20.4.2024 | Svátek má Marcela


Diskuse k článku

POLITIKA: Směšné hračky

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
JUMA 25.9.2008 19:18

Problémy se čtením

má značná část naší populace, autory příspěvků nevjímaje. Zdá se, že nestačí vyluštit všechna písmenka, ale i pochopit, co že to jimi autor říká.

Nenašel jsem nic, co by svědčilo tomu, že autor bere za základ svých myšlenek citace z ŠÍPU. A není mi jasné, proč je třeba být k autorovi hrubý.

Že by byl autor naivní? Spíš bych řekl, že je opatrný. Jeho popis situace v naší politice je v náznacích patrně správný. Autor si ale dává velký pozor, aby ani nenaznačil, které pány že považuje za žraloky v pozadí. Nejspíš tuší, že by se mu možná nepodařilo vcelku ani doplout k rodinnému stolu. Otírání se o fackovacího panáka, jímž náš předseda vlády patrně je, mi připadá poněkud levné. Ale za ztrátu pozice či dokonce zdraví to asi opravdu nestojí.

Takže - nehaňme z naší útulné anonymity autory. Není to moudré ani poctivé.

promirul 25.9.2008 17:38

Směšné hračky

Pane Mlejnek,jenom šašci si berou za základ svých myšlenek deník Šíp.Přidejte si ještě Blesk a jděte se s nimi vyfotit  vy nádhero!

Tino 25.9.2008 12:14

Topolánek má pravdu.

Jste naivní pane Mlejnek, jestli si myslíte že u nás nejsou od počátku v pozadí šelmy. Možná máte dojem čistoty úmyslů vámi volenými, možná si myslíte že služba národu žene politiky do nepříjemných půtek. Není tomu tak a měl byste se probrat. Starý už jste na to dost!

Ono není zas až tak podstatné KDO u nás pije z pramenů. Důležité je především aby ekonomika sílila, nestávali jsme se jako stát závislejšími, než jsme, na cizích a aby se aspoň pomalu zlepšovala kultura politiky. K tomu si ale musíme říkat zcela holou pravdu a neplácat o druhých čím se prohřešují. Naše šelmy v pozadí by nás měly zajímat především a i ty mafie prorostlé se státní mocí!!

U nás je to skutečně skoro stejné jako na Ukrajině. Jen to není až tak divoké. Naše šelmy jsou totiž kultivovanější, mírnější na pohled, ale o to zákeřnější v podstatě!