23.4.2024 | Svátek má Vojtěch


Diskuse k článku

POLITIKA: Se šibaly na krku

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Mistr Jan Hus 5.5.2007 11:45

A já myslel, že politruci zmizeli!!!

Ale ne, zase jsem se mýlil. Dost často musím na rádiu "Česko" poslouchat tlachy této kapitalistické politručky, která nám vysvětluje jak co máme správně chápat. Kdyby alespoň uměla trochu číst, vždyť to se nedá ani poslouchat, jak tam mektá. Divný přízvuk, jde vidět, že náš "veřejnoprávní" rozhlas skutečně natáhl do svých řad odborníky.

żeskej Űlovžk 2.5.2007 21:54

Jak to tak vypad 

˙˙˙˙˙˙˙˙˙ Jak to tak vypad , tak nem me çtŘstˇ nejen na Petry, ale i na Petruçky!!!!

F.VÍZEK 2.5.2007 18:25

Petruško!

Důležité je, že s příchodem vlády pana Topolánka se politická kultura v zemi konečně pozvedla na vyšší, na lepší úroveň, jak u příležitosti 100 dní vlády shledal přímo pan premiér Topolánek.   A ten se jistě nemýlí.  Konečně mám na nejvýznamnějším a nejvlivnějším postu morálního "slušňáka" . A svět nám ho začíná závidět!   Kéž by bylo víc takových Topolánků...

AeroKarel 2.5.2007 18:49

Re: Petruško!

Kéž by. Proti Paroubkovi, Sobotkovi a DRáthovi zlatej člověk. Mně nevadí ani tak neslušné slovo, jako spíš ulhané a agresivní neslušné chování jmenovaných.

F.VÍZEK 2.5.2007 18:57

AutoKarle!

Setrvejte na svém názoru, ale hlavně: neberte ani mně právo mít názor - úplně jiný.  Proto vstupujeme do diskuse, abychom si vyměňovali RŮZNÉ názory.  Jaký smysl by měla výměna názorů stejných ?  Mnozí k pochopení těchto vět ještě nedozráli...

H.K. 2.5.2007 19:00

Re: AutoKarle!

Podle Vašeho názoru je pan MUDr Rath slušný člověk? Tedy slušnější než pan Topolánek.

NEUMANN 2.5.2007 20:19

Re: Re: AutoKarle!

No to určitě. I když mimomanželská děcka, to je jejich silná stránka oboustranně.

H.K. 2.5.2007 20:31

Re: Re: Re: AutoKarle!

To máte siný žaludek.

NEUMANN 2.5.2007 20:32

Re: Re: Re: Re: AutoKarle!

Z Topolánka se mi chce zvracet

PetrH 2.5.2007 21:19

Re: Re: Re: Re: Re: AutoKarle!

Skočte si k Rathovi do ordinace, tam se vám uleví;-D

¬eskej źlovŘk 2.5.2007 21:49

Re: Re: Re: Re: Re: AutoKarle!

Jinˇ se z nŘj m…§ou to.......

NEUMANN 2.5.2007 20:18

Re: Re: Petruško!

Myslíte, že rozkopat auto není agresivní chování a shit je slušné slovo a vztyčený prst znamená Kalouska. Miláčku, vy fakt věříte všemu. Tož budiž Vám i tráva modrá. 

Eva D. 2.5.2007 19:19

Re: Petruško!

Jestli nám svět závidí premiéra nebo ne, to nám může být fuk. Presidenta Havla nám prý záviděli, ale i tenkrát víc znali Jágra a Hercigovou. Jako my neznáme povětšinou jméno třeba premiéra Nizozemí, a to je jich víc a mají rozhodně v mnohém náskok. 

Upřímně, když vidím v televizi Paroubka obklopeného dalšími FUNKCIONÁŘI Vaší ČSSD, když slyším jen tu dikci, tak i Topolánkovy prohřešky, které mi jinak vadí, blednou. Vaši papaláši mne vrací zpět do doby, kdy jsem podobné soudruhy ředitele jako Paroubek a podobné snaživé mládence jako Sobotka vídávala a slýchávala častěji, než bylo zdravé.

