25.4.2024 | Svátek má Marek


Diskuse k článku

POLITIKA: Solitér Klaus

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Jarda 1.9.2008 4:17

Re: Re: je podivuhodne

Vystiznejsi, ze Putinovy a Medvedevovy lzi zere bez jakychkoliv pochyb jen parta nemyslicich blbecku.

Frank 1.9.2008 4:12

Není co dodat.

Výstižné.

Frank 1.9.2008 4:12

Re: Už se těším.

I kdyby to dotyčný zjistil, / o čemž pochybuji/ tak by to stejně nepřiznal.

Borek@exil 1.9.2008 4:06

Re: Re: Re: Autora nemožno brát vážně.

Krevní skupina: Odchovanec Prognostického ústavu ÚV KSČ při Akademii věd. Komunistický poskok. Panáčkuje před RasPutinem jak pejsek.....co asi na něj v Kremlu vědí?

Martin 1.9.2008 3:56

Re: je podivuhodne

gruzinci zacali strilet nekdy kolem prvniho srpna, rusove se zacali stahovat na hranice podle informaci gruzincu a stetiny az 4 srpna - a navic to nijak nezapirali. sorry ale ty glivice to je spis prace saskasviliho a zere mu to jen skvadra blbecku

ost 1.9.2008 3:32

je podivuhodne

kterak se po gruzinske provokaci okamzite objevila v regionu cela 58 armada .... asi se ztvorila behem jedne noci :-/ Zdejsi pro ruska (komunisticka skvadra) muze hlaholit co chce .... jen tak napada GLIWITZE! Tam tak utocili zdivoceli polaci na mirumilovnou nemeckou vysilacku.

68 1.9.2008 3:25

Re: Re: Re: Re: Re: Nesmysl

Každému podle jeho potřeb.

68 1.9.2008 3:17

Re: Re: Autora nemožno brát vážně.

Myslím že toho architekta.

68 1.9.2008 3:13

Re: Pane Matocho....

Buchanan má jistě pravdu. Jenže potíž je v tom, že bychom asi nakonec velmi utrpěli my, a to americkým absolutním nezájmem o vnější svět, zejména Eurabii a její nebezpečné kejkle.

jonnas 1.9.2008 2:50

Re: Autora nemožno brát vážně.

Ano znám takovou bytost  - celebritu svatou a posvěcenou , máte to říci rovnou - asi jste měl na mysli toho ješitného dramatika.

Jarda 1.9.2008 2:33

Cesky prezident ma pravo veta?

Autor pise "11 srpna vetoval Klaus evropsky zakon o chemicke latce REACH ktery schvalila Topolankova vlada a parlament". Nevedel jsem, ze cesky prezident ma pravo vetovat neco co schvalili ti kteri ve svobodnych volbach dostali duveru svych volicu. Spravne to urcite neni.

kocour 1.9.2008 2:31

Ovšemže měl Klaus zase pravdu:

http://www.ceskenoviny.cz/svet/index_view.php?id=330763

Esmerald 1.9.2008 1:20

Pane Matocho....

..ono by to chtělo nadhled státníka, raději než...... Představte si drama, v kterém si Pepíček  bude stěžovat, že ho Anička praštila pohrabáčem, ale zatají, že vlastně chtěl Aničku znásilnit. Prosím, patřičné substituce si laskavě proveďte za domácí cvičení.

Vámi zmiňovaný Pat Buchanan alespoň řekne pravdu celou a mám z toho pocit, že mluví chlap. V POLOpravdě je naopak něco děsně, ale opravdu děsně slizkého.

AJ 1.9.2008 1:05

Už se těším.

Přečetla jsem si první nadávky na autora a Klause.

Už se těším, jak za velmi krátký čas třeba takový mik zjistí, že ten zatracený Klaus měl zase pravdu.

Kamjdu 1.9.2008 1:04

Re: Re: Re: Re: Nesmysl

Moudrosti jste moc nepobral soudíc podle formy vyjadřování a obsahu vašich příspěvků.

Bohata 1.9.2008 0:58

Re: Re: Článek lze chápat tak

Pane Pahejle,Vás někdo za ty blbé kydy platí?Nebo jen tak sám?

Kamjdu 1.9.2008 0:54

Re: Nesmysl

Že  férovost je nesmysl při vytváření či řešení mezinárodních vztahů? A že nad námi není žádný arbitr? To může říci jenom idiot, zaslepenec nebo darebák. Například férovost je se statečně a tvrdě postavit darebákovi. Možná, že jste si jen neujasnil pojmy.

