Neviditelný pes

POLITIKA: Situace je naprosto zoufalá

27.11.2017

To se pozná lehce z toho, že nás ČT1 a ČT24 nezahrnují dramatickými zprávami o tom, jak se u nás šíří nachlazení a jaká nás čeká letošní chřipka. Nehledě na mnou očekávané, více než dvacet let vysílané „oblíbené“ šoty z ordinací. S obrázky zachrchlaných dětiček, ba i starších osob. A inteligentními odpověďmi lékařů, kolik pacientů jim dnes prošlo ordinací, a dramatickými vsuvkami našich drahých televizních redaktorek, že tentokrát to může být ještě horší epidemie než loni a předloni.

Podle novinářského hesla, že dnes je vždy vše daleko horší než dřív. Takže naše mládež propadá dle novinářů alkoholismu a tabakismu ve stále nižším věku. Jak mi na to řekl jeden pan doktor, že ožralé a překouřené už musí u nás být podle novinářů i spermie a vaječníky.

O tom, že se odehrává nějaké drama, lze usoudit i z toho, že zločiny odhaleného přímého potomka Belzebuba, známého v našem civilizačním okruhu pod jménem Trump, nenaplňují už devadesát procent zpráv a komentářů.

Copak se to stalo hrozného? Umřely nám ideje a politické myšlenky levičáků z osmašedesátého, u nás znovuzrozené v roce 1989 pod názvem „Občanské fórum“.

U nás, protože jsme podle našich intošů a novinářů - prolezlých tehdejší marxistickou ideologií - zaostalí, národ odmítl jako jeden muž ideově marxistické Občanské fórum hned v prvních volbách. Pak Pravda a Láska a „iniciativy“ dvacet let ječely, jaká je to hrůza a že by to mělo být jinak. Načež ono dneska je.

Takže se všude pláče, že republika „typ 1989“ končí. Což je jen logický vývoj a výsledek skoro třicetiletého blbnutí, pomlouvání skutečné demokracie a úsilí o tzv. Havlovu občanskou společnost, která v praxi levice funguje jako pokus o totalitní ovládnutí společnosti.

Intošským extraktem těchto snah jsou takzvaní „petičníci“. Tedy osoby, které najdete pod každou peticí požadující „dobro“. I kdyby to mělo nás všechny stát kejhák. A dneska si vystrčili do čela jako kandidáta na presidenta úředníka, ohebnou páteř a člena Římského kubu, jistého Drahoše.

Často se a oprávněně se vytýká našim krajanům, že si nějak nevšimli, že už není rok 1968. Anebo jiný rok, ve kterém odsud „vzali roha“. A že nechápou, že už tady není normalizace, že se všechno změnilo. Dobře, oni jsou někde za horama, případně za mořem, tak nemají ten kontakt.

Ovšem ještě větší malér je, že velká většina ideologů, humanitních intelektuálů, novinářů a dalších žije v tak dokonalých „bublinách“, že je na tom hůř než nejzapadlejší krajané.

Pláčete, že lidé nevolí toho, koho jim už dvacet osm let cpete, vnucujete a koho vychvalujete. Aniž byste jaksi vůbec věděli, komu to říkáte a co si o tom běžní voliči myslí.

Vyrostly, aniž byste si toho nějak všimli, nové generace. Těm už nemůžete neustále lhát, jak jsme tady ubozí, nevzdělaní a zaostalí. Oni znají svět podle své zkušenosti a kecy o „ráji ve vyspělých zemích“ (míněno téměř vždy Německo a Rakousko) je neberou. Ve vzorném „vítacím“ demokratickém Německu bylo za rok 2016 jeden tisíc padesát útoků na ubytovny azylantů, což jsou téměř tři útoky denně. Což se v našich mediích tutlá, televize o tom ani nešpitne,ale všichni mají plnou hubu českých rasistů. Z toho, že banda opilých rowdies zbije jednoho černocha, se dělá mediální bublina. Jistě, je to nechutné, ale u nás je to výjimka. V Německu denní událost.

