29.3.2024 | Svátek má Taťána


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
PP2 28.2.2007 20:44

Skrz výprodej po modré do beznaděje

Já se přidám, paní Bobošíková je pěkná ženská, jinak ji moc nemusím, ale s tímto článkem souhlasím do puntíku.

Mortimer 27.2.2007 21:42

Je tu většina úplnejch trotlů

Diskuse zde čím dál tím víc probíhají tak, že se diskutující nezaobírají tématem, ale osobou autora.

Já paní Bobošíkovou skutečně nemusím, resp. je mi z ní obvykle nevolno, ale dnes s ní souhlasím.

AAA 27.2.2007 23:16

Re: Je tu většina úplnejch trotlů

Ono jaxi kdyz osoba autora predvadi nazorove veletoce jak korouhvicka ve vichrici, tak je diskuze nad osobou autora na miste. Ja zase Bobosici mohl za dob televizni krize - ale dnes s ni skutecne nesouhlasim.

Smarty 27.2.2007 21:24

Oni se blíží nějaký volby?

Se nám ta Bobo poslední dobou nějak rozepsala... ;-)

richard iii. 27.2.2007 21:03

Kampak, paní redaktorko?

Podle Lenina byla největším nepřítelem bolševiků sociální demokracie: oslovovala stejnou voličskou skupinu, takže ji bylo třeba zničit.

Podle této Leninovy teorie útočíte vy na ODS, aniž berete v úvahu skutečné viníky stavu, v němž Topolánkova vláda přejímá odpovědnost. Na rozdíl od Lenina, vy se nemusíte bát: už dlouho a velmi rychle se vaše politické názory vzdalují názorům ODS a pravice vůbec. Zatímco zelení směřovali zleva doprava, vy to berete opačně. No, hodně zdaru při brzké  úzké spolupráci s Paroubkem.

Jindřich 27.2.2007 21:00

Co po nás zbyde?

Železný po nás zbude šrot

a hluchý úškleb pokolení.

(Napsal kdysi Tadeusz Borowski)

A to neznal Vladimíra

Miron T 27.2.2007 20:45

Když chybí argumenty, zaútočme na autora (nejraději podpás).

Je docela smutné, že 90% diskuse se řídí touhle zásadou.

K tématu se prakticky nediskutuje.

Noviny už jsem kupovat přestal (Rudé Právo, jen jiná slova...) na TV zprávy se koukat nedá (tam si zase pletou zprávy a komentáře), teď asi přestanu číst i diskuse v Neviditelném psu - a obávám se, že po čase i Neviditelného psa.

Škoda.

Zbyde mi pak jen BBC.

AAA 27.2.2007 23:16

Re: Když chybí argumenty, zaútočme na autora (nejraději podpás).

Taky nam to bude hrozne lito...

RNDr. Sládek, republikán 27.2.2007 20:29

Bobo, si pilný demagog, líčís na stejné hlupáky jako já, navíc jsi (obnošeně) sexy

Možná, že tě Klaus vezme k sobě, na druhé období na Hradě.

jerry 27.2.2007 20:59

Sládek je PhDr.,

už jste koukám zapomněli. Ale to srovnání sedí. :-)

kdy Bobo dojdou peníze? 27.2.2007 20:27

Kdy dojdou volební hlasy našich naivních voličů. Bobo + manžel = Hrabošíci

V tom označení má Eismann Železný pravdu. Nakonec jsou s Bobo ze stejného těsta. On si ale mnohem víc nakradl, zdlo na zámek ve Francii, který rozvodem uklidil na manželku a i na imunitu, nejdřív senátorskou, pak europoslaneckou zbylo.

nepolitik 27.2.2007 18:48

Naše milá BOBO je dokonalá perlička,

protože má ještě menší mozek než slepice.

f-PRAG 27.2.2007 18:38

!!!!!!!