Bohata 1.9.2008 0:52

Re: Re: Re: Nesmysl

Naprosto přesně.Napsal jsem jinde jací jsou ruští obyčejní vojáci chudáci a mohu doplnit,že jsem v roce83 pracoval jako montér v ruském Domě oficierov v Milovicích.Všichni jsme viděli jak se ruští lampasáci "chovali" k vojákům.Prostě hrůza.Je to tradice ,která se nemění.

Po tom co jsem se dozvěděl od lidí,kteří teď navštívili Rusko se domnívám,že Rusko prožije vnitřní krizi typu VŘSR.

pahejl 1.9.2008 0:49

Re: Článek lze chápat tak

tebe nelze chapat jako poskoka CIA, ty jsi proste jen hlupak. takovych se najde vsude prehrsle, tak z toho nebud zarmoucen :-)

pahejl 1.9.2008 0:45

Re: Re: Re: Nesmysl

hehe, to jsou kecy. je snad irak dnes, pod dovezenou demokracii bezpecnejsi nez byl za salama? je snad konkurenceschopnejsi? maji se tam lide lepe? rusko takzvane demokratice, za vlady ozraly jelcina, to se jiste vsem libilo. bylo demokraticke a lidi chcipali hlady, tak jako dnes iracani chcipaji pod bombami. jsem si jisty ze o takovou demokracii rusove nestoji. a ty, demente, pouc se o poslednich volbach v gruzii, abys pochopil jakemu ksindlovi vyslovujes podporu, ten clovek s demokracii nema nic spolecneho! ;-D;-D;-D

mik 1.9.2008 0:39

Re: Podivejme, druhy Pavel Masa !

ano blb stejného kalibru R^

mik 1.9.2008 0:38

Re: Re: Nesmysl

je rusko potřeba dobýt? Nelikvidují jej jeho "elity" systematicky již po staletí? Rusko bude silné až bude demokratické. Ale to od Putina a spol. nehrozí. Ti umí jen vyrábět zbraně, miliardy za předraženou ropu investují do jaderných zbraní, raket, tanků a výcviku teroristů všude po světě zatímco v ruském zdravotnictví nebo třeba školství se nic kupředu neposouvá. Takový stát za chvíli vychcípe, ránu z milosti mu zřejmě dají číňani a blbá evropa a amerika se rusy ještě bude snažit zachraňovat. Zbytečné, kakaja natura takaja kultura - a takový bude i konec ruska.

Max 1.9.2008 0:32

Podivejme, druhy Pavel Masa !

;-D

mik 1.9.2008 0:30

Článek lze chápat tak

že kdo nepapouškuje ruské lži je americkým poskokem - typický názor KGBáckých poskoků a jiných "užitečných" idi otů, ke kterým se přidal i Klaus - a to proti zájmům vlastního národa. Tím se definitivně zařadil mezi "dělnické" prezidenty.

Kamjdu 1.9.2008 0:26

Autora nemožno brát vážně.

Autor patří do přibližně stejné krevní skupiny, co Klaus a protože nechce spolu s Klausem vypadat až tak trapně, tak se jej nyní snaží nějak přijatelně vysvětlit, omluvit. Ať darebák Klaus říká pravdu nebo lež vždy to pro mě budou zvratky, které není možno brát vážně. Je třeba naslouchat morálním a moudrým osobnostem. Lidem kteří jsou duchovně o hodně výše, lidem kteří mají vyšší empatii, cítění a intuici, kteří umí spatřovat události života komplexně, mají velkou sebereflexi a nemají prohnané postraní úmysly.

pahejl 1.9.2008 0:22

Re: Nesmysl

synku, ten tvuj zapad uz v dobyvani ruska mnohokrat pohorel. at jiz to bylo za napoleonskych valek, ci za hitlera, rus se nikdy nedal. a neda se ani dnes. zapad svuj boj prohrava pod vudci jakym je napr. opicak bush.

Skogheim 1.9.2008 0:09

Nesmysl

Zaprvé - my si nemůžeme dovolit být jakýmsi akademickým arbitrem mezi Západem a Východem co má odstup. My totiž jsme Západ a jako takový musíme jednat z pozice toho, co se nám hodí. Tedy je jasné, že sami budeme dělat něco, co nebudeme rádi, když budou dělat Rusové - a měli bychom se snažit jim v tom bránit. Když oni nám budou bránit v našem počínání, jednoduše musíme být lepší. To znamená bohatší (to jsme), silnější (to jsme také) a odhodlanější (tam to trochu kulhá). V mezinárodních vztazích hrát na nějakou férovost je naprostý nesmysl, protože není žádný nejvyšší arbitr, který by rozděloval a posuzoval "zásluhy" a "přečiny", zkrátka platí právo silnějšího. A měli bychom se snažit, abychom ti silnější byli my.