23.4.2024 | Svátek má Vojtěch


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Jiří Škromach 22.6.2009 20:13

Zloděj křičí "chyťte zloděje"

Nebo Vám to připomíná něco jiného? Ještě štěstí, že my socani máme oporu ve svém předsedovi, který oplývá samými ctnostmi. Měl by nám kolega Zaorálek napsat nějaký hezký článek také o něm, když už se tak hezky rozepsal. Jirka má přece taky hodně solidních kámíků. Mňau.

F. Čech 22.6.2009 12:56

Kalousek je výstavní gauner jakých není v politice moc

Vedle soudruha Kočárníka jehož čachry se státními podíly v České spořitelně a České pojišťovně jsou už historií, Čermáka s bratry Helbigy a Macka s knižním velkoobchodem a celé řady socanských papalášů, patří i Kalousek do této první ligypodvodníků a celá KDU si značně oddechla, když se tohoto gaunera s jeho partou zbavila. Kromě nejasných finančních čachrů se Kalousek zviditelnil i čistě politicky když  uzavřel dohodu s Paroubkem o spoluvládě ČSSD a KDU s tichou podporou KSČM. Už dohodnutý sprostý handl zhatila až antikomunistická lidovecká členská základna, protože jestli někomu v této zemi kamunisté ublížili nejvíc, pak to byli právě křesťané, a Kalouska to stálo předsednické křeslo! Přeji tomuto gaunerovi a celé jeho slavné straně zaštítěné naivním Schwarzenbergem hodně neúspěchů ve volbách a lituji těch hlasů, které vezme ODS!

Mistr Jan Hus 22.6.2009 6:37

Kalousek, to je ten co nás tak skvěle zadlužil? Ten, co mu postavila barak firma, která

získala zakázku od lidovců na stavbu vodárny? Ten, kterému do ruky přilétla směnka a za tu si koupil v praze luxusní byt? :-)

Jana 21.6.2009 19:01

Re: Mně spíše vadí, že Kalouskova strana ještě nevznikla - a už má v médiích prostor, jako všechny ostatní dohromady... 2.část

To, že se budoucí straně dává velký prostor  v mediích je proti ostatním menším stranám nespravelivé. Kalousek to umí pořádně využít. Myslím ale,že by se mělo uvažovat o tom, aby se schválil zákon,že poslanec, který odejde ze své strany složí automaticky mandát. To, že se poslanci brání, že hlasují podle svého svědomí neobstojí, protože nejsou volení dle osobnosti,ale voliči si vybírají strany podle programu, který potom poslanci reprezentují. Myslím, že by se tím vyřešilo i přeběhlictví.

Jana 21.6.2009 18:48

Re: Ještě štěstí že je tam Paroubek,Zaorálek,Rath a Jandák!

Třeba si mělVlček uvázat Kavana a Laštůvku  na šňůrku co?

Jana 21.6.2009 18:43

Re: Modrá hvězdná pěchota v akci ...

1000% R^R^R^R^R^

Jana 21.6.2009 18:33

Re: Pouze zopakuji dřívější svoji poznámku

Jak může někdo uvažovat, že ta strana stojí za zvolení,když každý , kdo se trochu  zajímá a sleduje politiku zná Kalouska co už ,,dokázal". Je to jako když nějaký podnikatel vytuneluje firmu a založí novou čistou jako slovo boží. A ti další jsou taky známé firmy. Kdysi jsem si naivně myslela, že člověk jako kníže pán bude ten pravý, který bude v politice poctivý. Když předvedl jak si představuje čistou politiku v kauze Čunek, zklamal mě a už mu nevěřím.A tak by jsme mohli pokračovat u každého z těch potencionálních členů TOP09.

Jana 21.6.2009 18:16

Re: Odpověď na přímý dotaz k fungování ČSSD nabízím všem ... Odpověď nežádám, jenom snad zamyšlení...