... pani Bobosikova , hlavne, ze to vsechno vite, ale je vas taky videt a sliset jen pred volbama.......a potom s tim stejnak nic neudelat , verim ze spis vam je to lito , ze se toho nemuzete zucastnit.................... To modre nechte napokoji, kdyz to bylo oranzove , kte jste byla v EU, ze jo............... To je zajimave kdyz modra byla , to jse diskutovala na NOVE, pak to zoranzovelo a vy jste byla v EU, a ted to modra a uz jste zase tady???????? Nejake divne , takove predlistopadove????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Rolen 27.2.2007 18:17

Pravda o vodárnách

Je prostě pravda, že jsme monopolně závislí na vodárenských společnostech. Jejich privatizace dokazuje - že privatizace není obecně vždy prospěšná. Ještě všichni zaplatíme krvavé peníze. Vodárny prostě měly ze zákona zůstat třeba v obecním majetku. Od roku 1989 stouplo vodné o 1000% !! A nebojte se, bue stoupat dále - nekteří z nás proto budou smrdět těm ostatním pod nos, užijme si toho, protože si to zasloužíme za naši hloupost a zkorumpovatelnost.(Y)

BuBu 27.2.2007 17:43

Bývalého ředitele NOVY . . .

. . . p. Železného nijak zvlášť nemusím, ale jednu pěknou větu řekl : " Já rodinnému tandemu  Jany Bobošíkové říkám zkráceně - Hrabošíci " !

Z již dávno "profláknuté" Jany Bobošíkové přímo čiší závist na ty, co jsou nahoře a touha po tom, jak se co nejlépe dostat ke korytu - a to za jakou-koli cenu !

novaja 27.2.2007 17:43

Netýká se diskuze

Je to určitě fotka z dřívějška, ale bývala to hezká ženská, že? :-)

odborar 27.2.2007 17:33

Vážená Bobo, když chcete plácat nesmysly tak alespoň s noblesou..takhle ze sebe děláte hlupačku..

Budvar má hodnotu minimálně 60 miliard. Anhauser za něj chtěl dát 40 což je proklatě málo s podobnými pivovary Staropramen a Plzeňským prazdrojem. Takže pokud dají přes 60 miliard, děj se vůle Boží a prodejme ho. Nebo za chvíli bude v minusu jako ty naše Aerolinie po hospodaření ČSSD a Tvrdíka, který platil za konzultace obrovské peníze ve stamilionech , které nikdo neví kam šly.>-

AAA 27.2.2007 20:02

Re: Vážená Bobo, když chcete plácat nesmysly tak alespoň s noblesou..takhle ze sebe děláte hlupačku..

Budvar ma presne takovou hodnotu, jakou je za nej nekdo ochoten zaplatit :)

krtek 27.2.2007 16:55

Máte nejspíše pravdu, ale aby Vám někdo věřil, musela by jste změnit identitu

Dámo, Vy už jste dost profláknutá, máte se v Bruselu fajn, jste stále pohledná a dobře upovídaná, logicky Vám to taky pálí, a že někdy ujedete, na to všichni nepřijdou a tak s tou soudružkou Wolfovou nejste beznaděje, že až to dáte dohromady s Mirkou Čejkovou a dalšími podobnými "celebritami", možná při chátrajícím vnímání lidu našeho, se ještě jednou do nějakého parlamentu dostanete. Ale s tou změnou identity by to bylo tutový !

kako 27.2.2007 16:50

BOBOdomina má bobky

viď. Už nebude 1/4mega měs. i s bydlením. Soudružko svazačko, měla by jsi se raději věnovat té vaší povedené fy se sklem, v tý polytyce už ti, marná sláva ,asi pšenka nepokvete. Tak nechat ty liftyngy, grémy a hlavně blbý kydy, pěkně plivnout po soudružsku do dlaní a foukat nebo brousit.

mira.le 27.2.2007 19:32

Re: BOBOdomina má bobky

Já tuto paní taky nemusím,ale řekněte v čem nemá pravdu,Klauze s jeho neviditelnou rukou trhu jsme mněli trhnout mezi dveřmy.