Nějak jste si nevšimli, že už mezi lidmi nefunguje bolševické heslo, že co živnostník, to podnikatel a to zločinec. Tak jako Sobotkovi a jeho soudruhům z ČSSD uniklo, že je u nás momentálně téměř milion živnostníků. Pokud použijeme statistiku, že základní rodina má u nás 3,5 člena (otec, matka, 1-2 děti) ,takže 990 000 našich živnostníků plus jejich nejbližší dává dohromady tři miliony čtyři sta šedesát tisíc osob. Započítáme-li širší rodinu, tedy včetně prarodičů (cca další 2-3 žijící osoby), můžeme odhadnout, že jde o cca 5,5 milionu voličů.

A těm nadává socanská věrchuška jako Jan Mládek, odborář Středula i neomarxističtí Sobotkovi kamarádi Dienstbier a Marksová a řada dalších do příživníků a zlodějů. Takže se nesmí divit, jak dopadli.

Také se nám zvětšil počet relativně bohatých lidí s příjmy nad průmětem, získali ekonomickou a společenskou sílu a kecy podržtašků z ČSSD, že 60 000 je nadměrný a nemravný plat, také zamíchaly voličskými preferencemi. Ale hlavně se zde objevili skutečně bohatí lidé. Češi a Slováci. Něco, co zde od roku 1945, částečně už od roku 1938, nepamatujeme. Je zde mnoho vícenásobných milionářů a miliardářů. Majitelů firem, weltmanů, kteří vlastní moderní firmy s nejlepšími technologiemi a zaměstnávají jinačí dělníky než ty, které máte v hlavě z hodiny češtiny z Wolkrovy Balady o očích topičových a kde Antonín „jen těžší lopatou otvírá pec“. Oni mají kvalitní a vzdělané pracovníky, kterým „svaly v železo neztuhly“, jak kopali uhlí. Dneska kopou uhlí kombajny a na jejich obsluhu musíte mít vzdělání. A ne chlastat jak starý Magdon! V českých moderních továrnách by se dalo jíst z podlahy a vaše představy, že továrna je vysoký komín, vedle něj rozježděná hromada koksu a bránu hlídá vrátný v šedivé uniformě s pistolí na prdeli, je dnes už poněkud směšná.

To si myslíte, že jim, dnešním živnostníkům, průmyslovým dělníkům, podnikatelům a milionářům nepolezou na nervy všichni ti pseudovzdělanci a pisálci ideologických keců? O kapitálu a kapitalismu? Chrlící výkřiky, že každý, kdo je bohatý, je zloděj?

Babišovo heslo „všeci kradnů“ nešlo na milionáře. Ale na zbohatlé politiky a byrokraty, kteří si postavili a uzákonili systém, kde jsou propracovaná zlodějna a úplatky základem. A součástí je požadavek na shrbení hřbetu před úředníkem, ale ještě častěji před zeleným anebo genderovým „aktivistou“. Čtyřicet razítek na stavbu domu je často čtyřicet ponížených úklonů a někde i dvacet úplatků. Desetitisíce kontrol nekonečnou řadou úředníků, kteří mají neomezená práva, to je nekonečná řada ponížení a podmínek pro vznik úplatků. Všechny ty„aktivistické“ neziskovky (tím nemíním spolky, které se skutečně o něco a někoho starají), to je legalizovaná zlodějna, racketeering a ponižování plebsu. Zároveň je to i jeden za základů systému Evropské unie.

Navíc neustále čteme a posloucháme urážky a kecy o naší nedostatečnosti. Třeba jak prý neumíme cizí jazyky. Mladá generace však velice dobře ovládá angličtinu, rozhodně víc, než Angličané nebo Francouzi nějaký jiný jazyk.