Jak já to vidím, tak u moci se zuby nehty drží Topolánek a jeho ODS.Po krajských volbách dostali strach a teď dělají psí kusy, aby zase zblbli nerozhodné voliče, jako v roce2006. Tenkrát zneužili kubiceho zprávu a dnes už zase mobilizují. Jsem důchodce a odcházela jsem s průměrným důchodem a dnes po Topolánkově vládě jsem daleko pod průměrem.Ještě že je ta krize. Hodí se jim to do krámu, protože se na to dá svést všechno.ODSáci umí jen nadávat a třeba prznit Paroubkovo jméno . Bylo by třeba vidět jak vypadá ten, který to píše. Třeba je ještě více tlustý než Paroubek.  A ještě: Sobotkův úspěšný rozpočet. Nebudu komentovat : To je opravdu pádný argument.

Nedivící se 21.6.2009 7:31

Re: Proč nás Zaorálek svými žvásty otravuje?

Typická modroptákovská reakce. Když neumí věcně oponovat, tak nadává a obviňuje druhého ze lži, aniž by dokázal konkrétně říci, v čem ta lež spočívá. .... Inu nejvzdělanější a nejslušnější část českého národa - příznivec a volič ODS.

Jara London 20.6.2009 14:36

Re: Rozhodně nepatřím mezi voliče ČSSD

Můžete doložit jakýmkoliv příkladem, že tomu tak nebylo a není? Ve které funkci Kalousek odpovídal za vydělávání peněz, ne jejich utrácení?

Pamětník 2 20.6.2009 8:09

Re: Dobře to napsal Ladislav N. ?

Pane Vízku,už jednou jsem Vás upozorňoval,aby jste nereagoval na  "příspěvky"jirky s. a   Ladislava N.Pokud Vám nedochází,že jediným cílem těchto dvou pánů(ale i dalších),je provokovat a vulgárně urážet,tak Vám asi není pomoci.Když reagujete na nadávky,kterými Vás častují,musíte počítat s tím,že další budou ještě jedovatější.Pro vysokokošlsky vzdělaného člověka,by neměl být problém diskutovat a ne se vybavovat s lidmi,kteří mimo urážek Vám nic neřeknou.

pierino 20.6.2009 6:56

Re: Rozhodně nepatřím mezi voliče ČSSD

Jara London: Muzete neco z toho co jste napsal dokazat.....? Jinak je to blabol jako vystrizenej z bulvaru....(Y)

Ben 20.6.2009 0:07

Proč nás Zaorálek svými žvásty otravuje?

Přemýšlel jsem o tom, jestli si Zaorálek myslí, že co čtenář NP to blbec. Pak jsem si ovšem vybavil jeden z jeho památných výroků: " Nesouhlasím s pohrdáním hloupými lidmi. Pro sociální demokracii jsou přece i ti, kteří potřebují občas postrčit, cenní. Kdo jiný než my bychom k nim měli hledat cestu?" No a nyní, když jde do tuhého jsou cenní dvojnásob. Je třeba ulovit každou prostou duši, která asocanům na jejich lži skočí.

Free 19.6.2009 23:18

Re: ???

Sociální služby na rozdíl od outsoursingu neprodukují NIC, spotřebovávají vše. Takové s.r.o. platí daně, které končí zpět ve státní kase, takže ani tady stát o nic nepřichází.

Až se budete sám rozhodovat, zda najmout síly, které mají absence, nebo firmu, která nese ospovědnost, uvidíte jak volit. A věřte, že byste volil stejně.

Free 19.6.2009 23:13

Re: Fišere, založte stranu...

Krátce řeščeno, resp. psáno...OMYL. Kráčí jen tam, kam mu loutkáři kladou na zem prkna, jež znamanejí svět EU-

Honza 19.6.2009 23:04

Re: Pane Zaorálku, vyzývám Vás, pokud je alespoň něco z toho tak jak píšete, podejte trestní oznámení.

