25.4.2024 | Svátek má Marek


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Milan 15.4.2008 7:26

Člověk, živící se porouchaným sexem a sexuální nevázaností je proti Lidovcům.

Tomu se jistě nelze divit, že zrovna Uzel, hlavní ideolog nemravnosti, je proti Lidovcům. Při svém věku to má stejně "za pár" a tak mu na společenských důsledcích nesejde - po něm potopa. Kdo však dokáže vidět toto téma v jeho společenských souvislostech, vidí, že o nic okrajového rozhodně nejde. A také, že nejde o téma JEN pro křesťanské (židovské, muslimské, hinduistické a buddhistické) fundamentalisty. Naprosté potlačení práv otců, naprostá eliminace společenského významu otců začíná právě u interrupcí. Dítě je právě skrze interrupce stavěno do role výlučného vlastnictví matky. Otec

je stavěn do role jakéhosi nevolníka z rozhodnutí matky: rozhodne-li se

ta mít dítě, je otec dobrý jen k tomu, aby jí platil alimenty. To, že 94-96 % dětí je po rozvodu svěřováno do péče matek, je jen logickým vyústěním. Stejně jako to, že je otcům bráněno ve styku s dětmi a stát jim nejen nepomáhá styk s dětmi zajistit, ale naopak prostřednictvím různých svých orgánů a zařízení pomáhá matkám otce jejich dětí zatlačit do nevědomí a společenské neexistence s tím, že jediným jejich úkolem je vydělávat na alimenty a když ne, následuje trest.

Tím to ale nekončí: stát hodlá zavést umělé oplodňování žen bez

partnera, úplně vyloučit mužský prvek ze společenské reprodukce. Muž se má stát jen zdrojem spermatu a ničím víc.

Baf 15.4.2008 7:33

Re: Člověk, živící se porouchaným sexem a sexuální nevázaností je proti Lidovcům.

dost dobrý

Ale dokud bude existovat dostatečně významná  část mužů, kteří budou víceméně s potěšením především zdrojem spermatu tak s tím asi nikdo nic nenadělá

JaS 15.4.2008 8:49

Re: Re: Člověk, živící se porouchaným sexem a sexuální nevázaností je proti Lidovcům.

Když pročítám tyhle diskuse, tak mě napadá, že kdyby si ho ti nenávistní diskutéři vyhonili, tak by se jim ulevilo a nemuseli by zvracet na Internetu. Ale aby zrovna jejich spermie se použily na umělé oplodnění...

Milan 15.4.2008 7:35

Re: Člověk, živící se porouchaným sexem a sexuální nevázaností je proti Lidovcům.

Jen logickým rámcem takového protimaskulinního antipatristického systému je zavedení státních alimentů, o což se feministky v parlamentu již opakovaně pokusily a zajisté se jim to brzy podaří. Všichni muži pak budou skrze své daně postaveni do role živitelů všech žen a jejich dětí (časem jistě jen dcer) a individuální otcovství se stane brzy čímsi sprostým, společensky nežádoucím a postihovaným. Ostatně společenské podmínky jdoucí proti instituci manželství a právní a ekonomické znevýhodňování manželů (zejména zvýhodňování tzv. samoživitelek) spolu s institutem vykázání muže z domu pro údajné, jednostranně tvrzené a nedokazované domácí násilí je již velice účinnou brzdou pro uzavírání manželství a vytváření normálních, dříve obvyklých rodin, v nichž se otcovská role uplatňuje automaticky.

Zde nejde o okrajovou záležitost a lidovecký folklór. Jde o velmi vážnou věc, o nástup totální proměny celé společnosti svým dopadem přesahující rozměry dopadů neolitické revoluce nebo objev ohně, kola a peněz.

Kdo nechce, aby se lidstvo změnilo v hmyzí sesterstvo, bude brát lidovecké návrhy vážně. Nebo se spojí s muslimy a pomůže jim ovládnout Evropu.

Honza42 15.4.2008 8:00

Re: Re: Člověk, živící se porouchaným sexem a sexuální nevázaností je proti Lidovcům.

A pod to se podepisuju taky R^R^

vera 15.4.2008 8:36

Re: Re: výborný nápad

Spojte se s muslimy, pořiďte si 4 manželky (pokud možno ty nejplodnější) a starejte se, aby všechny i se všemi vašimi dětmi měly slušný standart. Aby manželky chodily do práce není vhodné pro riziko seznámení s jinými muži, ale stejně budou většinou těhotné, nebo opatrovat malé děti (vzhledem k Vašim názorům na antikoncepci, která stejně není stoprocentní ), takže to ani nepůjde.

Pak přijďte a povídejte. Stačí o problémech v manželství. S jednou ženou je kříž. Se čtyřmi ...?