Topolánek má zcela jistě mnoho chyb, ale po vládě Vašich hvězd Špidly, Grosse a Paroubka už člověk není tak vybíravý. A nemusí být nejchytřejší ze všech, jako Váš šéf, který si tím pádem vybírá lidi, kteří jsou pro mne ještě hůře stravitelní, než on. Například Rath. Rv

F.VÍZEK 2.5.2007 19:42

Evo, Evo,

za hvězdy si považujte koho chcete, ostatně dělá to tak každý občan a většina svůj názor vyjadřuje ve volbách.  Ale k faktům byste měla mít přece jenom úctu.  ČSSD přebírala ČR v roce 1998 poté, co Česko bylo jako jedná země Evropy v mínusu HDP, poté, co se rozpadla Klausova koalice, poté, co padla vláda a poté, co se rozštěpila ODS. 4 roky měl Zeman vládu menšinovou a vládl s písemnou smlouvou s ODS v ruce, poté 4 roky Špidla vládl s většinou jediného hlasu, ale v koalici s KDU-ČSL a Unií svobody.  A tyto "hvězdy" - jak píšete -  předaly zemi nejen s obrovským nárůstem HDP a tomu odpovídajícím růstem mezd (za 8 roků o 40%), ale také  s druhým nejnižším zadlužením ze všech evropských zemí (místo povolených 60% pouze méně než 30% k HDP) a dokonce už i s ročním rozpočtem v dluhu pod 3%, čili se splněným maastrichtským kritériem.  A nakonec: ČSSD není moje strana už pár roků. Sám jsem z ní odešel, protože jsem neuměl změnit věci, se kterými jsem se nedokázal smířit. Připravil jsem se tím o pár desítek tisíc pravidelného měsíčního platu poradce, ale principy, pravdu a slušnost si cením na víc.  Ať tak či tak - nemám na očích ideologické brýle a umím číst údaje Eurostatu a ČSÚ bez politické deformace ... 

PS: Ratha nemusíte mít ráda.  Myslím, že o to ani nestojí.  Volili a zvolili si ho jiní a mandát mu dali. Musíme to oba respektovat, že?

PetrH 2.5.2007 21:26

Re: Evo, Evo,

A s kterýmito "věcmi" jste se nedokázal smířit? Tohle píšete téměř denně, ale konkrétní údaje nikde. Vzhledem k tomu, jak všechno negativní a nedemokratické v ČSSD hájíte, vzhledem k tomu, že zlodějny tamního vedení jsou pro vás bagatelní, řekl bych, že vás mohlo vypudit pouze (zatím ještě respektované) usnesení Bohumínského sjezdu.

NEUMANN 2.5.2007 20:22

Re: Re: Petruško!

Já mám nejradši Marka Bendu - toho již vyhodili ze 4 vysokých škol.....A bohužel politika není o stravitelnosti, i když pravda Topolánek představuje absolutní intelektuální dietu - co byste nakonec chtěla po absolventovi Vojenského gymnázia, že ?

emersonskej 2.5.2007 23:33

Re: Re: Petruško!

Paní Evo - naprostý souhlas !!! Líp bych to neřekl !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

janoryna 2.5.2007 19:34

Re: Petruško!

tak je to správně pane vízek. za co vám ale teď budou nadávat? ale vlastně, je to rafinované..

F.VÍZEK 2.5.2007 18:19

Pravdu a nic než pravdu !

Trochu ironie opět nezaškodí...  1)  Teď - skoro po roce - se jasně ukázalo, že tajná  policejní zpráva pana Kubiceho nesnesla odklad už ani hodinu a muselo se s ní  urychleně do Poslanecké sněmovny.      2)  Všichni víme, že parlamentní volby - které vypukly 4 dny poté - nemají s onou zprávou nic, ale opravdu nic společného. Nikdo: Kubice, Langer, Vidím, Topolánek ... si vůbec souvislost s volbami neuvědomili a kdo jim to bez důkazů přisuzuje, je nenávistný "rudoch".      3)  S únikem obsahu zprávy nemá nikdo z ODS nic společného, protože právě tato strana byla touto zprávou nejvíce poškozena.  Jmény členů ODS se to v ní jenom hemží, zatímco na vládní "socany" pan Kubice a jeho poldové jaksi pozapomněli. 

Von 2.5.2007 18:21

Re: Pravdu a nic než pravdu !

Proboha - PROČ? /Replika na výzvu reagovat!/

jirka.s. 2.5.2007 18:35

Re: Pravdu a nic než pravdu ! Ale jenom tu, co ce hodí Framckovi!

Kampak se ti, Francku, poděl bod číslo 4) ? Nebo že by ti už haproval Ctrl C + V ?

Nesneslo to odklad...:

Autor: F.VÍZEK IP: 88.100.57.xxx Datum: 02.05.2007 08:18

4)   Pan Langer se ničeho nedopustil. Musel se z místnosti neprodleně vzdálit do oné místnosti -  kam i císař pán chodí pěšky -  a potřeba šla tak rychle, že pokus ji na stole alespoň zavřít by se mu mohl zle vymstít.     Taková jsou - fakta, Petruško, že ? Jak prosté! 

Francku, včera jsi nějak moc oslavoval! Že vona ti dala  Švorcka hubana pod rozkvetlou břízou a ty ses z toho ještě nevzpamatoval! Dneska totiž obzvlášť perlíš!

