby si mohla dovolit vyjádřit se k něčemu podstatnému. Nebo tento populistický příspěvek jí má získat voliče?

kacir 26.8.2007 15:07

Re: Od poslankyně evr. parlamentu

za b) je správně...

JaKo 26.8.2007 12:58

To jsou mireci tady......

Bobosikova je neodolatelna..Nejen ze je pekna, soude podle prilozeneho portretu, ale mysli ji to, at se vam to libi ci ne. Zkratka neni blba, prestoze je pekna. Az budu starsi, tak se s ni ozenim.

kacir 26.8.2007 15:06

Re: To jsou mireci tady......

JaKo PaKo ;-D

Jap, Ahoj JaKo 26.8.2007 19:32

Re: To jsou mireci tady......Bobo vi co dela.

Kdyz te ten obrazek tak vzrusuje, mozna by   pomohlo,  odskocit si na chvili na  nejakou "zabavnejsi " internetovou stranku a uklidnit se hezky, utrit obrazovku a vratit se zpet do diskuze , potom snad nebudes mit  potize, zustat soustredeny na politickou diskuzi. To samozrejme plati jenom, pokud jsi uz dosahnul patricneho  vekoveho limitu. Nechci te navadet k nicemu ilegalnimu, ale jenom chranit tvoji citovou  nezavislost .

Aby pani Bobo mohla zahrat  kazdy  mesic malou domu z Bruselu, obnasejici   10,  nebo 15.000 eur mesicne / s manzelem  dohromady /,  na to jenom potrebuje  kazdych paru let presvedcit   volice o tom , ze ona je ta prava, ze ma ty spravne charakterove rysy a INSTINKTY.  I z  tveho prispevku  JaKo,  je jasne, ze nejlehci segment volicu jsou pro ni lehce vzrusitelni  muzi, staci  aby Bobo vytahla fotku a pripomnela jim jak je / nebo byla /  hezka,   a  hned  musi roztahovat desnik aby zustala sucha, ale jejich hlasy ma v kapse.  Budme uprimni, kdo  z nas by neroztahl obcas desnik za  dobrych 300 korun  mesicne pro rodinu.  Ma to take tu vyhodu, ze tihle "zasazeni muzsti volici" v okamziku pohledu na obrazek, take maji tendenci zapominat na to, ze pani Bobo je byvala svazacka mrcha.  V osobnich vztazich se takovemu chovani, kdyz nekdo napadne  rychle zmeni nazor a vyjadri ti okamzitou sounalezitost   a chce za to penize, rika prostituce a je to trestne, ale v politice je to normalni. Proto  se Bobo predvadi tady na Psu, kde je silna vetsina muzu , odhaduji 80%, navic mladych muzu,  rekl bych s nadprumernym vzdelanim, protoze pouzivaji pocitac, proto Pani Bobo tuto audienci miluje. Napr s mladymi  zenami, ktere jsou v techto  zalezitostech  daleko strizlivejsi nez stejne stari muzi, musi byt   pani Bobo opatrnejsi, protoze kdyby svoji taktiku a sve  " INSTINKTY " vystavovala prilis okate, tak by rychle u zen rychle narazila, stejne  jako u mene vzrusivych muzu....."co si ta krava svazacka mysli, ze jsme nejaci pitomci"

 

Jap, Ahoj JaKo 26.8.2007 19:39

Re: Re: To jsou mireci tady......Bobo vi co dela.

 OPRAVA A OMLUVA  namisto  :   Kdo   z nas by neroztahl obcas desnik za  dobrych 300 korun  mesicne pro rodinu.

MA SPRAVNE BYT  :   Kdo nas by neroztahl obcas desnik za  dobrych 300  TISIC korun mesicne pro rodinu

lucina 27.8.2007 15:59

Re: Re: Re: To jsou mireci tady......Bobo vi co dela.

To je třeba si vyřídit s jejími voliči, taková paní Topolánková přece není úplně blbá, a kandidovala za její partaj. No a Železný, ten se jistě pak taky divil.

bobo 26.8.2007 12:17

je to tak

je to pravda

Jar 26.8.2007 11:17

Poznámka

Tak tenhle mozkový průjem je opravdu síla. Ani bych na to nereagoval, ale svého času jsem paní Bobošíkové docela fandil. Naletěl jsem. Když čtu ty její hlouposti z posledním doby je to opravdu jen a jen špatná novinářka vydávající se za dobrou političku. Výsledek? Stejný mentální blbajs, jako je tento článeček.

čulibrk 26.8.2007 11:57

Re:Paroubek je otec vlast!!!!

:-DA uklidní vás sdělení,že BOBO vlastně nepsala o národem milovaném JIRKOVI PAROUBKOVI,ale o sobě.

Jar 26.8.2007 20:31

Re: Re:Paroubek je otec vlast!!!!

To v každém případě. Každý ať píšeme o čemkoliv, píšeme v první řadě o sobě...

Jay 26.8.2007 10:56

Hmm...

...neviditelný, leč značně zapáchající pes.

hlava22 26.8.2007 18:54

Re: Hmm...

opravdu nechutné

jerry 26.8.2007 10:29

Ale důležitá a opomíjená otázka je:

PROČ? Proč jakási nadace z Rakouska platí Paroubkovy narozeniny?Co z toho má?8-o

Pete Brich 26.8.2007 13:50

Jen Lihový dům ví ...

Třeba je ta nadace pračka na peníze KGB, třeba to bylo všimné za obrněné transportéry, třeba záloha na zastavení Temelína. Jen šibal to ví ...

PB

Alena 26.8.2007 19:49

Re: Ale důležitá a opomíjená otázka je:

To jste tak hloupý,že vám to nedošlo? nO PŘECE MU DÁVAJÍ ÚPLATEK,ABY U NICH VLÁDL.