Honza42 15.4.2008 8:56

Re: Re: Re: výborný nápad

Nebojte se. Muslimové to zvládnou sami i bez naší pomoci. A až jich bude u volebních uren dostatečný počet, tak se nebudete stačit divit.  Inu, když Vám tmářské křesťanské ideály nestačí, tak si to asi zasloužíte.

Jura Jurax 15.4.2008 10:38

Re: Re: Re: Re: výborný nápad

Ach jo, dovedete pochopit, že z pohledu mne ateisty a neznaboha není rozdílu mezi křesťanstvím a islámem? Že obé mám v mírnějších formách za sice srandovní, ale tolerovatelné, ve fanatických formách pak smrtelně nebezpečné a hodné nekompromisní likvidace?

A nenechte se mýlit tím, že momentálně mezi těmi fanatickými formami výrazně převažují  ty islámské. To nemusí být nafurt; co kdysi bylo, může být zas i u křesťanství, neboť fundament učení je neměnný.

Jura Jurax 15.4.2008 10:33

Re: Re: Re: výborný nápad

A což teprve se čtyřmi tchýněmi :-D:-D:-D

zajicek8 15.4.2008 8:39

Re: Re: Člověk, živící se porouchaným sexem a sexuální nevázaností je proti Lidovcům.

Dejte si sprchu,

- po zavedeni statnich alimentu volala lidovecka strana a dalsi hejhulove, Problem otcu je, ze nechteji platit a ti dalsi, mimochodem take otcove, nejsou moc ochotni z nich ty penize vyrazit. At si zenska s demi  poradi,jak chce.

- o roli otce se prestali starat hlavne muzi, proto jsou dnes zeny samozivitelky. O chlapa se musi postarat jako o dite - vyprat, vyzehlit, uklidit, navarit, nakupy obstarat, opravy zaridit a  k tomu jeste chodit do prace a penize prinest domu stejne jako muz, nebo tak o 20% mene nez on. Podivejte se sam na sebe, kolik casu Vy osobne stravite peci o deti a domacnost a kolik Vase partnerka. A do prace chodite oba na 8 hodin. Takze pokud si nerozumite a neklape vam sex, tak mi reknete jediny rozumny duvod, proc by s vami mela zustavat. Spolecne deti? O ty se prece vetsinou stara ona sama.

Honza42 15.4.2008 8:50

Re: Re: Re: Člověk, živící se porouchaným sexem a sexuální nevázaností je proti Lidovcům.

A bude hůř. Chlapeček vychovaný single ženou totiž nikdy roli otce v rodině nepochopí, protože se ji nemá kde naučit. Takže další generace na tom bude ještě mnohem hůře.

Saša 15.4.2008 8:58

Holčička vychovaná single ženou je na tom podobně.

Taky může být zase jen "samoživitelkou" a otce mít jen k placení alimentů, protože otcovskou roli nezná a s mužem v domácnosti se sžít nedokáže...

MZ 15.4.2008 9:06

Re: Re: Re: Re: Člověk, živící se porouchaným sexem a sexuální nevázaností je proti Lidovcům.

Tak tady nežvaňte na Netu a mazejte vychovávat pořádné chlapy, co budou každé miminko vítat s radostí a nikdy svou ženu neopustí ;-€ !!!

Hawk 15.4.2008 9:23

Re: Re: Re: Re: Člověk, živící se porouchaným sexem a sexuální nevázaností je proti Lidovcům.

A chlapeček vychovaný vdovou na tom bude jak?

Jděte už s těmito bláboly do ...pryč. Neúplná rodina není ideální, ale také ne katastrofa. Ona taková "mužská", ale i "ženská" role v nefukční rodině je dokonalost sama, že?

Honza42 15.4.2008 9:45

Zase si berete na pomoc nefunkční rodinu?

To je takové zaklínadlo, že?  Jinak sirotek je na tom mnohem lépe, než z rozvedeného páru. I dítě dokáže pochopit, že otec neumřel schválně. Ale nedokáže pochopit, jak mohl zdravý otec opustit jeho i jeho matku.

Hawk 15.4.2008 10:10

Re: Zase si berete na pomoc nefunkční rodinu?

Nebo dítě naopak nedokáže pochopit proč to musel být zrovna jeho tatínek co musel zemřít, že.

Naopak u rozvedeného páru, pokud se dokáží chovat jako rozumní lidé, dítě taínka neztrácí úplně.

zajda 15.4.2008 14:39

Re: Re: Re: Re: Člověk, živící se porouchaným sexem a sexuální nevázaností je proti Lidovcům.

Znam spoustu nactiletych vychovanych pouze zenou. Vetsina tech kluku zvlada domaci prace v pohode a nepripada jim divne,  pomoc i s blbym vesenim pradla, kdyz mamka nemuze, je nemocna apod. Kupodivu chapou, ze na budovani a udrzbe domova se je treba podilet i necim jinym nez prinesenim vyplaty.