F.VÍZEK 2.5.2007 18:53

Re: Re: Pravdu

Slavil jsem Svátek práce v městském parku v Jablonci nad Nisou pod balkonem svého bytu: hudba, projevy, párky, pivo i dobrá nálada a setkání s několika přáteli.

A bod č.4 z mého textu vypadl schválně: Nepovažuji za důležité vědět, zda Langer či Vidím či kdokoli jiný stojí za zveřejněním "tajné" zprávy.  Nepřiznají se, byť by se jim nic nestalo... 

H.K. 2.5.2007 18:57

Re: Pravdu a nic než pravdu !

O kauze Kubice - a co tomu předcházelo []

18:00 2.3.2007 - zatýkání členů ČSSD kvůli obvinění z korupce v kauze biolíh. Po sedmi měsících přerostl ryze … zatčené z kauzy biolíh, 5. 5. V kauze biolíh vyslýchala policie i ministry, … správu prorostla mafie, tvrdí Kubice, 29. 5. Profil: Klíčový (neznámý) … NBÚ chce kvůli kauze Kubice potrestat ministra Pospíšila,

Můžete si pane Vízku přečíst vše od počátku. Aktuálně,cz

F.VÍZEK 2.5.2007 19:51

Re: Re: Pravdu a nic než pravdu !

Nemám, co bych ke svým třem -čtyřem bodům dodal.   Ponechte si svoje stanovisko a přemýšlejte, jak se za 11 měsíců od vystoupení pana plukovníka Kubiceho v Poslanecké sněmovně všechno krok za krokem - - potvrdilo.  (!?)

H.K. 2.5.2007 20:15

Re: Re: Re: Pravdu a nic než pravdu !

Policejní složky v minulých měsících například zatkly čtyři členy ČSSD v kauze biolíh, vyšetřují "kakaovou aféru" bývalého poslance stejné strany Michala Krause. Františka Mrázka spojovaného s potravinářskou skupinou Setuza zabil jediný výstřel z pušky zřejmě profesionálního střelce . Policie se kloní k tomu, že šlo o nájemnou vraždu.Šéfa vládního úřadu Zdeňka Doležela okamžitě po propuknutí aféry propustil. . Pitr podle premiéra dával instrukce svému příteli Jackovi Spyrovi a zinscenoval úplatkářskou schůzku se Zdeňkem Doleželem.Ministra zemědělství Petra Zgarbu přepracovat materiál o dotacích na biopalivaitr a František Mrázek, pomocí utajované smlouvy uzavřené před lety, ještě s bývalým ministrem zemědělství Jaroslavem Palasem,  nyní definitivně ovládli potravinářský gigant Setuza, i když jim to chtěla vláda původně překazit. František Mrázek se z řadového překupníka valut po listopadu 1989 vypracoval na jednoho z nejbohatších podnikatelů v zemi s přístupem k politické elitě.S bývalým ministrem financí Ivem Svobodou z ČSSD vyjednával v Rusku o deblokaci státního dluhu, veřejně se hlásil ke svému přátelství s poslancem stejné strany Josefem Hojdarem. Spolupracoval s Tomášem Pitrem, šéfem příbramského fotbalu Jaroslavem Starkou a byl v kontaktu i s uprchlým miliardářem Radovanem Krejčířem.

To je několik příkladů prorůstání organizovaného zločinu do státní správy.

NEUMANN 2.5.2007 20:48

Re: Re: Re: Re: Pravdu a nic než pravdu !

Nějank jste nám zapomenul jak jistý Klaus propagovat jistého Koženého.....

H.K. 2.5.2007 22:03

Re: Re: Re: Re: Re: Pravdu a nic než pravdu !

Co to má společné s prorůstáním organizovaného zločinu do státní správy?

Pišta 3.5.2007 0:23

Re: Re: Re: Re: Re: Pravdu a nic než pravdu !

Když jistý Klaus propagoval jistého Koženého, byl jistý Kožený jistý zločinec? Po bitvě je každý kaprál generálem....

Mistr Jan Hus 5.5.2007 11:46

Re: Pravdu a nic než pravdu !

;-) No modří gauneři, o k tomu dodat.

Starý J. 2.5.2007 17:06

Geront - Tentokrát mi to nedá a musím se ozvat!

...Tento výraz použila a používá nadále ODS.... (myšleno výraz šibal)

To opravdu chcete tvrdit, že s tímto výrazem nepřišel Paroubek? To snad nemyslíte vážně! To je jeho výraz, který použil pro své lidi, kteří byli zatčeni, nebo obžalováni. (Myslím, že poprvé u Doležela a jeho pět v českých na stole).Lžete vědomě, nebo to nevíte? Nechce se mně věřit, že s takovým klidem tvrdíte, že to není Paroubkům výmysl!