I další předpovědi pohrobků „Pravdy a Lásky“ zklamaly. Sídliště nejsou králíkárny, ale města v zeleni. A většina obcí vzkvétá a je stále krásnější. Opovrhovaní chataři a chalupáři udržují ekologicky a v historické návaznosti krajinu na statisících hektarech.

Už se prostě nedá hloupě lhát o naší zaostalosti, jenže se drze lže dál. Je to totiž „kánon“ mnoha našich mediálních celebrit. A tomuto kánonu podlehly ČSSD i TOP 09 a stejně tak i značná část ODS.

Volby a tím i další vývoj ve státě (a to nejen u nás) zásadně ovlivnilo „vylodění na březích Evropy“. Sice se většina politických stran bránila přílivu muslimů - protože o ně jde a o nikoho jiného-, ale nikdo se to neodvážil říci nahlas. Až míšenec Okamura, za což se mu dostalo nadávek fašistů,ale také 10,64 % hlasů.

Polovinu voleb rozhodl odpor proti politickému cíli západní levice dostat do Evropy a k nám co nejvíce muslimů v pošetilé víře, že je to ukázka idealismu a že jí pak muslimové dají hlasy.

U nás to podělaly klasické politické stany, že se neohradily proti mediální kampani vedené ze zahraničí a vykřikující o naší údajné xenofobii.Xenofobie ve státě, kde je předsedou vítězné strany Slovák Babiš (původem z odtrženeckého národa, který rozbil Československo), primátorkou Prahy Slovenka, šéfem další úspěšné strany poloviční Japonec (prý největší český rasista), a za TOP 09 dostal nejvíc preferenčních hlasů Čechoafričan Dominik Feri s vlasy jako Černý Panter?

Do toho údajně hnusného státu se přistěhovalo od roku 1990 půl milionu lidí a požádalo, aby mohli být občany. Další půl až milion cizinců zde žije a pracuje. A místo toho, aby tohle řekla naplno třeba ČSSD, nechá za sebe žvanit Dienstbierovic partu.

Praha také není plná zlodějů, jak rádi vykládáte, a aktivisté píší všem pomateným mezinárodním sama sebe ustanoveným strážcům morální čistoty a ti pak vydávají prohlášení o naši nedostatečnosti. No, když už jsme u té čistoty, i ty záchody jsou čisté i v nejzapadlejší hospodě, sanitka přijede na zavolání atd atd.

Až pochopíte, ke komu mluvíte a v jakém státě vlastně žijete, můžete příště zkusit vyhrát.

Vážení, „sametová revoluce“ už je nenávratně pryč. Mnohé tehdejší ideály o občanské společnosti se ukázaly jako chybné, naivní a pomatené. Ideologie Občanského fóra propadla ve zkoušce dějin. To, že jste se přežili a prohráli, nemá nic společného s demokracií.

Copak to nechápete? To jste si mysleli, že tady budete věčně? A vy, neomarxisté,zapomněli jste na staré komunistické heslo „Život se mění, co bylo, není“ (Antonín Zápotocký, když ohlašoval, že odteď už nebude Ježíšek, ale Děda Mráz).

Tak nebulte, že to bude jinak! Jak pravil onen seržant ve filmu Hvězdná pěchota: „To chcete žít věčně?“

To se ještě nikomu nepovedlo. Od roku 1989 se celá tato marxistická generace i její „děti“ (někdy doslovně) historicky znemožnila. A dovedla to až k vítězství ANO, SPD a Pirátů. To koukáte, co?!

Děsíte se, co nás čeká? Já taky. Ale dovedli jste to sem od studentských maoistických bouří v Paříži roce 1968 po dnešek a dnes se ten vás svět, kde byly důležité blouznivé ideály a kašlalo se na skutečnost, hroutí. Chtěli jste vládnout po celém světě a výsledkem je občanská válka muslimů, Islámský stát, Afrika chudá a zaostalá, Francie i Anglie pod invazí muslimů a feministická inkvizice v USA.
Horší už to být nemůže?

Jděte pryč, hoši. Už nám nemáte co říct.



zpět na článek