Rv Vy nejspíš neumíte číst. Nebo jste to nečetl, že? Já nikoho neobhajuji. Jen konstatuji, že zloděj křičí chyťte zloděje. To jste nepochopil? A pokud mám volit menší zlo, protože volitelné dobro v tomhle politickém chlívku těžko najdete, pak pokřik oranžgutánské smečky vítám. To že jim TOP O9 vadí pro mě znamená, že je to krok správným směrem. Ovšem, pokud je Jyrka s tou jeho jystotou holých zadků nadosmrti pro Vás ideální cestou, tak to nejspíš těžko pochopíte. Opravdu si myslíte, že je svět jen černobílý? Pak se lehce Váš názor nechá zaměnit s bečením ovčího stáda.

Skynyrt 19.6.2009 22:56

Re: Pane Zaorálku, vyzývám Vás, pokud je alespoň něco z toho tak jak píšete, podejte trestní oznámení.

Pane Honzo, když se tak spravedlivě a zaníceně rozhořčujete nad výmysly a prý jen pomluvami  excelentního technologa moci a mistra úhybů a kliček, bývalého bratra pana Kalouska "Kalousek a TOP O9 par Excellence" na www.prerovskenoviny .eu, Tam  máte ty jeho svaté počiny pěkně chronologicky poskládané. No a tam se taky dozvíte, že Zaorálek tady uvedl jen zlomek z  leváren onoho mně z neznámých důvodů stále ještě ctihodného muže. No a já na oplátku musím konstatovat, že nejen já, ale celá řada lidí z mého okolí, jen při vyslovení jména Kalousek dostává osýpky. Rv

Honza 19.6.2009 22:42

Re: Skvělý pan Zaorálek!

Pokud na ní právě zrovna nesedí, což by při takovém myšlenkovém průjmu raději měl.

Honza 19.6.2009 22:40

Re: Fišere, založte stranu...

Ale kdeže, ze řetězu? Ten řetěz pěkně cinká každou chvíli. Kdopak si myslíte, že bude po volbách potvrzovat ve funkci staronového šéfa ČSÚ? Nebude to náhodou partaj,která zvítězí v předčasných volbách? To co píšete jsou jen iluze, za těch pár měsíců, co bude ve funkci nemůže prosadit zhola nic, co by mu neprošlo sněmovou. A tak mu zbývá jen pozitivně působit na EU a na lidi, a to mu jde docela dobře. Změnit nemůže zhola nic, jak Topol prohlásil zhruba toto, nic nezastíraje při sestavování téhle vlády: "Pan Fišer si asi neuvědomil, že není politickým řešením, ale pouze prostředkem na řešení současného stavu." Což je fakticky přesná definice.

Map 19.6.2009 22:38

Cepín, proboha ne!

Jak z obsahu diskuze vyplývá, pan Vízek si dnes vzal službu. Nadáváte mu tady všichni do komunistů a on to popírá. Má totiž částečně pravdu. Není to komunista stalinského typu, nýbrž snad sám reinkarnovaný Trockij. Takže buďme, prosím, k němu shovívaví a cepíny si nechme na jiné příležitosti. Pobavme se, zasmějme se, poplačme si nad jeho utrpením a hlavně ho nechme žvanit. Je už dávno naprosto zbaven feromonů a proto je v názorech sám "jako kůl v plotě".

Michal 19.6.2009 22:37

Skvělý pan Zaorálek!

Autor je většinu času mimo mísu!

5P 19.6.2009 22:32

Re: Fišere, založte stranu...

Je takový jaký je. Je to státem placená úřednická krysa puštěná ze řetězu. Ani víc ani míň.

Honza 19.6.2009 22:27

Re: Fišere, založte stranu...

Úloze pana Fišera se v podnikatelské hantýrce říká "Bílý kůň". Váš pohled je zajímavý, opravdu si myslíte, že to co tvoří jsou jeho kroky? Místo na loutku se soustřeďte na loutkáře, protože proč neudělat jisté kroky pod líbivou neutrální značkou "vlády odborníků", kde odborník = poslušný úředník.

