23.4.2024 | Svátek má Vojtěch


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
L. Šarina 8.4.2010 23:47

Prezident

Pan prezident Klaus dostal od Putina vyznámenání za co nevím,ale jsem si naprosto jist za co ho dostane soudruh Paroubek.

S. Rehulka 8.4.2010 8:52

"Timur bez party řekl" !

 Takováto jednání, se tradičně uskutečnovala ve městech NEUTRÁLNÍCH zemí !       Je-li Česká republika "neutrální" nemá co dělat v NATO ! - To už sliboval Timurův předchůdce !   Není-li Č.R. neutrální, ale spojenec Ameriky ( i když zatím Obamovy) a NATO, měla by k těmto dohodám, spolu se svým presidentem zaujímat vyhraněné stanovisko, tedy tvrdě PROZÁPADNÍ. Jak je možné zapomenout, že vláda Č.R. podlehla nátlaku lůzy a brdských soudruhů vesnických starostů, podložených hrozbou sovětských (pardon, ruských) raket v Kaliningradu a couvla od "radaru", jako by byla ještě členem Varšavského paktu ?  Já vím, je to už "voda dávno pod mostem", ale všichni víte, jak dopadlo to "stavění mostů" mezi Západem a Východem po 2.světové válce !

R. Kříž 8.4.2010 7:33

hmmm....

ja na zadnou veceri pozvan nejsem, nikde nebudu drzet zadny, byt kratky projev, s nikym se nesetkam.

kupodivu, pane prezidente, zatimco vy si budete cintat pentli, prsit se pred objektivy reporteru a mit pocit, ze jste (a vasim prostrednictvim my vsichni, ze, jinak byste to urcite ani nedelal) hrooozne dulezity, ja budu zpruzen dopravnimi omezenimi a budu muset vydelat o neco vice penez, aby me o ne vasi drabove mohli uloupit a zaplatit vsechny naklady na tuto debilni akci.

vy, vsichni ubozaci, kteri se budete naparovat jeden vedle druheho a budete predstirat, ze si o necem dulezitem opravdu povidate (jakoby vsechno nebylo predem odsouhlaseno diplomaty a protokolem, se hlavne vyznacujete tim, ze hrajete tohle divadylko, v ramci nehoz si hrajete na reditele zemekoule, za penize jinych.

toz jdete tam, kam slunce nesviti i se svymi zdravicemi, jejjichz text bude k dispozici....

J. Kulheim 8.4.2010 8:00

Re: hmmm....

Taky názor.

V. Novák 8.4.2010 10:17

Víte co je to recepce?

To je taková akce, kde lid ústy svých představitelů pojídá plody své práce.

socialistický vtip.

J. Pašek 8.4.2010 3:05

V rámci NATO jsme spojenci . . . hmmm dobrý . . .

Spojenci?  Jenom když svítí sluníčko, neprší, nic to nestojí, něco z toho kápne a ruský medvěd přikývne . . . .