28.3.2024 | Svátek má Soňa


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
J. Šejnoha 8.6.2011 20:19

ozvučení z a 500 000 000 Kč

Promopro ?  To je  to ozvučení  kongresu za   500 000 000 Kč !?

No, to jste si autore  měl vybrat  nějaký vhodnější příklad šikany poctivého českého podnikatele !

M. Chlup 8.6.2011 22:35

Re: ozvučení z a 500 000 000 Kč

A proč je tento příklad nevhodný pane Šejnoho? No možná že vy víte, kolik toho vlastně Promopro dodalo, kolik tam pracovalo lidí, kolik zapůjčili techniky atd. A hlavně určitě víte, kolik to mělo stát správně a kolik toho tedy ukradli. Já se přiznám, že to nevím a proto si to nedovolím kritizovat. Ale skoro všichni novináři už dokázali většinu národa přesvědčit o tom, že to byl podvod, krádež a že jsou to lumpové včetně toho Vondry. Policie už toto několik měsíců vyšetřuje (nevím sice proč několik měsíců, protože prověřit pár faktur a dodaných služeb je práce na pár dnů), ale závěr jsem ještě žádný nečetl. Tady ale už všichni ví, že to jsou lumpové, po kterých lze plivat a nic se mi nestane. Kam až  jsme se to dostali.....

K. Luboš 7.6.2011 13:53

Pověst českého podnikatele?

Pověst českého podnikatele a tudíž ani pana Veverky nelze poškodit, protože žádnou nemá. Zločince je nutno šikanovat.

J. Heincl 7.6.2011 14:06

Re: Pověst českého podnikatele?

V jakém čísle ja slovo zločince ve vaší Větě? V jednotném nebo množném?

F. Eliáš 7.6.2011 9:33

Ochrana osobních údajů zločinců?

Proč vůbec vznikl zákon o ochraně osobních dat?  Zřejmě mají poslanci v úmyslu páchat věci nekalé a nejsou rádi, když se o nich policie něco dozví. Zjišťování údajů o někom není přece šikana.

J. Schwarz 7.6.2011 14:05

Re: Ochrana osobních údajů zločinců?

zjišťování jistě ne, ale jak byste se tvářil na to, kdyby policie nebo berňák z jakéhokoli důvodu přešetřovala vaše transakce a pak je dala na web? Pokud je policie použije jako podklad ke stíhání, pak je předloží před soudem, ale žádnej policajt ani ministr nemá právo volně publikovat, co jeho útvar vyčmuchal a už vůbec ne, pokud ony údaje s jejím pátráním nesouvisí.

J. Stejskal 7.6.2011 15:59

Re: Ochrana osobních údajů zločinců?

Když tady se vždycky všechno rozkecá...

R. Houška 7.6.2011 7:54

Pane šéfredaktore LangerRevue, Vaše péče o podvodníky je

opravdu dojemná. Kdyby jste skončil konstatováním, že Kalousek zveřejněním někoho poškodil, pak budiž, ale proboha, o jakém dobrém jménu to píšete. Za tu sumu bych cca 80x ozvučil a osvítil Madonnu na holé louce mezi lesama, a ne v nově prodrátovaném sále, kde stačí zapíchnout konektor do zdířky. Nebo, kdybych za tu cenu nakoupil aparaturu, rázem bych se zařadil mezi největší firmy tohoto druhu ve světě. Hanba by mě fackovala, tvrdit, že je ta cena odpovídající, ale v Langerakademii na to mají nejspíš jiný názor.

R. Sedláček 7.6.2011 7:52

česká tradice

Paroubek svého času využil "Kubiceho zprávu" ke svému prospěchu. nebylo to etické, nebož trestní oznámení na zprávu podalo 17 lidí, ale byl "nezávislým ministrem vnitra Bublanem" vybrán k pročtení telefoních hovorů  právě paroubek a informací zneužíval v politickém boji. Ale bylo to zákonné. Kalousek jednal nezákonně. Možná to nevěděl, ale má přeci právníky a poradce. Není důležité o jakou kauzu jde (pomineme li očividné spojení MO - Kalousek - Vondrovo audity do minula), ale o dodržování zákona a ústavy. Jak to někdo chce vyžadovat od prostých občanů bez poradců, když to nedodržují vyvolení.

M. Starý 7.6.2011 9:06

Re: česká tradice

Nevěřím, že by ten starý lišák Kalousek nevěděl co dělá, když nechal ty údaje zveřejnit. Dokonce si musel být vědom i postihu, který hrozí - a očividně si z něj nic nedělal. Je to hráč, který hraje vysokou hru. A o tom, proč to udělal, není pochyby.

M. Starý 7.6.2011 7:37

Bártova ABL nebo Kalouskovo FAÚ ?

TOP´09 se ústy svého výkonného předsedy pana Kalouska opakovaně pohoršovala nad "problémy svých koaličních partnerů". Teď se ukazuje, že Kalouskova státní "detektivní" kancelář sama přilévala oleje do ohně. Nenalézal jsem racionální důvody proč VV trvají na odchodu Kalouska z postu ministra financí. Úřad na ochranu osobních údajů svým rozhodnutím konstatoval, že údaje zjištěné Finančním a analytickým útvarem MF ČR v kauze ProMoPro byly zveřejněny neoprávněně. Přeloženo jinak - šetření v kauze ProMoPro bylo zneužito v politickém boji. Kalousek se nyní dostal do podobné situace jako nedávno Bárta se svou ABL. O co hůř - Kalousek zneužil k politickému boji státem provozovanou a jím, jako ministrem financí řízenou "detektivní kancelář" FAÚ. Najde v sobě Kalousek dost slušnosti a odejde z vlády, jako to učinil Bárta ?

I. Nápravníková 7.6.2011 7:29

:-))))

nevěřícně jsem na článek zárala. Když jsem zjistila, kde ctěný aztor pracuje, bylo mi rázem vše jasné.

R. Kříž 7.6.2011 6:37

jaky policek?

uplna klasicka - urednik ci politik neco po..re a zaplati se to ze statniho (tedy z mych dani). v tomto pripade z jedne kapsy statu do druhe.

kdyby za kazdy muj prohresek ci chybu zaplatil stat, to bych se nechal polickovat od rana do vecera...

J. Stejskal 7.6.2011 3:37

Nevím jak pan Kalousek,

ale vy i já pane Klíči, jsme to už Promopru řádně vynahradili. A s námi dobrých deset milionů dalších.

M. Starý 7.6.2011 7:40

Re: Nevím jak pan Kalousek,

Jenže ta šetření FAÚ byla zneužita (nebo využita) k politickému boji.

J. Stejskal 7.6.2011 8:06

Re: Nevím jak pan Kalousek,

Celkem vzato, vim, ze to moc demokraticke neni, ale at delam, co delam, nejak mne to nepohorsuje. Podivejte se, kdo proti sobe bojuje. Je to, jakoby hrál Besiktas Istambul, proti Universita Kraiova. Neni komu fandit.