Ano, souhlasim, ze nepochopi tu roli otce v rodine, ktera je vlastni predchozim generacim, zena necht se stara o rodinu a vykonava veskere domaci prace sama, protoze to je pod uroven praveho chlapa.

Bára 15.4.2008 15:11

Re: Re: Re: Člověk, živící se porouchaným sexem a sexuální nevázaností je proti Lidovcům.

R^R^

Saša 15.4.2008 9:02

Nepochybně tomu tak je.

Evropané po odvrhnutí víry začínají páchat hromadnou pozvolnou sebevraždu, aby svým vymřením uvolnili tento geografický prostor životaschopnějším národům.

Otázkou ovšem je, zda bude v Čechách v budoucnu říše islámská nebo sinoformní mraveniště.

Hawk 15.4.2008 9:11

Re: Re: Člověk, živící se porouchaným sexem a sexuální nevázaností je proti Lidovcům.

Parlamentní debata o státních alimentech je jen reakcí na nezodpovědnost mnoha "taky otců) odmítajících na potomka alespoň platit, když už se o něj nestarají.

O jakém zvýhodňování samoživitelek mluvíte? O tom, že je je pro ně ještě o něco složitější sehnat po návratu z mateřské práci? Pokud vím, mateřskou mají stejnou jako ženy žijící v manželství, rodičovskou a dětské přídavky také.

Je-li podle Vás možnost policejně vykázat násilníka ( podotýkám, že bez rozdílu pohlaví) ¨" již velice účinnou brzdou pro uzavírání manželství a vytváření normálních, dříve obvyklých rodin, v nichž se otcovská role uplatňuje automaticky", tak silně pochybuji o Vašem zdravém rozumu. Lidovecké návrhy by jen vrátily českou společnost o pár desítek let zpět.

zajicek8 15.4.2008 8:46

Re: Člověk, živící se porouchaným sexem a sexuální nevázaností je proti Lidovcům.

Nez budete na pana Uzla plivat, zajdete si na nekterou z jeho prednasek pro pubertaky. Porada je za symbolickoucenu, pokud o ne skola pozada. Ten ideolog nemravnosi ma na svych prednaskach na pubertaky takovy vliv, ze si decka uz nedokazi predstavit sex bez dvojiteho holandana ( pro ty, co to takovou nemravnost neznaji - kluk kondom+holka dalsi druh antikoncepce). A tenhle jejich nazor plati i podelsi dobe, takze pan Uzel je nejlepsim propagatorem snizeni poctu potratu a pohlavnich chorob mezi mladezi.

68 16.4.2008 0:16

Re: Re: Člověk, živící se porouchaným sexem a sexuální nevázaností je proti Lidovcům.

Ach bože, to je hovad, to je hovad. Hele, dejte si tripl holandana! A do toho.

Pišta 15.4.2008 7:23

Pan doktor Uzel

Vydavatel (či snad spolumajitel)  pornočasopisu , kandidát (opakovaně neúspěšný), za obskurní erotickou stranu, poučuje o morálce. Vítejte v Absurdistánu!

Pavel 15.4.2008 8:09

Re: Pan doktor Uzel

Vy se nedíváte na porno? Jestli je to pravda tak se obraťte na psychologa. Jinak Vám není pomoci.

Pišta 15.4.2008 8:30

Re: Re: Pan doktor Uzel

Porno je v tom nevinně. Pan doktor Uzel jistě brzy navrhne povinné navštěvy bordelů pro žáky mateřských škol, aby se náhodou něco nezanedbalo. Když osvěta- tak pomocí porna. Nejde o to kdo se kouká či nekouká na porno.Spíš o to , že jsou lidé, kteří nekoukají na nic jiného. A pak přednášejí o morálce. Proti gustu , žádný dišputát.

Pavel 15.4.2008 8:11

Re: Pan doktor Uzel

Vy se nedíváte na porno? Jestli je to pravda tak se obraťte na psychologa. Jinak Vám není pomoci

Pavel 15.4.2008 8:12

Re: Pan doktor Uzel

On nepoučuje o morálce, to poučujete vy. Vítejte v Pornodistánu.

Honza42 15.4.2008 8:19

Re: Re: Pan doktor Uzel

A taky šmírujete?

Saša 15.4.2008 8:57

Na rohu ulice vrah o morálce káže...

Velmi výstižné.

Pan Uzel má spoluúčast na tisících zmasakrovaných dětí a je tedy přirozené, že svou hanebnost obhajuje. Kdyby si přiznal, že je horší než většina masových vrahů (snad jen vyjma Stalina a Hitlera), musel by se jít oběsit. Ale proč by to dělal, když svědomí už dávno nemá a kšefty mu jdou...

zlata 15.4.2008 10:10

Re: Na rohu ulice vrah o morálce káže...

běžte se léčit,  nejste normální