AAA 27.2.2007 20:03

Re: Re: BOBOdomina má bobky

Jo jasne a dvere pridrzet Komarkovi s jeho markou za pet korun, ze jo.

simbióza oportunistů? 27.2.2007 20:23

Bobo a cizoložník Klaus si náramě rozuměli

Bobo by "pana profesora" nekritizovala

:-))) 27.2.2007 16:18

Bobo, jako ozdoba bolševicých, nebo sado-masochistických salónů

Ano, ale v politice a ve funkci ředitelky čt to byla jenom katastrofa a velká ostuda.

Dolly Buster 27.2.2007 16:45

Re: Bobo, jako ozdoba bolševicých, nebo sado-masochistických salónů

Potvrzuji,že máte pravdu-je fakt dobrá.

Pepek Vyskoč 27.2.2007 15:36

PŘIHLÁŠKA DO BOBO-STRANY

Hlásím se tímto do Bobo-Strany jako místopředseda a suspektní ministr vnitra.Kvalifikaci máme v rodině-děda byl tajný informátor již za Ca K monarchie.Mééé!

historik 27.2.2007 17:20

Re: PŘIHLÁŠKA DO BOBO-STRANY

Pokud vás přijmou, budou muset změnit název na Politika 22. Nebo to číso neznamená počet členů?

Kondelík 27.2.2007 15:02

BOBO-BLÁBOLY

Jak je "moudré" opatrovat tzv.rodinné stříbro v českých ručičkách a hlavičkách je dobré ilustrovat na příkladu Poldi Kladno vers.zlí cizáci (a Němci zvláště!)ve Škodě Mladá Boleslav!!!!!!!!!!!!!!Zatímco je skoro celé Kladno "na podpoře" (díky magorovi Stehlíkovi),tak mzda ve Škoda Auta je díky cizákům(a Němcům zvláště!!!!) nadstandardní!!! Takže,chytrá Bobo-všechno je jinak.A mimochodem,aby se s "tátou" věnovali rodinné firmě v Česku,udělali si s "tátou" rodiinný podnik z Evropského parlamentu.Bobo-máma poslancuje a bobo-táta ji dělá placeného asistenta.Možná už je tam i bobo-bába a bobo-táty táta!!No,ale co?Přeci nedají vydělávat cizákům,když jsou k dispozici české ručičky a Bobo má tu vychytralou českou hlavičku.A  ostatní,kteří jím v Česku závidí a remcají.Ty přesměrujeme na barikády-ať brání české národní stříbro proti výprodeji.Dobré.Jenom má Bobo smůlu,že až tak pitomí ˇvšichni nejsme.

gerontusinza 27.2.2007 15:48

Kondelíku nehovořte o mzdách. To je tak dobré pro odbory.Re: BOBO-BLÁBOLY

Hovořte o získaném majetku, o zisku a jeho využití (kdy, kdo a kde), o způsobu vyvedení a kapitálovém zhodnocení (kdo, kde a kdy). Pak zjistíte (možná), že je dobré vlastnit průmysl v cizí zemi a vyvádět kapitál tam kam potřebujete, zvlášě tam kde je vláda plejádou idiotů par excelent,(bez ohledu na partaje) a není schopna až na bakšiš to zjistit. Inu není nad soukromé vlastnictví.:-(

Kovozemědělec 27.2.2007 16:43

Re: Kondelíku nehovořte o mzdách. To je tak dobré pro odbory.Re: BOBO-BLÁBOLY

Já bych se těm mzdám nevyhýbal. Strategičtí kupci Barumky, Škody Auto a GlavUnionu Teplice vedou u nás prosperující firmy (prodané do roku 1991). Ostatní perspektivní podniky zprivatizované českými hochy jsou většinou v troskách nebo těsně před krachem a o nějakých výnosech nemůže být ani řeč. Absolvování VŠE, členství v bratrstvu kočičí pracky a prázdná kasa nejsou dostatečnými předpoklady pro úspěšné vedení technologické firmy.