Úvahy o jeho politické orientaci jsou velice zajímavé, tušíte vůbec, zda je levicově či pravicově orientovaný? Já tedy ne.

jirka.s. 19.6.2009 22:26

Re: Proč bych měl fňukat?

Nu, popovídej nám, francku, třeba o tom, jak jsi podepisoval 2000 slov!!!! ;-€;-O(Y)

Honza 19.6.2009 22:23

Re: Pane Zaorálku, vyzývám Vás, pokud je alespoň něco z toho tak jak píšete, podejte trestní oznámení.

Mýlíte se pane, třeba o některých proslulých socanských privatizacích vím více než by mě těšilo a abych klidně spal. Nevím, co považujete za nalevo Reagana, ale já se považuji za typického středového voliče. Zaorálek uvádí jen to, na co je dvojí úhel pohledu. Jediné, co mu vadí nejsou faktické utracené peníze směrem k sociálním skupinám, protože socdem a bratrstvo komančské zlodějské pracky svými obstrukcemi zabránila jakékoliv reformě v mandatorních výdajích, ale to, že se ty peníze nerozprášily pod jejich značkou. Neříkejte tomu argumenty, to jen zloděj křičí chyťte zloděje. Svět není černobílý, jak se Vám oranžová a modrá grupa snaží namluvit. Teď je důležitá státní kasa. A čím oranžověji bude, tím v ní bude míň.

Tuzex 19.6.2009 22:19

Re: ???

Je to kapitalismus, ktery pozira verejne penize, ne socialni system. Priklad: stat nezamestnava JEDINOU UKLIZECKU. Vsechny jsou zamestnankynemi (vetšinou nacerno) ruznych S.R.O., ktere vyhrali "verejne souteze" na uklizeci sluzby. Uklizecka by stala i  s odvody 90 Kc/hod. S.R.O. dostava od uradu 300 Kc na hlavu! Cast soudruh jednatel vrati starostovi (zastupci, radnimu), to je jasne. A verejne rozpocty upi. Pak prijde nejaky pravicacky blbecek  a rve, ze nefachcenka berou moc socialnich davek, ze je treba zrucit pohrebne (to se stal), polikvidovat nemocenskou (to se stalo) a okradat stredni tridu (to se stalo).

Map 19.6.2009 22:18

Re: Tak jak to je?

S příchodem Paroubka do této strany byla její kontinuita zásadně přerušena. O to se postaral její "shůry pověřený" privatizátor. Kdy se dočkáme reinkarnace Paroubkovy strany v původní ČSSD? Všem Nevízkům se omlouvám za svou "reprízu" názoru. Aplikuji totiž názor Wericha o boji s blbostí.

Honza 19.6.2009 22:14

Re: Pane Zaorálku, vyzývám Vás, pokud je alespoň něco z toho tak jak píšete, podejte trestní oznámení.

A ještě něco pane Zaorálku. Ač jsem velice skeptický v názorech na poctivost, pravdomluvnost a transparentnost politiků, jedno jak je partaj barevná, tak při vědomí volby relativně menšího zla ve vývoji státní kasy soudím dle Vašeho pokřiku, že se bude jednat o vykročení páně Kalouska správným směrem. Já mu přeju hodně štěstí. A to ho nemám rád, stejně jako Vy.

Tuzex 19.6.2009 22:14

Re: Odpověď na přímý dotaz k fungování ČSSD nabízím všem ... Odpověď nežádám, jenom snad zamyšlení...

Uklidni se, nebo si ukousnes hlavu, superpravicacku

Tuzex 19.6.2009 22:11

Re: Pane Zaorálku, vyzývám Vás, pokud je alespoň něco z toho tak jak píšete, podejte trestní oznámení.

Obavam se ze argumenty nemate Vy, Honzo. Zaoralek uvadi fakta, ktera lze prezkoumat. Vy jen plkate a nadavate. Typicky superpravicacky diskuter. Nejradeji by vsechny nalevo od Reagana nahazel do Vltavy. Bravo, soudruhu.